handdator

Visa fullständig version : Mattias - Träning, skitsnack och syn på livet


Klanje
2012-11-16, 18:48
Hej,

Rubriken avser återspegla ett tänkt innehåll i denna min första träningsjournal.

Jag vet inte riktigt vad som är legio att skriva i sådana här journaler, eller om tanken är att man måste ha ett ordentligt mål med sin träning för att passa in. Det är inte riktigt vad jag har i sådana fall. Jag tränar för att det är kul, för att jag vill se bitig ut, och för att jag vill vara hyfsat stark.

Som en första presentation av mig själv tänkte jag ladda upp en liten videoblogg. Känns lite lagom fånigt att spela in sig själv, men det är också ganska kul. Så håll till godo!

T08Y1x2U18k

chrille87
2012-11-17, 09:52
Alltså nästan 8min videoblogg i öppnings inlägget! Du verkar vara en riktigt skön typ! Lycka till med träningen =)

Klanje
2012-11-17, 12:32
Vi gör så här.

Målet för dagen är ett presspass på Friskis och Svettis på Gärdet. Har blivit ditlockad av en arbetskamrat och hoppas väl kunna prestera något sånär bra i alla fall. Tanken är lite att jag ska prova på gymmet, och ge henne lite tips om styrketräning. Där kan vi för övrigt prata om en person som bör inspirera de flesta. För fyra år sedan hade hon sådana ryggproblem att hon inte kunde sitta upp. Sedan blev hon gravid. Nu för tiden är hon 15 kg lättare, och mycket starkare. Kul. Nu ska hon bli ännu starkare är det tänkt.

Tog en liten bilutflykt, och på vägen hem blev jag själv i bilen. Ypperligt tillfälle för en videoblogg med andra ord. Mitt enda problem med de här små snuttarna är att jag har väldigt lite matnyttigt att säga. Lyssnar ni noga får ni dock lite livstips, som kan vara bra att ha med sig.

4RTNArE4xEo

Chrille, fan vad kul att du tittade in hit. Har som en liten milstolpe att pressa mer än dig någon gång. Så bli inte allt för arg om jag lite grand hoppas på en armfraktur eller dylikt på din sida. Tycks vara enda möjligheten till att lyckas med det konststycket.

Skämt åsido. Du är en inspiration.

Tokruska
2012-11-17, 12:39
Haha helt awesome inledning på en journal. "Tog mig igenom" hela klippet och lär ju bara säga att du verkar vara en riktigt skön jävel. Stark med för den delen! Lycka till med fortsatta träningen och hoppas du kommer någonstans med uppsatsen! ;)

Niwah
2012-11-17, 13:01
Grymt! Fan vad kul att du har startat journal. Given prenumeration!

EDIT: Så jävla skön du är att lyssna på också! Ser framemot många videobloggar. Du är ju naturligt bra framför kameran. Som jurist ska man väl kunna surra iofs :P
EDIT 2: Bra styrka också :)

Nano-Sekund
2012-11-17, 13:12
Hahaha Klanje !! Vilken skön jävla lirare du är :) Du är sjukt lik Mattias "tjärnan" Tjärnkvist (hockeyspelare)

Nu vill jag se lite
Stats på träningspass
Filmer från gymmet
Favorit groggar
Samt #givetvis fler videobloggar

Prenumeration CHECK !!

// passa fotlederna :)

Niwah
2012-11-17, 13:14
HAHAHA FY FAN. Bland det roligaste jag sett videobloggsmässigt. Så jävla spontant rolig :D
Ledsen över att de nästan 8 minutrarna är slut :(

Klanje
2012-11-17, 13:22
Hej!

Vad kul att folk tagit sig in hit och dessutom valt att lägga någon minut på att kommentera. Uppskattas. Jag ska ta och läsa era journaler jag också. Tokruska (sry, stavade fel), vi verkar vara ungefär på samma plats i träningslivet. Först till att pressa mer än Chrille? Jag kan avslöja att jag avser åka förbi Älvsbyn, om det nu är där han bor, om cirkus en månad. Om vi kan planera in en liten "olycka" vid något obevakat övergångsställe kanske vi båda kan nå det målet före jul.

På temat journal och dylikt. Jag ska försöka filma vid tillfälle. Jag lovar. Enda lilla problemet är att jag tränar ensam, runt 11 på förmiddagen när jag tröttnat på att sitta framför datorn och "skriva". Då tränar PRO på mitt gym. Ni kan inte ana hur satans jävla pinsamt det är att plocka fram telefonen då. Jag ska dock våga någon gång. Ge mig ett tag bara.

Aja, 40 min kvar. Kommer en recension på gymmet och en presentation av passet. Kanske en recension av K som passare också. Målbild, 120*5 i bänken.

Over and out.

Tokruska
2012-11-17, 13:33
Hej!

Vad kul att folk tagit sig in hit och dessutom valt att lägga någon minut på att kommentera. Uppskattas. Jag ska ta och läsa era journaler jag också. Tokruska (sry, stavade fel), vi verkar vara ungefär på samma plats i träningslivet. Först till att pressa mer än Chrille? Jag kan avslöja att jag avser åka förbi Älvsbyn, om det nu är där han bor, om cirkus en månad. Om vi kan planera in en liten "olycka" vid något obevakat övergångsställe kanske vi båda kan nå det målet före jul.

Hahaha ja ska vi upp på den nivån är det nog det som behövs! Ordnar du det så antar jag utmaningen haha! :d:d

Klanje
2012-11-17, 15:47
Hahaha Klanje !! Vilken skön jävla lirare du är :) Du är sjukt lik Mattias "tjärnan" Tjärnkvist (hockeyspelare)

Nu vill jag se lite
Stats på träningspass
Filmer från gymmet
Favorit groggar
Samt #givetvis fler videobloggar

Prenumeration CHECK !!

// passa fotlederna :)

Vi försöker oss på en passredovisning då.

För det första, det här blev inte vad jag hade tänkt mig. Friskis och Svettis var, tvärt emot vad många tror, inte det supergym jag hade förespeglat mig. Jag byter alltså inte gym. För det andra, min träningskamrat i dag förorsakade en låg kvalifjutta på mitt pass.

Nog med bortförklaringar:

Bänkpress:
10*20 kg
10*60 kg, med stopp
10*80 kg, med stopp
5*100 kg, med stopp
Handledslindor på
5*120 kg, med utan stopp men ändå ett personligt rekord. Tror att jag har en sexa här men jag vågade inte riskera att K bröt fingrarna mellan min stenhårda bringa och stången. Så jag skippade det försöket.
10*100 kg, med stopp på de första 6. Sedan "reppade" jag ut, tror att det blev 4 till.

Chins (ja, ni ser ju hur konstigt det blev)
14 st, kändes konstigt att köra chins så jag gjorde bara ett set.

Dips
18 st i två set.

(Här får jag poängtera att stor del av passet vid den här tidpunkten gick åt till att korrigera teknik och peppa min träningskamrat. Tog fokus. Och då det egentligen var en vilodag så brydde jag mig inte så mycket.)

Lutande hantelpress.
9*40 kg
8*40 kg

Slut på gympasset. Blev lite lek i TRX och med armhävningar i F&S gympasal. Försökte lära K "Grace" med bodypump-stängerna. Gick åt helvete. Att köra den på 10 kg är för övrigt mindre utmanande. Men jag tror att jag hade kunnat prestera i närheten av 5 minuter om jag hade fullföljt.

Favoritgroggar:
Här ska ni veta att jag är lite av en självutnämnd guru.
1. Jag blandar en killer-mojito. Riktigt jävla bra är jag på den.
2. Min hemmablandade margarita.
3. Whisky, skotsk utan is.
4. Grappa, vit gärna Nardini.
5. GT, har givetvis alltid en plats på en sådan här lista.
6. T-röd. Oftast på söndagar när systemet är stängt.

(Jag vet att 50 % inte är groggar. Men vad fan, ni kan väl hålla till godo?)

Dagens outfit (eller bild på mina föräldrars heilande hund, som sov över hos mig i natt):
93738

Bild på mina föräldrars heilande hund, han sov över hos mig i natt (eller bild på dagens outfit till gymmet)
93739

Och för övrigt Ola, TACK SOM FAN!!! Att få vara lik en Djurgårdslirare är i sanning ett livsmål.

Kram på er.

Niwah
2012-11-17, 16:50
MVG på första passredovisningen! Sängkammarblicken tillsammans med den heilande hunden gjorde att du klarade kriterierna med god marginal! :thumbup:

Nano-Sekund
2012-11-17, 18:06
#GRYM update Tjärnkvist !!

Gillar skarpt ditt vokabulär :)

#SEXIG hiss, bor du på hotell eller i något MEGA-STAKAR lägenhets-lyxhus ??

Bra pass i övrigt - Gillar dock inte bortförklaringen till att inte kunna filma pga. PRO - Är ju bara att lägga upp kameran snyggt - Dom kan ju knappast ha det falkögat att dom ser den i all röra bland vikter, stänger & maskiner !!

Keep UP - Du är en KING !!

Klanje
2012-11-17, 20:42
Vänta här nu. Är militanta pensionärer inte en godtagbar ursäkt vet jag inte vad som är det.

Kul att ni gillade uppdateringen, också kul att vokabulären faller i smaken. Fyra år av konstant skrivande ska väl förhoppningsvis rendera i åtminstone något kul ord man kan flika in lite här och var :).

Trodde att det var jag som var sexig snarare än hissen. 50 % av er greppade det där med sängkammarblick i alla fall.. Ola, du har inte sett tillräckligt många för att kunna identifiera dem på uppstuds bara. Jag bor inte på hotell, men huset är från 2010. Så hissen är åtminstone fräsch. Om än liten. Fick bära upp min soffa 8 våningar när jag flyttade in. I spiraltrapp. Sög.

I morgon är det rygg. Tanken är att köra lite lugnt. Är lite halvsliten.

Trevlig kväll!

Tokruska
2012-11-17, 22:33
MVG på första passredovisningen! Sängkammarblicken tillsammans med den heilande hunden gjorde att du klarade kriterierna med god marginal! :thumbup:

Kan inte säga mycket att än +1 på den! Awesome.

Klanje
2012-11-18, 10:26
God morgon,

93749

Jag är ju inte direkt världens mest v-formade kille. Ändå har jag stora problem med att hitta skjortor och kostymer som sitter snyggt på mig. Sitter de bra över axlarna kan man ge sig fan på att de är för fladdriga runt midjan. Detta leder till att man ser jävligt fet ut. Ni vet, skjortan går liksom rakt ned från bröstet och blir vid precis där midjan är. Förjävligt. Jag vet. Alternativet är att man köper en för liten skjorta. Och sedan passar man sig jävligt noga för att dra för djupa andetag hela dagen. Jobbigt, men aningen bättre än att se fet ut. Problemet är det ni ser ovan. Man sträcker sig efter ett glas vin, hör att någonting spricker, hoppas vid gud att det var bordsgrannen som fes, känner en svag bris på vänstra sidan av ryggen, hinner tänka fan, blir snabbt halvt bländad av en blixt, tänker fan igen, och så har man sitt debacle utlagt på instagram.

Lösningen? Man beställer en skjorta på tailorstore. För att testa sådär. Det gjorde jag i veckan. Beräknas anlända om några dagar. Vill ni veta problemet med det? Jag har ett för stort ego. Så istället för att mäta korrekt började jag fila på mina mått. Överdrev axelbredd, omkrets över bröstet och runt överarmarna. Och skrev ner måttet kring midjan (så fet är jag väl ändå inte). Resultatet? Troligtvis en skjorta som är för tight över magen, och för vid i axlarna. För första gången i mitt liv kommer jag att gå klädd som en smalfet snubbe. Kanske är kul.

I övrigt då? Rygg i dag, brukar vara ganska mycket folk på gymmet på söndagar faktiskt. Så jag hoppas på att få tag på en ledig skivstång, för lite mark och roddar. Annars får jag improvisera.

Tänker mig att inläggen blir såhär smärtsamt långa nu när jag gör allt för att undvika uppsatsskrivande. Har 50 sidor skit att korrekturläsa...

Aja.

Tokruska
2012-11-18, 10:36
Känner igen problemet.. (tillsammans med halva kolo skulle jag tro :p) har ett tiotal gamla skjortor som är obrukbara. Några nya också men de ser som du säger bra fladdriga ut. Piké is the answer för min del iallafall! haha

Klanje
2012-11-18, 10:48
Känner igen problemet.. (tillsammans med halva kolo skulle jag tro :p) har ett tiotal gamla skjortor som är obrukbara. Några nya också men de ser som du säger bra fladdriga ut. Piké is the answer för min del iallafall! haha

Förvisso en tanke, men jag behöver kostym till jobbet :). Så det blir till att försöka sig på en lösning.

Klanje
2012-11-18, 14:39
Håhåjaja,

Dagens outfit,

93751

Sammanfattning av veckan som gått.

Som ni såg i föregående inlägg sprängde jag en skjorta. Det var förra fredagen. Detta i samband med att kostymbraxerna börjat lämna ett sådant där dömande avtryck i midjan efter användande förorsakade viss ångest på söndagskvällen. Så jag tänkte att nej ni, nu lägger vi in en liten midjeminskningssejour lagom till julsäsongen. Ingen regelrätt bantning, alls inte, men väl ett försök att tänka till lite vad gäller matintaget. Sagt och gjort. Mätte ”midjan” där den är som fetast i söndags, och igen i dag. Jag tänker låtsas som att jag inte mätte den fyra gånger per dag under hela veckan. Resultatet? -4 cm. Testade brallorna nyss, och de satt bättre. Kommer eventuellt en bild på mig iklädd kostymbyxor och hängslen. Dock utan skjorta. Redigt sexigt kan jag lova.

Träningen då? Sex pass och betydande ökningar i framförallt bänken. Förra veckan gjorde jag 4*115 kg med mersmak, i går 5*120 med ungefär samma mersmak. Just bänken springer framåt, kul!

Veckan har varit diskoaktig så till vida att benen tränats med väldigt låg volym. Ett knäböjspass och två marklyftspass, där benen får sitt när det kommer till baksidan men inte mer. Jag har alltså lårcurls som en liten stödövning under markpassen. Brösten däremot har tränats tre gånger, haha. Slog helt enkelt till med ett minibröst-/axelpass i onsdags när jag egentligen ville vila dem. Hade sådan träningsvärk i axlarna efter att ha försökt mig på att kombinera bröst och axlar i onsdags att det inte var tu tal om några höga vikter då. Försökte även ro lite. Galet jobbig grej det där, att träna kondition.

Dagens pass då:
Min uppladdning var väl sådär. Påbörjade passet runt 13 och hade laddat med BCAA och tre koppar kaffe. Ingen mat. Riktigt dumt, vilket givetvis gav visst utslag på passet. Framförallt marken tog stryk. Benen skakade som fan. Men det var bara att köra på. Äter nu istället.

Marklyft
10*60 kg
5*100 kg
5*140 kg
2*200 kg
4*180 kg

Stångrodd
12*100 kg
8*100 kg

Bicepscurl
10*50 kg

Lårcurl 2 set

Sittande rodd
12*50 kg
5*100 kg

Smala latsdrag
8*50 kg
5*80 kg

Scottcurl
10*30 kg
8*40 kg

Hantelcurls, 2*max på 12 kg

"Videoblogg"
Mn9pSrOa60Y

Träning... Så jävla svårt att vara hemlig med sådant här. Men aja. Nu har jag i alla fall försökt.

100 kg, jag lovar :)
DCXqIfidQSU
100 kg, med bevis..
DrcDwZAnUEA
Röv.
kS_C-IZcWNk

Riddle
2012-11-18, 15:08
Riktigt grym journal! underbar läsning och tittande!

asareborn
2012-11-18, 15:20
Riktigt kul Journal :D *Prenumeration*

Klanje
2012-11-18, 17:31
Riktigt grym journal! underbar läsning och tittande!

Riktigt kul Journal :D *Prenumeration*

Kul att ni tog er tid och kollade in! Att låtsas prata i telefon när man i själva verket spelar in film är pinsamt. Om ni undrade :)

Nano-Sekund
2012-11-19, 10:53
Magisk videobogg i VANLIG ordning !! :) Kul att se dig pröva på 50 kg stångcurl !! Jag kör ALLTID med remmar på mina ryggpass, men finner inte alls 30 reps som någon katastrof rent greppmässigt på stångcurlarna #KONSTIGT #AVIGT #AMBIVALENT

Fortsätt att leverera Klanje !!

BTW ! - Läggan så sjukt stekig ut, nu förstår jag varför du får åka lyxhiss :)

Makalos
2012-11-19, 11:14
Du heter Mattias å jag heter Mattias! Du verkar träna lite likt mig å ha samma humor! Här ska följas! :D Dessutom gillar vi ett litet skägg!

