handdator

Visa fullständig version : Dewon's Journal


Sidor : [1] 2 3 4 5

Dewon
2013-11-02, 14:52
Hej, kommer anteckna här efter varje pass jag har samt lägga upp bilder ganska ofta när min mobil är tillbaka från lagning. Kommer även dela med mig utav min kost.

Bakgrund: Är född 1996 så jag är alltså 17 år i skrivande stund, höll på med fotboll i mellanstadiet men ingenting som gav mig någon riktig
grund att börja på. Började testa på att gymma lite innan skolan i slutet av 9:an, sorgligt nog bestod mina träningar endast utav rygg och bicepsövningar och ibland någon benböj. Var väl en gång i veckan bara och kosten tänkte jag inte alls på.

http://i.imgur.com/hYaQB0H.jpg

Denna bild är tagen i Augusti 2013, som ni var inte armarna någonting att skryta om direkt.
http://i.imgur.com/25SfI60.jpg

Började träna lite mer seriöst i September 2012, kosten var fortfarande inte noga men min styrka ökade i och med att jag började använda mig utav fler övningar och köra flera gånger i veckan. Efter några månaders träning hade jag blivit lite smalare, inte mycket muskler men ändå en synlig förbättring gällande ryggen. Denna bild var tagen Januari 2013, hade gymmat till och från i 5 månader alltså, men med brist på kunskap gällande både träning och kost.
http://i.imgur.com/GdU4mHF.jpg

Tappade motivationen helt på våren, lade ner styrketräningen helt men höll mig borta från att bli fet genom att vara ute i spåret och springa 5km då och då. Konditionen blev betydligt bättre men kroppen var ingenting jag tänkte på. Detta var jag Juli 2013.
http://i.imgur.com/2E1DWS6.jpg?1

Ska vara helt ärlig, jag känner inte att jag spenderade så mycket tid på mina ben som jag borde ha gjort och det känns dåligt nu i efterhand men försöker att inte se bak! Här är iallafall en jämförelsebild på benen, på första bilden står jag lite vänd med fötterna ihop om att få en bredare syn, därav kan det vara lite svårt att se skillnad men.
http://i.imgur.com/MsIbztC.jpg


Ingen bild på detta men iallafall så bestämde jag mig för att köra en dirty bulk från augusti-september.. Jag var uppe i 83kg och jag började bli lite mullig, har nu avstigit från dirty bulk och är mer bekväm i nuvarande vikten.


Dagsläget:

17 år, 182cm, 81kg.

Träningsupplägg:
Dag 1: Bröst, triceps
Dag 2: Ben
Dag 3: Rygg, axlar, biceps
Dag 4: Vila
Dag 5: Bröst, triceps
Dag 6: Ben
Dag 7: Rygg, axlar, biceps
Dag 8: Vila

Kost: Har ingenting speciellt i min kost, utanför skolmaten består min kost oftast utav kyckling, köttfärs, pasta, ris, fläsk, fisk. Jag började nu i oktober använda mig utav Intermittent fasting, det vill säga att jag fastar 16-18h om dagen och äter 6-8h om dagen. Tar kaseinprotein någon gång under dagen om jag känner att det behövs för att uppfylla mitt dagliga intag av protein, förutom det är Kreatin mitt enda kostillskott.

Livsstil: Är en datornörd i grunden men som gärna är ute i naturen ändå, kan bli sena nätter men ser ändå till att få min sömn, dricker endast alkohol på vissa speciella tillfällen. Tar en medicin mot Akne som heter Roaccutan vilket gör så att mina leder samt muskulatur har blivit negativt påverkade, därför kan jag inte lyfta tungt.


Har inga bilder för nuläget pga trasig kamera på mobilen, kommer lägga upp i senare inlägg här i denna tråd.

Dewon
2013-11-02, 15:05
Bröst och triceps 2/11 - 2013

Incline benchpress - 8-12x5
Började på 25kg, gick bara upp till 30kg då jag var rädd att snappa axlarna då jag körde giljotin-viset.
Dumbellpress - 8-12x4
Började på 10kg, gick upp till 12,5kg på andra settet och sista settet var 15kg.
Tricep pushdown - 8-15x4
Tycker vikten är ganska orelevant på kablar/maskin, gick upp i vikt för varje set iallafall.
Cable flyes 8-12x3
Ville stretcha ut bröstet lite samt känna brännandet, tänkte inte på vikten som ovan.
Dips 5-8x4
Trots den långa tiden jag har kört dips klarar jag fortfarande inte av mer än 8 reps med min kroppsvikt, kändes bra iallafall. Körde ett bredare grepp och kände det bättre i bröstet, går inte längre ner än 90 grader.
Tricep kickbacks 10-15x4
Brukar köra högre vikt men ville verkligen fokusera på formen, började på 4kg och gick bara upp till 6kg som mest. Skulle verkligen vela haft min kamera idag pga den extrema pumpen. :/
Push-ups x2
Avslutade träningen med 2 set av push-ups där jag gick till failure.


Hittade en bild som kan ge lite inblick i min progress, dock ingenting från oktober/november men.
http://i.imgur.com/l1GbRjw.jpg?1

Dewon
2013-11-03, 16:07
Ben 3/11 - 2013

Leg extensions - 10-15x3
Vela ha lite blod i låren innan jag gick på squats, värmde därför upp med lätta vikter på maskin.
Squats - 10-12x4
Började på 30kg, gick upp till 40kg och avslutade med 55kg dom två sista setten.
Leg curls 10-15x3
Inte ett fan av övningen på maskin, glider lätt ner med ryggen och lyfter knäna känner jag. Tog lätta vikter och lyckades få ordentlig bränna i mina hamstrings iallafall.
Standing calf raises 10-15x4
Började med 50kg, gick upp stegvis och avslutade med 100kg, kom dock bara upp i 8-10 reps på den då jag ville se till att verkligen få time under tension.
Legpress
Avslutade passet med benpress på maskin, vikten är väl ganska orelevant men kan säga att jag körde vad som är tungt för mig. Avslutade med ett dropset, kunde knappt gå ut från gymmet efteråt. :D

Förstår om ingen har ork eller intresse i att läsa detta men tycker det är kul att skriva av sig efter att jag har tränat ändå, intressant att se tillbaka efter några månader. =)

Dewon
2013-11-04, 18:02
Rygg, axlar och biceps 4/11 - 2013

Cable rows - 10-15x5
Inkluderar uppvärmning i dem där 5 setten, var ett fan av dessa men har på senaste tiden börjat tröttna på dom.. Vikten var på maskin, gick inte högt alls i vikt utan såg hela övningen som en uppvärmning.
Shoulderpress - 8-12x5
Inkluderar uppvärmningen, gick upp till 12,5kg som högst.. Som sagt så är jag betydligt svagare innan jag började med medicin då jag tog 20-22,5kg hantlar då.
T-bar row 10-15x6
Började på 10kg, gick upp till 15kg, sen 25kg för några set och avslutade sista med 30kg. Kan ta mer vikt på denna och klämma ur mig 10 reps med bra form men jag har en bakgrund utav problem med nedre ryggen och är därför rädd om den. Detta är min stora övning då jag verkligen känner den i nedre ryggen och lats.
Lower back extension 8-12x3
Hade en rejäl pump i nedre rygg/lats från tidigare övning men jag körde några sets på back extension och höll i en 5kg platta för att verkligen köra slut på nedre ryggen specifikt.
Upright cable row 10-15x4
Aldrig gillat shrugs speciellt mycket då min nedre rygg krånglar lite när jag ska stabilisera kroppen när man står där med 25kg hantlar. Kanske är det min form som är dålig men föredrar denna på cables iallafall. Går inte allt för tungt på denna då slutet av rörelsen innefattar en ganska stor belastning på handlederna.
Barbell bicep curls 8-12x3
Satt mig ner och körde lite biceps i slutet, ingen bråttom med mina biceps just nu och jag har på senaste tiden fått början till bristningar så jag tar det lite lugnt, armarna har växt snabbt på sistone. Tog iallafall några set samt supersettade två sista med Hammer curls, körde bara 5kg på varje sida av curlstången och för Hammer curls var det 8-10kg vikter som gällde om jag ville få ut 8-12 reps.

Om någon undrar varför jag inte gör deadlifts är det för att.. jag helt enkelt inte vet hur man gör riktigt.. Har till 90% tränat ensam då jag kör på ett gym i stan och alla vänner kör ute i förorten, testade någon gång att köra deadlifts men känns bara fel i nedre ryggen, får väl ta och lära mig någon gång. :confused: Gällande axlar vill jag också lära mig fler övningar än axelpress, har tagit mig ganska långt med enbart axelpress tycker jag om jag kollar mina axlar men skulle vilja lära mig något för enbart delts också.

Testade den klassiska övning men har svårt att hålla balansen genom kroppen och axlarna även på låg vikt. :/ http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/seated-bent-over-rear-delt-raise

Helt okej pass i helhet, vilodag imorgon men ska nog försöka fixa bilder på dagsformen då när jag är opumpad. Nu blir det sprödbakad torsk och potatis till middag som blir mitt sista mål för dagen! =)

Dewon
2013-11-06, 16:15
Bröst och triceps 6/11 2013

Guillotine benchpress 8-12x5
Började med 25kg på två set, hade redan kört lite maskinflyes för att värma upp mig lite. Dem tre sista setsen blev 30kg, inklusive stången alltså.
Dumbellpress 8-12x5
Tog 10kg hantlar till att börja med på dom två första setsen och gick sedan upp till 12,5 för att sen avsluta sista settet med 15kg.
Tricep pushdown rope 10-15x4
Repet har varit borta på gymmet så blev lycklig när jag såg det, favoritövningen för triceps. :D Blev fyra sets på denna, fokuserade på en bra form och gick ut med armarna åt sidan vid slutet av rörelsen, inte tung vikt.
Dips 6-8x4
Undrar när min styrka ska öka så att jag kan ta mer på detta, legat på denna repmängd en lång tid. Fick iallafall ut fyra sets, nog den övning som känns mest i bröstet för mig ändå.
Incline flies 10-15x3
Tar oftast alltid in åtminstone någon typ utav fly-rörelse i mina bröstpass, gick inte direkt tungt då jag var helt slut i bröstet efter dips.. Vikten på hantlarna blev 9kg som högst men med en bra form.
Tricep kickbacks / One-hand tricep pushdowns 10-15x4
Avslutade med att dra ur mig den kraft jag hade kvar i triceps, började med 6kg och gick upp mot 8kg till dem två sista setsen som jag även supersettade med tricep-pushdowns med en hand i taget för att främst ta på "the lateral head" av tricepsen.

Här är även dagsformen, fortfarande väldigt "bulkig" samt dåligt ljus men var tvungen att hitta ett bra ställe där jag kunde ställa iPaden utan att den skulle ramla omkull. ;) Märkt att ryggen har blivit betydligt tjockare uppe vid trapsen, får se om det är fett bara. Nyfiken på hur jag kommer se ut efter den riktiga deffen, det blir efter nyår som jag planerar att börja.. Fortsätter min intermittent fasting för tillfället, håller ett högt proteinintag och tränar som vanligt!
http://i.imgur.com/2HLzifB.jpg?1?8316

Dewon
2013-11-07, 17:22
Ben 7/11 - 2013

Leg extension 10-15x4
Squats var upptaget där två personer började precis när jag kom och jag hade inte tid och vänta så bestämde mig för att värma upp här istället, körde några lätta sets utan problem.
Leg press 8-12x5
Använder mig utav maskin, körde tungt men kände mig lite dålig på energi.. Avslutade 5 sets iallafall och det gick väl sådär.
Leg curls 10-15x3
Väldigt svårt att få en bra position på denna, även med lätt vikt glider jag av konstigt med vaderna och känns inge bra. Ska söka alternativ för denna.
Squats 8-10x3
Var äntligen fritt men min energi var ju borta som skogen, körde tre djupa sets iallafall. Anledningen till att jag hade lite bråttom idag är för att jag var kvar sent på skolan och bara har mitt ätfönster till klockan 7.
Calf raises 10-15x5
Började med 10kg bara, gick upp till 90 på dom tre sista setten, kunde gått högre men ville få ut maximalt med reps.


Lite trött pass faktiskt, jag tränar såklart ändå ben två gånger i veckan och även om jag får det att låta som om jag är en discogymmare så gillar jag inte att träna ben. Kan vara brist på resultat och att jag därför tappar motivation till dom litegrann, fick mest resultat på benen när jag började träna men inte mycket på senaste tiden.

Nu blir det hamburgare! =)

Dewon
2013-11-08, 15:49
Rygg, axlar och biceps 8/11 2013

Shoulder press 8-12x6
Började på 8kg under två sets för att värma upp, gick upp till 12kg men avslutade dem två sista setsen på 15kg, dock endast 8 reps men ändå skönt att gå upp ett steg i vikt.
Cable rows 10-15x4
Gick tyngre än vanligt, uppvärmde dock innan såklart. Inga problem alls.
Lateral Delt raises 8-12x4
Eftersom jag har svårt att få till en bra träning på mina delts i isolation har jag kollat lite videos, lyckades få till någorlunda bra sets på låg vikt iallafall. Stannade på 5kg.
Back extension 8-12x4
Började två sets utan vikt, känner det bra ändå om jag går upp till 10+ reps. Höll sedan i en 10kg platta för två sets men kunde endast göra 8-10 reps.
Upright cable rows 10-15x4
Gick tungt på denna, kollade inte vikten då det inte är så noga.
T-bar rows 10-15x6
Min primära övning för ryggen, det är ett brett grepp och jag gick lik som andra övningar tyngre än vanligt idag. Kör med overhand-grepp. Det såg ut såhär under setsen:
15kg x 15
25kg x 15
30kg x 12
35kg x 10
35kg x 10
Bicep dumbell curls
Hade redan fått lite blod i biceps från mina cable rows så jag avslutade passet med lite bicep curls för fyra sets varav två var 10kg och två var 12,5kg. Repmängden låg på 8-10 reps.

Kommentar
Hade ett riktigt bra pass, slutade skolan tidigt och kunde därför träna fastande med pwo vilket gav mig en stor boost med energi. T-bar row har nyligen kommit till gymmet och det är verkligen min favoritövning för rygg i helhet. =)

Dewon
2013-11-10, 12:36
Bröst och triceps 10/11 2013

Chest fly machine 15x3
Enbart för att värma upp lite, tre sets gjorde så att axlarna/bröst blev lite varm.
Incline bench press 8-12x5
25kg x12 / x2
35kg x10 / x3
Bench press 8-12x5
40kg x12 / x2
50kg x12 / x1
55kg x8 / x2
Tricep rope pushdown 10-15x3
Relativt lätt vikt, inga större problem med att klämma ut 10-15 reps.
Dips 5-8x5
Inget att säga direkt, hade bra med energi så kunde få ut 8 reps på nästan alla sets.
Incline flies 10-12x4
5kg x12 / x1
7kg x12 / x1
10kg x10 / x2
Push ups ?x2
Två sets till failure, vila emellan varje set ändå men.
Bench dips ?x4
Avslutade med triceps, använde mig utav två bänkar och lade på 15kg platta på låren, körde åtta reps och släppte sedan ner plattan försiktigt såklart på sidan om och körde utan vikt till failure. Både på vanliga dips och denna går jag inte mer än 90 grader med armbågen, annars snappar jag shit i mina axlar.

