Visa fullständig version : Kalops på märgpipa.
Har fått en bit märgpipa jag tänkte göra kalops på. Ska jag skära upp köttet i bitar och koka med märgen också, eller skär jag bort den och låter bara själva köttet koka? Vad jag förstått så innehåller märgen en del nyttigheter varpå jag tänker att man skär allting i lämpliga bitar och kokar allt?
Har fått en bit märgpipa jag tänkte göra kalops på. Ska jag skära upp köttet i bitar och koka med märgen också, eller skär jag bort den och låter bara själva köttet koka? Vad jag förstått så innehåller märgen en del nyttigheter varpå jag tänker att man skär allting i lämpliga bitar och kokar allt?
Gör som du vill men märgen ska med för det ger god smak. Jag hade styckat upp det i lagom bitar och slängt i märgbenet för sig själv så kan du bara fiska bort det sen.
Gör som du vill men märgen ska med för det ger god smak. Jag hade styckat upp det i lagom bitar och slängt i märgbenet för sig själv så kan du bara fiska bort det sen.
Okej, då blir det så. Tackar så mycket!
Är det inte lite slöseri på märg att slänga ned i en soppa ? Det är ruggigt gott att bara slänga in i ugnen med lite salt högst upp för att sedan äta med sked*drool*
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.