Niwah
2012-11-19, 11:21
Faaaan, jag trodde det var en ny videoblogg uppe :(

Klanje
2012-11-19, 12:29
Magisk videobogg i VANLIG ordning !! :) Kul att se dig pröva på 50 kg stångcurl !! Jag kör ALLTID med remmar på mina ryggpass, men finner inte alls 30 reps som någon katastrof rent greppmässigt på stångcurlarna #KONSTIGT #AVIGT #AMBIVALENT

Fortsätt att leverera Klanje !!

BTW ! - Läggan så sjukt stekig ut, nu förstår jag varför du får åka lyxhiss :)

Dig svarar jag i min viedoblogg, framförallt det implicita hånet av min greppstyrka.

Du heter Mattias å jag heter Mattias! Du verkar träna lite likt mig å ha samma humor! Här ska följas! :D Dessutom gillar vi ett litet skägg!

Det är fantastiskt att personer som heter Mattias kommer hit och läser. Speciellt Mattiasar som stavar som jag. Välkommen!

Faaaan, jag trodde det var en ny videoblogg uppe :(

Den som väntar på något gott. Seriöst, jag hade aldrig ens tänkt göra mer än en videoblogg. Och nu har jag gjort flera stycken. Hahaha. Patetiskt.

Videblogg:
ih4DyYmU5zk

TILL PASSET!

Börjar givetvis med dagens outfit.

93783

Militärpress (jag känner mig lite klen över huvudet).
10*20 kg
10*40 kg
10*50 kg
5*60 kg
4*70 kg (jag tänker inte skriva de könsord jag tänkte här)
2*80 kg (fy fan...)
5*60 kg

Clean and jerks
60 kg, 4 set, 5 reps med så kort vila som möjligt. Troligtvis mellan 5 och 10 minuter per vila.

Triceps
6*40 kg, skullcrusher
8*40 kg, ni vet den där där man går ner bakom huvudet istället för till pannan. Den som Arne förespråkar.
8*40 kg, samma som mittensetet.

Hantelpress
2*40 kg, dog helt och hållet. Hade enormt stora problem att ens få upp hantlarna till axelhöjd. Såg patetisk ut, borde ha filmat försöket.

Hantellyft åt sidan
3 set, började på 12 kg och körde strikt, hoppade till 22 kg och körde 8 reps allt annat än strikt, ner till 12 för ett dropset.

Tricepspushdown i kabel
8*40 kg
8*80 kg --> 10*40 kg, drop

Omvända flies? Kryssdrag? Försök till att träna baksida axlar i kabel:
3 set

Sedan lite maskintest, en lyft åt sidan-maskin och en axelpressmaskin. Båda sög. Eller jag sög på båda.

Allt som allt ett bra pass och det kändes som att axlarna fick rejält med stryk. Kul! Hoppas att jag känner av dem i morgon.

För övrigt, har träningsvärk i biceps i dag. Känns kul! Tror inte alls på att köra strikta bicepscurl längre. Det där försöket på 50 kg tog ju som fan, och som ni såg var det absurt ostrikt. Empiriska studier slår allt!

Over and out.

Niwah
2012-11-19, 16:12
Gött med ännu en videoblogg! 80x2 är väl inte fy skam i militären?

Fabregas
2012-11-19, 16:29
Världen har väntat länge på en journal som denna... He IS the chosen one! *flex*

Fabregas
2012-11-19, 16:35
Förresten.. Jag minns att du i en annan tråd på ämnet skor, ivrigt förespråkade att alla seriösa "builders" borde träna i seglarskor. Jag noterade emellertid att i videoklippen ser du ut att ha ett par Converse på dig.

Har du ändrat uppfattning om detta? Eller trollade du bara i dina videoklipp?

Klanje
2012-11-19, 17:02
Gött med ännu en videoblogg! 80x2 är väl inte fy skam i militären?

Nej, nej. Hur man känner sig är dock en annan fråga tycker jag. Jag känner mig klen, för att jag inte tycker att militärpressen går framåt. Men vi ska se vad jag kan göra åt den saken. 100*5 till jul är målet.

Orimliga mål är bra. Det känns så tråkigt och tomt när man når dem.

Förresten.. Jag minns att du i en annan tråd på ämnet skor, ivrigt förespråkade att alla seriösa "builders" borde träna i seglarskor. Jag noterade emellertid att i videoklippen ser du ut att ha ett par Converse på dig.

Har du ändrat uppfattning om detta? Eller trollade du bara i dina videoklipp?

Troll och troll, när kameran åker fram åker conversen på. Som jag brukar säga. Jag vill verka lite hipp. Spanar du riktigt noga har jag ju seglarpjucks på mig i hissen. Det är givetvis dem jag egentligen tränar i. Jag byter lite nu och då bara.

Edit. Tydligen måste man kolla extremt noga. Mer noga än vad som är möjligt för de flesta. Du kanske får ta mitt ord på det.

chrille87
2012-11-19, 17:07
Du är på väg att klättra dig upp på min topp3 lista på kolomedlemmar. Grymt roligt att följa dig =)

Klanje
2012-11-19, 18:04
Du är på väg att klättra dig upp på min topp3 lista på kolomedlemmar. Grymt roligt att följa dig =)

Väldigt roligt att läsa! Jag funderar på att videoblogga när jag åker genom din hemby 15/12.

Niwah
2012-11-19, 18:21
Styr upp ett pass med Chrille istället och videoblogga under passet.

Nano-Sekund
2012-11-19, 19:23
Klanje Klanje Klanje !!

Här peppar man dig att starta journal & du är redan en favorit för många. #SNÄLLA säg mig varför en kille som dig lurat i vassen i FLERA ÅR innan du #ÄNTLIGEN "kommer ut" (obs ej sexuellt relaterat) och bara #ÄGER oss alla med totalt skitsnack :) ???

// Får inte ihop kalkylen (hjälp mig)

Klanje
2012-11-19, 19:46
Jaha,

Så var man där. En heldag med plugg, en liten videoblogg, och allmänna tips som troligtvis förändrat BCAA-intaget för samtliga läsare. Men ändå sugen på en promenad. Sagt och gjort. Jag rev tag i halsduken, stack ner fötterna i kängorna och tog mig ut i mörkret. Dessvärre utan jacka. Dumt. Tänkte i alla fall svänga förbi ICA och köpa mig lite Ramlösa och kanske ett paket tuggummi. Döm om min förvåning när jag kom därifrån med detta.

93810

Jag fick feeling, och för en gångs skull var den helt initierad av mig själv och mitt utmärkta videobloggstips. Aldrig mer behöver jag dricka icke kolsyrat vatten. Det enda dåliga är att jag blev betydligt fattigare på grund av tilltaget..

Styr upp ett pass med Chrille istället och videoblogga under passet.

Jag föredrar att vara starkast i mina träningssällskap. Därför tränar jag helst själv :)

Klanje Klanje Klanje !!

Här peppar man dig att starta journal & du är redan en favorit för många. #SNÄLLA säg mig varför en kille som dig lurat i vassen i FLERA ÅR innan du #ÄNTLIGEN "kommer ut" (obs ej sexuellt relaterat) och bara #ÄGER oss alla med totalt skitsnack :) ???

// Får inte ihop kalkylen (hjälp mig)

Skitsnack? :P Haha, jag fick den sparken i röven som jag behövde. Det är kul att snacka skit och göra bort sig totalt. Av någon anledning. Sedan ska vi inte underskatta det faktum att min träning också får sig en skjuts av det här. Nu redovisar jag ju pass inför alla som är sugna på att läsa. Det blir självuppfyllande, man blir sugen på att prestera. Väl så viktigt för min motivation att skriva här!

Och tack för pushen. Det var kul!

Nano-Sekund
2012-11-19, 20:12
HAHAHA Årets tjockaste halsduk, men ingen jacka #LOL

Du är & förblir en Dressman-modell Klanje !!

Kul som fan att man fått #INSPIRERA & Push Pressa fram dig ur vassen :)

Klanje
2012-11-19, 20:20
HAHAHA Årets tjockaste halsduk, men ingen jacka #LOL

Du är & förblir en Dressman-modell Klanje !!

Kul som fan att man fått #INSPIRERA & Push Pressa fram dig ur vassen :)

Vad fan ska man säga? Det är ett sådant där mellankallt väder. Behöver till exempel alternera öppen och stängd dörr hela tiden. Omöjligt att fullständigt relatera till temperaturen vad gäller vare sig öppnade dörrar eller kläder. Med facit i hand borde jag ha tagit Wild-mössan eller en jacka.

Nano-Sekund
2012-11-20, 00:22
Klanje ! - Nästa steg i din utveckling

Skaffa:
- instagram
- 1st #KUGGA #UPP t-shirt
- 1 par calvin klein kalsonger

// Mentorn

Klanje
2012-11-20, 06:02
Klanje ! - Nästa steg i din utveckling

Skaffa:
- instagram
- 1st #KUGGA #UPP t-shirt
- 1 par calvin klein kalsonger

// Mentorn

Kallingarna har jag givetvis. Var köper man t-shirten? Egentligen är jag emot sådana, men jag kan göra ett undantag.

Klanje
2012-11-20, 08:27
Försöker mig på att videoblogga, ladda upp och skit från telefonen. Lär dyka upp här så småningom.

http://youtu.be/d1rttVEfvLA

Nano-Sekund
2012-11-20, 11:55
Kallingarna har jag givetvis. Var köper man t-shirten? Egentligen är jag emot sådana, men jag kan göra ett undantag.

Du investerar via denna LÄNK (http://4klovern.spreadshirt.se/)

Finns i #MÅNGA färger. Vilken som passar bäst till Wilds-mössan är upp till dig :)

Klanje
2012-11-20, 12:45
Haha, ni har ju för i helvete hur mkt olika prylar som helst. Storleksguider, har ni det? Eller åtminstone initierade tips på storlekar.

mrbomp
2012-11-20, 13:17
Ha! Skön journal, blir följ på den. Verkar ha en väldigt bra bild av träning.

Nano-Sekund
2012-11-20, 13:43
Haha, ni har ju för i helvete hur mkt olika prylar som helst. Storleksguider, har ni det? Eller åtminstone initierade tips på storlekar.

Du bör va en XL Jag har 3XL (men jag gillar loose style + att jag är ruskigt fet) L känns litet på dig! Vad har du på Dressman-kläderna ?

Klanje
2012-11-20, 13:58
It's ok,

Först och främst, vi sportar in videobloggen sådär snyggt som man kan göra.

d1rttVEfvLA

Ha! Skön journal, blir följ på den. Verkar ha en väldigt bra bild av träning.

Välkommen, och kul att du tittade in.

Du bör va en XL Jag har 3XL (men jag gillar loose style + att jag är ruskigt fet) L känns litet på dig! Vad har du på Dressman-kläderna ?

Jag är nog en XL. Har L ibland när jag vi trycka in fettet lite. Men det går ju dåligt med T-shirts. Vilket är varför jag inte gillar sådana kläder.

DRESSMAN???? Vad fan?! Jag är stum.. Väldigt elak insinuation från din sida måste jag säga :P.

Ni borde göra en hoodie med samma tryck. Skulle lätt köpa en. Nu tror jag att jag köper en sådan där 4-klövern-tröja istället.

Dagens träning då.

Tänkt vilodag, men det går inte riktigt att missa chansen att få träna på SATS i Uppsala. Det är lite mer klassisk och rå känsla där, vilket vi gillar. Eller vi, jag gillar det.

Böj:
10*20 kg
10*50 kg
10*80 kg
10*90 kg
10*100 kg
7*140 kg, det här är nytt personligt rekord för mig. Känns kul.
5*100 kg, med 3 s stopp i botten
5*60 kg, samma som ovan

Skivstångscurl, 50 kg (ja, jag har blivit besatt av att prova på det där):
16 reps, filmade men det känns onödigt att slänga upp när man inte presterar på riktigt.

Benpress,
10*100 kg + vad nu släden väger
10*200 kg + vad nu släden väger

Bencurls, liggande
3 set

Mage i tre set.

Sådär. Nu ska jag nog försöka vila i morgon. Känner mig lite sliten i kroppen nu. För övrigt, kör inte bicepscurls med två dagars intervall om ni har träningsvärk. Fick rejält ont på sista. Hoppas att det inte var på riktigt.

Hej och hå.

Niwah
2012-11-20, 14:04
Riktigt fint böjt!

Tampa Bay? Nu tappade du några likeability points.
Tacka vet jag Flyers :)

Nano-Sekund
2012-11-20, 14:05
- Grattis till PB i böj !!
- Upp med film på curlarna (bättre än Chrille)
- Putsa glasögonen

Du är en XL !

Klanje
2012-11-20, 14:06
Riktigt fint böjt!

Tampa Bay? Nu tappade du några likeability points.
Tacka vet jag Flyers :)

Jag känner en av spelarna där. Därav gillandet av dem!

Flyers ligger mig annars varmt om hjärtat. Om de bara kunde se till att skaffa sig en målvakt som håller måttet så.

Klanje
2012-11-20, 14:08
- Grattis till PB i böj !!
- Upp med film på curlarna (bättre än Chrille)
- Putsa glasögonen

Du är en XL !

Tack!

Jag vill ha dragkedja. SÅ, det blir en dragkedjetröja och en t-shirt. Bara för att jag gillar er blogg.

Nano-Sekund
2012-11-20, 14:09
Tack!

Jag vill ha dragkedja. SÅ, det blir en dragkedjetröja och en t-shirt. Bara för att jag gillar er blogg.

OK! #KUL - Vi har haft problem att "få till" #KUGGA #UPP trycket på dragkedje hoodies. T-shirtarna är ganska så luftiga, inte JC-tajta.

// Tennisboll

Klanje
2012-11-20, 14:14
OK! #KUL - Vi har haft problem att "få till" #KUGGA #UPP trycket på dragkedje hoodies. T-shirtarna är ganska så luftiga, inte JC-tajta.

// Tennisboll

Sådärja. Nu har jag beställt. Blir kul att se vad det där är för någonting.

Nano-Sekund
2012-11-20, 14:17
Sådärja. Nu har jag beställt. Blir kul att se vad det där är för någonting.

Det är kläder för att ta träningen till #NEXT #LEVEL !! :) GRYMT skoj att du beställt !! #TACK

VART ÄR FILMEN ? (nu är jag fan less att vänta)

// Känner på mig att jag stör ditt pluggande i sinne

Klanje
2012-11-20, 14:24
Det är kläder för att ta träningen till #NEXT #LEVEL !! :) GRYMT skoj att du beställt !! #TACK

VART ÄR FILMEN ? (nu är jag fan less att vänta)

// Känner på mig att jag stör ditt pluggande i sinne

Egz_HtqNn-c

Du kan inte störa mig. Mailade in min uppsats till min handledare i söndags, välplanerat så till vida att hon inte har tid för att läsa den förrän i slutet av veckan = ledigt för this guy.. Helt fruktansvärt awesome.

Sedan är juridikstudier i allmänhet inte direkt superjobbigt :)

Laddar upp nu, det går åt helvete.

Nano-Sekund
2012-11-20, 14:35
Kul att se Klanje !! Bara 14 reps kvar nu !! (syntes att du blev besviken & tänkte FAN "jag hade ju tänkt göra 20 reps") eller ??

Vad gäller teknik så är detta något jag & Chrille kom överens om:
stångcurlarna så får man använda sig av moment, men det ska vara utsträckta armar & stången i linje med hakan i toppläget.
Det utförandet hade inte du, MEN det skiter jag faksitskt i. #OERHÖRT kul att folk vågar prova & utmana !! ALL CREDD TILL DIG Tjärnkvist !!

Klanje
2012-11-20, 14:41
Kul att se Klanje !! Bara 14 reps kvar nu !! (syntes att du blev besviken & tänkte FAN "jag hade ju tänkt göra 20 reps") eller ??

Vad gäller teknik så är detta något jag & Chrille kom överens om:
stångcurlarna så får man använda sig av moment, men det ska vara utsträckta armar & stången i linje med hakan i toppläget.
Det utförandet hade inte du, MEN det skiter jag faksitskt i. #OERHÖRT kul att folk vågar prova & utmana !! ALL CREDD TILL DIG Tjärnkvist !!

Jag tror inte att jag sträcker ut armarna i början (de första fem-sex), sedan kommer det sig av nöden att de blir utsträckta när jag blir tröttare. Släpper ner utan att hålla emot. Vad menar du med linje med hakan? Ska man lyfta armbågarna så att stången kommer högre upp? Vill poängtera att jag inte utmanar så mycket som försöker pressa mig själv. Har alltid hört att curls med moment ska vara så jävla enkelt (inte sant), och har alltid kört strikt själv, det är kul att testa någonting nytt och att bli totalt ägd på det :)

Kollade på din video. Jag fuskar genom att dra bak armbågarna.