Kommentar
Var uppe tidigt och var helt ensam på gymmet vilket gav mig bra mycket mer fokus än när det är fullsmockat med babblande gym-gäng. Riktigt bra pass. :)

Dewon
2013-11-11, 21:19
Ben 11/11 2013

Squats
20kg x12
30kg x12
40k x12
50kg x8
55kg x6
60kg x6
65kg x4

Leg curl
27kg x15
41kg x15
55kg x8
64kg x8
73kg x5
81kg x5

Standing calf raises
40kg x15
40kg x15
50kg x15
90kg x15 / 2 sets

Kommentar
Blev hög vikt idag med mindre reps fast för fler sets, brukar inte vanligtvis gå sådär tungt på benböj. Bra pass ändå, taggar för rygg imorgon! :)

Dewon
2013-11-12, 20:53
Rygg, axlar och biceps 12/11 2013

Cable row
30kg x15
35kg x15
40kg x15
45kg x10
50kg x8
Shoulder press
10kg x10 / x2 sets
12,5kg x10
15kg x10
17,5kg x8 / x2 sets
T-bar row
10kg x15
15kg x15
25kg x12
30kg x12
35kg x10 / x2 sets
Lat pulldowns underhand grip
40kg x12
50kg x8
55kg x8 / x2 sets
Upright cable rows 8-15x6
Blev sex sets för ganska tunga vikter, svårt att skriva upp vikten då det är väldigt svårt att bedöma när det är på maskin, speciellt denna.
Rear Delt flyes
Samma som ovan, blev bara tre sets på detta då jag var ganska slut. ;)
Chin-ups overhand grip
Avslutade rygg/axlar med lite breda drag, tar säkert inte mer än fem reps på detta i början av passet och verkligen inte i slutet men det tog slut på mig helt iallafall, blev till failure.
Bicep curls 1 hand/ Hammer curls
10kg x5-10 / x4 sets
Avslutade med två sets på hammer curls, var i princip helt slut men gick helt okej med 10 reps på varje arm, it buuuuurned. :D

Kommentar
Detta pass blev lite för mycket tror jag, hade massa energi och kände mig aldrig liksom utbränd även fast jag märkte att jag hade varit på gymmet i 1h20min. Tror det blev för många sets ändå, men eftersom jag bröt ner musklerna och lyckades ta mig hem och äta kan det väl inte ha varit dåligt ändå? Bra pass i sin helhet, svag början till bristningar på övre delen av biceps, får se hur det blir.. :)

Dewon
2013-11-14, 21:02
Bröst och triceps 14/11 2013

Incline/Guillotine bench press
25kg x12 / x2 sets
30kg x10 / x2 sets
35kg x6-10 / x3 sets
Bench press
50kg x6-10 / x5 sets
Tricep pushdowns
55kg x15
70kg x12
80kg x6-10 / x3 sets
Dips
5-8 reps / x6 sets
Cable flyes (Upper chest prior)
25kg x15
30kg x10
35kg x10 / x2 sets
(Vikterna på kablar säger troligen inte så mycket eftersom de är väldigt olika)
Tricep Kickbacks
6kg x12
7kg x10
8kg x8-10 / x2 sets
Close grip bench press / supersetted with bench dips
40kg x6 - x8 dips
45kg x6 - x8 dips / x3 sets

Kommentar
Har blivit mycket volym på sistone, känns som att jag blivit starkare dom fyra senaste veckorna sen jag började träna på detta vis faktiskt. Speciellt bröst har utvecklats dessutom om jag ser tillbaka, försöker få upp övre bröst speciellt nu. Bra pass!

Dewon
2013-11-15, 21:32
Ben 15/11 2013

Leg extension warmup
x15 / x2 sets
Squats
30kg x12
40kg x12
50kg x12
60kg x10
60kg x8
70kg x3 / x2 sets (aldrig gått såhär högt tidigare)
Leg curls
40kg x12
50kg x12
64kg x10
73kg x4-6 / x2 sets
Calf / Hamstring extension
50kg x15
60kg x12
80kg x12
90kg x10
100kg x8 / x2 sets
Leg press
100kg x12
115kg x8 / x2 sets
115kg x8 + dropset

Kommentar
Förvånade mig men hjärnan sa åt mig att verkligen köra tungt och bryta igenom detta platau som jag legat på rätt länge nu, satte upp rack så att jag var säker när jag körde 70kg på squats eftersom jag kör ensam, kunde inte göra fler reps än tre utan att det kändes i min nedre rygg dock(har ett ärftligt tillstånd för nedre ryggen som gör mig lite begränsad ibland).

Bra pass iallafall, imorgonbitti blir det rygg, axlar och biceps! För första gången på länge med sällskap. ;)

Dewon
2013-11-16, 12:18
Rygg, axlar och biceps 16/11 2013

Shoulder press
7kg x12
10kg x12
12,5kg x10
17,5kg x8 / x2 sets
Cable rows
30kg x12
35kg x12
45kg x12
50kg x10
60kg x6 / x2 sets
T-bar row
15kg x12
25kg x12
35kg x12
40kg x10 / x2 sets
45kg x10 / x2 sets
45kg x10 + dropset
Lats pulldowns wide overhand grip
35kg x12
45kg x10
55kg x7 / x2 sets
Delt flyes
5kg x12 / x2 sets
6kg x12
7kg x10 / x2 sets
Bicep curls one arm / time
10kg x8-10 / x4 sets

Kommentar
Lägger inte nå större fokus på biceps utan fokuserar mer på axlar och rygg. Skönt pass på morgonen!

Dewon
2013-11-17, 17:19
Vilodag denna söndag men var tvungen att hämta min damcykel utan växlar ute i förorten hos en kompis eftersom snön kommer snart och jag bor i stan...

Cyklade 11-12 km, osäker på hur mycket det förbränner men ska se till att få i mig ordentligt med mat innan min deadline klockan 7 iallafall.

Imorgon är det bröst och triceps klockan 9 som gäller, studiedag måndag och tisdag:naughty:

Dewon
2013-11-18, 22:43
Bröst och triceps 18/11 2013

Incline bench press
20kg x12
25kg x12
30kg x10
35kg x8 / x2 sets
Bench press
50kg x8 / x2 sets
60kg x6 / x3 sets
Bench dips
15kg viktplatta på x10 och sen x3-5 utan vikt direkt.
Dips
x10
x7
x6
x5
x6
Close grip bench press
40kg x6 / x3
50kg x4
Tricep kickbacks
7kg x12 / x2 sets
8kg x10 / x3 sets

Kommentar
Hade en kompis med lite i början så kunde gå lite tyngre på bänkpressen än vanligt vilket var skönt, bra pass i sin helhet. =)

Dewon
2013-11-19, 21:04
Ben 19/11 2013

Warm-up bisycle
5 minuter uppvärmning med lite motstånd för att få blod i benen, tränade 30min efter att jag vaknade och tänkte att benen behövde röra på sig lite!
Leg extension
Noterade inte vikten då detta fortfarande bara var som uppvärmning.
x15 / x3 sets
Squats
40kg x10 / x2 sets
50kg x10
60kg x8-10 / x4 sets
Calf / Hamstring extension
50kg x15
80kg x12
100kg x8 / x3 sets
Leg press
100kg x12
115kg x12 / x3 sets

Blev låga repetioner förra passet pga kände suget att gå upp i vikt, självkänslan blev betydligt högre idag när jag laddade upp 60kg på squats för 8-10 repetioner, någonting jag verkligen inte skulle ha kunna gjort för 2 månader tillbaka. Aldrig tänkt på strengthgains men det kändes riktigt bra.

Dewon
2013-11-20, 21:41
Rygg, axlar och biceps 20/11 2013

Shoulder press
8kg x12
10kg x12
15kg x10
17,5kg x6-8 / x4 sets
Rygg-övning - Liknar denna, vikten räknar jag båda sidorna tillsammans http://www.allaboutfitness.com/images/yukon-ABM-157.gif
10kg x12
30kg x12
40kg x12
50kg x6-8 / x3 sets
Cable row
40kg x12
50kg x8
60kg x6 / x4 sets
Rear delt flyes
27kg x12
32kg x10
41kg x6-8 / x2 sets
Shrugs
15kg x12
20kg x12 / x4 sets
Lat pulldowns close grip
50kg x10
60kg x10
70kg x6 / x2
70kg x6 + dropset
Situps incline
10kg x10 + 5 / x4 sets
Bicep curls 1 hand
Noterade inte vikterna så noga, brukar inte gå in på biceps specifikt.
10kg x några sets iallafall, lade in lite mer i underarmarna med diverse hantelövningar.

Kommentar
Fick ändra lite i passet pga mycket folk på gymmet idag, blev ganska tungt iallafall. Helt okej, vilodag imorgon.

Dewon
2013-11-22, 13:23
Bröst och triceps 22/11 2013

Incline Dumbell press
10kg x12 / x2 sets
12,5kg x12
15kg x12
15kg x10
20kg x8 / x2 sets
Dumbell press
20kg x10
22,5kg x8 / x4 sets
Dips
x9
x9
x9
x8
x7
Cable Flyes
25kg x12
30kg x12
35kg x10 / x3 sets
Push ups
Failure / x2 sets
Tricep kickbacks + Bench dips
8kg x12 + 6
10kg x12 + 6
12,5 x6-8 + 6

Kommentar
Riktigt bra pass, fick dra mig ur från gymmet för helt plötsligt hade jag varit nere 1h15min fast jag fortfarande var taggad. :D Intensivt och ganska tungt idag, ensam på gymmet, nere tidigt och det är fredag, underbart.

Dewon
2013-11-23, 12:48
Ben 23/11 2013

Warm-up: Bisycle¨
5min på cykel med ryggstöd, lite motstånd men en mycket bekväm start.
Warm-up: Leg extension
Noterade ej vikt, 10-15x4
Squats
40kg x10
50kg x10
60kg x10 / x2 sets (PB för reps)
70kg x6 / x3 sets
80kg x4-5 / x2 sets (PB)
Hamstring curls
Noterade inte vikten, 6-12 / x6 sets
Standing calf raises
50kg x10
60kg x10
90kg x10
100kg x10 / x3

Kommentar
Inte planerat att gå upp till 80, formen var bra på 4 reps ändå men ska nog inte öka på någon vecka nu tror jag, istället träna med 60-70 på 8-10 reps. Skönt att sätta personbästa iallafall!

Dewon
2013-11-24, 20:16
Rygg, axlar och biceps

Cable row
30kg x12
35kg x12
40kg x12
50kg x12
60kg x8 / x3 sets
Shoulder press
10kg x10
12,5kg x10
17,5kg x10
20kg x7 /x3 sets (PB)
T-Bar row
35kg x12
45kg x10 / x2 sets
40kg x12 / x2 sets
Delt Flyes
5kg x10
7kg x8 / x3 sets
Bicep dumbbell press
10kg x10 / x2 sets
Hammer curls
10kg x8 / x2 sets

Kommentar:
Kändes lite segt idag, speciellt vid T-Bar rowen pga lite spänd i nedre ryggen. Kom upp lite högre i axelpress iallafall vilket kändes bra. Vilodag imorgon!

Dewon
2013-11-26, 23:31
Bröst och triceps 26/11 2013


Incline dumbbell press - 10x12, 10x12, 15x10, 20x7, 20x7, 20x7, 20x7, 20x7
Dumbbell press - 20x8, 20x8, 20x7, 20x7, 20x7
Close grip bench press - 40x8, 40x8, 40x8, 50x5, 50x5, 50x5
Dips - x7, x6, x5, x6, x5
Tricep rope pushdowns - 8x3 sets
Tricep cable kickbacks - 10x5 sets

kommentar
Sitter på mobilen och ska precis sova, var ett segt pass idag.. Hade inte kraften helt enkelt, åt snabbmat på lunchen vilket gjorde mig pigg för en kort stund men för att sedan krascha.. Blev klar med passet och har fått i mig all näring jag behöver iaf, hoppas på bättre benpass imorgon! Natti

Dewon
2013-11-27, 17:23
Ben 27/11 2013

Squats
20kg x12 / x2 sets
40kg x12
60kg x10
70kg x7 / x2 sets
60kg x8 / x5 sets
Calf / Hamstring extension machine
10-15x5 sets
Legpress
100kg x8 / x3 sets

Kommentar
Tog ut mig ordentligt på böjen, gick inte så extremt hög utan såg till att hålla mig på åtminstone 8 repetioner, därför jag gick över till 60kg. Kände att jag fick ur mig väldigt mycket på dem där sista 60kg-setten så det var skönt.

Är förövrigt min första dag på några veckor utan pwo, blev lite utav en junkie som kände att jag behövde det varje pass och kände häromdan att det blev för mycket eftersom dosen blev tvungen att höjas och det ledde till att jag blev lite snurrig. Lagt av med skiten nu, börjar jag igen kommer jag verkligen inte ta i sån hög användning.

Bra pass i sin helhet!

Dewon
2013-11-28, 23:16
Rygg, axlar och biceps 28/11 2013

Chins
x5 / x5 sets
Cable row
30kg x10
40kg x10
55kg x8 / x4 sets
Shoulder press
10kg x10
12,5kg x10
17,5kg x6-8 / x4 sets
Lat pulldown - close neutral grip
50kg x10
55kg x8
60kg x6-8 / x3 sets
Delt flyes
6kg x10
7kg x10
9kg x7 / x4 sets
High rows? För ryggen iallafall, free weight
50kg x6-8 / x4 sets
Bicep 1 hand + Hammer curls
Noterade inte vikter, avslutade bara passet med en del sets med hantelcurls. =)

Kommentar
Saknade T-Bar rowen under passet, gymmet var under.. omplacering? Saker stod lite huller om buller och platsen för T-bar row var inte ordnad än. *gah!*
Gick bra annars iallafall, imorgon är en vilodag och den första dagen på länge som jag tänkte unna mig lite godis, blir kanske en promenad på kvällen om vädret tillåter. :)

Dewon
2013-11-30, 21:54
Bröst och triceps 30/11 2013

Incline DB press
10kg x12 / x2 sets
15kg x10
20kg x8 / x4 sets
DB press
20kg x8 / x5 sets
Dips
x8-10 / x5 sets
Pec fly machine
x10 / x4 sets
Bench dips, weight + failure
15kg x10 + 5 reps / x2 sets
25kg x8 + 5 reps / x3 sets
Tricep rope pushdowns
x10 / x4 sets

Kommentar:
Bra pass.

