handdator

Visa fullständig version : Nytt liv på gång!


Mark000
2013-10-17, 20:10
Hallå allihop! Mitt namn är Marcus och känner att det börjar bli dags att visa upp lite för världen hur det går med träningen.

Lite bakgrunds info: Är 21 år och haft problem med vikten i ca 6 år, gått upp och ner hela tiden men nu i juli 2013 så fick jag en kick och ville ändra på mitt liv och ville leva bättre och mer hälsosammare. Började gymma 7 dagar i sträck ca 1-2 timmar om dagen samt simma och cykla utomhus.
start vikten låg på 124.7 och efter ca 3 månader så har ca 14,7 kg fett försvunnit. Önskar att jag hade gått ner lite mer men vill inte gå ner för mycket för snabbt såklart.

kosten är en stor del som har ändrats i mitt liv. Nästan slutat med socker 'lite svårt när man har grovt socker beroende' men försvinner med tiden. äter en hyfsat stor frukost med ägg, proteinshake och flingor med lätt fil 'kan variera ibland'. Lunch så blir det en shake och endast kyckling/torsk/lax och tonfisk till middag med grönsaker och stekta ägg. Sen lite natt pulver innan sovdags!

Planen är väl att ligga under 100 sträcket till nästa sommar och det ser väldigt ljust ut ska jag säga :). Har samtidigt planer att kanske börja med crossfit så om någon har lite tips om crossfit och med annan träning som är bra att gå ner i vikt med utan att förlora muskler så skriv gärna.
Lämnar nu med en lite bild från i juli och från idag.
Som sagt har inte gått ner jätte mycket men jag ser skillnad och det är väl det som räknas antar jag :)

Hare gött!
//Mark000
Juli
http://img201.imageshack.us/img201/9442/h8jl.jpg
obtober
http://img822.imageshack.us/img822/6240/rq5f.jpg