Nano-Sekund
2012-11-20, 14:47
Det vara bara en regel vi hade (om du ser på min film) så därför försöker jag göra det. Det är kanske inte bättre för kontakten & utförandet MEN en regel vi satte upp. Sen om någon blir helt utsträckt eller 90% utsträck är ju ingen större fara. Inget OS liksom !!

50 kg är tungt hur mycket moment man än använder - viktjäveln ska ju bromsas neråt också !!

ag5q2zXFC7Y&feature=channel&list=UL

Klanje
2012-11-20, 14:50
Testade lite här hemma bara för att se. Ska fan ta och ge det ett försök till. Bara för att. Det är för få som vågar göra bort sig mot er i era utmaningar. Övriga deltävlingar kastar jag dock in handduken i, skyller på avsaknaden av hantlar men inser att det beror på att jag helt enkelt inte orkar en enda repetition på de övningarna.

Klanje
2012-11-21, 06:41
Dag med jobb, hundvakteri och ingen träning framför mig. Känns spännande.. Not.

Testade lite nya poseringsgrepp här hemma. Bara att kopiera för er som känner er manade.

cCJiaqzX92E

Att notera. Telefonen fattar inte när jag vrider på den. Det är alltså inte er dator som ramlar omkull mitt i klippet.

Ha en fin dag!

Tokruska
2012-11-21, 09:57
Haha underbara videobloggar! Gillar dina poseringstips (?) :D och avslutningen på förra videobloggen skarpt! WIHOHUH!

mrbomp
2012-11-21, 13:00
Bra jobb på stångcurlsen! Videobloggen, var de bara jag som fick bilden av att nån öppna dörren just vid rätt tillfälle? :)

Klanje
2012-11-21, 13:47
Haha underbara videobloggar! Gillar dina poseringstips (?) :D och avslutningen på förra videobloggen skarpt! WIHOHUH!

Man måste ju ge lite glädjekänsla till tittarna :)

Bra jobb på stångcurlsen! Videobloggen, var de bara jag som fick bilden av att nån öppna dörren just vid rätt tillfälle? :)

Som du säkert vet finns det få tillfällen som är mer rätt att få besök på än när man är nästan naken. Det blir liksom inte bättre än så ;). I övrigt lämnar jag frågan om eventuellt dörröppnande åt fantasin åt er som läser/kollar.

Tack för uppmuntrande ord om curlsen. Det är helt absurt jobbigt. Ska försöka göra några med stången upp till hakan. För att se hur många jag pallar.

Nano-Sekund
2012-11-21, 18:11
Du vilar jag sätter PB - Thats the different Klanje !!

Står du alltid på händer i kalsonger när du vaknar ? :)

Klanje
2012-11-21, 19:02
Tänkte vänta in tröjan, sedan har jag dig.

Klanje
2012-11-22, 10:18
You gotta be tough,

Liten hälsning från dagens morgonpromenad. Glad kille i rutan i vanlig ordning.

xDpm548bRhw

Nu, BICEPS!

Nano-Sekund
2012-11-22, 10:40
GGahhhaahaha !! #INSPIRERANDE att se hur mycket du brinner för bicepscurlen !!

Upp till bevis Klanje +20 reps eller avsliten biceps !! :Virro

#DU #ÄGER

Klanje
2012-11-22, 11:43
Jaha,

Så var det dags för tredje försöket, tillika misslyckandet med att bicepscurla. Det är något så in i helvete jobbigt tycker jag. Har alltid varit förhållandevis klen i armarna tror jag så det känns som att jag jobbar i uppförsbacke. Om hela grejen för med sig någonting positivt så är det kanske att jag får bort den dåliga känsla jag har haft när jag tränat armar tidigare.

I alla fall, jag klarade 21 repetitioner tror jag. I och med att jag är utom tävlan tänker jag räkna alla dem till min personliga rekordhög. Så det så.

Film på det:
KioCk_q16k4

I övrigt var det ju bänk på schemat.
10*50 kg
10*60 kg
5*80 kg
5*100 kg
2*120 kg
2*125 kg
2*120 kg
2*120 kg
15*80 kg
5*60 kg
5*60 kg

Jag lekte mest. Höll mig ganska långt från fail utom på 80 kilossettet. Där gick jag all out. Jag tror att jag kanske har ett litet problem med ett bröstfäste eller någonting sådant. Ingenting jag bryr mig om givetvis. Men jag tog det lugnt i dag delvis på grund av det, delvis på grund av bristen på passare. Nästa vecka ska jag försöka få med mig någon stackare så att jag kan prova på lite tyngre vikter och lite närmre fail. Det är roligt.

Kabelcross,
3 set, 40 kg, 50 kg, 40 kg 5-10 reps. Slutade när muskeln inte orkade mer.

Scottcurl 30 kg
2 set, kördes bara för att kolla att jag inte dragit sönder någonting än i alla fall. Ville köra lite strikt för att få en känsla för muskeln. Töntigt kanske.

All in all. Kom i alla fall över 20 reps. Det ser jag som godkänt. 40 reps är sjukt!!

Tjo!

Fabregas
2012-11-22, 14:06
Jag noterar att du INTE kör den absolut och överlägset bästa bicepsövningen.. Jag tänker givetvis på Axon-curls!

Varför gör du INTE det? *screwy*

Klanje
2012-11-22, 17:38
Jag noterar att du INTE kör den absolut och överlägset bästa bicepsövningen.. Jag tänker givetvis på Axon-curls!

Varför gör du INTE det? *screwy*

Jag har börjat förlora tron på Axon-curlsen. Som du säkert förstått har jag byggt mina biceps nästan uteslutande med hjälp av dem. Och som du ser verkar jag ju inte direkt ha någon överdriven styrka i armarna..

mrbomp
2012-11-22, 21:34
De där måste vara jätte skönt för underarmarna!!

Klanje
2012-11-23, 07:26
Mama sang tenor,

De där måste vara jätte skönt för underarmarna!!

Ingenting med träning är skönt tycker jag. Mer ett enda långt lidande :). Dessutom är ju målet med den här grejen att ådra mig en liten skada. Eller åtminstone bli rejält sliten i armarna.

RwPWmRDcP4w

Jag lät youtube ljussätta mig i dag. Därför blev det fruktansvärd kvalifjutta, och den kommentar jag lade om mitt vackra yttre kanske kom på skam. Nåväl. Ljust blev det i alla fall. Kanske inte bra. Får ljussätta själv nästa gång.

Som jag sa på videon tänker jag träna rygg i dag. I vanlig ordning kör jag mark som huvudövning. Tror att jag ska återgå till lite högre repetitioner. 6-7 stycken kanske. En bit ifrån all out. Tänker lite aktiv vila typ. Ungefär som i bänken fast med fler reps. Har aldrig riktigt funderat i sådana banor vad gäller min träning. Men det är lika bra att göra det lite nu och då för att förebygga allvarligare skador tänker jag mig.

Dessutom kan det säkert vara bra ur ett progressionsperspektiv. Hoppa ner några viktsteg, men göra fler repetitioner på den vikten än vad jag gjort tidigare.

Jag har väl ingen egentlig träningsfilosofi vad gäller mina marklyft annat än att jag kör med döda starter. Det är primärt för att jag är lat tror jag. Man vill ju vila så mycket som möjligt. Dessutom är det bra ur ett vardagsperspektiv. Jag kan inte räkna antalet gånger jag tvingats lyfta upp en i snö fastkörd skoter, däremot har jag ytterst sällan lyft den 10 gånger i rad. Åtminstone utan att släppa ner den fullt ut mellan lyften. Haha, flummigt.

Nano-Sekund
2012-11-23, 07:46
Haha !! Din sköna jävel !!

- vilken typer av groggar blir det ikväll ?

Klanje
2012-11-23, 10:58
Är det du?

Haha !! Din sköna jävel !!

- vilken typer av groggar blir det ikväll ?

I dag kör jag öl! Upptäckte äntligen en challenge jag troligtvis tar dig i :)

Dagens ryggpass så. Inte ett roligt pass, varken att träna eller att rapportera. Kände mig totalt trycklös och oinspirerad. Skyller på två saker. Senaste måltiden intogs klockan 19 i går, och jag behövde börja dagen med 75 minuter hundpromenad. Är inte van vid att träna så tom tror jag.

Och jag kukade ut på bicepscurlsen. Underarmarna tog helt slut på marken så jag orkade faktiskt inte. Jag skäms.

Marklyft, döda starter nästan hela tiden
5*60 kg
5*100 kg
5*140 kg
6*180 kg, jag hade önskat att det här kändes längre ifrån fail än vad det gjorde. Nu hade jag dock inte många reps kvar i kroppen. Kanske 2 fula till. Riktigt fula.
10*140 kg, inga stopp i botten här. Kul att prova, tungt för greppet dock.
5*140 kg, m stopp. Lätt, vet inte varför jag varvade.
10*140 kg touch and go igen. Här dog greppet.

Skivstångsrodd
5*120 kg, greppet som föll. Drog sönder en valk här.
8*100 kg
10*60 kg, höll stången med yttersta fingerleden.

Latsdrag,
6 set, stegade från 50 kg upp till fullt magasin som är på 100 kg. Sedan dropp till 80 kg. Höll ett jäkligt konstigt grepp för att handen gjorde ont.

Aja. Passet genomfört i alla fall. Åtminstone någonting :)

Tokruska
2012-11-23, 16:23
Kul med kontinuerliga videobloggar! Gillar din krigarinstinkt när det kommer till bicepscurl, haha. Keep going strong!! :bpump:

Klanje
2012-11-23, 16:48
Kul med kontinuerliga videobloggar! Gillar din krigarinstinkt när det kommer till bicepscurl, haha. Keep going strong!! :bpump:

Jag tar honom på söndag. Lätt.

Tänker att jag tar lördagens, och kanske helgens, videoblogg nu här på fredagskvällen.

Kör hårt i kväll nu alla där ute. All in!

LPTlCPQPVDI

mrbomp
2012-11-23, 17:29
Ha! De är viktigt med mål :)

Klanje
2012-11-24, 11:33
It's sad but true,

Ha! De är viktigt med mål :)

Framförallt är det viktigt att ha mål som man inte kan nå. Att nå mål är bland det tråkigaste som finns. Den tomheten som uppstår då är inget annat än tragisk tycker jag. Den går att likna med känslan man får efter att ha läst ut en riktigt god bok. Eller druckit upp en redigt god drink.

För att vara lite mer träningsfokuserad tänkte jag eventuellt riva av ett axelpass i dag. Vaknade upp och önskade så smått att någon kunde komma in i lägenheten och skjuta ihjäl mig, men efter en liter kaffe och lika mycket vatten känner jag mig helt plötsligt ganska fräsch. Tror att jag börjar bli lite klen alkoholmässigt. Det känns tråkigt.

I övrigt då tänker ni kanske? Ja, vi skriver i morgon 25 november. Domsöndagen med andra ord. Därmed avslutar vi kyrkoåret och det känns väl ganska på tiden? Jag har inte mycket mer att säga om det än att det känns lite märkligt att avsluta ett år med något så dramatiskt som en domsöndag. Efter den kan vi dock se fram emot första advent. Och det är ju alltid kul.

Jag är inte troende.

Klanje
2012-11-24, 16:18
Axlar,

Tog mig ner och rev av ett pass trots bakfylla och allmän trötthet. Det gick faktiskt förvånansvärt bra, bortsett kanske från att jag fick mer syra i axlarna än vanligt.

Som brukligt är för mig inledde jag med militärpress och körde en hel del pressar med lite olika vikter.

10*20 kg, 40 kg
5*50 kg, 60 kg, 70 kg
3*80 kg, körde sedan två pushpressar på samma vikt.
20 repetitioner C&J på 60 kg uppdelade på 4 set med minimal vila.
5*60 kg militärpress i två set.

Sedan lite hantellyft åt sidan och framåt, några set baksida axlar och sist en sväng i axelpressmaskinen.

Kändes riktigt bra och kul!

Tänkte också lämna er med ett litet tips. Ta inte promenader på mer än 20 minuter direkt efter ett träningspass iklädda shorts i slutet av november. Det må te sig som en bra idé, men skenet bedrar. Det är kallt och jävligt.

Klanje
2012-11-26, 08:16
In the drunk tank,

God morgon, vecka och start på det nya kyrkoåret vänner där ute.

Måndag, ben, usch. Så sammanfattar jag mina morgonkänslor. Som komplettering erbjuder jag också en liten videoblogg :).

zf168C8t7oI

Nano-Sekund
2012-11-26, 10:18
TACK Klanje !!

Jag blir alltid lika glad av att se dig surra. Lite Sunes Jul känsla när man trycker på play :)

GL på benpasset idag !!

Fabregas
2012-11-26, 10:42
Ok, jag kommer ut och säger det som alla tänker...

NÄR tänker DU skaffa dig en AVATAR? Man är INGEN utan EN avatar(eller om man aldrig skriver ord i versaler för att markera EMFAS!)!

Jag tänker mig något med Wild-mössan, alternativt en bild på dig och din morbror Herman. Kioskvältare.

Berggren91
2012-11-26, 10:57
Haha Klanje klanje klanje... Finner dig ytterst underhållande, end of...!

Skall försöka lägga någon längre rad här inne vid ett senare skede. Men nu är det ju lunchdags!

Klanje
2012-11-26, 17:51
Rövdag,

Ni såg kanske mitt jovialiska jag i morse. Pigg och på hugget. 3 min efter att jag laddat upp det där klippet kom jag på att jag var en halvtimme sen till jobbet. Glömde bort att jag skulle jobba..

Så det blev en panikfärd i ilfart till jobbet, utan att ha druckit kaffe. Värdelöst.

Och så hade jag det där benpasset inplanerat. Jag lovar att jag aldrig hade genomfört det om jag inte hade sagt att jag skulle göra det här. Hade ont i huvudet och var sur när jag kom hem.

Men det blev ett ganska bra pass. Tog det lugnt, och låg en bit ifrån fail på böjen men gjorde lite fler set än vanligt. Kul. 140*5 kändes lätt och fint, trots avsaknad av både passare och rack. När jag gjorde 140*7 var det väldigt nära max, så jag ser en lätt femma som ganska positiv. Speciellt med tanke på huvudvärken!

Aja. Körde vidare på lite biceps, sparkar och lårcurls. Mest för att få pump och blöda igenom.

Skönt att jag genomförde passet!

Klanje
2012-11-27, 06:22
Hej och hå,

urTRzcaXaYo

mrbomp
2012-11-27, 08:49
Strongt att ta sig iväg trots skit dag och krämpor, speciellt on legday. Krigare krigar. Nu ska jag och min kopp zoega (stavning?) sitta och blänga på tv en stund innan fruktade morgoncardio.

Nano-Sekund
2012-11-27, 08:58
Gahahaa !! Underbart att få lyssna på dig kompis !! Du är så oerhört solid & genomskön :)

3 reflektioner
- din morgonrock andas överklass de luxe !!
- ditt knullruffs är sexigt trots kort hår
- vad används kroken på väggen till ? (den vid tavlan)

På dagens bröstpass vill jag inte läsa att du går en bit från fail. Be någon passa dig & maxreppa ut på 120 kg sen på 100kg.

// önskemål från en trogen läsare

Niwah
2012-11-27, 09:04
Grymt att du håller i videobloggandet! Diggar att alla rutor man kan klicka på efter din video är fjortisbloggar.
nH-ySJYnujU&
Du hamnar i samma genre som fjortisbloggarna? :P

Berggren91
2012-11-27, 09:22
- vad används kroken på väggen till ? (den vid tavlan)


Just nu till ingenting vad mitt öga kan skåda. Men att det är en gitarrhängare är ett faktum!

Klanje
2012-11-27, 17:50
Nej, eftermiddagspass är inte riktigt min grej. Jag måste komma ihåg att få i mig någonting före passet. Det funkar inte med lunch 11.30 och sedan inte ens en kopp kaffe före passet vid 16.00. Någonting måste jag få i mig. Annars blir jag trycklös. Och det suger.

Strongt att ta sig iväg trots skit dag och krämpor, speciellt on legday. Krigare krigar. Nu ska jag och min kopp zoega (stavning?) sitta och blänga på tv en stund innan fruktade morgoncardio.

FAN, jag glömde köpa kaffe på väg hem från jobbet. Och det regnar. Och är 2 grader varmt. Tack för påminnelsen dock :)

Gahahaa !! Underbart att få lyssna på dig kompis !! Du är så oerhört solid & genomskön :)

3 reflektioner
- din morgonrock andas överklass de luxe !!
- ditt knullruffs är sexigt trots kort hår
- vad används kroken på väggen till ? (den vid tavlan)

På dagens bröstpass vill jag inte läsa att du går en bit från fail. Be någon passa dig & maxreppa ut på 120 kg sen på 100kg.