Dewon
2013-12-01, 23:22
Ben 1/12 2013

Inget bra pass alls idag, ser det knappt som ett pass faktiskt.

Värmde upp på cykel och gick sedan över till lätta set på benpress för att värma upp ytterligare, när jag sen började på benböjen upprepade sig en smärta i högra knäskålen även fast jag testade sänka vikten. Hade samma placering som alltid och jag testade olika placeringar med fötterna osv men det ville inte släppa.

Avbröt passet för säkerhetsskull då jag har en bekant som alltid haft problem med knät och han har alltid varnat mig för att ta det lugnt om jag börjar få ont, det känns inte nu när jag går eller så men ville vara på den säkra sidan. Får se nästa benpass hur det känns.

Dewon
2013-12-02, 22:55
Rygg, axlar och biceps 2/12 2013

Shoulder press
10kg x12
15kg x10
17,5kg x8 / x2 sets
20kg x4-6 / x4 sets
Chin ups
x4-5 / x4 sets
Cable row
40kg x10
50kg x10
60kg x6-8 / x3 sets
T-Bar row
35kg x10
45kg x6-8 / x4 sets
Delt flyes
7kg x8 / x3 sets
Shrugs
20kg x10
25kg x8 / x2 sets
Standing bicep DB curls
10kg x10
12,5kg x6
Dropset: 15kg x4 + 12,5kg x3 + 10kg x4

Kommentar:
Lite högre på axelpressen än vanligt, making all kinds of strengthgains. Testade dropsets på bicep dessutom, aldrig lyft tyngre än 10kg hantlar i vanliga fall så det var intressant att testa styrkan även fast det var i slutet av passet. Ska nog ta bort chin ups då jag ej finner den värd att göra med så få reps som jag kan få ut pga min styrka kombinerat med min kroppsvikt. :/

Imorgon är det vilodag, ska ändå äta skräpmat men ser ändå till att få i mig mängden protein jag behöver. Oklart om någon läser men hejhej iallafall. :D

Dewon
2013-12-04, 19:33
Bröst och triceps 4/12 2013

Incline DB press
10kg x10
15kg x10
17,5kg x10
22,5kg x6-8 / x5 sets
DB press
22,5kg x6-8 / x4 sets
Dips
x10, x10, x8, x8, x7 - dags att börja köra weighted dips?
Cable crossovers
40kg x10
5kg x10 / x3 sets
Tricep rope pushdowns
x10 / x4 sets
Tricep rope kickbacks
x10 / x3 sets


Kommentar:
Var inte planerat att använda mig utav 22,5kg hantlarna men 20kg var upptagna av två killar så jag sa bara "f it!", gick bra ändå och jag fick alltid minst 6 reps vilket är mitt mål när jag tränar. Bra pass, märker hur övre bröst blivit större med tiden. =)

Dewon
2013-12-04, 21:51
Dagsformen

http://i.imgur.com/cBndaM8.jpg?1

Dewon
2013-12-05, 21:56
Ben 5/12 2013

Squats
40kg x10 / x2 sets
60kg x8-10 / x7 sets
Leg curls
x10 / x4 sets

Kommentar:
Började lite lätt, kände ju knäskålen häromdan och tog det väldigt sakta och lugnt idag. Var dum nog att lasta upp 80kg då jag blev lite väl självsäker vilket gav mig ryggont bara så jag hoppade det och fortsatte kontrollerat på 60kg.

Funderar på att testa frontsquats faktiskt, mindre belastning på ryggen? Får se. =)

smolk
2013-12-06, 01:03
Nästan exakt samma längd och vikt som mig, din fysik är dock bättre :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2013-12-06, 15:10
Nästan exakt samma längd och vikt som mig, din fysik är dock bättre :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Kul att någon annan kikar in! Du är betydligt mycket starkare än mig iallafall, kommer inte in på din journal via din signatur, kan du länka den här?

Dewon
2013-12-06, 15:40
Rygg, axlar och biceps

Shoulder DB press
10kg x10
15kg x10
20kg x7 / x5 sets
Pull-ups underhand grip
x7, x6, x6, x5
Cable row neutral grip
40kg x10
60kg x6-7 / x4 sets
T-Bar rows close grip
25kg x10 / x4 sets
Mid-Delt flyes
7kg x8 / x4 sets
Upright rows with weightplate
20kg x15 / x5 sets
Bicep curls finish
Ej antecknat

Kommentar:
Knasade lite med ryggen igår under benpasset så därför jag gick med lägre vikt på T-bar rowen, känner att styrkan i axlarna stiger, riktigt skönt!

Behöver inte köra så jätte mycket biceps, känner att jag stimulerar dom litegrann i vissa ryggövningar så ingenting jag prioriterar under detta pass.

Dewon
2013-12-06, 15:54
http://i.imgur.com/4XHb5mi.jpg?1

Opumpad från någon dag sedan, visade dagsformen igår på framsida så tänkte att jag kunde slänga in bak också. Slänger in en opumpad bild på ben inom kort också! Känns som att mitten av ryggen blivit mer utvecklad i och med att jag börjat köra T-bar row, skönt att känna resultat.

aronohman
2013-12-06, 16:00
jäklar vilken bredd! vad har du för stats och vikt osv? blir lättare att följa då så man har ett ungefär på vad som är bra pass osv ;)

prenumeneration- check

Dewon
2013-12-06, 17:21
jäklar vilken bredd! vad har du för stats och vikt osv? blir lättare att följa då så man har ett ungefär på vad som är bra pass osv ;)

prenumeneration- check

Tack så mycket!

Har faktiskt inga mått tagna förutom på överarmen där jag mäter 39 cm opumpad i nuvarande form, väger en bit över 81 som morgonvikt på 1,82 cm lång. Uppskattar att ha en någorlunda bred rygg men känns lite osymetriskt från framsida för såfort jag spänner ryggen lite lätt samtidigt som jag flexar bröst syns det tydligt att mina lats är mer utvecklade än bröst. Klagar inte men du förstår! ;)

Ska in och kika din journal också!*hug*

Dewon
2013-12-06, 17:29
http://i.imgur.com/mLyFFUt.jpg?1
http://i.imgur.com/sfy1wG6.jpg?1

Progression dom senaste månaderna, observera att andra frontbilden är tagen någon timme efter bröstpass och även mer optiljus för att se defentionerna även fast jag är i bulk. Nyfiken på resultat från deffen kommande våren.. :)

Dewon
2013-12-08, 21:00
Bröst och triceps 8/12 2013

Incline dumbbell press
10kg x10
12,5kg x10
17,5kg x10
20kg x8 / x5 sets
Barbell bench press
60kg x6 / x5 sets
Dips
x8 / x4 sets
Cable cross-overs
40kg x10 / x4 sets
Bench dips with weightplate + failure
15kg x10 + 5 / x4 sets
Tricep dumbbell kickbacks
8kg x10 / x3 sets


Kommentar:
Lite segt pass, kände lite småont i halsen kvällen innan men det kändes bra på morgonen och det visade sig i slutet av passet ändå att det var någonting där ändå.. Hoppas verkligen att det inte blir någonting, två veckor kvar till jullov nu och första snön har kommit iallafall. :D

Dewon
2013-12-09, 22:14
Kände mig krasslig och allmänt förkyld idag, efter att ha läst många trådar om sjukdom och träning bestämde jag mig för att skippa dagens träning, längesedan nu så känner mig rastlös... :/

Ska dock inte göra en sak som jag skulle gjort förut, låtsas som att denna dagen aldrig hänt och gå över till dag 3 i mitt schema.. Nej, när jag känner mig frisk ska jag gå direkt till benböjen det första jag gör!

Dewon
2013-12-10, 23:50
Glömde nästan skriva i här efter passet och ska precis sova, kopierar bara in från mina anteckningar nu. :)

Warmup squats - 20x10, 40x10, 40x10
Squats - 60x9, 60x9, 60x9, 60x9, 70x6, 60x10
Standing Calf raises - 60x15, 90x10, 90x10, 90x9, 90x9
Hamstring curls - 41x15, 55x8, 55x8, 55x8, 59xfailure + dropset
Legpress - 100xfailure + dropset

Dewon
2013-12-11, 23:00
Rygg, axlar och biceps 11/12 2013

Shoulder dumbbell press
10kg x10
12,5kg x10
15,kg x8
20kg x7 / x5 sets
Cable row
30kg x15
40kg x10 / x2 sets
60kg x7 / x6 sets
Delt raises
7kg x8 / x3 sets
10kg xfailure + dropset / x2 sets
Chin ups wide grip
x4-5 / x5 sets
T-Bar row
40kg x8 / x5 sets
Upright rows w weightplate
20kg x10 / x2 sets
25kg x10 / x3 sets
Bicep dumbbell curl
12.5kg x6-8 / x3 sets
Bicep dumbbell hammer curl
12,5kg x4-6 / x3 sets

Kommentar
Testade köra ett mycket bredare grepp på chins och det kändes bra.. ska testa igen nästa gång i början av passet. Bra pass i sin helhet!

Dewon
2013-12-13, 23:59
Noterade inte dagens bröstpass pga ingen mobil med mig men det var ett sisådär-pass!

Dewon
2013-12-15, 00:09
Ben 14/12 2013

Squats
20 x10
40kg x10 / x2 sets
60kg x10
70kg x10
80kg x3
82,5kg x3 (PB)
65kg x8 / x3 sets
Standing calf raises
40kg x10
60kg x10
90kg x8-10 / x4 sets
Hamstring curls
36kg x10
45kg x10
55kg x10 / x3 sets
68kg x6 + massive dropset
Leg press
93kg x10
100kg x10
114kg x10 + dropset

Kommentar:
Nytt PB idag! Skulle säkert kunna ta mer men vill inte utsätta min rygg för extrema maxningar så det känns bekvämast såhär. Var på julbord precis innan så var nästan osäker på om jag skulle orka köra ett benpass. ;) Känns bra att jag inte skippade iallafall!

Dewon
2013-12-16, 00:08
Kopierar direkt från mobilen, dagens rygg och axelpass!

Shoulder press - 8x10, 12,5x10, 15x8, 20x7, 20x6, 20x6
Cable row - 30x10, 40x10, 50x10, 60x8, 60x6, 60x6, 70x4, 60x6, 60x6
T-bar row - 35x10, 40x10, 40x10, 40x10
Lat pulldowns - 40x10, 50x10, 50x10, 60x6, 50x10
Delt raises - 7x8, 7x8, 7x8, 9xfailure + dropset
Upright rows weightplate - 20x10, 20x10, 20x10, 20x10

Dewon
2013-12-18, 20:03
Gårdagens bröst&triceps - 17/12 2013

Noterade inte vad jag gjorde för något, testade använda mig utav bänkpressen och lutande bänkpress istället för dumbbells, till besvikelse var styrkan extremt dålig på vanliga bänken och det kändes obekvämt och konstigt, kanske fel teknik men gillade dumbbells bättre.

Dagens benpass 18/12 2013
Noterade inte heller detta pass men kan säga att jag satte personbästa! :D
87,5kg benböj x2 reps (kunde tagit mer men ville fokusera på att sätta mer reps på 60-70kg efter)

Dewon
2013-12-21, 20:02
Lite dåligt noterat på sistone, segt med sista veckan i skolan är äntligen klar!

Bestämde mig för att jag ska träna på julafton då det vore skönt att gå upp tidigt och träna och sedan äta resten av dagen. *rolleyes* Därför läggs mina dagar om lite nu då jag tog en-två dagar av då jag är lätt förkyld och inte ville riskera något.

Såhär ser det ut de kommande dagarna:
Söndag: Rygg, axlar
Måndag: Ben
Tisdag: Bröst, triceps

Dewon
2013-12-23, 23:51
Rygg, axlar och biceps 22/12 2013

Shoulderpress
10kg x10
15kg x8
20kg x8
22,5kg x5 / x3 sets
20kg x6 / x2 sets
Cable rows
30kg x10
40kg x10
60kg x6 / x2 sets
50kg x8 / x3 sets
Delt raises
6kg x10
7kg x8 / x2 sets
9kg xfailure + dropset / x2 sets
T-Bar rows
35kg x10
45kg x8 / x3 sets
45kg x8 + dropset
Upright rows with weightplate
25kg x10 / x3 sets
Standing Bicep Curls / Hammer curls
12,5kg x4-6 / x4 sets totalt

Dewon
2013-12-24, 22:26
Squats - 20x10, 40x10, 50x5, 60x3, 70x1, 80x1, 85x1, 90x2, (70x7, 70x7, 70x långsamma reps med paus, ett helvete:D)
Hamstring curls - 41x10, 50x10, 55x8, 55x8, 64xfailure + dropset

PB I BÖJ :D

Dewon
2013-12-24, 22:28
Incline DB press - 10x10, 15x8, 20x8, 25x6, 25x6, 25x6, 25x5, 25x5, 25x5
Decline DB press - 15x8, 20x8, 22,5x6, 22,5x6, 22,5x6, 22,5x5, 22,5x5, 22,5x5
Dips - x8, x8, x8, x7, x7
Pec dec machine - 50x8, 59x7, 68x5, 68xfailure + dropset
Tricep rope pushdowns - dropset x4
Bench dips - failure x3

Dewon
2013-12-27, 01:56
Shoulder press - 10x10, 12,5x8, 15x8, 20x6, 25x4, 25x4, 20x6, 20x6, 20x6
Deadlifts - 40x8, 40x8, 50x6, 60x6, 70x6, 80x4, 80x4
T-bar row - 40x8, 45x8, 45x8, 45x7,45x8
Delt raises - 7x8, 7x8, 9xfailure + dropset / x2 sets
Lat pulldowns - 45x10, 60x8, 80x5, 60x7, 60x7
Biceps - ej noterat

Testade Deadlift för första gången, kunde gått högre men ville säkra formen först. :)

Dewon
2013-12-30, 16:19
Haft några dagar med rätt dålig sömn men har ändå tränat varje dag i samma ordning. Inte noterat passen då jag introducerat en vän till mitt gym denna vecka och har därför visat övningar osv så har inte orkat sitta och anteckna. Övningarna har kanske varit lite annourlunda fast med samma volym och vikt som tidigare. :)

Från någon dag sedan:
http://i.imgur.com/jkp3MLQ.jpg?1

Dewon
2014-01-01, 16:08
Blev en del alkohol igår på nyårsafton, var väl en 6-7 öl och 2-3 smirnoff ice men tillräckligt för att få mig påverkad. Tidig hemgång efter klockan tolv, drack redigt med vatten och la mig vid 2!

Mått bra hela dagen och fortsätter se till att få i mig vätska, ska ner och träna vid klockan 7 iallafall. :)

Dewon
2014-01-07, 02:42
Dåligt med anteckningar på senaste tiden, inte orkat med helt enkelt.

