handdator

Visa fullständig version : Kommentarer till mitt kostschema


micko1982
2004-03-05, 00:20
Skulle vilja få några tips på hur jag kan förbättra mitt käkarprogram. Är ute efter att gå upp så mycket som möjligt i muskelmassa.
Väger drygt 60 Kg 170cm

Dagar då jag är ledig:
10.00 Uppstigning. Frukost med 2 port. fiberrik havregrynsgröt, 3dl lättmjölk, 3 mackor grovt bröd med leverpastej och juice.
11.00 Träning
12.00 Direkt efter träning en Gainer blanat med 4dl lättmjölk.
13.00 100g pasta och 150g kycklingfilé, någon grönsak och 4dl mjölk.
17.00 samma som ovan fast kycklingen kan bytas ut med ngt kött, ibland vanliga köttullar.
20.00 2 mörka mackor med 100g Keso grönsaker och Mjölk.

Dagar då jag jobbar.
Frukost kl 0900 Samma som när jag e ledig
Lunch runt 13.00 Tonfisk med fiberpasta och 5 dl lättmjölk
16.30 2 port. havregryn 5dl mjölk.
18.30 Träning
19.30 Proteindrink
20.30 Kycklongfilé pasta och mjölk
23.00 2 mörka mackor med 100g Keso grönsaker och Mjölk.

King Grub
2004-03-05, 07:34
Ser bra ut, utom på en punkt: mer av allt. Särskilt kolhydrater. Inga sådana fjuttportioner pasta. Lite fettfattigt ser det också ut, om du inte använder i matlagningen, som du inte skrivit ut.

Ät mer av det du gör tills du ökar i den takt du önskar.

Dymion
2004-03-05, 14:51
Blir det inte lite väl många insulintoppar med en sådan stor konsumtion av mjölk?

Crystal
2004-03-05, 16:13
Originally posted by Dymion
Blir det inte lite väl många insulintoppar med en sådan stor konsumtion av mjölk?

so? :D

själv drack man mjölk 4 ggr dag förut och fick inte sämre resultat för det :D

King Grub
2004-03-05, 16:50
Insulinjagandet har redan gått alldeles för långt. Det verkar bli en ny fixering i form av GI-hysterin.

Marre-Sthlm
2004-03-05, 21:36
Originally posted by King Grub
Insulinjagandet har redan gått alldeles för långt. Det verkar bli en ny fixering i form av GI-hysterin.

Aaa håller med dig. Förr sam man "leta inte ät dom bara"
men va ska man säga till topparna? :P
Ät så det blir toppar, detta leder till toppen :P *ööh*
:hbang: