Påvägneråt
2013-07-17, 22:14
Tja!
Har ni några tips på hur man kan smaksätta en måltid som består till störst del av kolhydrater i form av Ris/pasta/potatis/matvete. Protein i form av Kyckling/tonfisk/quorn och grönsaker utan att tillsätta någon form av fett. Alltså ingen direkt "sås" till. Som en LG inspirerad måltid men hur skulle ni smaksätta?
Tips på fettfria såser? Eller annat som kan få maten mindre "torr" och god?
Hur skulle ni gjort?
Har ni några tips på hur man kan smaksätta en måltid som består till störst del av kolhydrater i form av Ris/pasta/potatis/matvete. Protein i form av Kyckling/tonfisk/quorn och grönsaker utan att tillsätta någon form av fett. Alltså ingen direkt "sås" till. Som en LG inspirerad måltid men hur skulle ni smaksätta?
Tips på fettfria såser? Eller annat som kan få maten mindre "torr" och god?
Hur skulle ni gjort?