// önskemål från en trogen läsare

Jag försökte i alla fall :).

Tack, just knullrufset har gett mig många rekills på morgonen ska jag meddela. Och jag vet inte riktigt hur jag ska kontra morgonrockskommentaren.. Lite fin är den väl?

Grymt att du håller i videobloggandet! Diggar att alla rutor man kan klicka på efter din video är fjortisbloggar.
nH-ySJYnujU&
Du hamnar i samma genre som fjortisbloggarna? :P

Givetvis! Jag är lite fjortis, så det passar bra med den kategoriseringen.

Just nu till ingenting vad mitt öga kan skåda. Men att det är en gitarrhängare är ett faktum!

You have a keen eye good sir! A keen eye indeed. Det är en av mina två gitarrhängare. Ska visa dem och en av gitarrerna i morgon. Så får ni se.

Passet då;
Kände mig seg och trött tyvärr. Borde ha stoppat i mig kanske lite BCAA eller någon kolhydrat.

Bänk,
20*20 kg
5*60 kg
5*80 kg
5*100 kg
5*120 kg, hittade en passare men han var lite snabb på't på den femte. Händerna åkte fram vilket störde mig så mycket att jag lade tillbaka stången. Snällt av honom att passa dock, även om jag gärna gett det ett försök på en sjätte.
10*100 kg
8*100 kg

Sedan lutande hantelpress på 8*40 i två set. Lite dips, frenchpressar, flies i kabelcross och pushdowns i kabel.

Helt ok pass, men som sagt. Segt!

Hej!

Klanje
2012-11-28, 06:52
Utan en video?

sprDuwjrRW8

Ingenting, ingenting alls.

God morgon på er.

Tokruska
2012-11-28, 09:06
Kul att du fortsätter med videobloggar, alltid roligt att kika igenom såhär på morgonkvisten.. Fint bänkpass också, mycket stabilt att försöka byta grepp utan att lägga tillbaka stången med! Been there done that, haha. :D

Nano-Sekund
2012-11-28, 09:06
Haha !! Godmorgon Dela_Klanje !!

Klart jag såg att det är en gitarr-hängare, min fråga var dock vad den används till? På den frågan så hade jag förväntat mig ett svar med lika sjuk fantasi som jag själv har. Nu blev dock allt bara seriöst, vilket kanske var bra ;) (klanje smileyn)

// sexleksakshjärna

Klanje
2012-11-28, 09:26
Kul att du fortsätter med videobloggar, alltid roligt att kika igenom såhär på morgonkvisten.. Fint bänkpass också, mycket stabilt att försöka byta grepp utan att lägga tillbaka stången med! Been there done that, haha. :D

Kul att det uppskattas, och jäkligt skönt att höra att det finns andra som är lika korkade :). Det gör så ont att det ska bli riktigt kul att se hur marken går i dag!

Haha !! Godmorgon Dela_Klanje !!

Klart jag såg att det är en gitarr-hängare, min fråga var dock vad den används till? På den frågan så hade jag förväntat mig ett svar med lika sjuk fantasi som jag själv har. Nu blev dock allt bara seriöst, vilket kanske var bra ;) (klanje smileyn)

// sexleksakshjärna

Om du trodde att jag använde gitarrhängaren för att hänga upp donnor i sexgungan trodde du fel. Har en rejält mycket stadigare sak i hallen. Där kan man dessutom dunka på mot dörren så att grannarna tror att någonting är fel. Lite Fritzl-feeling du vet. Grannen tror att någon är inspärrad, har Fritzl i minnet och tänker "not on my watch", öppnar dörren och möts av en sjujävla syn. Det roligaste med det är ju att det är grannen som gör fel när han kommer in i min lägenhet. Så det är han som blir generad. #Winning

mrbomp
2012-11-28, 10:49
tar du emot requests??

Fabregas
2012-11-28, 10:56
Jag har sjukt många tankar kring senaste videobloggen, men jag väljer att komma med en kommentar och ett önskemål:

Angående uppsatsen och att du har lite att göra: Bu-fucking-hu!

Sen önskar jag att du spelar en låt i nästa video. Gärna "Jag saknar dig Lars" av Björn Rosenström, men vad som helst går egentligen.

Tack på förhand!

Klanje
2012-11-28, 12:08
tar du emot requests??

Givetvis! (hoppas på att du menar låtar och inte sexgungan)

Jag har sjukt många tankar kring senaste videobloggen, men jag väljer att komma med en kommentar och ett önskemål:

Angående uppsatsen och att du har lite att göra: Bu-fucking-hu!

Sen önskar jag att du spelar en låt i nästa video. Gärna "Jag saknar dig Lars" av Björn Rosenström, men vad som helst går egentligen.

Tack på förhand!

1. Äh.

2. Jag gör annars en killer Sankta Lucia.

mrbomp
2012-11-28, 12:18
Bonden och bjern med euskefeurat !

mrbomp
2012-11-28, 12:19
Givetvis med skönsång :)

Klanje
2012-11-28, 18:55
Bonden och bjern med euskefeurat !

Hahaha,

Vad fan. Hade aldrig hört den förut. Jag ställer mig ytterst tveksam till att jag med skönsång kan framföra den.

Tränade rygg i dag, kändes ok i allt utom höger hand. Funderar fö på att köpa bälte till marken, och böjen iofs. Börjar kännas som att jag fegar lite, och kanske kan ett bälte hjälpa för det.

Stegade upp till en trea på 180, sedan till 200 kg och gjorde en tvåa, sedan en trea på 180, en femma på 140 och så var det slut.

Kändes ok i ryggen, men jag tror inte riktigt att min teknik är helt hundra. Försöker slipa lite på den.

Körde lite stångrodd, sittande rodd, latsdrag och biceps som avslutning. Låg på 6-12 repetitioner.

Handen alltså. Haha. Vi får se hur det blir med den.

M

Klanje
2012-11-29, 07:26
And living on 9th street,

Så inleds en av de bästa julsångerna som finns. Synd att kalla det julsång kanske, men titeln skvallrar ändå om att det var jul när den prostituerade kvinnan sången har som huvudperson skrev sitt brev till han som sjunger. Tom Waits. Riktigt fin sång.

Och om jag har vandrat 9th street. Upp och ner, upp och ner. Hittade aldrig Euclid Avenue och var lite besviken över det. Så fick jag höra att det Waits sjunger om är det gamla "Block E", som staden rev. Block E var för Minneapolis vad Malmskillnadsgatan kanske primärt var för Stockholm före prostitution förbjöds i Sverige, eller vad Red Light district är för alla städer i länder där prostitution är lagligt. Jag tänker Bryssel snarare än Amsterdam. En smutsig, kriminell del av staden och inte direkt ett turistresemål.

Block E alltså, som jag aldrig fick chansen att se. Lyssna gärna på sången. För en gammal Minneapolis-bo, nåja, känner man igen sig lite.

Aja, till det inlägget skulle ha som fokus. Dagens videoblogg:

hk_9hpAY5JE

mrbomp
2012-11-29, 09:45
Ha! Löser du första versen kommer jag bli mäkta imponerad! får
Man fråga vart du kommer ifrån? Du nämnde att du kör igenom Älvsbyn nån gång per år.

Klanje
2012-11-29, 10:03
Ha! Löser du första versen kommer jag bli mäkta imponerad! får
Man fråga vart du kommer ifrån? Du nämnde att du kör igenom Älvsbyn nån gång per år.

Det var ingenting annat än en lögn tyvärr. Mitt geografiska sinne blandade ihop Älvsbyn med någon annan by. Kommer inte ihåg vilken, men när jag insåg att Älvsbyn ligger så långt norr ut som det gör insåg jag också att jag inte alls åkt igenom det :).

Älvdalen var det jag blandade ihop det med kom jag på nu. Så bra koll har jag.. Jag är från Stockholm. Tyvärr antar jag att jag spär på era fördomar om oss nu.. Sorry för det. Ola frågade hur långt norr ut jag varit förut och jag kunde inte skryta med längre än Åkersjön. Får bli ändring på det.

Klanje
2012-11-29, 13:18
Then do so,

Körde axlar i dag. Kul!

Började med C&J, 60 kg, 30 reps (aka ett patetiskt försök till "Grace", tog dock inte tid).

Klarade inte att göra det utan avbrott, konstigt nog..
10, 5, 5, 5, 5 med så kort vila som möjligt.

Sedan lite militärpressar,
5*60 kg, 5*70 kg (trötta axlar), 2*80 kg (aj, aj, aj), och sedan 2 se á 5*60 kg.

Avslutade med lite olika hantellyft och ett par set mage.

Ett bra pass tycker jag!

mrbomp
2012-11-30, 03:08
Ha! Luring :) extra poäng om du klarat boden och bjern då!

Nano-Sekund
2012-11-30, 04:21
Önskar att dagens Videoblogg ska innehålla tankar om ditt jobb, ditt framtida jobb & dina planer på att bli en ny Silbersky.

// tompee

Klanje
2012-11-30, 06:57
Hej!

Hg_2mmA6AcI

2xXMBXPP5eY

Jag ber om ursäkt för att ha förstört en låt. Sista gången jag gör det här.

Niwah
2012-11-30, 07:29
Faaaan vad magiskt! Sjunga kan du också! 1000 pluspoäng för låten. Vilken kille!

perva
2012-11-30, 07:54
Hej!

Hg_2mmA6AcI

2xXMBXPP5eY

Jag ber om ursäkt för att ha förstört en låt. Sista gången jag gör det här.

För första gången på 7 år känner jag ett behov av att skriva något:
Jag hatar morgnar, men efter att ha sett det där så hatar jag inte längre denna morgon. Ge oss meeeeeeeeeeer! :)

Klanje
2012-11-30, 12:44
Faaaan vad magiskt! Sjunga kan du också! 1000 pluspoäng för låten. Vilken kille!

Haha, tack för det!

För första gången på 7 år känner jag ett behov av att skriva något:
Jag hatar morgnar, men efter att ha sett det där så hatar jag inte längre denna morgon. Ge oss meeeeeeeeeeer! :)

Wow! Kul att du skriver, verkligen! Alltid kul när man kan trixa fram ett leende hos någon. Speciellt på morgonen :).

Dagens träning,
Sprang ner och körde, håll i er nu, kondition. Köpte en ljudbok för att få tiden att gå fortare och slutade när mätaren sa att jag hade bränt 500 kcal. Kändes helt ok. Lika bra att värma upp lungor och hjärta lite tills längdskidesäsongen sparkar igång här runt jul!

Ingen styrketräning.

Hej och hå!

Nano-Sekund
2012-11-30, 12:51
Grymt bra Klanje !! Riktigt imponerande hur bra du fixade låten:)

Att du skulle jobba med företag borde jag listat ut. Du är ju nog känd redan via KOLO så varför tigga om kändisskap via media haha ;)

Klanje
2012-12-01, 13:22
Grymt bra Klanje !! Riktigt imponerande hur bra du fixade låten:)

Att du skulle jobba med företag borde jag listat ut. Du är ju nog känd redan via KOLO så varför tigga om kändisskap via media haha ;)

Tack, tack. Ja, att bli känd har aldrig direkt varit ett mål ska jag väl säga. Speciellt inte i egenskap av jurist. Tror bara att det för med sig ganska mycket dåligt för privatliv och dylikt om jag ska vara ärlig.

Försöker undvika att gå till gymmet, så jag spelade in en liten videosnutt igen.

ndQ6r3PiqQ0

str
2012-12-01, 13:41
Haha, detta var roligt klanje. Det första jag ser när jag tittar in i din journal är texten "försöker undvika att gå till gymmet". Sedan ser jag dig spela akustisk gitarr, och detta följt av en reflektion över hur Tv4 hanterar sina reklamavbrott :) Som tur såg jag nån bild på dig där du var på väg till (eller var det från?) gymmet ;) (klanje-smileyn).

Grymt bra spelat på gitarren, du har riktigt bra röst. Kan faktiskt se Nano framför mig redlös på någon sommaräng, eller på någon båt.

Klanje
2012-12-01, 14:45
Haha, detta var roligt klanje. Det första jag ser när jag tittar in i din journal är texten "försöker undvika att gå till gymmet". Sedan ser jag dig spela akustisk gitarr, och detta följt av en reflektion över hur Tv4 hanterar sina reklamavbrott :) Som tur såg jag nån bild på dig där du var på väg till (eller var det från?) gymmet ;) (klanje-smileyn).

Grymt bra spelat på gitarren, du har riktigt bra röst. Kan faktiskt se Nano framför mig redlös på någon sommaräng, eller på någon båt.

Haha, oh snap str!

Jag läser in en antydan till att anklaga mig för att vara lat, jag som faktiskt gått till gymmet sex dagar av sex den här veckan. En gång för att träna kondition. Kondition! Jag är ju "the pinnacle of male evolution" när det kommer till att gå till gymmet ;) (min egna smiley). Och nog gick jag till gymmet också. Iklädd både jeans och mössa. Tog till och med en bild på mig själv i hissen för att visa Ola att jag gör reklam för hans blogg.

94117

Ska till och med redovisa passet grundligt nu. Så att journalen åtminstone får en touch av träning i sig :)

Ben på schemat alltså,
Knäböj:
10*stången
5*60 kg
5*100 kg
5*120 kg

Här kanske det är värt att notera att jag faktiskt försökte köra teknikträning i dag. Min vanliga böjstil är något sjuk. Jag sätter mig ner allt jag kan, och stannar när det inte går längre. Sedan sträcker jag fram huvudet och reser mig med benen, det ser ut som att jag är mycket noga med att inte röra huvudet i lodlinjen utan stjärten ska upp först. Ett tag står jag så i en något ekivok och för många säkert inbjudande position. Först därefter försöker jag resa mig upp så att jag står rak. I dag undvek jag detta in i det längsta, och försökte ha en "fin" teknik.

7*140 kg, sket i "tekniken" och siktade på att göra så många som möjligt. Tangerat PB och det utan säkerhetsattiraljer. Klart godkänt tycker jag.
3*140 kg, avslutade när jag inte orkade ha fin teknik.
5*120 kg, teknik!

Sedan biceps, 5 set följt av lårcurl och benspark. Ett ben i taget, 10 repetitioner sedan byte utan vila tills jag inte orkade mer än 3 repetitioner på ena benet.

Sådärja! Träning :)

Lofbe1891
2012-12-01, 16:50
Det måste inte vara superfina böj och man ska givetvis inte uttala sig alltför mycket utan att faktiskt ha sett ditt utförande. Ett tips kan dock vara att tänka att det i så stor utsträckning som möjligt ska vara en rörelse, inte uppdelat i olika moment.

Mycket läsvärd journal, kul med många videoinlägg!

Klanje
2012-12-02, 13:44
Det måste inte vara superfina böj och man ska givetvis inte uttala sig alltför mycket utan att faktiskt ha sett ditt utförande. Ett tips kan dock vara att tänka att det i så stor utsträckning som möjligt ska vara en rörelse, inte uppdelat i olika moment.

Mycket läsvärd journal, kul med många videoinlägg!

Hej och välkommen!

Tack för fina ord om journalen och bra tips angående böjen. Ska kanske förtydliga att min teknikkommentar var skriven med glimten i ögat, ryggbryt är dock ett faktum för mig. Ska försöka tänka på övningen som en rörelse snarare än två moment, som jag tror att det lätt blir.

Kul att du finner mig läsvärd. I aim to please :)

Träningskommentar så. I dag ska jag inte träna, om jag inte får inspiration och går ner och ror eller någonting sådant. Vilodag alltså. I morgon blir det bröst, yay! Har inte bestämt något upplägg där än. Antar att det blir lite bänk, gärna på för mig tunga vikter. Kanske treor. Beror lite på passare och dylikt. Är feg.

str
2012-12-02, 14:25
Haha, go klanje =) Jag skojade bara lite, men jag tror du förstod det. Tycker det är trevligt med lite nyansering, träning måste ju inte vara "blod, svett o tårar" 24/7.

Klanje
2012-12-02, 14:53
str:

Det är väldigt roligt att du är här inne och kommenterar, och givetvis förstod jag att du hade glimten i ögat i det du skrev. Bortsett från det om nano, som jag förstår var gravallvarligt.

Du inspirerade mig för övrigt till att försöka stå på händer i går. Resulterade i att jag nästan hade sönder en garderobsdörr och att jag fick ett mycket vackert blåmärke på vänster smalben. Riktigt jäkla svårt det där måste jag säga. Din fysik och kroppskontroll är någonting i hästväg.

Nano-Sekund
2012-12-02, 16:27
4klövern hoodie - Minnesotamössan - converse skorna !!
Win-win-win !!!!!!!!!!!

