krockner999
2013-04-30, 18:12
Hejsan!
Jag tänkte bara höra om någon utav er har lust att svara på en fråga som jag har... När det kommer till att väga sina matvaror, hur fungerar det? Jag åt till kvällsmat idag 100 g okokt ris med 200g ostekt/fryst kebab ( är medveten om att kebab innehåller mycket fett osv) Men när jag vägde kebaben efter den var stekt (tog bort så mycket fett som det bara gick) så vägde den 100g. Alltså 100 g försvann, jag antar att detta är vatten mm. Men jag kanske framstår lite dum nu, men jag vill bara feta hur man "approachar" dessa saker. Vore snällt om ni kunde svara på detta, hur ni gör etc.
Mvh!
Jag tänkte bara höra om någon utav er har lust att svara på en fråga som jag har... När det kommer till att väga sina matvaror, hur fungerar det? Jag åt till kvällsmat idag 100 g okokt ris med 200g ostekt/fryst kebab ( är medveten om att kebab innehåller mycket fett osv) Men när jag vägde kebaben efter den var stekt (tog bort så mycket fett som det bara gick) så vägde den 100g. Alltså 100 g försvann, jag antar att detta är vatten mm. Men jag kanske framstår lite dum nu, men jag vill bara feta hur man "approachar" dessa saker. Vore snällt om ni kunde svara på detta, hur ni gör etc.
Mvh!