handdator

Visa fullständig version : Project Transformation "i used to be fat"


philiphermansson
2013-02-18, 18:52
Hej jag är en kille på 18 år, som har haft mina ups and downs men nu är träningen på högvarv.

Allt började den 8e mars 2009, jag vägde då lite över 82 och var ungefär 1.62 cm lång. Jag skulle skaffa mitt första gymkort, då det var min födelsedag, mina förväntningar var skyhöga, jag trodde allt skulle gå min väg.

Jag körde mitt första pass den 9e Mars med en kompis till mig, "sportlife" gav oss någon sorts nybörjar schema, som vi började att testa på. Vi gjorde säkerligen fel i de flesta övningar och hade allvarliga problem med vikten båda två.
Jag var ett extremfall, jag var verkligen stor, jag såg ungefär 3 år yngre ut än vad jag faktiskt var.
Se det för dig själv. Här är två bilder från det året, en i Juni och en i September.
http://fuskbugg.se/dl/LQyjuU/gammal.JPG
http://fuskbugg.se/dl/VDZREu/IMG_084912.jpg
Som ni ser på dessa två bilder så ser jag inte direkt ut att vara 15 år gammal.

Hur som helst, jag trodde att genom att köpa ett gymkort skulle jag uppnå de mål och drömmar jag hade om att bli smal och se ut som de andra ungdomarna, jag ville bara passa in. (låter väldigt deppigt men det kommer en vändning)

Jag tränade 5 gånger, sedan gick jag tillbaka till min dator skärm och satte mig utan att utföra någon som helst fysisk aktivitet. Jag var i en depression under denna tiden då min pappa åkte till Thailand utan att säga någonting över huvudtaget men det skall jag inte gå in på så djupt.

Ett år gick, jag gick ut ur nian, skaffade mig ett jobb och tog ett sabbat år, började skolan igen år 2011, då köpte jag mig ett gymkort i hopp om att gå ner i vikt, ingenting annat det var mitt mål.

Detta var alltså 2 år senare, då hade jag växt lite på längden och var ungefär 172 cm lång.

Då såg jag ut såhär,
http://fuskbugg.se/dl/mLkbqc/2011.jpg

Då började jag träna ordentligt, jag la upp ett lättare schema, med 4 träningspass i veckan. Funkade skit bra, tränade och mådde bra, men inte mycket hände, men efter många om och men så fick jag resultat. Men träningen var fortfarande slapp.

I juni 2012 började jag träna ordentligt, jag fick hjälp av en närmre kompis till mig med ett bra schema. Jag tränade hela sommaren 5 gånger i veckan, åt som ett djur, gick bara ner i vikt, var rädd för att bulka i ca 4 månader, men nu har jag kört ett tag och kom hem ifrån Egypten med denna dagsformen, dålig bild muskelmässigt men det kommer dyka upp här allt eftersom.
http://fuskbugg.se/dl/syQgrw/Egypten.jpg

Nu tränar jag 5 gånger i veckan, bilder och filmer från passen kommer att komma upp här, se till att följa min väg till mitt mål, nu är målet att bli så stor som möjligt! Jag vill bara upp i vikt!

Tack för du tog din tid att läsa detta inlägg.
Mitt schema kommer att komma upp när jag får tid över!