Börjar från och med imorgon köra lite annorlunda vad gäller träningen, endast 8-12 repetitioner och troligen några färre sets vad gäller övningar. Fick lite kommentarer i dagsformstråden och har tänkt efter lite, planerade att starta min första deff nu i februari men vissa misstycker med mitt omdöme, kan vara jag som överskattar min massa som finns under. Fortsätter därför min stadiga bulk som jag kör just nu till åtminstone mars-april och tar sedan och och kollar vad som bör göras. Jag räknar inte kalorier nu men känner min kropp i mitt dagliga intag och vet vad som behövs för att ligga över men inte för mycket över.

Fortsätter nu träningen, tror jag ska lägga upp ett nytt schema från nästa vecka då jag på senaste tiden börjat köra deadlifts på min back-day som dessutom tar på mina hamstrings. Funderar att lägga upp i en fyra dagar split kanske. Kör på som vanligt tills dess fast som tidigare benämt med högre reps och färre sets. Detta innebär att jag inte kommer att maxa så mycket tung vikt för färre reps, isåfall var tredje vecka kanske, annars alltid vara över 8 reps och under 12.

Återkommer med morgondagens benpass, varje pass ska loggas från och med nu. Känner mig peppad och är motiverad. Har 8 månader på mig innan jag åker som utbytesstudent till staterna, vill såklart vara så stor som möjligt utan att vara fet när jag kommer dit. ;)

Dewon
2014-01-08, 22:05
Squats - 20x10, 40x10, 50x10, 60x8, 60x8, 60x8, 60x8
Hamstring curls - 8-12x5
Leg press - 8-15x5 sets
Calf raises - 8-15x4

Dewon
2014-01-08, 22:06
Cable row - 30x12, 40x12, 50x10, 50x9, 50x9
Shoulder DB press - 10x12, 15x10, 17,5x10, 20x7, 20x7, 17,5x8
Deadlift - 50x12, 60x10, 80x8, 80x8, 80x8
Delt raises - 7x10, 8x9, 8x9, 10x5, 8x8
Lat pulldowns - 50x8, 50x8, 45x10

Dewon
2014-01-13, 19:58
Hade en dålig helg gällande både kost, sömn, träning och annat...

Var tillbaka på gymmet idag iallafall, inleder mitt nya schema där jag tränar endast tre dagar i veckan. Blivit så att jag inte varit 100% på varje pass nu och känner att jag kan få ut mer genom tre pass istället, får testa! Saknar höga vikter men förösker mestadels ligga på lite högre reps nu mera så är tvungen att dra ner på vikterna. :)

Incline DB press - 10x12, 15x10, 20x9, 20x8, 20x8, 20x8
Regular DB press - 20x10, 22,5x7, 20x8, 20x8
Pec Dec Fly - 45x12, 50x10, 54x8, 54x8
Tricep rope push down - 40x12, 50x10, 60x8
Tricep 1 hand pushdowns - dropsets ála 3 sets
Bench dips - x10, x10, x8

Helt okej pass, fått i mig bra med mat idag och ser fram emot benpasset på onsdag. På rätt spår igen!

Dewon
2014-01-13, 20:06
http://i.imgur.com/xGOiQKU.jpg?1

Dagsfromen på 182, 82,5kg, 17 år.

http://i.imgur.com/Jm20fbv.jpg?1

Förövrigt ungefär 200 dagar kvar tills jag åker till USA och går high school ett år, alltså 200 dagar på mig att bli så stor som möjligt innan dess. ;)

Dewon
2014-01-15, 23:07
Squats - 20x10, 30x10, 50x10, 60x10, 70x8, 60x10, 60x11
Standing calf raises - 30x15, 60x12, 60x12, 90x8, 90x7, 90x8
Hamstring curls - 23x12, 32x8, 32x8, 27x9, 27x8
Leg press - 91x15, 118x12, 118x12
Leg extension - dropset failure x1

smolk
2014-01-17, 00:51
Bra armar och bröst!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-01-17, 20:53
Bra armar och bröst!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Kommer inte in på din journal av någon anledning :/

Dewon
2014-01-17, 20:54
Cable row - 30x15, 40x12, 50x8, 50x8, 50x8
T-bar row - 40x10, 40x10, 45x8, 45x7, 40x10
Lat pulldowns - 40x12, 50x9, 50x8, 60x6 + dropset

Shoulderpress DB - 10x12, 15x10, 17,5x8, 17,5x7, 17,5x7
Standing lateral delt raises -8x10, 8x10, 8x11
Rear delt flyes machine - 32x7, 32x7, 27x8
Upright row weightplate - 25x7, 20x10, 20x10, 20x12

Underarm "curls" med 20kg stång till failure några sets,

var redan väldigt domnad i underarmarna efter lat pulldowns så hade svårt att köra axelpress :/ bra pass med mycket volym ändå!

Dewon
2014-01-17, 21:00
http://i.imgur.com/P0mar22.jpg?1

Född med väldigt smala underarmar och handleder alltså, inte fokuserat någon träning på just underarmar men ska försöka göra det bästa åt saken och börja köra det på rygg och axelpasset. Nästan slutat med biceps faktiskt, blev lite less efter bristningar och lade fokus på rygg och axlar, nu mera har jag knappt ork till att köra biceps när jag väl är klar med axlar och rygg men känner att jag stimulerar biceps litegrann iallafall i vissa ryggövningar. Låter fjantigt men blev lite skraj för bristningarna, mina biceps är förövrigt relativt utvecklad jäntemot andra kroppsdelar tycker jag.


Redigt tryck idag iallafall, kände mig helt bortdomnad i underarmarna efteråt. ;)

smolk
2014-01-18, 09:56
Tackar! Kommer inte in på din journal av någon anledning :/

Den är borttagen, glömde bort att jag har kvar den i min signatur :d

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-01-20, 23:17
Inte med träning att göra men fick idag reda på vart någonstans jag kommer hamna i USA! (Ska åka som utbytesstudent till USA under ett år för att gå i High school för dem som läser och som inte visste)

Kommer bo i en väldigt stad utanför Seattle, Washington. Haft kontakt med värdfamiljen under skolan, checkat staden och min skola på nätet och det är allt jag någonsin kunnat drömma om! Alltså 7-8 månader att grovfsa på mig nu. ;)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1455184_692668630757642_396833337_n.jpg
Fotbollsplanen utanför skolan t.ex.

Dewon
2014-01-20, 23:49
DB incline press - 10x12, 15x12, 20x10, 20x10, 20x9, 20x8, 20x8
DB decline press - 20x9, 20x8, 20x7, 20x7, 17,5x9
Dips (menat för bröst) - x8, x8, x9, x7
Cable fly - 8-12x4 sets
Tricep cable push downs - dropsets x3
One arm tricep pushdowns - 8-12x3 sets
Bench dips - x nästan failure X3 sets

Dewon
2014-01-22, 23:44
Squats - 20x10, 30x10, 50x10, 60x10, 80x5(trodde att det var 70, det kändes att jag hade fel.. :D), 70x8, 70x8
Hamstring curls -23x12, 32x10, 32x9, 32x7, 27x8
Leg press close feet - 100x15, 127x12, 136x12, 145x14
Leg extension - dropset till failure

Var helt slut efter benpressen och sa bara.. fuck calves :) tänkte köra det imorgon men tråkigt att endast gå ner för att köra vader så tar det nog på fredag.

Dewon
2014-01-25, 01:40
Deadlifts - 30x15, 50x15, 70x10, 70x10, 70x10(kunde tagit mer men ville inte köra slut mig)
Cable row neutral grip - 40x10, 50x8, 50x8, 50x8, 50x8 (fokus på form därför lite lägre vikt)
T-bar row - 45x10, 45x10, 45x10 50x8, 50x10, 50x9(PB)

Shoulder DB press - 10x12, 15x10, 20x8, 20x7, 20x7, 20x7
Standing delt flyes - 8x10, 8x10, 8x9, 9xfailure + dropset
Upright rows weightplate - 20x15, 20x14, 20x15

Forearm barbell curls - xfailure x2

Långt och härligt pass med mycket volym idag på gymmet, känns som att jag kan sägs att jag börjar få massa rent allmänt faktiskt. Ryggen har väl alltid varit bäst men känner att det syns att jag tränar över hela kroppen.

Självförtroende och motivation är bra nu! :)

Dewon
2014-01-26, 22:49
Tränar ju bara tre dagar i veckan nu, börjar faktiskt må dåligt av det då jag inte har mycket annat i mitt liv än träning, skola och datorspel. :D

Får se hur det känns denna vecka, bara mina benpass och deadlifts dagen efter som krockar litegrann vilket var anledningen till att jag drog ner till tre pass i veckan från sex!

Dewon
2014-01-30, 00:30
Leg extension - warmup X2 sets(fullt hus på gymmet)
Squats - 40x10, 50x10, 60x1, 70x1, 80x1, 85x1, 90x1, 92,5x1, 92,5x1, 70x9, 70x9, 70x9(blev ganska långsamma sets men med kort vila mellan)
Leg curls - 23x12, 27x9, 32x6. 27x7, 27x7
Calf raises (i legpress) - 64x15, 73x15, 82x10, 82x10, 82x10
Leg press - dropset x1

Personbästa i böj 92,5! Inte så intresserad av 1 rep-max men ska börja köra de kanske var femte vecka typ. Jävligt skönt att köra 70x9 reps efteråt också som personbästa för rep, styrkan går uppåt! :D

Dewon
2014-02-01, 02:19
Deadlift - 50x12, 70x10, 90x1, 100x1, 120x1 (bara kört detta som uppvärmning tidigare men 120 gick ganska lätt faktiskt, bara kört deadlifts några få pass)
Cable row - 45x12, 55x10, 55x10, 55x10, 55x9
T-bar row - 40x12, 50x10, 50x10, 50x9, 50x11

Shoulder press - 12,5x8, 17,5x8, 20x7, 20x7, 20x6, 17,5x8
Standing delt raises - 8x10, 9x8, 9x8, 9x7, dropset x1
Uppright cable row - 8-15x3 sets
Forearm training - testade lite olika grejer, gick inte nå bra :/

Kan inte förklara hur mycket jag älskar T-bar row, får sån himla bra kontakt med både lats och inre ryggen! Skönt pass på fredagskvällen medans andra är ute och super skallen av sig :)

Jeml
2014-02-01, 12:24
var tvungen att kika in här, mirar faktiskt dina lats. lite av ett problemområde för mig.

ser bra ut, kör hårt :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-01, 14:11
var tvungen att kika in här, mirar faktiskt dina lats. lite av ett problemområde för mig.

ser bra ut, kör hårt :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Önskar att framsidan kunde börja likna baksidan vilket den säkert gör men bröstmuskler tillsammans med gyno gömmer en hel del!

Kikade in på din journal, ser riktigt bra ut.*flex*

Skickade ett privatmedelande ang. upplägg förresten!

Jeml
2014-02-01, 14:34
Tackar! Önskar att framsidan kunde börja likna baksidan vilket den säkert gör men bröstmuskler tillsammans med gyno gömmer en hel del!

Kikade in på din journal, ser riktigt bra ut.*flex*

Skickade ett privatmedelande ang. upplägg förresten!

tyckete inte framsidan såg ut att släpa nämnvärt.

haha tack :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-02, 00:41
Påbörjar nytt schema imorgon, haft samma alldeles för länge och ska bli skönt att träna lite annorlunda!

Uppdaterar mer imorgon om hur det gick, dagsformen på armarna under en vilodag. 183cm, 83kg.
http://i.imgur.com/bKsTSP8.jpg?1

smolk
2014-02-02, 01:09
Fan vad nice att du ska plugga i USA, själv varit sugen på det länge! Vad snackar vi för kostnader på ett ungefär, om du inte har något emot att jag frågar? :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-02, 01:37
Fan vad nice att du ska plugga i USA, själv varit sugen på det länge! Vad snackar vi för kostnader på ett ungefär, om du inte har något emot att jag frågar? :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Inget emot det alls! Brukar vara mellan 60-100k sammanlagt för allt med organisationen innan, inräknat med läkarbesök, sprutor osv, beror lite på vad man har för organsation och lite andra val. Väl där behövs det väl minst 2k i månaden för skollunch mm.

Vill ingenting annat än att inspirera andra, dem i ålder och min omgivning börjar tröttna lite på mitt tjat om de, vill absolut inte skryta om de! Bara svårt att ha annat i tankarna haha. 180 dagar kvar.

Dewon
2014-02-02, 11:33
Bench press - 70x5,(PB)70x5, 70x5, 45xfailure (tog inte med warm up)
Pec dec fly - 36x11, 41x9, 41x8, 41x8
Side delt raises - 8x12, 10x10, 10x9, 10x8, 10x10
Tricep pushdowns - 8-12x3
French press - 12,5x8, 12,5x7, 10x12, 10x12, 12,5x12 (Gjorde fel på första setten så därför det gick dåligt, sänkte vikten och lärde mig formen

Första dagen på nya schemat, kändes riktigt bra! Förvånad att jag kunds pusha mitt förra PB för 5 reps.. Inte kört bänkpress på flera månader som en riktig övning.

Tack till Jeml för hjälp med schemat!

Jeml
2014-02-02, 11:53
fan va nice bänkat! :thumbup:

dock var tanken 5x5 i bänken ;)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-02, 12:10
fan va nice bänkat! :thumbup:

dock var tanken 5x5 i bänken ;)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack! Jo jag tänkte lite fel.:smash:

Kul med nytt, blir lite för mycket enbart rutin om man kör samma under vääääldigt många månader märkte jag. :)

Jeml
2014-02-02, 12:15
Tack! Jo jag tänkte lite fel.:smash:

Kul med nytt, blir lite för mycket enbart rutin om man kör samma under vääääldigt många månader märkte jag. :)

aye kör 5x5 nästa :)

ja ombyte förnöjer!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-02, 21:48
Tar och lägger mig nu vid 10 och går upp vid strax innan klockan 6 imorgon för morgonträning! Måndagar är väldigt sega speciellt för att jag har mina tråkiga kurser då, svenska och engelska.. men vad gör man inte för högskolebehörighet. :D

Ryggpass imorgon, uppdaterar sen hur det gick, annorlunda i schemat än annars. :)

smolk
2014-02-02, 22:11
Tar och lägger mig nu vid 10 och går upp vid strax innan klockan 6 imorgon för morgonträning! Måndagar är väldigt sega speciellt för att jag har mina tråkiga kurser då, svenska och engelska.. men vad gör man inte för högskolebehörighet. :D

Ryggpass imorgon, uppdaterar sen hur det gick, annorlunda i schemat än annars. :)


I feel you, svenska och engelska suger... vad går du för linje?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-02, 22:14
I feel you, svenska och engelska suger... vad går du för linje?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

El och energi med datorinriktning, kommer ursprungligen från Teknikprogrammet men jag hade inte ambitionerna för matten så jag bytte.. Här är det slappt som bara den och sitter och spelar 50% av all tid i skolan, sitter ändå på minst C i alla kurser.

