handdator

Visa fullständig version : Slå i grädde i shakern?


croxter
2013-12-08, 16:26
Tja!

Har hört att det ska vara en bra ide att slå i lite fet grädde med proteinpulvret i shakern?

Tydligen så ska detta vara en bra idé då kött ofta har lite fett också d.v.s. kroppen är van med att få lite fett i samband med protein intaget?

Vad säger ni? Bra/dåligt?

spas
2013-12-08, 16:55
Tja!

Har hört att det ska vara en bra ide att slå i lite fet grädde med proteinpulvret i shakern?

Tydligen så ska detta vara en bra idé då kött ofta har lite fett också d.v.s. kroppen är van med att få lite fett i samband med protein intaget?

Vad säger ni? Bra/dåligt?

Vill du ha i dig mer fett så why not. De flesta proteinpulver innehåller redan en del fett dock.

Riddle
2013-12-08, 16:55
Det lär nog bli ganska gott iaf!

mattilainen
2013-12-08, 17:19
Det beror på vilken anledning du har. Är det för att öka kcal är det ju toppen. Är det för att få i dig mer fett, kör på. Men gör du det för att kroppen ska må bättre för att det både är protein och fett samtidigt så tror jag det är av fel anledning.

Fogel
2013-12-08, 17:40
Inte behövligt för den anledningen du syftar till.

vicarious
2013-12-08, 17:42
Allt kött har inte lite fett.

Fredriiik
2013-12-08, 20:16
det kommer inte förbättra ditt upptag av protein, det kommer ge dig mer kalorier i shakern.

förövrigt är det förbannat gott ja :)