handdator

Visa fullständig version : Nybörjare som vill bygga muskler och komma i form


jiJeJy
2013-08-02, 18:32
Jag har gjort en del träning hemma med endast hantlar men känner att det är bättre jag går till ett gym. Jag är 23 år gammal, 1.83cm lång och väger runt 60-65kg. Mitt mål är att bygga lite muskler och komma i form (runt 80kg kanske?). Jag är inte ute efter att bli stor som ett monster, jag vill bara bygga lite muskler och se "fit" ut.

Nån av er som kan rekommendera ett nybörjarprogram på gymmet till mig?

Jag skulle också vilja fråga vad en bra kost är när man tränar. Nu äter jag allt möjligt och är inte hälsosam för fem öre, dock går jag inte upp i vikt. Jag delar ut tidningar på natten och där använder jag ben och lår hela tiden (cyklar, går i trappor) så detta kanske kan vara min uppvärming före jag drar till gymmet? Tanken är att jag sticker direkt till gymmet när jag slutat jobbet (är klar runt 5:00 och då är gymmet öppet)

Här är två bilder på min nuvarande kropp, ingen skönhet men jag är fortfarande självsäker och nöjd med mig själv.

http://i.imgur.com/8XCKdPP.jpg
http://i.imgur.com/7uaefX7.jpg

PureWhey
2013-08-02, 19:04
http://kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=31071

Och ät mycket.
Du kommer inte bli ett "monster" de närmsta tio åren.

Nixan
2013-08-02, 19:15
Här har du träningsprogram.
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=87454

Vill också säg att även om du tror att du äter mycket och ändå inte går upp i vikt så kan jag säg att du äter inte alls mycket och du bör äta oftare om du nu anser att aptiten inte räcker till.

jiJeJy
2013-08-02, 19:21
Här har du träningsprogram.
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=87454

Vill också säg att även om du tror att du äter mycket och ändå inte går upp i vikt så kan jag säg att du äter inte alls mycket och du bör äta oftare om du nu anser att aptiten inte räcker till.

Tack så mycket. Äter mycket gör jag definitivt inte men jag äter mycket onyttig mat, dricker mycket läsk osv utan att gå upp i vikt. Jag äter oftast bara en normalportion vid middag och är därefter proppmätt, men ska ta in rådet att äta oftare.

länkan
2013-08-02, 19:23
Säger som de 2 ovanstående, antar också att du har ganska snabb metabolism när du är så smal (inget illa menat har varit i samma sits) - Det är bara att träna hårt och läsa på så mycket du kan om du verkligen vill uppnå något, sen käka mycket , mer än du gör nu , om du ej går upp i vikt, äter du för lite, nog om det. Hade dock endå försökt äta bra måltider så du inte går upp i allt för mycket fett, det jag försöker säga är, ät mycket, men bra mat istället för att äta allt som du kommer åt, jag gjorde det misstaget när jag var fär girig att gå upp i vikt och fick deffa bort allt onödigt fett, lärde mig en läxa helt enkelt. Och nu äter jag rätt och tillräckligt och det går så mycket bättre!

MvH

zimba
2013-08-03, 03:26
voj voj pojk sluta med sötsakerna,mera fett,samt knäböj efter nattens tidnings utdelning,för du är redandå uppvärmd,kör hårt.obs mera grädde tro mig.