Dudå?

Dewon
2014-02-02, 22:16
Kommande målen jag har framöver för 1RM är:

85kg bänkpress
105kg böj
150kg mark

Dewon
2014-02-02, 22:17
http://i.imgur.com/xGvY8Cw.jpg?1

Dagsformen gällande rygg och axlar.

smolk
2014-02-03, 00:04
El och energi med datorinriktning, kommer ursprungligen från Teknikprogrammet men jag hade inte ambitionerna för matten så jag bytte.. Här är det slappt som bara den och sitter och spelar 50% av all tid i skolan, sitter ändå på minst C i alla kurser.

Dudå?

Ah okej, matten är en bitch... går teknik!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-03, 14:29
Blev inte mycket till mat idag i skolan, slutade och kom precis hem nu iallafall så tog lite BCAA i brist på protein i kroppen och ska ner och köra ryggpass om någon minut för att sedan äta en stor jävla måltid!

Dewon
2014-02-03, 22:57
T-bar row - 60x5 / 5 sets
Lat pulldowns - 60x8, 60x7, 60x7, 60x7, 60x6
Cable row - 50x9, 50x9, 40x15
Bicep barbell curl - 25x8, 25x7, 25x7, 25x7, 25x6

Dewon
2014-02-04, 22:51
Squats - 75x5, 75x5, 75x5, 45x18
Standing calf raises - 70x18, 70x16, 70x16, 70x14, 70x10
Leg curl - 27x10, 32x9, 32x8, 32x8, 32x7
Leg press (extremt djupa) - 127x8, 127x8, 100x10

Skulle egentligen köra mage också men kände att magen var konstig och kände inte för magövningar
i stunden.. :D

Jeml
2014-02-05, 02:51
bra böjt man:thumbup:men varföe inte 5x5?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-05, 13:23
bra böjt man:thumbup:men varföe inte 5x5?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar!
Det var väl 3 sets x 5 reps (80% 1RM)? på böjen? :MrT:

Dewon
2014-02-05, 13:28
Insåg att en del bilder hade försvunnit på första sidan som visade min transformation, visar lite här istället bara för att ge en bild av vad jag åstakommit under drygt ett år av träning.

http://i.imgur.com/OBmQtYD.jpg?1

Dewon
2014-02-05, 14:01
De två första bilderna är från skolavslutningen i 9:an och det sommarlovet. Jag var då 15 år gammal och rörde inte gymmet.

http://i.imgur.com/wbthmYZ.jpg?1 http://i.imgur.com/1JgEcxV.jpg?1

Detta är jag idag kall, 17 år gammal och går andra året på gymnasiet. Märkte nu att ena bilden gav ett lite konstigt intryck av min arm för att jag stod nära haha. Och ja, jag tränar faktiskt ben men hade inga bilder som visar mina ben att jämföra med.
http://i.imgur.com/PnowAGR.jpg?1 http://i.imgur.com/zVhCwQs.jpg?1

Jeml
2014-02-05, 22:36
Tackar!
Det var väl 3 sets x 5 reps (80% 1RM)? på böjen? :MrT:

naää 5set x 3rep eller 5x5 ;) trodde du hade valt att köra 5x5 i och med 5repparna.

bra framsteg också på bilderna :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-05, 23:08
naää 5set x 3rep eller 5x5 ;) trodde du hade valt att köra 5x5 i och med 5repparna.

bra framsteg också på bilderna :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Fail av mig.. :D

Ska in på lördag och köra bänken, 5set x 3rep låter lockande men tycker du jag bör köra 5x5?

Jeml
2014-02-05, 23:13
Fail av mig.. :D

Ska in på lördag och köra bänken, 5set x 3rep låter lockande men tycker du jag bör köra 5x5?

okej kör det du tkr verkar roligast :) svårt att säga vad som är bäst.

vad maxar du i böjen? vet du det?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-05, 23:15
okej kör det du tkr verkar roligast :) svårt att säga vad som är bäst.

vad maxar du i böjen? vet du det?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Senaste var 92,5. Skulle väl kunna gå 100 kanske men sällan jag maxat tidigare.

Jeml
2014-02-05, 23:17
Senaste var 92,5. Skulle väl kunna gå 100 kanske men sällan jag maxat tidigare.

okej, men pröva köra maxrep på första settet med 75 el. 80kg nästa gång så kan vi kolla på strstd vad ditt max kan tänkas vara :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-05, 23:20
Incline DB press - 22,5x8, 25x6, 25x7, 25x6, 25x6, 22,5x7, 22,5x6, 20x8
Shoulder DB press - 20x5, 20x5, 20x5, 20x4, 20x5
Side delt raises - 8x10, 8x10, 8x9, 8x9, 8x11
French DB press - 15x8, 12,5x8, 12,5x8 (kände obehag i höger tricep, något konstigt som fortsatte så hoppade något set)
Bench dips /w weightplate - 15x10, 15x10, 15x9(kändes bra)

Dewon
2014-02-05, 23:21
okej, men pröva köra maxrep på första settet med 75 el. 80kg nästa gång så kan vi kolla på strstd vad ditt max kan tänkas vara :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Aa, jo 75x5 var inte extremt svårt faktiskt. Tungt men lättare än förväntat.

Dewon
2014-02-06, 14:12
Gick precis åt helvete i ett datorspel och jag är lack som fan, ska ner och deadlifta nu med stark ilska inom mig, återkommer senare.

Dewon
2014-02-06, 21:18
Deadlift - 110x3, 110x3, 110x3
Squats - 70x8, 70x8, 70x8, 70x8, 70x8 (fyfan vad skönt det var, bra kontakt med benen, sega och bra reps)
Leg extension - 91x12, 91x11, 91x11
Decline situps /w weightplate - 10x8 / X2 sets
Leg raises on bench - failure / x3sets
Calf raises - 8-12 / 5 sets (var slutkörd redan)

Jeml
2014-02-07, 02:01
riktigt bra böjt mannen! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-07, 08:07
riktigt bra böjt mannen! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! :)

Dewon
2014-02-07, 11:00
Första veckan med träningsschemat avklarat! Funderar på om jag borde ta denna dag som vilodag eftersom jag körde bröst och axlar i förrgår, bänk är nästa dag på schemat nu alltså.

Dewon
2014-02-07, 14:34
Ändrade planer, bestämde mig 10min innan slutsäljningen att jag skulle följa med på LanReal, ett lan på skolan som arrangeras, cirka 140pers, händer bara en gång och en helg är väl inte hela livet tänkte jag, speciellt kul att det är inne på skolan. Tidigare har det varit "Lan Bauer" innan John Bauer gick i konkurs.

Det är från denna fredag till söndag, jag tar dock skjuts hem på lördag lunch för att äta lite mer kvalitetsmat än vad som går att köpa där. Borde jag träna då också tycker ni eller helt enkelt skjuta upp det tills på måndag?

Jeml
2014-02-07, 15:53
Ändrade planer, bestämde mig 10min innan slutsäljningen att jag skulle följa med på LanReal, ett lan på skolan som arrangeras, cirka 140pers, händer bara en gång och en helg är väl inte hela livet tänkte jag, speciellt kul att det är inne på skolan. Tidigare har det varit "Lan Bauer" innan John Bauer gick i konkurs.

Det är från denna fredag till söndag, jag tar dock skjuts hem på lördag lunch för att äta lite mer kvalitetsmat än vad som går att köpa där. Borde jag träna då också tycker ni eller helt enkelt skjuta upp det tills på måndag?

jag skulle nog försökt träna lördag :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-07, 16:23
jag skulle nog försökt träna lördag :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Ska försöka se till att inte sitta uppe precis hela natten och få några timmar sömn iallafall, tränar väl då vid lunch isåfall och äter ordentligt för att sedan åka tillbaka igen. ;)

smolk
2014-02-07, 17:16
En gång är ingen gång, jag hade skitit i att tänka på gains och bara haft kul :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-08, 07:24
Kom precis hem, bor bara någon kilometer ifrån så jag tog bussen hem, tog två st dubbeltekakor med ost och skinka samt en kaseinshake för att kompensera för det onäringsrika nattkäket. Ska görs mig redo och sova snart, blir väl säkert bara 4-5h idag men sover ut ordentligt på söndag!

Ska alltså tillbaka senare idag och kommer hem på söndag, ne nu ramlar jag i säng, "godnatt" ;)

Dewon
2014-02-09, 11:21
Hemma från lanet nu, knappt sovit alls denna morgon och den lilla timme som jag fick sova var på ett iskallt golv eller på flera stolar där man fick ont i ryggen. :D

Åt några mackor och en proteinshake när jag kom hem idag också, hade inte ätit på väldigt länge kändes det som. Ska ner och träna om ett tag. :)

Dewon
2014-02-09, 14:40
Bänkpress
75x3 (PB)
75x3
75x3
75x3
75x3
40x16

Inget annat att notera, såklart skönt med personbästa i bänk men min armbåge börjar falla... Kanske inte skrivit det här men har senaste månaderna sakta men säkert byggt upp något problem med armbågen, inte säker på vart smärtan kommer ifrån mer än att det känns inne i armbågen.

Var inte något som alltid kändes förut men som har visat sig nu, kunde inte göra tricepsövningar idag som planerat utan fick ta en arm i taget på lättare vikt. Vet inte vad jag bör göra nu? Uppehåll från tricepsövningar? Det är endast i isolationsövningar för triceps som det känns, även lite om jag sträcker ut armen helt.

Jeml
2014-02-09, 15:54
riktigt bra bänkat! ang. armbågen vet jag faktiskt inte vad du ska göra... kolla upp?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-09, 16:00
riktigt bra bänkat! ang. armbågen vet jag faktiskt inte vad du ska göra... kolla upp?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack! Tänkte köra 5x5 men blev lite väl självsäker trots träning efter två dagars lan.. :D Första settet blev 3 alltså och fortsatte så istället, tredje reppen var alltid lite tuff.

Ska väl ta och kontakta någon sjukgymnast, vet inte om man kanske måste skaffa remiss från hälsocentralen, får se. Läst lite om de, hoppas det inte är vad det verkar vara, hört att vissa fått avstå träning i månader.... *cry*

Känns ju dock endast i isolationövningar vilket är bra antar jag.

Dewon
2014-02-10, 15:59
http://i.imgur.com/s0EfiQu.jpg?1
Dagsformen - 183cm, 84kg, kall, 17 år.

Benen ser faktiskt bättre ut än för några månader tycker jag.

Dewon
2014-02-10, 18:49
Förbättrade formen på squats, helt plötsligt mycket lättare?? 75x5 som ingenting, inge ryggont nu heller, fortsätter på denna vikt detta pass iallafall.

Direkt från racket ;)

Dewon
2014-02-10, 19:53
Squats - 75x5, 75x5, 75x5, 75x5, 75x5, 45x22
Leg press - 127x10, 127x10, 145x10, 145x10, 145x12
Standing calf raises - 90x12, 90x13, 90x10, 90x10, 90x11
Hamstring curls - 27x10, 32x8, 32x7, 27x9, 27x8
Mage - x5 sets

Dewon
2014-02-10, 20:07
Säkrade som sagt formen detta pass, kunde gått högre för 5 reps men kändes bäst att göra formen rätt först. Tror grejen var att jag lade mer stången lägre på ryggen, tidigare varit ganska högt upp på traps och axlar. Det tillät mig även att gå väldigt lågt! :D

Endast lite balansproblem som kvarstår, lätt att lyfta med fötterna om jag inte tänker på det

Jeml
2014-02-10, 20:20
Pecs och lats ser riktigt bra ut! axlar också. kul att benen börjat växa också :)

bra böjt!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-10, 20:52
Pecs och lats ser riktigt bra ut! axlar också. kul att benen börjat växa också :)

bra böjt!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Pecs kommer jag nog aldrig bli nöjd med dock pga gyno. :/ tejp eller gå med axlarna framåt är en del av vardagen, ska titta på operation om det inte minskas med lägre bf%.

Tycker du att jag borde tappa lite % nu eller helt enkelt härda ut tills jag är äldre?

Lucaas
2014-02-10, 21:00
Tackar! Pecs kommer jag nog aldrig bli nöjd med dock pga gyno. :/ tejp eller gå med axlarna framåt är en del av vardagen, ska titta på operation om det inte minskas med lägre bf%.

Tycker du att jag borde tappa lite % nu eller helt enkelt härda ut tills jag är äldre?

Tycker inte ens du ser ut att ha gyno på bilderna jag sett, men vet hur det känns för har det själv, testa gå ner lite, hjälper det så kommer det höjja självförtroendet rätt mycket antar jag! kör dock med tjocktröjor istället för tejp/axlarna framåt, men enligt min erfarenhet bryr sig ofta knappt någon annan om hur andras nipples ser ut, de e bara vi tränings nojjare som "överdriver", Anyways bra lats! Kämpa vidare! *flex*

Dewon
2014-02-10, 21:10
Tycker inte ens du ser ut att ha gyno på bilderna jag sett, men vet hur det känns för har det själv, testa gå ner lite, hjälper det så kommer det höjja självförtroendet rätt mycket antar jag! kör dock med tjocktröjor istället för tejp/axlarna framåt, men enligt min erfarenhet bryr sig ofta knappt någon annan om hur andras nipples ser ut, de e bara vi tränings nojjare som "överdriver", Anyways bra lats! Kämpa vidare! *flex*

Pinchar alltid mina nipps innan foton, ser ut som att jag är fet och aldrig tränat pecs.. :D varit hos doktor som endast sa vad jag befarade "det blir bättre, många killar har de". Haft det i cirka 3 år nu och minns att polarna märkte det en gång(aldrig berättat), deras reaktion: "jävlar vilka chipstuttar du fått". Sade inget men det sved då jag betraktas som grov i kompiskretsen. Känner mig väldigt bekväm med min kropp förutom det, inte grov men känner mig självsäker iallafall.

Inte heller var det skönt första gången man "skulle till" med tjejen och pinchade nipps påvägen in i sovrummet från soffan i vardagsrummet.;)


Tack för svar iallafall, vet att jag inte är ensam! Tack för komplimangen också, bra form du med!

Jeml
2014-02-11, 00:07
Tackar! Pecs kommer jag nog aldrig bli nöjd med dock pga gyno. :/ tejp eller gå med axlarna framåt är en del av vardagen, ska titta på operation om det inte minskas med lägre bf%.

Tycker du att jag borde tappa lite % nu eller helt enkelt härda ut tills jag är äldre?

ser ingenting av gynon? men vet vad du menar, har också lite chipstuttar även på lågt bf. när det är kallt försvinner det dock.

beror lite på vad du själv vill. antingen skiter du i det och ligger på balans ungefär. tycker inte du ska upp mycket mer i vikt nu.
eller så deffar du till ~78kg och sen fortsätter du bulka, sakta sakta. typ 0,5-1kg/månaden.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-11, 15:37
ser ingenting av gynon? men vet vad du menar, har också lite chipstuttar även på lågt bf. när det är kallt försvinner det dock.

beror lite på vad du själv vill. antingen skiter du i det och ligger på balans ungefär. tycker inte du ska upp mycket mer i vikt nu.
eller så deffar du till ~78kg och sen fortsätter du bulka, sakta sakta. typ 0,5-1kg/månaden.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Aa.

Ska fortsätta såhär till april/maj och se hur det känns då. Vet hur mycket jag lär äta för att ligga stabilt just nu osv, räknar inte men märker ju på vågen. Är väl på 83-84 nu, var 81 oktober så det har väl varit en någorlunda stabil viktuppgång iallafall.

Jeml
2014-02-11, 15:41
Aa.

Ska fortsätta såhär till april/maj och se hur det känns då. Vet hur mycket jag lär äta för att ligga stabilt just nu osv, räknar inte men märker ju på vågen. Är väl på 83-84 nu, var 81 oktober så det har väl varit en någorlunda stabil viktuppgång iallafall.

låter perfekt. börja inte räkna, det är kanon att kunna styra vikten utan att räkna!:thumbup:

jag vet också typ exakt hur mycket jag behöver äta, men jag har räknat kalorier i ett år tidigare ungefär. rekommenderar att du aldrig prövar det :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-11, 17:30
Chins - x5, x5, x5, x4, x4
T-bar row - 50x10, 50x10, 50x10, 60x8,(RPB) 60x8, 60x7, 60x8, 60x9, 60x7, 50x10 + 3
Barbell bicep curl - 35x7, 35x7, 35x7, 35x6, 30x9

Chins gick väl inte sådär jättebra men känner inte mycket rygg i varken den eller lat pulldowns trots låg vikt. :/ t-var row gick bra iallafall, skönt med tungt och många sets!

Dewon
2014-02-11, 19:42
Blev dåligt med skolmat vilket leder till att jag måste äta och dricka mycket på kvällen.. Några hundra fram torsk med potatis & mjölk samt en proteinshake får stå för kvällsmålet.

Dewon
2014-02-12, 15:22
Blev lite kaos i huvudet då jag hade tänkt lite fel med schemat denna vecka och kört det i fel ordning, såhär ska det egentligen vara men jag tog och körde LEGS A emellan PUSH A / PULL denna vecka. Blir iallafall PUSH B idag, återkommer med passet senare.

PUSH A
-bänkpress 3 x 5 @80%1RM, 1set @50%1RM så många du kan.
-cablecross/flyes/pec deck 8-12 x 4
-sidolyft 8-12 x 5
-pushdowns/dips 3set
-skullcrusher (bakom huvud) 3-5set

PULL
stångrodd el. t-bar rodd/latsdrag el. chins 5 x 5
stångrodd el. t-bar rodd/latsdrag el. chins 5-10 x 6-10
stångcurl 5set
valfri biceps 3set (om du vill, behövs inte)

LEGS A
böj 3 x 5 @80%1RM 1set @50%1RM så många rep du kan
benpress 3-5 x 6-10
bencurl 5 x 6-10
mage 5set
vader 5 x 10-20

PUSH B
incline hantelpress 6-8 x 6-10
militärpress 5 x 5
sidolyft 5 x 8-12
skullcrusher 5 x 6-10
valfri triceps 3set (om du vill)

LEGS B
marklyft 3 x 3
böj 5 x 6-8
benspark 3 x 8-12
mage 5set
vader 5 x 10-20

Jeml
2014-02-12, 15:26
bra chinnat, vi är typ jämnstarka där ju :)

inte hela världen att du råkade köra ett pass på fel ställe, så länge du inte skippar nåt :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-12, 15:34
bra chinnat, vi är typ jämnstarka där ju :)

inte hela världen att du råkade köra ett pass på fel ställe, så länge du inte skippar nåt :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack! Det var dock verkligen på gränsen från första reppen, minns förut att jag reppade 10 på extremt breda chins men efter 15kg+ kroppsvikt har det blivit svårare.. :)

Ne jag kände mig lite nere idag, grått väder och lite trött men tog pwo alldeles nyss, kikade lite videos på youtube och är nu väldigt taggad! Kanske går lite lägre på incline hantelpress denna gång, förra veckan kändes lite för tungt då repsen inte kändes 100%.

Dewon
2014-02-12, 18:47
http://i.imgur.com/lKBx706.jpg?1

Efter PUSH B, trodde först att jag hade fått en riktigt stor bristning över ena bröstet men visade sig bara vara fettvalk och lite konstigt ljus. ;) Försökte spänna bröstet så gott det gick, rätt dålig på kordination så att träna lite poses hjälper. :D

Låg förövrigt på 81-82 idag när jag ställde mig på vågen, väldigt förvånad..*screwy* Blivit lite mindre kolhydrater på senaste två dagarna kanske men känns inte som att de borde ha en sådan snabb effekt på vikten, formen känns likadan, tagit kreatin i några månader nu och är väl kanske effekten som börjar avta?(hålla mycket vatten i musklerna alltså). Vet inte, lite mysko.

Dewon
2014-02-12, 22:55
Incline DB press - 22,5x8, 22,5x8, 22,5x7, 22,5x6, 22,5x6, 20x8, 20x7, 20x7
DB shoulder press - 20x5, 20x5 20x5, 20x5, 20x5
Side delt raises - 9x10, 9x10, 9x9, 9x9, 9x8
French press 1 hand - höger axel gillar tydligen inte läget jag sätter den i, blev inte många sets här
Andra tricepövningar - x5 sets

Blev lägre vikter gällande triceps men kunde få till några ordentliga sets iallafall

Jeml
2014-02-12, 23:09
lookin good man, o bra pressat :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-12, 23:29
lookin good man, o bra pressat :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Thanks man! Vilodag för dig idag eller glömt lägga ut dagens pass? :D

Jeml
2014-02-12, 23:47
vilodag ;)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-13, 23:00
Deadlifts - 110x3, 110x3, 1103 (lättare än förra gången)
Squats - 75x8, 75x8, 75x8, 75x8, 75x6 (PRB men var slut efter)
Calf raises - 80x10-15 / x5 sets
Mage - x5 sets
Leg extension - 95x10, 95x9, 73x14

Bra pass, blev väldigt sent och väldigt mycket mat dock så känner mig väldigt trött.

Gjorde något mot det annorlunda idag, lade ut bild på mig själv med armarna spända och en tröja där det står "just bring it" och en bild på mig innan jag började träna. Känd för mina gymtweets som ej uppskattas av omgivningen då det är så himla mycket haters där jag bor. Mot min förvåning möttes jag av en mängd klappar på axeln, trevligt för ovanligheten. ;)

Jeml
2014-02-14, 00:11
bra markat och snygga böj! kul med positiv respons också :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-14, 17:59
bra markat och snygga böj! kul med positiv respons också :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! *flex*

Bröstpass imorgon, en polare fyller dock 18 och ska ha fest med kring 100 personer. Planerar att vara 100% nykter men rätt tråkigt att vara enda nyktra på en sådan fest, dock ganska tvungen att komma då jag planerat med en polare att dra dit med honom. ;)

Dewon
2014-02-15, 13:18
Bench press
75x5(RPB)
75x5
75x4 (failed attempt 5th rep)
75x4
75x2 (???, trodde jag hade 3-4 reps)
42,5x16

Bench cable flyes - 8-12 / x4 sets

Standing side delt raises
9x12(RPB)
10x7PB)
10x6
9x9
9x8

Tricep pushdowns - 8-12 / x3 sets

Barbell french press
25x8
25x9
25x8
25x7 (insåg nu att det hade börjat bli en militärpress istället..."
20x9

Avslutade med två sets av bänkdips, bra pass ändå med inte mycket armbågsproblem! :)

Dewon
2014-02-15, 13:21
Gjorde flyes lite annorlunda, kändes bra mycket bättre än vad jag testat innan!

http://i.imgur.com/fHkbU9b.jpg?1

Dewon
2014-02-15, 21:05
Blev fest och tyvärr någon grogg, dock inte allt för mycket, kvar på festen men ska försöka ta mig härifrån då alla andra är fulla som svin. :D

Dewon
2014-02-16, 20:05
T-bar row
70x5(PB)
75x5(PB)
75x4
70x5
70x5

Pulldown /w narrow grip
50x10
60x7
60x6
50x9
50x9

Cable row /w neutral grip
60x8
60x7
50x10
50x9
50x12

Barbell bicep curls
25x8
25x8
25x7
25x7
25x8

Forearm curls
3 sets

Hög volym på ryggen och tunga vinter, inväntar träningsvärk imorgon;)

Dewon
2014-02-17, 15:59
Vilodag idag känner jag, inte riktigt tagit det annars förutom en speciellt utvald men kände att min rygg inte var redo för tunga benövningar idag. Får bli imorgon, inte hela världen!

Dewon
2014-02-17, 20:37
Känner mig riktigt svag idag utan att ha tränat, ingen styrka i att ens öppna flaskor, vet inte vad det är..

Dewon
2014-02-18, 13:23
Squats
80x5 (RPB)
85x5 (RPB)
85x5
87,5x5 (RPB igen och inte så svårt???)
87,5x5
47,5x17

Leg press
136x10
145x8
145x8

Calf raises
70x13
70x14
70x11
70x12
70x12

Leg curls
27x10
32x8
32x9
36x7
36x6

Decline situps + spset obliques
x5 setså

Förvånad över böjen, känns som att jag kan kliva över 100 i böj snart..

Jeml
2014-02-18, 13:48
Squats
80x5 (RPB)
85x5 (RPB)
85x5
87,5x5 (RPB igen och inte så svårt???)
87,5x5
47,5x17


:thumbup:

bra jobb, men ta det lugnt och öka långsamt (2,5 eller 5kg/vecka). mer gains in the long run! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-18, 13:51
:thumbup:

bra jobb, men ta det lugnt och öka långsamt (2,5 eller 5kg/vecka). mer gains in the long run! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Ne precis ska inte hoppa upp allt för mycket, jag har ju böjt på ett vis i flera månader där jag egentligen då fuskat för att ryggen har fått stå för det mesta jobbet(resulterat i ryggont, även lägre vikter).

Nu kan jag alltså ta mer vikt samtidigt som jag känner att jag får time under tension med just benen, främst quads såklart men ryggen är liksom ute ur bilden vilket är riktigt skönt!

Bör man benchmarka någon gång? Alltså testa sitt 1RM eller bör jag fortsätta som nu och kanske köra 90x5 nästa vecka följt av 92,5x veckan efter?

Jeml
2014-02-18, 13:58
härligt att höra :)

nej det är inte nödvändigt att maxa någon gång, om man inte ska köra efter något upplägg där man går efter en viss % av 1RM.

men även då är det egentligen onödigt, man kan ju räkna ut ganska bra på strstd.

det är väl om man tycker det är "kul" att maxa. men det medför ju vissa risker, skador osv.

kör på 5x5 och höj varje vecka tillsvidare tkr jag :) inte dags att maxa än iaf imo.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-18, 14:45
härligt att höra :)

nej det är inte nödvändigt att maxa någon gång, om man inte ska köra efter något upplägg där man går efter en viss % av 1RM.

men även då är det egentligen onödigt, man kan ju räkna ut ganska bra på strstd.

det är väl om man tycker det är "kul" att maxa. men det medför ju vissa risker, skador osv.

kör på 5x5 och höj varje vecka tillsvidare tkr jag :) inte dags att maxa än iaf imo.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Låter bra, jag har aldrig varit sugen på att maxa i någon övning så det passar mig bra. Tack för all information du ger mig!*hug*

Dewon
2014-02-19, 23:07
Incline Dumbbell press
20x10
22,5x7-8 / x3
22,5x6
20x8
20x6

Shoulder Dumbbell press
20x5
20x3
17,5x5 / X3 sets

Lateral delt raises
8x10 / x2 sets
9x8 / x2 sets
9x7 + 2

Barbell french press
20x8 / x5 sets

Tricep push downs
X3 sets

Lite segt pass.. led igenom det iallafall, mark och böj imorgon!

Jeml
2014-02-19, 23:49
bra tränat, ibland är det segt. bara görra det man ska iaf! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-20, 23:01
Squats (helvete)
80x8 (RPB)
80x8
80x8
80x8
80x9

Deadlifts
110x3
115x2(PB)
115x2

Leg extension
8-12 / x2 sets

Mage
3 sets

Calf raises
10-20 / x5 sets

Jobbig dag i skolan men böjen gick riktigt bra iallafall, vilodag imorgon! Kompis fyller år så ska ut och käka vi några grabbar, skönt med sportlov. :D

Jeml
2014-02-20, 23:18
bra böjt! varför helvete?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-21, 07:41
bra böjt! varför helvete?

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Det var tungt, intensivt och jävligt, som det ska vara. ;)

Dewon
2014-02-23, 01:37
Bench press
75x4
75x3
70x5
70x4
70x4 (fail 5th rep)
42,5x13

Bench cable flyes
8-12 / x5 sets

Lateral delt flyes
9x10
9x9
9x9
9x8
9x8

Tricep pushdowns
8-12 / x3 sets

Seated rope overhead extension
8-12 / x5 sets

Bänken gick väl sådär, kände lite obalans på sidorna. Förutom det var det ett bra pass! Skönt med lov nu så jag kan kontrollera matintaget under hela dagarna och träna på förmiddagen när det är lite folk! :thumbsup:

Dewon
2014-02-23, 13:32
Har verkligen inte tänkt på det men sedan jul har jag inte gått efter periodisk fasta, inte ofta jag äter efter 7-8 men ändå. Vill falla tillbaka i rutin nu känner jag så från och med idag kommer jag börja med det igen!

Sluta äta: 19:00
Bryta fastan: 11:00

Jeml
2014-02-23, 14:04
bra bänk ändå.

men varför köra periodisk fasta? det finns ingen direkt mening med det egentligen.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-23, 14:18
bra bänk ändå.

men varför köra periodisk fasta? det finns ingen direkt mening med det egentligen.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Det var skönt att hålla rutin, min mage är dessutom ganska känslig och den är mer stabil på förmiddagarna/kvällarna om jag fastar. Finns kanske ingen logik i det men så är de. ;)

Dewon
2014-02-23, 23:50
http://i.imgur.com/zNpEJwA.jpg?1

Efter dagens rygg och bicepspass, traps och bakre axlar får sig också en del stimulering. Nästan för slut för att flexa. :D

Dewon
2014-02-24, 11:28
gårdagens ryggpass

Chins (svårt för dessa :/)
x5
x5
x4
x4
x3

T-bar row (räknar inte med stången)
70x8 (RPB)
70x8
70x8
70x7
70x8

Bent over barbell rows (räknar med stången, första gången jag kör detta därav lägre vikt bara för att testa)
30x10
30x10
30x10

Seated cable rows (få lite stretch-movement)
55x8
55x7
55x8

Bicep barbell curls
30x8
35x5
35x5
35x5
30x7

Forearm curls + spset griptraining
x3 sets

Får bra kontakt på T-bar row, faktiskt bättre på rätt tung vikt. Chins vet jag fan inte, tror jag lär hitta något alternativ men ändå så är jag inte mycket för latpulldowns.

