handdator

Visa fullständig version : VM i Ironman nu


Morty
2013-10-12, 18:02
Just nu pågår VM i triathlon på Ironmandistans. Det är på Hawaii och Sverige har ett proffs med - världsmästaren i långdistansduathlon Eva Nyström!

http://eu.ironman.com/triathlon/coverage/detail.aspx?race=worldchampionship&y=2013#axzz2hV2IPxTK

Fredriiik
2013-10-12, 18:23
tack för tipset!! Kul som fan å se :)

Fredriiik
2013-10-12, 18:23
vilka är favoriter i herrar resp damerna?

Morty
2013-10-12, 18:34
Typ såhär:

Herrar:
1) Kienle
2) Llanos
3) Jacobs
Damer
1) Steffen
2) Ellis
3) Carfrae

Andra namn att hålla ögonen på:
Herrar:
Craig Alexander, Andew Starykowicz, Luke McKinzie, Van Lierde
Damer:
Leanda Cave, Jodie Swallow, Rachel Joyce.

Lite korta texter från Bonnedahl.com om några av proffsherrarna: (är ju roligare om man vet nåt om dem).
8: FARIS AL SULTAN

Många stabila resultat på Hawaii efter sin vinst 2005 – i år är inget undantag. Verkar vara i fin form även i år med bra resultat från året som gått och kommer klara det bra i år även om han verkar ha lämnar tiden i Speedo bakom sig.

7: FREDERIK VAN LIERDE

Har egentligen inget förhållande till denna man, men eftersom alla andra menar att han kommer göra att riktigt bra lopp så får jag instämma. Även om hans position på cykeln lämnar lite att önska.

6: DIRK BOCKEL

Har gjort många bra lopp, men kvalar egentligen in på samma grund som Luke Bell. Det, plus att hans cykel och outfit är det cleanaste som presenterats i triathlon-världen.

5: PETE JACOBS

Sorry, Pete – inget podium i år. Skador och annat gör att du inte har det du behöver för att upprepa.

4: ENEKO LLANOS

Spanjoren har som sagt haft en bra säsong, men det räcker inte i Kona – här behövs rutin. Han kommer gissningsvis genomföra ett bra lopp, men inte vara tillräckligt nära i T2, alt spricka på löpningen.

3: SEBASTIAN KIENLE

Killen kan cykla – inget tvivel om saken – men har får inte den buffert han behöver mot de bästa löparna utan kommer passeras av två av dem…

2: CRAIG ALEXANDER

Kungen av Kona börjar bli till åren kommen, men har ändå tre segrar under bältet och vet hur loppet ska läggas upp. Men når inte hela vägen i år.

1: ANDREAS RAELERT:

Eftersom ingen annan tror på honom så måste jag! Fyra podiumplatser gör att han har bra rutin på loppet och att bli omcyklad av en industriarbetande überbiker från Norges västkust är inget dåligt formbesked – det hör vardagen till. Om han inte tappar 5 minuter i simningen som sist så kommer han, med hjälp av en BMC TM01, hejarrop från lillebror Micha och ett maraton på 2:41 att ta hem det i år.