handdator

Visa fullständig version : GI-fråga


KIRE
2004-03-04, 14:07
Håller på att baka lite. Ska fixa goda OCH nyttiga kakor.
Frågan är vad som händer med GI på havregrynen när man bakar kaorna i ugnen.

Recept

Proteinpulver (chokladsmak)
Fiberhavregryn
Funlight saft (peach)

Blandar ihop detta till en smet och lägger så kakor i en teflonform
i ugnen på hyffsat låg väre för att inte förstöra proteinet.
Står i ugnen ca 20minuter.

Vad tror ni GI hamnar på i denna kaka?
Sänks GI på havregrynen i ugnen precis som när man gör gröt på dom? Smeten innehåller ganska mkt vätska.

Kan tillägga att kakorna är jättegoda
:eating:

Munter
2004-03-04, 14:11
Originally posted by KIRE

Proteinpulver (chokladsmak)
Fiberhavregryn
Funlight saft (peach)
Herre min skapare...

KIRE
2004-03-04, 17:30
Originally posted by Munter
Herre min skapare...

Vad menar du:rolleyes:

GhostFace
2004-03-08, 11:18
Det var nog blandningen av chokladsmak & FunLight Peach som Munter syftade på?