Jeml
2014-02-24, 11:45
starka curl:thumbup:

tkr nog du ska fortsätta köra chins. jag är också riktigt sämst på dom. men det är en riktigt bra övning, bara nöta på. få reps är bättre än 0reps ;)

den går såklart att byta ut om man absolut vill. latsdrag är väl det första självklara substitutet.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-24, 12:00
starka curl:thumbup:

tkr nog du ska fortsätta köra chins. jag är också riktigt sämst på dom. men det är en riktigt bra övning, bara nöta på. få reps är bättre än 0reps ;)

den går såklart att byta ut om man absolut vill. latsdrag är väl det första självklara substitutet.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar, stark bänk från din sida såg jag! :thumbsup:

Inte tränat biceps under flera månader pga bristningar som jag störde mig väldigt på, skiter i det nu och bara kör!

Jo jag ska fortsätta, vi får peppa varandra! ;)

Dewon
2014-02-24, 20:33
Squats
90x5 (RPB)
90x5
90x5
90x5
90x5
50x15

Leg press (väldigt djupa, känner att jag behöver stretcha :D)
100x11
118x9
118x8

Calf raises (i leg press)
127x8-15 / x5 sets

Leg curls
32x10
36x8
36x7
32x8
32x8

Mage
x5 sets

Dewon
2014-02-25, 09:54
Känt en smärta i vänster bröst sen igår, hugger till lite smått då och då men känns ändå som att det inte är hjärtat utan något annat..

Har bröst, axlar och triceps idag. Tänkte köra betydligt lättare på bröst och känna efter, har suttit still väldigt mycket ungefär 75% av dagen i datorstolen de senaste dagarna och har aldrig stretchat så vet inte om det kan vara något som ger upphov till smärtan.

Återkommer efter passet.

Jeml
2014-02-25, 09:56
bra böjt :)

ang. bröstet så kanske det är någon liten inflammation i muskeln (jag är inte så kunnig på detta så vet inte egentligen).

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-25, 10:03
bra böjt :)

ang. bröstet så kanske det är någon liten inflammation i muskeln (jag är inte så kunnig på detta så vet inte egentligen).

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack!

Hugger jämt som tätt nu och jag börjar undra om jag verkligen borde köra faktiskt, det känns nästan lite innanför, alltså bakom muskeln. Såklart liten chans att det är hypertrofisk kardiomyopati men man skrämmer upp sig du vet. ;)

Om jag nu känner att jag inte kan träna, bör jag köra lite axlar och triceps isåfall eller skippa helt? Gick upp tidigt, tagit min BCAA och är taggad till max men man blir lite fundersam.*screwy*

Dewon
2014-02-25, 10:16
Nä nu går jag ner ändå, testar lätt på bröst med mycket uppvärmning om det kanske bara är för att jag suttit still mycket de senaste dagarna.

Återkommer.

Dewon
2014-02-25, 10:32
På gymmet nu och har värmt upp många sets, känns bra nu.

Dewon
2014-02-25, 20:55
Incline Dumbbell press (efter mycket uppvärmning, gick högre reps och lite lägre vikt utifall att)
20x10
20x8
20x8
20x8
20x9
20x9

Shoulder Dumbbell press(många uppvärmningssets på tidigare övning gjorde mig lite trött i axlarna)
17,5x5
20x5
22,5x4
20x5
20x4

Standing lateral delt raises
10x8 RPB
10x8
10x9 RPB (bra låt på gymmet, rös genom hela settet haha)
10x9
10x8

Rope behind head tricep extension (känns riktigt bra!)
8-12 / x5 sets

Tricep pushdown
8-12 x5 sets

Jeml
2014-02-25, 21:20
bra pass ändå. skönt att det gick o köra med bröstet :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-25, 23:49
bra pass ändå. skönt att det gick o köra med bröstet :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Jo verkligen!

Skönt att hitta en tricep-overhead övning också som känns bra, frenchpress var väl okej men gillade detta bättre. :)

Dewon
2014-02-26, 14:02
Squats
82,5x8 RPB
82,5x8
82,5x8
82,5x7
82,5x8

Standing calf raises (smith, räknar stången som 20 ändå)
110x8-10/ x5 sets

Deadlifts
120x1 PB, tänkte ta 2-3 reps men gick inte
110x3
110x3

Mage
x5 sets

Leg extension
x5 sets

Dewon
2014-02-26, 14:40
OQ5O8LyPTL0&feature=youtu.be

Mitt sista set på böjen idag så formen var väl sådär och lite seg men detta är jag när jag böjer iallafall. 82,5 x 8, dock i Jones Machine men nu får det vara så! Känns bra i benen iallafall, 85kg nästa vecka tror jag.

Är djupet och formen godkänd?

aronohman
2014-02-26, 16:54
Bra böjt, såg ju lätt ut! Djupet är helt klart godkänt :)

Jeml
2014-02-26, 17:25
bra böjt! men jag kan tyvärr inte se filmen :(

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-26, 17:40
Bra böjt, såg ju lätt ut! Djupet är helt klart godkänt :)

bra böjt! men jag kan tyvärr inte se filmen :(

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Mjo det var ganska lätt faktiskt, iallafall lättare än förväntat. Funderar på att börja stretcha då jag är så sjukt stel i mina lår innan jag har värmt upp, måste köra typ 4-5 uppvärmningset innan jag kan gå sådär lågt som jag vill gå. :D

Testa den här länken
http://youtu.be/OQ5O8LyPTL0

Jeml
2014-02-26, 17:48
nu funkade det. såg bra ut, långt under godkänt djup :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-02-26, 18:48
nu funkade det. såg bra ut, långt under godkänt djup :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack! Skönt att höra.*cupid*

Dewon
2014-02-26, 20:23
http://i.imgur.com/zXhVgN0.jpg?1

Efter gårdagens bröstpass så lite pumpat bröst/axlar men är helt okej just nu tycker jag! Benen tar sig.

skum
2014-02-26, 20:30
Fan du har ju ökat riktigt bra sen du startade journalen! Blir att lägga en prenumeration på detta!

Fina böjar också :)

Dewon
2014-02-26, 20:32
Fan du har ju ökat riktigt bra sen du startade journalen! Blir att lägga en prenumeration på detta!

Fina böjar också :)

Tackar!

Nja jag pushade verkligen inte mig själv förut, speciellt inte i ben.. Tro det eller ej men jag låg på 20-30kg i squats i höstas.. Är mest ute efter volym för att vara ärlig men styrkan har blivit en stor del nu också.

Lägger en prem på din å!

skum
2014-02-26, 20:37
Tackar!

Nja jag pushade verkligen inte mig själv förut, speciellt inte i ben.. Tro det eller ej men jag låg på 20-30kg i squats i höstas.. Är mest ute efter volym för att vara ärlig men styrkan har blivit en stor del nu också.

Lägger en prem på din å!
Tog inte själv benpassen så seriöst förr, det var som bara en sak man gjorde. Kan ju vara därför min böj är så svag jämfört med allt annat nu, men det är ju bara att fortsätta nöta på!*flex*

Dewon
2014-02-26, 20:42
Tog inte själv benpassen så seriöst förr, det var som bara en sak man gjorde. Kan ju vara därför min böj är så svag jämfört med allt annat nu, men det är ju bara att fortsätta nöta på!*flex*

Bara att kämpa på, vi hittar dit! ;)

Dewon
2014-03-01, 12:49
Bench press
75x5
75x4
75x3
75x3
75x3
60x8 RPB, längesen jag körde 60 så var kul att testa
60x7
42,5x13

Bench cable flyes
8-12 / x5 sets

Standing lateral delt raises
10x7
10x7
9x10
10x? + dropset / x2 sets

Tricep pushdowns
8-12 / x3 sets

Tricep rope over head extension
8-12 / x5 sets

Dewon
2014-03-01, 14:23
T-bar rows
75x5
75x5
75x4
70x5
70x5

Narrow grip lat pulldowns (funkar helt okej)
50x10
55x10
60x8
60x7
50x9

Wide grip lat pulldowns (får inte någon bra kontakt så la ner skiten :@)
45x10

Seated cable row
50x9
50x9
50x8
40x11

Barbell bicep curls
30x8
35x4
30x7
30x6
20x8

Wrist curls + spset griptraining
x3 sets in x1 set (no rest)

Jeml
2014-03-01, 14:30
bra bänkat, härligt att se att du ökar! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-01, 14:50
bra bänkat, härligt att se att du ökar! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Jo, segt att jag inte har någon gymkompis dock och att det inte finns något powerrack. Händer att jag går till failure men man vågar inte på samma sätt som när man har någon som passar. Tänkte ett tag på att köra i den där ställningen jag kör böj i men tror det kommer kännas konstigt på bänken.

Kör dessutom oftast då det inte är så många där så inte alltid jag kan fråga någon främling heller. :/

Dewon
2014-03-01, 18:22
http://i.imgur.com/vP7mvxI.jpg?1

Dagsformen i dat der optiljus, är oflexad på frontbilden. Gått upp litegrann under lovet, i skolan brukar jag inte äta så mycket i vanliga fall men har blivit så att jag ätit mycket till både lunch och middag nu, dock proteinrikt varje dag.

17 år, 183cm, 85kg imorse.

Jeml
2014-03-01, 18:52
oj jävla bra rygg! :thumbup:

ser väldigt bra ut över lag, men jag skulle börja ta det lugnt med viktuppgången nu.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-01, 19:48
oj jävla bra rygg! :thumbup:

ser väldigt bra ut över lag, men jag skulle börja ta det lugnt med viktuppgången nu.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar!

Jo jag ska ta det lugnt, det är troligen pga dålig motion i vardagen utanför träningen då jag suttit framför datorn en stor del. Kommer bli bättre nu när jag börjar skolan nästa vecka. :)

Dewon
2014-03-02, 02:56
Ännu en sen natt med datorspelande, bra att jag snart bryter mönstret när skolan börjar.

Dagens matintag bestod av köttfärsbiffar och makaroner, sedan hemmagjord simpel vesuvio pizza till kvällen, inte egen deg men inte en helt klargjord pizza liksom. Drack även en del mjölk under dagen för att fylla ut protein samt kolhydrater efter träningen.

Tog en stor shake med kasein nu och lägger mig. Planerar att gå upp vid klockan 11:00 och träna för att sedan käka lunch, dock med BCAA innan träning.

Godnatt!

Dewon
2014-03-02, 14:25
Squats
92,5x5 (RPB)
92,5x5
92,5x5
92,5x5
92,5x5
50x17

Standing calf raises
70x17
90x14
90x15
90x15
90x12

Leg curls (liggande)
32x8
32x8
36x6
32x6
41x? + dropset

Mage
Dragon någonting? x5 sets

Dewon
2014-03-02, 14:29
Squats

92,5kgx5 / x5 sets RPB
SjTNUGMSGbM&feature=youtu.be

50kgx17?
el42dQ9bMHk&feature=youtu.be

Borde ha gått lite lägre på 50x17 settet men aja, RPB igen och ett steg närmare 100. :)

Dewon
2014-03-02, 15:44
Detta är min magträning, inte jag på varken filmen eller bilden tyvärr. ;) Är fortfarande ganska dålig men fått tips av en polare med riktigt bra brygga att köra Dragon Flyes så jag testar det nu.

WkeF_uFsKR4

Supersettar detta med lite obliques.
http://www.muscleandfitness.com/sites/muscleandfitness.com/files/dumbbell_side_bend.jpg

Kör detta nästan till failure på båda, avslutar när formen börjar bli dålig. 5 sets sen relativt kort vila (30-45 sek)

smolk
2014-03-02, 23:51
Fan, nästan identisk längd och vikt + att vi verkar ta ungefär lika mycket i bänk :D

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Jeml
2014-03-03, 09:49
snyggt böjt! du har ökat bra där:)

kan tyvärr inte se filmerna.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-04, 15:47
Incline Dumbbell press
22,5x8
22,5x8
22,5x8
25x6
25x6 (ajajaj handleden)
22,5x7
22,5x7 (failure blev de)
20x7
20x8

Shoulder Dumbbell press
20x5
22,5x4
20x5
20x5
22,5x5

Standing lateral delt raises
9x10
10x8
10x8
10x8
10x? + dropset

Tricep rope overhead extension
8-12 / x5 sets

Dips (var ett tag sen jag körde detta)
x9
x7
X8

Dewon
2014-03-04, 15:48
Det där var gårdagens pass, jag skippade gymmet idag faktiskt, sovit väldigt få timmar de tre senaste dygnen och känner att min kropp inte orkar.

Dewon
2014-03-05, 22:35
Squats
90x6 RPB (tänkte helt fel dag i huvudet men 6 reps gick ändå, tog ut mig rätt bra dock :/ )
85x8 RPB
85x7
85x8
85x7

Deadlifts
110x3
115x2 + 1
110x3

Calf raises
80kg, 15-20 / x5 sets

Mage
Dragon flyes x5 sets

Leg extension
x3 sets

Jeml
2014-03-06, 00:05
riktigt bra böjt! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-08, 01:52
Benchpress (går segt :/ sänka vikt tror jag)
75x4
75x3
70x4
70x4
70x4
60x7 (slut??)
60x6
60x6
40x12

Bench cable flyes
8-12 / x5 sets

Standing lateral delt raises
10x9 RPB
10x9
10x7
10x7
10x8

Tricep pushdowns (känningar i armbågen så fick gå lätt)
6-10 / x4 sets

Tricep rope overhead extension
8-12 / x5 sets

Dewon
2014-03-08, 01:54
riktigt bra böjt! :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Böjen går bra men mark och bänk står lite dåligt tycker jag, det är greppet som släpper på marklyftet. :/

Dewon
2014-03-09, 02:36
Chin ups
x5
x4
x4
x5
x4

T-bar rows
70x8
70x7
70x7
70x8
70x6
50x10

Cable rows narrow grip
50x10
50x10
50x9
70x4 + dropset

Bicep barbell curls
20x10
25x10
30x6
30x6

Seated 21's dumbbell curls
9kg / x2 sets

Lite greppträning i slutet också

skum
2014-03-09, 15:03
Jävlar vilka bra böjar!