Kul att du & str hittat varandra (det glädjer mig). Eran humor är 10/10 stickesockar i betyg!! ;) (Klanje smileyn)

str
2012-12-02, 19:57
Fint det :) Ja, det om Nano stämmer mycket väl... Kul att höra! Känner igen det där med att riva ned garderobsdörrar etc, och som lite plåster på såren kan jag meddela att det ligger ett antal vurpor bakom den kontroll jag har idag. Finns en video uppe där jag bara samlat massa krascher, den kan du titta på någon gång när du känner dig misslyckad!

Har i övrigt lite önskningar på framtida video-reflektioner från dig:

1. Vart f*n är J. Posener?
2. Bostadspriserna i sthlm, gärna med någon form av prognos.

Lär komma på fler saker...

Kör hårt nu!

Klanje
2012-12-03, 06:53
4klövern hoodie - Minnesotamössan - converse skorna !!
Win-win-win !!!!!!!!!!!

Kul att du & str hittat varandra (det glädjer mig). Eran humor är 10/10 stickesockar i betyg!! ;) (Klanje smileyn)

Klassisk outfit. Och converse-pjucksen är grymma att träna i.

Fint det :) Ja, det om Nano stämmer mycket väl... Kul att höra! Känner igen det där med att riva ned garderobsdörrar etc, och som lite plåster på såren kan jag meddela att det ligger ett antal vurpor bakom den kontroll jag har idag. Finns en video uppe där jag bara samlat massa krascher, den kan du titta på någon gång när du känner dig misslyckad!

Har i övrigt lite önskningar på framtida video-reflektioner från dig:

1. Vart f*n är J. Posener?
2. Bostadspriserna i sthlm, gärna med någon form av prognos.

Lär komma på fler saker...

Kör hårt nu!

Jag gav mig på den första reflektionen. Svamlar i princip oavbrutet och kommer fram till väldigt lite. Men det är ett försök i alla fall.

SSEFLppE7DI

Tjipp och hej.

Nano-Sekund
2012-12-03, 09:31
Hahahaa !! Bra analys :)

Kort reflektion bara: hur många deciliter rymmer din kaffetermoskopp den har ju en helt sjuk volym. Ett djup & en bredd som bara en kaffeberoende människa kan behärska !!

Klanje
2012-12-03, 10:06
Hahahaa !! Bra analys :)

Kort reflektion bara: hur många deciliter rymmer din kaffetermoskopp den har ju en helt sjuk volym. Ett djup & en bredd som bara en kaffeberoende människa kan behärska !!

Tack för det!

Jag ska säga dig att den rymmer stadiga 4,5 dl. Så man får sin beskärda del av kaffe genom bara en kopp. Riktigt nice :)

str
2012-12-03, 10:20
Oj oj oj klanje, detta var över förväntan. Det var bara att luta sig tillbaka och njuta av denna analys/reflektion...

+ Bra presentation som ger grundläggande inblick i caset
+ Djupgående och "bred" analys - allt från skatteärenden till semesterbadande
+ Den stora kaffekoppen (4-5 deciliter gissar jag på)
+ Man kan lägga en halvtimme på att läsa artiklar/intervjuer om detta, men dessa 6 min gav mer
+ Väldigt vågat att komma med en 100 % konkret gissning på slutet utan garderingar - det gör sällan en analytiker
+ Att du hintar/teasar lite om nästkommande reflektion redan nu

Nu får vi hoppas att "klanjes analyshörna" inte missbrukas där du får mer requests än vad du har tid med att hantera.

Ser fram emot bostadsanalysen!

chrille87
2012-12-03, 10:37
Kung Klanje! Jag skulle gärna vilja höra lite analyser om den stundande NHL-lockouten och vad du har för åsikter om varför inte våra proffs får spela här hemma i elitserien under lockouten?

Fabregas
2012-12-03, 10:43
Klassisk outfit. Och converse-pjucksen är grymma att träna i.



Jag gav mig på den första reflektionen. Svamlar i princip oavbrutet och kommer fram till väldigt lite. Men det är ett försök i alla fall.

SSEFLppE7DI

Tjipp och hej.

Mycket kärnfull reflektion Klanje!

Jag vill emellertid komma med några kontrareflektioner på detta förträffliga videobloggande:

* Som du helt korrekt uppger kan preskriptionstiden på en skattefordran förlängas med 5 år. I praktiken är det dock inte Skatteverket som förlänger den, utan det är förvaltningsrätten som beslutar om eventuell förlängning på Skatteverkets ansökan.

* Förlängning kan dock bara medges två gånger, dvs totalt 10 års förlängd preskriptionstid, och en total preskriptionstid om 15 år. Eftersom detta Trustorkalas började 1997 bör inte Skatteverket kunna ansöka om ytterligare förlängning. Summa summarum, preskriptionstiden för Poseners skatteskuld löper ut vid årsskiftet.

* Problemet för Posener är, som jag förstått det, de konkursbon som han tydligen har någon anknytning till. Preskriptionstiden i det fallet är 10 år efter att konkursförvaltaren har avslutat sin handläggning av boet. Och nu när förvaltaren hittade cirka 3 mille på ett Jersey-konto finns det förmodligen incitament för att fortsätta handläggningen ett tag till.

*hug*

Fabregas
2012-12-03, 10:46
Kung Klanje! Jag skulle gärna vilja höra lite analyser om den stundande NHL-lockouten och vad du har för åsikter om varför inte våra proffs får spela här hemma i elitserien under lockouten?

Även jag vill höra Klanjes tankar om NHl-lockouten! Det är nämligen ett ämne som är för tröttsamt för att jag ska orka förkovra mig på egen hand...

cofffee

Fabregas
2012-12-03, 11:08
Fan, jag glömde en sak Klanje!

Angående statens beskattningsanspråk på de förskringrade pengarna.. Jag litar på dina uppgifter att skattefordran avser dessa pengar, då jag inte har någon som helst koll på det.


Jag utgår från att pengarna var obeskattade intäkter i bolaget. Redan där har staten som huvudregel ett beskattningsanspråk på pengarna på 26,3 % i form utav bolagsskatt (Om vi utgår från att bolagsskatten var 26,3 % 1997).

Det vore konstigt om staten (ur ett fiskalt perspektiv) ska släppa det anspråket enbart för att pengarna flyttas ur bolaget på brottslig väg. Det vore kanske ännu märkligare (ur ett rimlighetsperspektiv) om staten i den situationen inte skulle flytta sitt beskattningsanspråk från det drabbade bolaget.

Det är min spontana och ganska ogenomtänkta tanke!

Det vore för övrigt väldigt intressant att se hur beräkningen av skulden skett. I min värld är det svårt att beräkna en skuld utifrån en okänd summa pengar. Eller har de visat på exakt hur mycket pengar som tillföll Posener?

Klanje
2012-12-03, 11:09
Oj oj oj klanje, detta var över förväntan. Det var bara att luta sig tillbaka och njuta av denna analys/reflektion...

+ Bra presentation som ger grundläggande inblick i caset
+ Djupgående och "bred" analys - allt från skatteärenden till semesterbadande
+ Den stora kaffekoppen (4-5 deciliter gissar jag på)
+ Man kan lägga en halvtimme på att läsa artiklar/intervjuer om detta, men dessa 6 min gav mer
+ Väldigt vågat att komma med en 100 % konkret gissning på slutet utan garderingar - det gör sällan en analytiker
+ Att du hintar/teasar lite om nästkommande reflektion redan nu

Nu får vi hoppas att "klanjes analyshörna" inte missbrukas där du får mer requests än vad du har tid med att hantera.

Ser fram emot bostadsanalysen!

Jag får be att få tacka så mycket :), mycket snyggt att plocka kaffestorleken på en grynig video. Kudos!

Kung Klanje! Jag skulle gärna vilja höra lite analyser om den stundande NHL-lockouten och vad du har för åsikter om varför inte våra proffs får spela här hemma i elitserien under lockouten?

Fan vad kul, här har jag så mycket åsikter att jag kommer att få ladda upp en videoföljetång. Någonting i klass med julkalendern.

Mycket kärnfull reflektion Klanje!

Jag vill emellertid komma med några kontrareflektioner på detta förträffliga videobloggande:

* Som du helt korrekt uppger kan preskriptionstiden på en skattefordran förlängas med 5 år. I praktiken är det dock inte Skatteverket som förlänger den, utan det är förvaltningsrätten som beslutar om eventuell förlängning på Skatteverkets ansökan.

* Förlängning kan dock bara medges två gånger, dvs totalt 10 års förlängd preskriptionstid, och en total preskriptionstid om 15 år. Eftersom detta Trustorkalas började 1997 bör inte Skatteverket kunna ansöka om ytterligare förlängning. Summa summarum, preskriptionstiden för Poseners skatteskuld löper ut vid årsskiftet.

* Problemet för Posener är, som jag förstått det, de konkursbon som han tydligen har någon anknytning till. Preskriptionstiden i det fallet är 10 år efter att konkursförvaltaren har avslutat sin handläggning av boet. Och nu när förvaltaren hittade cirka 3 mille på ett Jersey-konto finns det förmodligen incitament för att fortsätta handläggningen ett tag till.

*hug*

Aj, aj, aj. Var mycket tveksam till om det var två eller tre gånger. Jävla SVD som lurade mig tror jag. Läste en artikel där för något år sedan där det stod att de hade en till förlängning på sig. Från och med nu är det primärkällor som gäller i sökandet efter sanningen. Jag visste att jag var ute på djupt vatten med skatterätt, som även om det är lätt kanske inte direkt utgör ett specialområde för mig.

Det är skönt att du hörsammade min förfrågan om hjälp med skattereflektionerna. Försökte hitta ett undantag någonstans som kunde ge mig rätt, men jag får erkänna mig besegrad. Den första begäran om förlängning lämnades in 2003.

Du har nog rätt i det att vi dessvärre troligtvis aldrig kommer att se Jocke här i Sverige igen. Jag kan, om intresset är stort, anordna en resa ner till Malaga för att leta efter honom.

Även jag vill höra Klanjes tankar om NHl-lockouten! Det är nämligen ett ämne som är för tröttsamt för att jag ska orka förkovra mig på egen hand...

cofffee

Jag återkommer i ämnet.

Kram på er.

Klanje
2012-12-03, 11:17
Fan, jag glömde en sak Klanje!

Angående statens beskattningsanspråk på de förskringrade pengarna.. Jag litar på dina uppgifter att skattefordran avser dessa pengar, då jag inte har någon som helst koll på det.


Jag utgår från att pengarna var obeskattade intäkter i bolaget. Redan där har staten som huvudregel ett beskattningsanspråk på pengarna på 26,3 % i form utav bolagsskatt (Om vi utgår från att bolagsskatten var 26,3 % 1997).

Det vore konstigt om staten (ur ett fiskalt perspektiv) ska släppa det anspråket enbart för att pengarna flyttas ur bolaget på brottslig väg. Det vore kanske ännu märkligare (ur ett rimlighetsperspektiv) om staten i den situationen inte skulle flytta sitt beskattningsanspråk från det drabbade bolaget.

Det är min spontana och ganska ogenomtänkta tanke!

Det vore för övrigt väldigt intressant att se hur beräkningen av skulden skett. I min värld är det svårt att beräkna en skuld utifrån en okänd summa pengar. Eller har de visat på exakt hur mycket pengar som tillföll Posener?

Hm. Jag återgav egentligen bara ett försvar som jag tror att Poseners advokat kom med. Men för det första, rätt skattskyldig för bolagsskatten är ju bolaget. Och det fanns ju kvar, och träffade förlikning med Posener någon gång 2003(?). Det är väl snarast så att fiskus borde attackerat Trustor med det anspråket och isf Trustor begära regress mot Posener? Du är ju skattekungen här så jag överlåter de intrikata problemen åt dig.

För det andra, pengarna som fördes ut var väl inte nödvändigtvis upparbetad vinst? Jag kan för lite om hela affären för att göra den någon rättvisa vad kommer till vilka medel som det de facto rörde sig om. Men mycket var väl lånade pengar gentemot upparbetad good will och dylikt?

Vad gäller uträkningen som ligger till grund har jag svårt att se att Skatteverket själv har någon koll faktiskt. Posener menar ju att de summor som beskrivits har varit kraftigt överdrivna.

Fabregas
2012-12-03, 11:44
Hm. Jag återgav egentligen bara ett försvar som jag tror att Poseners advokat kom med. Men för det första, rätt skattskyldig för bolagsskatten är ju bolaget. Och det fanns ju kvar, och träffade förlikning med Posener någon gång 2003(?). Det är väl snarast så att fiskus borde attackerat Trustor med det anspråket och isf Trustor begära regress mot Posener? Du är ju skattekungen här så jag överlåter de intrikata problemen åt dig.

För det andra, pengarna som fördes ut var väl inte nödvändigtvis upparbetad vinst? Jag kan för lite om hela affären för att göra den någon rättvisa vad kommer till vilka medel som det de facto rörde sig om. Men mycket var väl lånade pengar gentemot upparbetad good will och dylikt?

Vad gäller uträkningen som ligger till grund har jag svårt att se att Skatteverket själv har någon koll faktiskt. Posener menar ju att de summor som beskrivits har varit kraftigt överdrivna.


Vill förtydliga en grej Klanje. I sak tycker jag det är svårsmält att brottslighet ska grunda skattskyldighet (om vi utgår från att det är den enda premissen).

Jag försökte dock inta helikopterperspektivet och, för en gångs skull, se saken ur fiskus synvinkel. Jag antar att bolaget hanterar förskingrade pengar som en typ av förlust i redovisningen. Man skattar inte på förluster. (De får man dock "cajjy fååååwadd" *slap*)

Även jag vet för lite om vilken "sorts" pengar det var, jag utgick helt sonika från att det var upparbetade pengar som skulle beskattas. Det är sällan pengar inte ska beskattas, åtminstone inom Sveriges gränser.

Nu vet jag inte om Poseners tillförlitlighet när det gäller summorna är särdeles stor. Däremot kan jag föreställa mig att en skönsmässig beräkning i den här typen av fall, knappast blir till den skattskyldiges fördel.

Klanje
2012-12-03, 12:44
Vill förtydliga en grej Klanje. I sak tycker jag det är svårsmält att brottslighet ska grunda skattskyldighet (om vi utgår från att det är den enda premissen).

Jag försökte dock inta helikopterperspektivet och, för en gångs skull, se saken ur fiskus synvinkel. Jag antar att bolaget hanterar förskingrade pengar som en typ av förlust i redovisningen. Man skattar inte på förluster. (De får man dock "cajjy fååååwadd" *slap*)

Även jag vet för lite om vilken "sorts" pengar det var, jag utgick helt sonika från att det var upparbetade pengar som skulle beskattas. Det är sällan pengar inte ska beskattas, åtminstone inom Sveriges gränser.

Nu vet jag inte om Poseners tillförlitlighet när det gäller summorna är särdeles stor. Däremot kan jag föreställa mig att en skönsmässig beräkning i den här typen av fall, knappast blir till den skattskyldiges fördel.

Haha, nu vilken debatt. Vi kanske ska avsluta den, eftersom att vi båda just i det här fallet har ganska lite på fötterna. Tänker bara nämna en grundläggande problematik med att beskatta brottslig verksamhet, så att alla som inte är nördar är med på det :)

Ett problem med att beskatta brottslig verksamhet är att man måste ge tillbaka sakerna man tillskansat sig om man åker dit. I P-fallet skulle han alltså ha behövt ge tillbaka pengarna till Trustor, som då hade behövt ta upp dem till beskattning och medlen hade beskattats två gånger.

Så då var det gjort :), alldeles för förenklat givetvis.

Bröst/triceps i dag:
Bänkpress,
20*20 kg
5*60 kg
5*80 kg
5*100 kg
2*120 kg
2*120 kg
3*120 kg
3*125 kg
3*125 kg
3*120 kg
8*100 kg
10*80 kg
10*60 kg

Haha, många set. Men jag ville testa lite olika tekniker och sådär. Kände mig lite klen i dag också.

Lutande hantelpress, 40 kg i två set. 10, 8 repetitioner. Sedan lite olika tricepsövningar med skivstång och flies i kabeln.

Fabregas
2012-12-03, 14:45
Bra snack Klanje.

Jag har egentligen ett sylvasst inlägg kvar som fullständigt omkullkastar ditt argument om dubbelbeskattning, men jag släpper det till förmån för risken att folk slutar läsa din journal om detta analeri fortlöper.


För att återgå: Bra bröstpass! 125kg är inte att förakta.
Många set är coolt för övrigt. En vacker dag ska jag också testa att köra nästan bara bänk på mitt bröstpass. Om jag får för mig att träna någon gång vill säga.


PS. Jag åker gärna till Malaga för att leta efter honom.

Berggren91
2012-12-03, 15:19
Bröst/triceps i dag:
Bänkpress,
20*20 kg
5*60 kg
5*80 kg
5*100 kg
2*120 kg
2*120 kg
3*120 kg
3*125 kg
3*125 kg
3*120 kg
8*100 kg
10*80 kg
10*60 kg


Ett alldeles förträffligt bröstpass, Klanje! Du eftersträvar en viss persons uttalande i Body Radio tidigare denna morgon! Nämligen Martin Berkhan, i egen hög person. Och jag citerar: "Du behöver bänk..bänk...där har du ditt bröstpass!"

Förövrigt bra och intressant intervju. Väldigt skön snubbe och samt arrogant på ett charmigt sätt. Sen att han är från skåne gör inte saken sämre! http://www.body.se/artiklar/radio/20121203/martin-berkhan-pa-body-radio

Över och ut.

Klanje
2012-12-03, 16:16
Bra snack Klanje.

Jag har egentligen ett sylvasst inlägg kvar som fullständigt omkullkastar ditt argument om dubbelbeskattning, men jag släpper det till förmån för risken att folk slutar läsa din journal om detta analeri fortlöper.


För att återgå: Bra bröstpass! 125kg är inte att förakta.
Många set är coolt för övrigt. En vacker dag ska jag också testa att köra nästan bara bänk på mitt bröstpass. Om jag får för mig att träna någon gång vill säga.


PS. Jag åker gärna till Malaga för att leta efter honom.

Haha! Bra, vi sparar på den ett tag cofffee

Ett alldeles förträffligt bröstpass, Klanje! Du eftersträvar en viss persons uttalande i Body Radio tidigare denna morgon! Nämligen Martin Berkhan, i egen hög person. Och jag citerar: "Du behöver bänk..bänk...där har du ditt bröstpass!"

Förövrigt bra och intressant intervju. Väldigt skön snubbe och samt arrogant på ett charmigt sätt. Sen att han är från skåne gör inte saken sämre! http://www.body.se/artiklar/radio/20121203/martin-berkhan-pa-body-radio

Över och ut.

Tack för det! Jag lyssnade faktiskt på den intervjun i morse. Jäkligt intressant, och jag tycker att han är arrogant lite med glimten i ögat. Sådan måste man gilla. Jag vet dock inte om jag håller med vad gäller skånskan :), haha. Tycker att man låter automatiskt dryg när man pratar skånska av någon anledning.

mrbomp
2012-12-03, 20:35
Hej!

Hg_2mmA6AcI

2xXMBXPP5eY

Jag ber om ursäkt för att ha förstört en låt. Sista gången jag gör det här.

Fy fan vilken hjälte! Ber om ursäkt för dröj målet men har varit nere i lund och skrikit fram polarna på dc. Imponerande klanje! Fy fan vilken kille :hbang:

str
2012-12-03, 23:00
Haha, vilken uppföljning det blev på analysen!

Klanje jag såg nu dina träningsresultat, visst noterade jag att du såg bitig ut där i hissen men de där siffrorna är ju riktigt bra. Är du lite av SL-typen, dvs duktig i mark, böj o bänk? Hur länge har du tränat? Sorry om jag missat denna uppgift.

HMS Laestander
2012-12-03, 23:43
Får man fråga vad armarna mäter? Ser rätt rejäla ut i ditt introduktionsklipp.

För övrigt, roligt format. Kul att läsa/kolla på och du har ju ett sinne för humor helt klart. Sen är det ju inte åt helvete att du är stark heller. Blir definitivt att följa.

Vart pluggar du förresten?

Nano-Sekund
2012-12-04, 01:54
Mycket bra analys Klanje. Du håller masken rakt igenom. Du hade passat ypperligt som pressansvarig åt Alfons Åbergs pappa (F.Reinfeldt) för visst är du #BLÅ helt sjukt blå ! ??

// stämplande norrläning med biroll i tv-serien pistvakt

Klanje
2012-12-04, 07:41
Fy fan vilken hjälte! Ber om ursäkt för dröj målet men har varit nere i lund och skrikit fram polarna på dc. Imponerande klanje! Fy fan vilken kille :hbang:

Äntligen såg du den! Haha, ja. Det var ju inte direkt en helt enkel låt.

Haha, vilken uppföljning det blev på analysen!

Klanje jag såg nu dina träningsresultat, visst noterade jag att du såg bitig ut där i hissen men de där siffrorna är ju riktigt bra. Är du lite av SL-typen, dvs duktig i mark, böj o bänk? Hur länge har du tränat? Sorry om jag missat denna uppgift.

Jag är, skulle jag säga, ok i basövningarna. Det är väl det jag är bäst på kanske rent gymmässigt. Känns alltid lite märkligt att säga att man är bra på någonting när man kollar sig runt här på forumet :), styrkestatsen sticker ju inte direkt ut..

Hur länga jag har tränat? Till och från i några år, inte helt kontinuerligt dock. När jag pluggade i USA i höstas började jag väl sparka igång lite mer seriöst, inte viktmässigt då utan mer kondition. Gjorde det för att gå ner i vikt. Seriöst skulle jag säga att jag har tränat från februari 2012, även om jag började med en okej grund rent styrkemässigt.

Du får reflektionen här också :), den här kändes svårare:

IU4ZQ_TLCpc

Får man fråga vad armarna mäter? Ser rätt rejäla ut i ditt introduktionsklipp.

För övrigt, roligt format. Kul att läsa/kolla på och du har ju ett sinne för humor helt klart. Sen är det ju inte åt helvete att du är stark heller. Blir definitivt att följa.

Vart pluggar du förresten?

Hej,

Kul att du tittade in! Överarmarna mäter in på 42 cm nymätta nu på morgonen. Pluggar gör jag bara i några veckor till. Skriver uppsats vid Uppsala Universitet, men bor i Stockholm nu.

Ska ta och kolla in i din journal sedan, du går fortfarande gymnasiet eller? Du får skruva upp målen lite, du verkar nå dem för lätt :). Mål ska vara onåbara!

Mycket bra analys Klanje. Du håller masken rakt igenom. Du hade passat ypperligt som pressansvarig åt Alfons Åbergs pappa (F.Reinfeldt) för visst är du #BLÅ helt sjukt blå ! ??

// stämplande norrläning med biroll i tv-serien pistvakt

Pistvakt är en helt fantastisk serie!

Vad gäller partipolitik har jag två saker att säga. Jag skulle aldrig rösta på SD, och jag skulle aldrig rösta på Vänsterpartiet. Det känns som det enda viktiga för mig att vara tydlig med. I övrigt får folk gärna placera mig var som.

God morgon på er!

str
2012-12-04, 09:37
Känns nästan som man blivit lite bortskämd denna vecka. Önskade 2 reflektioner i (söndags?) - nu är det tisdag och båda har redan kommit. Var lite "orolig" att NHL-grabbarna skulle slinka emellan där.

Även detta var en kanon-analys! Grundläggande och bra om Stockholm som geografiskt område, tullar etc - så att även en kille från Piteå kan förstå (Nano). Även lite konkreta tips denna gång vilket alltid uppskattas. Jag håller med dig där om röda söderut finns några bra ställen, exempelvis Mariatorget.

Gjorde själv en snabbanalys och märkte att du hade snäppet ljusare idag i rummet vid inspelningen. Ett tag var jag rädd att du redan hade druckit ditt kaffe o vaknat för länge sedan, men såg att koppen kom fram där på slutet ;)

Du verkar helt ärligt ha en enorm grundstyrka o har nog en del att utvinna där. Troligen en sån där kille som alltid varit "automatiskt" stark i armbrytning t ex.

Fabregas
2012-12-04, 11:53
Ännu en kärnfull reflektion Klanje!

Du är helt rätt på det, att bo innan för tullarna är mest för inflyttade landsortsbor som tror att det är coolt/viktigt. Det är varken eller. Priserna står inte i paritet med vad man får och man kan inte vara naken så som man behagar.

Gillar även att du slängde in röda linjen söderut. Vet inte hur långt söderut som är ok, men efter vad jag hört så är Axelsberg ett sjujäkla ställe att bo på.
Gränsen söderut går väl vid Mälarhöjden (musikalartisten Peter Johansson bor där, så det måste vara legit) skulle jag säga, sen blir det miljonprojekt för hela slanten.

Förresten, jag tycker du ser ut att ha en grundfysik som en kille som hållit på mycket med judo. Stämmer det?

Klanje
2012-12-04, 12:23
Känns nästan som man blivit lite bortskämd denna vecka. Önskade 2 reflektioner i (söndags?) - nu är det tisdag och båda har redan kommit. Var lite "orolig" att NHL-grabbarna skulle slinka emellan där.

Även detta var en kanon-analys! Grundläggande och bra om Stockholm som geografiskt område, tullar etc - så att även en kille från Piteå kan förstå (Nano). Även lite konkreta tips denna gång vilket alltid uppskattas. Jag håller med dig där om röda söderut finns några bra ställen, exempelvis Mariatorget.

Gjorde själv en snabbanalys och märkte att du hade snäppet ljusare idag i rummet vid inspelningen. Ett tag var jag rädd att du redan hade druckit ditt kaffe o vaknat för länge sedan, men såg att koppen kom fram där på slutet ;)

Du verkar helt ärligt ha en enorm grundstyrka o har nog en del att utvinna där. Troligen en sån där kille som alltid varit "automatiskt" stark i armbrytning t ex.

First come, first served. En policy jag kört efter i hela mitt liv.

Helt riktigt var det ljusare i dag, och det av två anledningar. För det första gick jag upp senare, för det andra drog jag mot mina principer upp persiennen före inspelningen. Allt för ljussättningen.

Det känns kul med en sådan där kommentar angående styrkan. Bara att kämpa på med den och så får vi se vartåt det barkar.

Ännu en kärnfull reflektion Klanje!

Du är helt rätt på det, att bo innan för tullarna är mest för inflyttade landsortsbor som tror att det är coolt/viktigt. Det är varken eller. Priserna står inte i paritet med vad man får och man kan inte vara naken så som man behagar.

Gillar även att du slängde in röda linjen söderut. Vet inte hur långt söderut som är ok, men efter vad jag hört så är Axelsberg ett sjujäkla ställe att bo på.
Gränsen söderut går väl vid Mälarhöjden (musikalartisten Peter Johansson bor där, så det måste vara legit) skulle jag säga, sen blir det miljonprojekt för hela slanten.

Förresten, jag tycker du ser ut att ha en grundfysik som en kille som hållit på mycket med judo. Stämmer det?

Alltid skönt att få rätt angående sina reflektioner, och det av en som onekligen verkar ha på fötterna!

Vad gäller en eventuell judo-bakgrund, för jag antar att det var det du syftade på, kan jag inte säga annat än att du helt enkelt har feil. Jag har viss jujutsu-bakgrund däremot, men som du vet bygger judo-utövare betydligt mycker mer brosk på knäna än vi jujutsu-diton. Så jag ser inga likheter i fysiken. Gör om, gör rätt.

I dag körde jag rygg, och gjorde eventuellt illa mig. Vi får se hur det känns när jag kallnar.

Fick ont på första repetitionen på 200 kg i mark, och smart som jag är gjorde jag ändå en till. Så jag fick ännu ondare. Testade ryggen och jag hade ont hela vägen ner till 100 kg, sedan gav jag upp. Det kändes dock bättre efter att ha gjort lite olika varianter på sittande rodd, och nu känns det faktiskt helt ok.

Avlutade med strikta scott-curl för att se lite större och coolare ut när jag gick ut genom gymmet.

Så det var det. Återgång till uppsats. Wohoo.

HMS Laestander
2012-12-04, 15:30
Hej,

Kul att du tittade in! Överarmarna mäter in på 42 cm nymätta nu på morgonen. Pluggar gör jag bara i några veckor till. Skriver uppsats vid Uppsala Universitet, men bor i Stockholm nu.

Ska ta och kolla in i din journal sedan, du går fortfarande gymnasiet eller? Du får skruva upp målen lite, du verkar nå dem för lätt :). Mål ska vara onåbara!


Yes, går trean på gymnasiet. Aldrig sett maken till liknande skoltrötthet.

Alright, låter nice. Skruvar upp dem sen efter nyår. Detta är min första seriösa träningssejour och visste inte riktigt vart jag skulle sätta dem, så satte väl lite halvlätt kanske, så här i efterhand.

42 är fan rätt ordentligt alltså :)

Klanje
2012-12-04, 20:18
Yes, går trean på gymnasiet. Aldrig sett maken till liknande skoltrötthet.

Alright, låter nice. Skruvar upp dem sen efter nyår. Detta är min första seriösa träningssejour och visste inte riktigt vart jag skulle sätta dem, så satte väl lite halvlätt kanske, så här i efterhand.

42 är fan rätt ordentligt alltså :)

Nja, i kombination med en hälsosam pondus är det inte någonting att skryta med dessvärre. Hade gärna kunnat stoltsera med ett par lite grövre.

Angående skoltrötthet. Det är ju för guds skull snart jullov :). Sedan kommer en vårtermin smockad med festligheter i form av studentskivor och dylikt. Njut av sista året i gymnasiet!

Men jag förstår det där med skoltrötthet, kände likadant hela tiden kändes det som :). Man får försöka bita i helt enkelt.

mrbomp
2012-12-04, 20:32
Imponerad som fan. Och stockholmare till råga på allt. Hatten av!

Klanje
2012-12-05, 07:11
Imponerad som fan. Och stockholmare till råga på allt. Hatten av!

Haha, tack!

Dagens NHL:

Aw_vZ-f1b6A

Fabregas
2012-12-05, 11:29
Haha, tack!

Dagens NHL:

Aw_vZ-f1b6A

Klanje har gjort det igen!

I nästa "Reflektionsmys med Klanje", vill jag höra om fenomenet reacher-settler. Dvs. förhållanden där den ena parten uppenbart är så mycket bättre på alla sätt och vis och "nöjer" sig med en partner som är flera nivåer under.

Yrtterligare en vinkel är faktumet att man ofta ser en rätt risig snubbe med en riktig snärta, medans man väldigt sällan ser en halvdassig donna med en uppstyrd och fräsch dude. Vad beror detta på?

*jorgen*

str
2012-12-05, 12:07
Haha. Grymt klanje. Trots att jag är helt ointresserad av NHL (visserligen var jag det 93-96) så gick jag igenom hela reflektionen. Jag väntar lite med nya tips på reflektioner då jag såg att Fabregas var före där med något som kan kräva lite utrymme. Ta din tid, sen tänkte jag att du skulle dribbla omkring lite med olje- och elpriset...gärna där du även slänger in någon form av väderprognos på ett par månaders sikt. Bonus om du får med lite av "peak oil" och oljekrisen på 70-talet.

Klanje
2012-12-05, 12:25
Klanje har gjort det igen!

I nästa "Reflektionsmys med Klanje", vill jag höra om fenomenet reacher-settler. Dvs. förhållanden där den ena parten uppenbart är så mycket bättre på alla sätt och vis och "nöjer" sig med en partner som är flera nivåer under.

Yrtterligare en vinkel är faktumet att man ofta ser en rätt risig snubbe med en riktig snärta, medans man väldigt sällan ser en halvdassig donna med en uppstyrd och fräsch dude. Vad beror detta på?

*jorgen*

Åh, äntligen ett fenomen om vilket jag har så många teorier att huvudet liksom bubblar. Allt från vad jag brukar kalla "färgblindhetskorrelansen" till den lika förbluffande "andra kvalitéer-teorin".

Haha. Grymt klanje. Trots att jag är helt ointresserad av NHL (visserligen var jag det 93-96) så gick jag igenom hela reflektionen. Jag väntar lite med nya tips på reflektioner då jag såg att Fabregas var före där med något som kan kräva lite utrymme. Ta din tid, sen tänkte jag att du skulle dribbla omkring lite med olje- och elpriset...gärna där du även slänger in någon form av väderprognos på ett par månaders sikt. Bonus om du får med lite av "peak oil" och oljekrisen på 70-talet.

Haha, ojojoj. Jag kan berätta såväl oljetunnepriset som priset per kilowattimme på öret fyra månader fram i tiden. Vet inte varför. Det bara kommer till mig.

Träning:
Körde axlar i dag!

Militärpress,
10*40 kg
5*50 kg
5*60 kg
5*70 kg, med stopp
5*70 kg, utan stopp
5*60 kg, med stopp
5*60 kg, utan stopp
10*40 kg, utan stopp

Sedan baksida axlar i mååånga set. Det var kul. Lyckades, tror jag, träffa dem ganska bra. Kändes kul. Sedan lite mage och hantellyft åt sidan.

Det om det.

mrbomp
2012-12-06, 00:45
Klanjes tankar angående maträtten som funkar till frukost lunch middag och efterrätt. Heter de plättar eller pannkaka? Hur uppstod dom två lägren? Kan de vara detta som utlöser WW3?

Fina pressar! Övningarna du lägger krut på verkar du briljera i!

Klanje
2012-12-06, 08:07
Klanjes tankar angående maträtten som funkar till frukost lunch middag och efterrätt. Heter de plättar eller pannkaka? Hur uppstod dom två lägren? Kan de vara detta som utlöser WW3?

Fina pressar! Övningarna du lägger krut på verkar du briljera i!

Briljera är ett starkt ord skulle jag vilja säga, men jag väljer ändå att tacka för de fina orden. Taktiken är att helt enkelt göra så få saker som möjligt, så ofta som möjligt. Split focus är totalt kontraproduktivt :). Maträttsreflektion kommer. Kan avslöja att det inte är så komplicerat som man kan tro.

Dagens, reacher/settler:

91PvifCtTMo

Håll till godo!

Ni får för övrigt två stycken tredje alternativ. Det är någonting som inte händer ofta det.

mrbomp
2012-12-06, 10:36
olidligt spännande

str
2012-12-06, 10:46
Bra morgonreflektion där klanje... 4,5 DL kaffe satt bra till detta. Förresten vart var ditt reflektions-kaffe? Hoppas jag inte hade så dålig uppmärksamhet att jag missa koppen... Helt okej "keps-chock" förresten.

Nano-Sekund
2012-12-06, 11:41
Du missade de 2 viktigaste detaljerna

- PENGAR
- STATUS

I övrigt en riktigt bra morgonstund (i vanlig ordning) ;)

Klanje
2012-12-06, 11:57
olidligt spännande

Jag utlovar någonting i hästväg!

Bra morgonreflektion där klanje... 4,5 DL kaffe satt bra till detta. Förresten vart var ditt reflektions-kaffe? Hoppas jag inte hade så dålig uppmärksamhet att jag missa koppen... Helt okej "keps-chock" förresten.

Jag drack ur den sista slurken strax före jag tryckte på play. Så du behöver inte kolla ögonen efter gråstarr eller dylikt.

Du missade de 2 viktigaste detaljerna

- PENGAR
- STATUS

I övrigt en riktigt bra morgonstund (i vanlig ordning) ;)

Haha, just fan.

Dagens träning:
Ben..
Knäböj,
10*20 kg
6*60 kg
5*100 kg
5*120 kg
3*140 kg
3*150 kg
3*140 kg
3*120 kg

Kändes ganska bra. Gick upp till 150 istället för 140 för att testa. Fegar, som vanligt när jag går tyngre utan power rack. Men det kändes ändå ganska bra. Tippar på att jag kan klämma ut några reps till om jag vågar lite mer.

Sedan körde jag vader i tre set, benspark i lika många, fyra (!) set bencurls och lite biceps supersettat med underarmar.

Bra pass! Kul att vara uppe på 150 kg.

Likeapeanut
2012-12-06, 12:16
Varför jag inte kommenterat hittils är ett mysterium...sköna videos med härlig stämning & bra vokabulär att du tar upp viktiga frågor i världsklass !

Berggren91
2012-12-06, 12:36
Du har börjat bli riktigt vass på att få in de rätta vinklarna med kameran. Knappt några finjusteringar alls på hur du skall sitta i förhållande till kamerna i de senaste klippen. Tjuvtränat har man kanske???

Riktigt skönt att slå på dina morgonreflektioner och sväva iväg i dem i sammanstrålning av jobb.

Benpasset såg bra ut! Böj gillar vi! Har gymmet inget rack?

Victuhh
2012-12-06, 13:01
Ser bra ut detta, tyvärr var många klipp borta bakåt i tråden så var svårt att försöka få en återblick för att hänga med. Men skägget har ju växt ut bra iallafall ;)


Bra personlighet i journalen, kör hårt!

Klanje
2012-12-06, 14:15
Varför jag inte kommenterat hittils är ett mysterium...sköna videos med härlig stämning & bra vokabulär att du tar upp viktiga frågor i världsklass !

Haha, det är svårt att hålla reda på alla som är här och skriver dagarna i ända! Man får helt enkelt försöka hålla efter sin egen journal och sedan göra sporadiska avtryck hos andra. Mycket trevligt att du tittade in hit dock, och stort tack för vänliga ord om såväl min vokabulär som stämningen här inne.

Du har börjat bli riktigt vass på att få in de rätta vinklarna med kameran. Knappt några finjusteringar alls på hur du skall sitta i förhållande till kamerna i de senaste klippen. Tjuvtränat har man kanske???

Riktigt skönt att slå på dina morgonreflektioner och sväva iväg i dem i sammanstrålning av jobb.

Benpasset såg bra ut! Böj gillar vi! Har gymmet inget rack?

Jag bytte faktiskt plats dagen till ära, och satt på stol istället för i soffa. Så det var lite lättare att se vacker ut. Sedan är det väl inte så mycket tjuvträning som vanlig träning helt enkelt. Jag spelar ju för guds skull in fler videos än gemene porrstjärna.

Ja, böj är kul. Eller jobbigt snarare. Och nej, det saknas rack hos mig. Med min episka teknik i just böj antar jag att jag skulle bryta nacken av mig vid eventuell fail. Så jag håller mig några repetitioner därifrån när jag tränar på Gärdet. Sugigt men sant.

Ser bra ut detta, tyvärr var många klipp borta bakåt i tråden så var svårt att försöka få en återblick för att hänga med. Men skägget har ju växt ut bra iallafall ;)


Bra personlighet i journalen, kör hårt!

Skägget ser vi till att hålla på en stadig nivå. Liksom jag själv är det lite i en uppbyggnadsfas för tillfället. Jag vet inte riktigt vad det ska bli av det, men det försvinner åtminstone inte. Det. Kan. Jag. Lova.

Ja, tyvärr plockar jag ju bort videosarna eftersom. Vill premiera trogna tittare! Nej, jag vet inte. Jag vill inte ha så mycket av mig uppe samtidigt helt enkelt. Så de ryker efter någon/några veckor. Inledningsklippet undantaget. Så klart. Det är episkt.

Kul att du tittade in!

Tjipp och hej.

HMS Laestander
2012-12-06, 15:42
Håller med Victuhh. Trist att klipp försvinner men förklarligt enligt ovanstående. ^


Dina reflektioner är så tunga så man kan dock inte låta bli att klicka in varje dag för att få en Klanje-fix.

Angående ämnet så tror jag faktiskt det har att göra med att tjejer är så jävla kåta så de kan inte hålla murran i styr. Öppnar upp som en svängdörr efter ett tag eftersom de tröttnar på letandet.

Dessutom tror jag att tjejer ofta settlar än reachar eftersom att "snygga män" alltid söker snyggare kvinnor, och tjejerna är mycket, mycket, mycket mer självkritiska en vad de bör vara. En annan tänkbar förklaring kan vara att snygga tjejer ofta blir så högt uppsatta att ingen vågar göra ett närmande på dem, då de är rädda för att bli nekade, varför de får styra situationen och helt enkelt settla istället.

chrille87
2012-12-06, 20:29
Tack för videobloggen om NHL! Du har begåvats med talets gåva =)

perva
2012-12-06, 23:27
Briljera är ett starkt ord skulle jag vilja säga, men jag väljer ändå att tacka för de fina orden. Taktiken är att helt enkelt göra så få saker som möjligt, så ofta som möjligt. Split focus är totalt kontraproduktivt :). Maträttsreflektion kommer. Kan avslöja att det inte är så komplicerat som man kan tro.

Dagens, reacher/settler:

91PvifCtTMo

Håll till godo!

Ni får för övrigt två stycken tredje alternativ. Det är någonting som inte händer ofta det.

Haha kromosomfel, så jävla skön :D

Klanje
2012-12-07, 07:51
Håller med Victuhh. Trist att klipp försvinner men förklarligt enligt ovanstående. ^


Dina reflektioner är så tunga så man kan dock inte låta bli att klicka in varje dag för att få en Klanje-fix.

Angående ämnet så tror jag faktiskt det har att göra med att tjejer är så jävla kåta så de kan inte hålla murran i styr. Öppnar upp som en svängdörr efter ett tag eftersom de tröttnar på letandet.

Dessutom tror jag att tjejer ofta settlar än reachar eftersom att "snygga män" alltid söker snyggare kvinnor, och tjejerna är mycket, mycket, mycket mer självkritiska en vad de bör vara. En annan tänkbar förklaring kan vara att snygga tjejer ofta blir så högt uppsatta att ingen vågar göra ett närmande på dem, då de är rädda för att bli nekade, varför de får styra situationen och helt enkelt settla istället.

haha, ja. Vad ska man säga. Det är emot mina principer att spela in mig själv överhuvudtaget. Så därför raderas de videos jag skäms över så tidigt som möjligt.

Vad gäller din reflektion kan jag bara säga att jag skrattade högt på biblioteket när jag läste den.

Tack för videobloggen om NHL! Du har begåvats med talets gåva =)

Tack, tack. Nu verkar det tyvärr som att nattens förhandlingar gick åt helvete. Jag trodde ju att de lämnat Fehr och Bettman åt sidan, men Fehr smög sig in igen i onsdags och driver en linje som inte alla spelare håller med om. Om jag tolkar det rätt lyckades han driva in en till kil mellan facket och ligan när han klev in i onsdags. Och det han höll på med i natt, med sina jävla PR-trick på presskonferensen, hjälpte inte till. Bettman verkade farligt arg på sin presskonferens.

Så mitt tips om deal i dag verkar komma på skam. Men vi får se.

Det jobbigaste i förhandlingarna nu? Kontraktslängden.

Haha kromosomfel, så jävla skön :D

cofffee

Älskar den smilien.

Dagens reflektion avseende olja, el, väder och kriser.

z16qawC2Gyg

Ha en fin fredag alla där ute. Släpp optinojan, gå på en julfest. Det ska jag göra!!

Nano-Sekund
2012-12-07, 10:15
Tack för ännu en härlig morgonhörna!!

Tips på ämne att reflektera över:
- IKEA ej Börsnoterat - tankar om Ingvar Kemprad & IKEA i stort (affärsverksamhet, linjeorganisation, fler butiker, varuhus i andra delar av världen, etc.) ?
- avsluta med utvärdering av julfesten i detalj ;) (Klanje smileyn)

// mvh snygg tröja

str
2012-12-07, 10:19
Riktigt bra morgonrapport klanje, nu har man lite bättre koll på hur vintern kommer att se ut. Att du överskred din target på 5 minuter känns helt okej då du pratade några sekunder mer om oljekrisen än vad jag hade väntat mig. Dessutom kom du in på en koncis genomgång av friktionsdäck vs dubbdäck. Något mer nedsläckt idag... men lite atmosfäriskt då man kan tänka sig att du ibland sitter i någon hemlig forskningsbunker. =)

Klanje
2012-12-07, 10:55
Tack för ännu en härlig morgonhörna!!

Tips på ämne att reflektera över:
- IKEA ej Börsnoterat - tankar om Ingvar Kemprad & IKEA i stort (affärsverksamhet, linjeorganisation, fler butiker, varuhus i andra delar av världen, etc.) ?
- avsluta med utvärdering av julfesten i detalj ;) (Klanje smileyn)

// mvh snygg tröja

Haha, det är min favorithoodie numer!

Angående IKEA. Tur att du ändrade, för jag blev så jäkla konfunderad först :). Jäkligt svårt ämne, med tanke på uppdrag gransknings granskning och det senaste som dykt upp. Men jag kanske ska ge mig på ett försök där. Jag har några poänger som jag tycker kan nyansera en diskussion något. Och det tycker jag alltid är intressant att göra.

Riktigt bra morgonrapport klanje, nu har man lite bättre koll på hur vintern kommer att se ut. Att du överskred din target på 5 minuter känns helt okej då du pratade några sekunder mer om oljekrisen än vad jag hade väntat mig. Dessutom kom du in på en koncis genomgång av friktionsdäck vs dubbdäck. Något mer nedsläckt idag... men lite atmosfäriskt då man kan tänka sig att du ibland sitter i någon hemlig forskningsbunker. =)

Ja, i dag drog jag inte upp persiennerna. Det renderade i att min enda belysning var den från datorn. Och ska man vara ärlig tror jag att likblek är en ganska bra färg på mig.

str
2012-12-07, 11:29
Klanje, jag har ju fått en del analyser nu så tänkte lugna mig lite. Men däremot tänkte jag "önska" att du kör nästa rapport i toppluvan du körde lite PR för. Kan ju passa bra med pannkaks-analysen eller bakis-rapporten från julfesten som nano önskade...

Klanje
2012-12-07, 13:41
Klanje, jag har ju fått en del analyser nu så tänkte lugna mig lite. Men däremot tänkte jag "önska" att du kör nästa rapport i toppluvan du körde lite PR för. Kan ju passa bra med pannkaks-analysen eller bakis-rapporten från julfesten som nano önskade...

Självklart åker den på.

HMS Laestander
2012-12-07, 15:59
Rapportera och analysera ditt matintag under en dag. Helst medföljande bilder där du har maten i mun, eller allt inspelat över tre olika tidpunkter under dag (frukost, lunch, middag).

Klanje
2012-12-08, 10:31
Rapportera och analysera ditt matintag under en dag. Helst medföljande bilder där du har maten i mun, eller allt inspelat över tre olika tidpunkter under dag (frukost, lunch, middag).

Bilder på mig med mat i munnen.. Haha. Jag tror inte att ni vill se det om jag ska vara ärlig :). Jag ser äcklig ut.

Dagens video: fest, maffia, cigarriller, urledad tumme, mössa

dz0-cT5ukpQ

rooz
2012-12-08, 11:15
Måste säga att din NHL-analys var mycket intressant. Jag är övertygad om att Bettman är det största stoppklossen, tsm med Craig Lepold.

Om Bettman var spelare skulle han vara ligans 5'e bäst betalade spelare. Och han har bara tjänat mer för varje år som han suttit på sin post.

str
2012-12-08, 11:58
Haha, där satt den Klanje... riktigt bra bakis-stämning i denna video, bra kombination med mössan. Synd med tummen där, men det är sånt som händer när man går på maffia-fest... klassisk ursäkt att "det blev så av dansen" ;)

Niwah
2012-12-08, 12:00
Nästa fest tycker jag du kör en videoblogg! Hade varit grymt med lite reflektioner i berusat tillstånd :)

str
2012-12-08, 12:11
Håller med Niwah där... kör lite live från hettan. Hade varit grymt att få se utpressnings-scenen där de hamrade din tumme :)

Klanje
2012-12-08, 12:29
Måste säga att din NHL-analys var mycket intressant. Jag är övertygad om att Bettman är det största stoppklossen, tsm med Craig Lepold.

Om Bettman var spelare skulle han vara ligans 5'e bäst betalade spelare. Och han har bara tjänat mer för varje år som han suttit på sin post.

Hej!

Kul med NHL-tugg. Jag håller med. Bettman verkar vara ett svin. Dessutom något av ett rött skynke för alla i förhandlingarna. Tror att han har gjort sig omöjlig faktiskt. Spelarna vägrar helt enkelt att gå honom till mötes just för att han är han.

Tror dessutom inte att hans lön är på fråga, och då blir det ju ännu svårare att acceptera. "Hej spelare, de kontrakt vi signade förra veckan tänker vi nu sänka värdet på med 25 %. Min lön ska dock inte sänkas." Jag menar, han är ju själv "anställd" av ligan.

Sedan är det ju alltid svårt att tycka synd om spelare som ökat sina löner med 500 % sedan Bettman tillträdde, och troligtvis kommer att fortsätta öka lönerna. Med det sagt är jag ändå på spelarnas sida här. 50/50, inte röra gamla kontrakt, reglera inte kontraktslängden.

Haha, där satt den Klanje... riktigt bra bakis-stämning i denna video, bra kombination med mössan. Synd med tummen där, men det är sånt som händer när man går på maffia-fest... klassisk ursäkt att "det blev så av dansen" ;)

Tack! I aim to please.

Nästa fest tycker jag du kör en videoblogg! Hade varit grymt med lite reflektioner i berusat tillstånd :)

Haha, videoblogg på mig full är ingenting jag vill utsätta er för. Jag är oregerlig! Tycker att du får göra ett live-framträdande på någon fest istället. Månne som dokumentärfilmare :)

Håller med Niwah där... kör lite live från hettan. Hade varit grymt att få se utpressnings-scenen där de hamrade din tumme :)

Det var ingen hammare. Väl en misshandel dock. Två bitiga gangsters tog helt sonika tag i mina fotleder och drog dem uppåt. Detta agerande från deras sida renderade i att jag föll baklänges, för att undvika skallskador slängde jag så ut höger arm bakåt. Lite inspirerad av dina baklängeshandvolter försökte jag göra en sådan där och då. Glömde bort att jag hade tummen åt fel håll och bröt mig själv över den. Slutade i en tumme som pekade åt ett ganska konstigt håll. Som tur är var det många sjukvårdsutbildade på plats, så vi bröt tillbaka den. Jag grät.

