tankoovich
2013-11-29, 09:43
Tjabba!
Jag antar att flera av er här på kolo brukar göra som mig och köra "meal prep Sundays" dvs göra storkok och bunkra upp ett gäng fina matlådor till veckans bravader.
När jag satt och planerade inför söndagens storkok fick jag en liten idé!
Här i denna tråden kan ni posta era matlådor för att både ge inspiration till vad som kan lagas men framförallt be om tips om hur den skall tillagas för bästa smak.
Jag börjar direkt så förstår ni säkert..
Idag har jag en matlåda med Quinoa och laxfilé hemma i frysen. Har tröttnat på att köra den i micron och tänkte se vad ni brukar göra med era redan stekta laxfilér och hur värmer jag kokt ris/quinoa för bästa resultat?
Jag går hem och käkar så har tillgång till det mesta (ugn,stekpanna, micro osv.. )
Kör hårt!
/ tankOOvich
Jag antar att flera av er här på kolo brukar göra som mig och köra "meal prep Sundays" dvs göra storkok och bunkra upp ett gäng fina matlådor till veckans bravader.
När jag satt och planerade inför söndagens storkok fick jag en liten idé!
Här i denna tråden kan ni posta era matlådor för att både ge inspiration till vad som kan lagas men framförallt be om tips om hur den skall tillagas för bästa smak.
Jag börjar direkt så förstår ni säkert..
Idag har jag en matlåda med Quinoa och laxfilé hemma i frysen. Har tröttnat på att köra den i micron och tänkte se vad ni brukar göra med era redan stekta laxfilér och hur värmer jag kokt ris/quinoa för bästa resultat?
Jag går hem och käkar så har tillgång till det mesta (ugn,stekpanna, micro osv.. )
Kör hårt!
/ tankOOvich