JMF
2014-03-09, 15:26
Bra roddar!

Dewon
2014-03-09, 18:25
Tack grabbar!

Ofrivillig vilodag idag då gymmet var stängt pga trasig dörr.. Kör på ett 24/7 gym där det sällan är personal och kunde därför inte ta mig in.*gah!*

Min tunga bendag blir alltså imorgon, satsar på 95x5 / 5 sets. PB isåfall ;)

aronohman
2014-03-09, 19:23
Alltid tråkigt med ofrivillig vila... Lycka till med böjen imorgon!

Dewon
2014-03-10, 17:06
Squats
95x5 PB (tuuuuugnt)
95x5
95x5
95x4
95x3 (nära failure på sista rep)
50x11

Hamstring curls (starkare än vanligt)
6-10 / x5 sets

Mage
x5 sets

Vader
10-20 / x5 sets

La ner skiten på benpressen, gillar inte den nya på gymmet :angry:

Jeml
2014-03-10, 17:13
fan bra böjt!:thumbup:

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-10, 17:20
fan bra böjt!:thumbup:

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tack! Det var verkligen något utöver det vanliga..*flex*

Vad anser du gällande hastigheten på reps i böjen? När det är så där tungt brukar det bli långsamt ner och sen explodera men gå långsamt upp, grejen är att det tar ut mig rätt bra så jag kanske står och samlar anda 5-7 sekunder innan jag går ner ibland mellan vissa reps, bör jag försöka pumpa ut ändå bara eller vad säger du? Känner bra kontakt i ben iallafall, bränner på ett sätt i quads jag aldrig känt förut. :)

Jeml
2014-03-10, 18:38
Tack! Det var verkligen något utöver det vanliga..*flex*

Vad anser du gällande hastigheten på reps i böjen? När det är så där tungt brukar det bli långsamt ner och sen explodera men gå långsamt upp, grejen är att det tar ut mig rätt bra så jag kanske står och samlar anda 5-7 sekunder innan jag går ner ibland mellan vissa reps, bör jag försöka pumpa ut ändå bara eller vad säger du? Känner bra kontakt i ben iallafall, bränner på ett sätt i quads jag aldrig känt förut. :)

brukar inte tänka på tempot mer än att man ska hålla emot på vägen ner så man "kontrollerar" vikten.

egentligen så är pauser mellan repsen negativt för hypertrofin. men i t.ex böj och mark är det ju oundvikligt då det blir små pauser för att hämta andan osv :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-11, 23:33
Incline db press (8-10 reps verkar vara maxpå 22,5kg nu, 25kg nästa vecka)
22,5x8
22,5x8
22,5x8
22,5x8
22,5x8
22,5x7
22,5x6
17,5x9

Shoulder db press (obalans på senaste tiden, även fast på låg vikt nu)
22,5x3
15x5
17,5x5
17,5x5
17,5x5

Standing lateral delt raises
10x8
10x8
10x9
10x7
8x10

Tricep rope overhead
x5 sets

Tricep rope pushdowns
x4 set

Dewon
2014-03-13, 15:44
Deadlifts
120x3 RPB
120x3
125x2 PB

Squats
87,5x7 RPB
87,5x6
87,5x5
82,5x3 (tog stopp bara???)

Kompenserar lite mer lår pga rep-svaggan, inte ofta jag maxar så testade lite 1reppare och avslutade sen med lite mer reps
100x1 PB
105x1 PB
110x1 PB (inte extremt svårt)
70x4 + 4 + 4 (lämnade aldrig stången men tog mer vila efter varje 4 rep)

Calf raises
70x19
90x15
90x13
90x13
90x10

Leg extensions
x3 sets

Lite obliques i slutet, lägger in mer mage på lördagens bröstpass tror jag. För slut för att utföra övningar korrekt just nu

skum
2014-03-13, 15:47
Grattis till PB i mark och bra böjt! :)

Dewon
2014-03-13, 15:49
Grattis till PB i mark och bra böjt! :)

Tackar! Vet inte vad som gick snett på böjen faktiskt, kände att jag hade energi och styrka men uthålligheten för 5+ reps var extremt dålig. *cry*

Dewon
2014-03-13, 20:37
Vilodag igår så jag kör nog bröstpass imorgon. :)

Dewon
2014-03-14, 12:59
Får sällskap ikväll på bänkpass, fan vad lyx det känns med en riktig spottare för första gången i princip;)

Dewon
2014-03-15, 00:02
Noterade inte kvällens bänkpass då jag hade sällskap och kände för att gå lite annourlunda, blev därför ett komplett bröstpass med först bänkpress, följt av incline dumbbell press och sedan lite flyes. Även delts och triceps på sidan om.

Bänken var svag, 70x5 och gick inte högre utan fortsatte sedan på 60x8 på några sets. Kändes inte som ett bra pass men blev ganska hög volym med många sets så jag fick bra kontakt genom passet tillslut iallafall, skönt med fredag!

Jeml
2014-03-15, 11:58
gött, volym is da shit :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-16, 15:49
Squats
100x3 RPB
100x3
100x3
100x3
100x3
80x8
80x7
80x7

Squats med stopp
60x7
60x8

Lunges med hantlar (första gången, reps är räknade per ben)
17,5x6
17,5x6
15x9

Calf raises
80x17
80x17
80x14
80x16
80x16

Hamstring curls
41x6
36x8
36x7
32x8 + dropset

Dragonflyes spset obliques
x3 sets


Jobbigt och skönt pass! :thumbup: kör lite utöver schemat just nu :)

skum
2014-03-16, 17:13
Fan va fint med 100x3!

Skickat från min GT-I9505 via Tapatalk

Jeml
2014-03-16, 18:29
snyggt böjt !!

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-16, 20:48
Tack boys!

Ändrat lite upplägg, kör efter samma dagar dock. Testar lite nya grejer bra. :)

Dewon
2014-03-17, 17:33
Barbell bench press
60x8
60x8
60x7
60x6
60x6
50x9

Incline dumbbell press
20x8
20x7
20x7
20x6
17,5x8

Incline cable bench flyes
6-8 / x3 sets

Standing lateral delt raise
10x6
10x7
10x6

Shoulder dumbbell press
15x7
15x8
15x

Tricep pushdowns
6-10 / x3 sets

Triceps overhead rope
6-10 / x5 sets

Blev faktiskt mer volym än jag tänkte men hade bra kontakt genom hela passet och kände mig inte helt slut ändå. :D

Dewon
2014-03-17, 21:27
Sträckte ljumsken igår när jag körde lite lunges, borde kanske inte gått så fort ut då det var första gången menmen.. Får se hur det känns imorgon. :)

Dewon
2014-03-18, 17:09
Leg extension uppvärmning
x4 sets

Deadlifts
125x3 RPB
125x2 (greppet som släpper, känns dock onödigt att inte träna underarmarna genom att skaffa straps eller vad de heter)
120x3

Squats
100x3
100x3
100x4 RPB
100x4
100x5 RPB (vart kom kraften ifrån??)
80x9 RPB
80x8
80x8
60x15 (??? Slut.. Lite dålig form på sista repsen men gick djupt som vanligt)


Var så slut i både kroppen och huvudet att jag sa fuck it.. efter böj. Tar vader och mage imorgon eller på bröstpasset. Känns sjukt att jag kan panga ut 5 reps på 100kg då jag låg på 70x5 i november.. Ska dock inte öka allt för mycket i just benböj, vill vara rädd om benen!

skum
2014-03-18, 18:49
100x5 RPB (vart kom kraften ifrån??)

Jävligt bra :D

Dewon
2014-03-18, 19:26
Jävligt bra :D

Tackar! Lite förvånanade, den del av mitt sinne som är lat såg det lite negativt då jag nu måste se till att mäta upp till det där passet. Som tur är har mitt träningssinne börjat tagit över. ;)

Jeml
2014-03-18, 19:32
fan vad nice böj :D

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-18, 21:54
fan vad nice böj :D

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Tackar! Bra markat du!*flex*

Dewon
2014-03-18, 22:29
Nä nu är jag trött på det här, ska planera och påbörja min första deff. Kommer väl uppdatera här hur det går. Anledningen är inte att jag vill bli rippad utan för att jag vill på något sätt minska min gynokomasti som jag haft ett bra tag nu. Vet mycket om det och att det inte är fett men kanske har benägenhet att samla mer fett kring brösten också så vore skönt att utesluta.

Operation hade jag gjort men jag flyttar till USA den 24:e juli och har därför inte tid att operera mig innan dess då jag dels inte vill gå med bandage under mitt sista sommarlov med polarna. :D

Ska börja planera imorgon, sova nu och vilodag imorgon så perfekt dag att planera. Wish me good luck! :)

Jeml
2014-03-19, 10:48
spännande :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-19, 18:05
Får se hur jag ska gå tillväga, brukar inte räkna kalorier men håller ändå koll på maten hur mycket kalorier etc den innehåller. Ska testa formeln för att ta fram så får jag testa enligt den, funkar de inte får jag sänka.

Svårt med skolmaten dock, funkar de att knappt äta något i skolan(såklart litegrann och mjölk till) men sen äta större delen efter skolan och träning?

Jeml
2014-03-19, 18:07
om du har koll på hur mycket du äter nu ungefär så vet du ju din balans, då behöver du ingen formel? det blir ändå bara en gissning.

skolmaten går väl bra? en lagom portion med mycket kött/fisk.
är det t.ex korv eller annat skit så får man väl ta en liten portion och komplettera med en protteshake :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-19, 18:31
om du har koll på hur mycket du äter nu ungefär så vet du ju din balans, då behöver du ingen formel? det blir ändå bara en gissning.

skolmaten går väl bra? en lagom portion med mycket kött/fisk.
är det t.ex korv eller annat skit så får man väl ta en liten portion och komplettera med en protteshake :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Har inte koll på hur mycket kalorier jag äter utan håller liksom mest koll på just vad jag äter liksom, vet inte hur jag ska räkna riktigt. Ska tänka efter och försöka få fram ungefär i kalorier.

Just nu brukar de vara:

Lunch: skolans, inte så mycket extremt mycket men kanske 150g ris eller andra kolhydrater, kött/fisk/gryta men 2 glas mjölk iallafall.
Rast: Godispåse med nappar och 0,5l Festis
Innan träning: EAA 10g
Träning
Efter träning: EAA 10g + 0,3-0,4mjölk för lite kolhydrater direkt efter träning innan duschen
Middag: 300-400g kolhydrater + 300-400g kött oftast kyckling, torsk eller köttfärs. Även sås och 05-0,7l mjölk.
Innan sovdags: 30-60g kaseinproteinpulver

Det är väl ungefär vad jag skulle utgå från på balans.

Jeml
2014-03-19, 18:34
kapa godiset, festisen och all mjölk. se till att du tar lika stora portioner som innan. kasta in någon mer kaseinshake.

testa dom ändringarna. det borde göra susen och du slipper väga maten och tänka för mkt.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Dewon
2014-03-19, 19:45
kapa godiset, festisen och all mjölk. se till att du tar lika stora portioner som innan. kasta in någon mer kaseinshake.

testa dom ändringarna. det borde göra susen och du slipper väga maten och tänka för mkt.

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

Låter smart, funkar de inte får jag helt enkelt gå hårdare ut! Har tagit förebilder och vikt. Uppdaterar hur det går. :)

skum
2014-03-19, 21:47
Blir spännande att se hur det går! Lycka till:)

Dewon
2014-03-19, 21:59
Blir spännande att se hur det går! Lycka till:)

Tackar! Kommer uppdatera här i loggen också. :)

Dewon
2014-03-19, 22:21
Missfärgade traps pga inre blödning sedan benböjen, märks att vikterna blivit tyngre. ;)

Dewon
2014-03-20, 20:20
Bench press
60x8
60x7
60x7
60x5
60x5
60x5

Incline dumbbell press
20x7
20x7
20x6
20x6
20x6

Shoulder dumbbell press
20x5
20x5
20x5

Lateral delt raises
9x10
9x10
9x9

Close grip bench press
50x7
50x7
50x5

Tricep rope over head
x3 sets

Tricep 1 hand pushdowns
x3 sets

Var meningen att jag skulle köra på denna vikt idag men det kändes väldigt svagt ändå. Tror jag går tillbaka till schemat gällande bröst och triceps!

Dewon
2014-03-20, 22:27
Upplever att pecs ligger efter, när jag utför min front lat spread ser allting bra ut men om jag håller en ordentlig hållning bara känns de som att pecs ligger dåligt till, kanske dock bara är pga kroppsfettet som gör att jag inte får någon ordentlig seperation på övre bröstet.

Överväger att köra tungt på bröst en dag och lite lättare på fler reps annan dag, dock samma övningar förutom att jag nog endast ska köra axelpress en gång i veckan tungt. Ben gillar jag upplägget jag haft nu några dagar, tunga 3-5or och sen lite volym efteråt.

Funderar också på att slänga in ryggpass två gånger som andra kroppsdelar, ryggen ligger riktigt bra till imo men man blir ju sugen.. *popcorn*

Dewon
2014-03-21, 15:57
T-bar rows
70x5
70x5
70x5
70x5
70x5

Lat pulldowns narrow grip
50x10
55x10
55x9
55x8
55x7
55x7
55x7

Cable rows
50x8
50x7
35x14

Barbell bicep curls
20x10
30x7
30x7
30x6
30x5

JMF
2014-03-21, 16:08
Bra roddar! Räknar du endast vikterna på stången vid t-bar?

Dewon
2014-03-21, 16:23
Bra roddar! Räknar du endast vikterna på stången vid t-bar?

Tackar! Japp, brukar annars räkna med stången också men aldrig på t-bar då jag inte lyfter hela stången liksom utan bara en sida. :)

JMF
2014-03-21, 16:26
Tackar! Japp, brukar annars räkna med stången också men aldrig på t-bar då jag inte lyfter hela stången liksom utan bara en sida. :)
Okej, riktigt bra roddar då :D

Dewon
2014-03-21, 20:33
Okej, riktigt bra roddar då :D

Tackar! Ryggen är väl bästa kroppsdelen skulle jag tro.

Dewon
2014-03-21, 20:34
Mina gains på ganska precis ett år, lite olika tagna bilder såklart men det syns väl att jag har tränat. Less nu i efterhand att jag i princip enbart körde löpning i snabbt tempo hela våren och sommaren 2013. Många månader som skulle ha kunna gått till muskelbygge istället.

http://i.imgur.com/0S0YQXG.jpg?1

Dewon
2014-03-22, 10:16
Sovit lite dåligt på sistone, ben idag iallafall och är taggad för böj! Förutom de är ben riktigt tråkigt tycker jag, lärt mig älska tung böj iallafall. ;)

Jeml
2014-03-22, 10:51
syns helt klart att du växt! bra jobbat :)

Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2

aronohman
2014-03-22, 11:30
Grymt bra på ett år tycker jag :)