Fabregas
2012-12-08, 14:07
Aj, aj, aj Klanje!

Jag lider med dig och din tumme. Jag kan uppmuntra dig med att påpeka att dans visst är en träning. Så det är en träningsrelaterad skada du sitter med. Kudos.

Om man får tro "word on the street", så jobbar du inte utpressning medelst hammare. Utan du håller kort och gott personen i benen utöver ett balkongräcke. Stämmer detta? *rolleyes*

Klanje
2012-12-09, 13:30
Aj, aj, aj Klanje!

Jag lider med dig och din tumme. Jag kan uppmuntra dig med att påpeka att dans visst är en träning. Så det är en träningsrelaterad skada du sitter med. Kudos.

Om man får tro "word on the street", så jobbar du inte utpressning medelst hammare. Utan du håller kort och gott personen i benen utöver ett balkongräcke. Stämmer detta? *rolleyes*

Du har helt rätt i att min utpressningsmetod allt som oftast är att hänga folk från balkongen. Det är ingenting annat än en klassiker.

Dagens träning(!)

Jag skulle köra bröst, lade mig i bänkpressen, lyfte av skivstången och insåg att min högra hand är alldeles för dålig för att kunna hantera pressövningar i nuläget. Grät en smula över det och bestämde mig för att försöka mig på ett ryggpass á la Nano. Jag kan inte greppa med tummen, så greppet blev en aning klent. Jag inser nu värdet av remmar faktiskt. Speciellt när man är skadad. Nu gick det helt ok i alla fall. Men det blir ju lite fulande när greppet sviker.

Smala latsdrag, fula reps när det behövdes och snygga när jag klarade av det:
6*30 kg
6*70 kg
6*90 kg
6*100 kg

Skivstångsrodd, supinerat grepp. Kan inte hålla åt andra hållet för det kräver mer av tummen.
8*60 kg
8*80 kg
6*100 kg, när vikten blir tung kramar jag automatiskt stången hårdare och då gör det riktigt ont tyvärr.
8*80 kg
8*60 kg

Sittande rodd, medelbrett grepp av typen: I----I
Samma sak här, kändes bra upp till 100 kg men där gjorde det ont. 3 set, 6 reps där jag höjde med 20 kg per gång. Avsl med fulreps på 100 kg.

Hammarrodd i maskin,
Kändes bättre greppmässigt. Gummihandtag som satt bra i handen utan att jag behövde använda tummen runt.
Fyra set, de två sista på 130 kg med sex och fyra repetitioner

Pulldowns i maskin,
Ganska skön övning, aldrig testat förut.
6*30 kg,
6*70 kg,
6*100 kg, ganska mycket slit och släng
4*130 kg, var tvungen att testa på fullt magasin :)

Smala supinerade latsdrag,
Körde bara för att testa hur hårt jag kunde "krama" med tummen innan det gjorde ont. Tänkte försöka känna om det går åt rätt håll eller inte. Dum idé. Det gjorde skitont. Dessutom redigt svårt att självdiagnostisera smärta sådär. Jag är lite av en gnällspik så jag säger alltid att på en skala från 1 till 10 gör det ont 10. Men men. Nu har jag lite bultande smärta i handen. Det får det vara värt.

Tjohej!

Klanje
2012-12-11, 15:38
Gjorde en bejublad come back i gymmet i dag. På agendan stod det bröst, och givetvis höll jag mig till det. Trots att tummen inte direkt var på humör.

Bänk
20*20 kg, insåg på en gång att det skulle göra ont i handen. Fick lägga stången på handloven och vrida handen några grader för att inte få vikten över tumleden.
6*50 kg, kändes bättre då jag hittade ett ganska bra grepp
8*80 kg, på med handledslindor. Lindade högt upp och riktigt hårt på högern, på så vis fick jag bort en del av smärtan. Snyggt.
6*110 kg, fick gå väldigt långsamt ned för att inte behöva bromsa för hastigt. Tänkte mest på tummen.
4*120 kg, långsamt ned
3*125 kg, långsamt ned
3*120 kg, samma
10*80 kg, fötter upp med stopp
10*80 kg, samma

Skull-crushers i tre set med 30-40 kg

Lutande hantelpress
Tråkigt, här gjorde det för ont i tummen för att kunna prestera alls.
6*41 kg, gjorde för ont för att ha så tunga vikter. Behövde sänka för att klara av det.
12*26 kg
12*26 kg

Sittande bröstpress i många set, upp till fullt magasin på 120 kg, gjorde två åttor.

Lite mer triceps och flies.

All in all, ett bra pass med en dålig tumme.

mrbomp
2012-12-11, 20:34
Dags att lägga karriären som festprisse på hyllan? Blir tyngre och tyngre med åren :)

Fabregas
2012-12-11, 21:38
Har en fråga till dig Klanje:

VAR är VIDEObloggarna? *slap*

Klanje
2012-12-12, 08:26
Dags att lägga karriären som festprisse på hyllan? Blir tyngre och tyngre med åren :)

Aldrig i livet!!!

Har en fråga till dig Klanje:

VAR är VIDEObloggarna? *slap*

Här är en:
IjhPfUR6aNc

mrbomp
2012-12-12, 20:52
Wojwoj klanje.

Tokruska
2012-12-14, 09:37
Whaaaaaaaaat? Ingen luciaupdate? :ooo Ville ju se dig i stjärngosse-outfit! :D

Klanje
2012-12-14, 10:07
Wojwoj klanje.

Hehe, tog den enkla vägen ut. Är du möjligen en plättsägare?

Whaaaaaaaaat? Ingen luciaupdate? :ooo Ville ju se dig i stjärngosse-outfit! :D

Jorå. Lite sen kanske. Men ändock en update. Tyvärr inte med stjärgossestrut. Jag vill inte vara allt för like en KKK-sympatisör.

yHKrADIqVgk

Jag börjar för övrigt tröttna på mig själv :). JULLOV!!!

mrbomp
2012-12-14, 14:28
Jo. en evig kamp när jag och min lilla fruga ska äta plättar/pannkaka. Hon kalmarit jag inbiten norrlänning

Klanje
2012-12-14, 15:19
Jo. en evig kamp när jag och min lilla fruga ska äta plättar/pannkaka. Hon kalmarit jag inbiten norrlänning

Ett allmänt tips i de där lägena är att hota med skilsmässa. I och med att du är först kommer hon att tro att du tycker om henne mindre än vad du gör, och därmed kämpa hårdare för att få dig att stanna. Till exempel genom att kalla pannkakorna för det du vill att de ska kallas. Du kan nog till och med byta namn på dem helt och hållet. Ett förslag därvidlag kan vara "tunna stekta mackor".

Nano-Sekund
2012-12-14, 16:00
Årets knullruffs på vänsterkanten !! #RESPEKT ;) (Klanje smileyn)

Tack för tipset på skjortor !! En omöljlighet att hitta i butiker (undantaget Dressman XXXL) #ÄNTLIGEN

HMS Laestander
2012-12-14, 18:22
Bara upp till bevis nu! Nästa videologg får vi höra din Natten går tunga fjät alltså?

Vi gymnasiekids har ju för fan en vecka kvar till lov. Lyckligtvis slipper vi Lucia-firande på min skola då körsektionen har konsert någon annanstans, där det är så propert och fint att de själva måste betala för deras biljetter (för att sjunga), haha.

Aja, se till att njuta av Sälen!

mrbomp
2012-12-15, 07:41
Hon har min avkomma i magen så hon är inte att leka med för tillfället. Läste i olas journal och kom och tänka på din kaffekopp. En närmare titt på denna kanske? Här kommer min:

Klanje
2012-12-15, 11:44
Årets knullruffs på vänsterkanten !! #RESPEKT ;) (Klanje smileyn)

Tack för tipset på skjortor !! En omöljlighet att hitta i butiker (undantaget Dressman XXXL) #ÄNTLIGEN

Tack! Jobbade hårt för att få till det ska jag säga. Fy fan.

Problemet med skjortor är ju generellt att de ser ut som ett tält när de passar axlar/armar. Men testa tailorstore, ett tips är att köpa någon riktigt billig skjorta först. Så att det inte är en katastrof om något mått blivit fel..

Bara upp till bevis nu! Nästa videologg får vi höra din Natten går tunga fjät alltså?

Vi gymnasiekids har ju för fan en vecka kvar till lov. Lyckligtvis slipper vi Lucia-firande på min skola då körsektionen har konsert någon annanstans, där det är så propert och fint att de själva måste betala för deras biljetter (för att sjunga), haha.

Aja, se till att njuta av Sälen!

Haha, det blir nog ingenting av det tyvärr. För er. Jag behöver en gitarr för att det ska bli någonting och jag kommer inte, pga för stort alkoholintag i går, att kunna sjunga in någonting i dag. I morgon far jag norrut, utan gitarr.

Just det fan. Är det trean du går i? Isf är det väl massa prov och skit på g nu. Syrran har det så i alla fall. Usch. Och sedan får du kortare jullov än jag också, som ju börjar jobba 21/1. Haha. Mer än en månads ledighet.

Det ska jag göra. Längdskidor, after ski, bärs, gym, julklappar, familj utgör alla byggstenar i en alldeles förträfflig jul. Jag hoppas att dina prov går bra, och att din ledighet blir lika bra som jag tror att min ska bli.

Hon har min avkomma i magen så hon är inte att leka med för tillfället. Läste i olas journal och kom och tänka på din kaffekopp. En närmare titt på denna kanske? Här kommer min:

Fan, de är lika alltså. Bortsett från greppet på din som ju verkar vara jävligt manligt.

Just det. Jag visste ju att hon var gravid. Det försvårar ju förhandlingen en aning. Det kanske är lika bra att lägga diskussionerna på is tills hon släpper ut ungen. Sedan får du komma igen med besked efter det.

Fabregas
2012-12-15, 17:24
Dålig aktivitet från Klanje på sistone.. Man kan ju nästan tro att du gått och skaffat dig en tjej!

mrbomp
2012-12-15, 22:32
Jag tror jag kör de sedvanliga "yes dear"

str
2012-12-15, 22:33
Vi får bomba klanje med analysförslag under söndagen, så att han får fullt upp hela veckan.

Klanje
2012-12-18, 21:41
Sälen..

Jäkligt skönt.

Har hunnit med två pass den här veckan.

Ett bröst/axel och ett ben/biceps

Bröstpasset utmärkte sig en långsam tvåa på 130 kg i bänken och en 5*70 kg i militärpress med stopp.

I benpasset blev det 3*150 kg i knäböj och sedan 1*160 k som tyngsta noteringar. Utan bälte.

Aja. I morgon ska jag attackera längdspåret!

Nano-Sekund
2012-12-18, 21:47
Sälen..

Jäkligt skönt.

Har hunnit med två pass den här veckan.

Ett bröst/axel och ett ben/biceps

Bröstpasset utmärkte sig en långsam tvåa på 130 kg i bänken och en 5*70 kg i militärpress med stopp.

I benpasset blev det 3*150 kg i knäböj och sedan 1*160 k som tyngsta noteringar. Utan bälte.

Aja. I morgon ska jag attackera längdspåret!

Kul med en update! Aningen för gles om jag får tycka till, MEN jag förlåter dig. Måste kännas tok-stressigt att vai Sälen & fjällvärlden. Svårt att hinna med cofffee

Lite lugnare tempo i T-centralen :)

// #IRONISK

mrbomp
2012-12-18, 22:39
Tycker de är bad ass att du kör utan bälte

str
2012-12-18, 22:44
Ha det gött där uppe klanje. Ha det skönt o träna lite också.

Fabregas
2012-12-19, 10:53
Heja Klanje!

Jag vill se en videoblogg från skidspåret, och gärna en stilstudie i längdteknik!

Klanje
2012-12-19, 10:53
Kul med en update! Aningen för gles om jag får tycka till, MEN jag förlåter dig. Måste kännas tok-stressigt att vai Sälen & fjällvärlden. Svårt att hinna med cofffee

Lite lugnare tempo i T-centralen :)

// #IRONISK

Haha, men det tar en timme att ta sig till gymmet. Så ett pass tar ca 3-4 timmar av dagen i anspråk. I min värld, som före detta totalt otränad, är det imponerande att alls ta sig till gymmet när det kräver halva dagen. Sedan vill man ju hinna med after ski och grejer också :P

Tycker de är bad ass att du kör utan bälte

Haha, dumsnålhet kan man också kalla det :)

Ha det gött där uppe klanje. Ha det skönt o träna lite också.

Tack, det ska jag ha. Rivit av gympass två av tre dagar. Räknar med någon form av träning varje dag. Även om det blir rätt mycket konditionsfokus nu.

Klanje
2012-12-19, 10:54
Heja Klanje!

Jag vill se en videoblogg från skidspåret, och gärna en stilstudie i längdteknik!

Videoblogg är givet. Teknikgenomgång desto svårare. Dessvärre..

Klanje
2012-12-19, 14:58
Längdskidor:

yz-BCJ5-6D4

Nano-Sekund
2012-12-19, 20:21
Smygkaxigt att blotta paketet på en V-Logg !! Trodde för en kort stund att det skulle bli paket-öppning hahahaah !! ;) (Klanje smileyn)

str
2012-12-19, 20:33
Haha... !! Skön klanje. Såg nästan komiskt ut när du fick upp "shots-koppen" där med kaffe. Lär ju behövas 7-8 reps innan du kommer upp i din normala dos.

Haha, "JAHA!.." med lite barsk ton i introt där är det bästa :D

Niwah
2012-12-19, 20:43
Haha... !! Skön klanje. Såg nästan komiskt ut när du fick upp "shots-koppen" där med kaffe. Lär ju behövas 7-8 reps innan du kommer upp i din normala dos.

Haha, "JAHA!.." med lite barsk ton i introt där är det bästa :D

Nää, det bästa är ju. "Alla kvinnor faller som furor. Ja, hej."

Klanje
2012-12-20, 10:31
Smygkaxigt att blotta paketet på en V-Logg !! Trodde för en kort stund att det skulle bli paket-öppning hahahaah !! ;) (Klanje smileyn)

Inte förrän på julafton Ola, inte förrän på julafton.

Haha... !! Skön klanje. Såg nästan komiskt ut när du fick upp "shots-koppen" där med kaffe. Lär ju behövas 7-8 reps innan du kommer upp i din normala dos.

Haha, "JAHA!.." med lite barsk ton i introt där är det bästa :D

Jahaja. Universums största baktalare smyger sig in. Överklasshund minsann.. Jag ska säga dig att unge herr Hjalmar är en riktig arbetarhund.

I övrigt kan inte sägas annat än att jag saknar mina kaffekoppar. Usch och fy för de här minimala jäklarna. Det utgör ju morgonkardio så att det förslår att behöva springa fram och tillbaka till bryggaren 23 gånger för att få i sig en tillräcklig dos.

Nää, det bästa är ju. "Alla kvinnor faller som furor. Ja, hej."

Jag har lite som mål att åtminstone ett tips för livet ska smyga sig in i alla mina videobloggar. Denna gång var det de blå underställsbrallorna. Finns ingenting så sexigt.

Klanje
2012-12-22, 14:44
Sådärja,

Sitter på O'Learys Lindvallen och väntar på käk. Första målet mat för i dag och jag är fruktansvärt hungrig! Så det ska bli gott. Tänkte sammanfatta träningsveckan. Tror att jag åker längdskidor i morgon, men gymmässigt får det vara nog nu.

Fyra gympass och två mil på skidor tycker jag är över förväntan på julledigheten. Jag jämför givetvis bara med mig själv och tidigare år. De första två passen är redovisade för tidigare. I går rev jag av ett ryggpass inspirerat av Olas film. Inte samma vikter, även om jag kanske kom nära på någon övning, men bra tempo rakt igenom.

I dag var det bröst/triceps igen. Kul! I bänken körde jag 5*120 kg. Kändes riktigt bra, hade jag haft passare hade jag gjort en till. Kanske två. Sedan en tvåa på 130 kg igen. Fegar lite här. I övrigt körde jag lite smalare pressar på 100 kg. Typ 6-10 reps per set i tre set.

Det som följde var lite lutande hantelpressar på 45 kg, frenchpressar, skullcrushers och flies. Någon mer tricepsövning smög sig in.

All in all ett kul pass, så jag är nöjd och glad. Efter jul tar jag med mig brorsan och kör hårdare.

Kram och god jul!

mrbomp
2012-12-23, 04:21
God jul på dig. Hoppas tomten kommer med ett bälte och ett par drag remmar :)

Fabregas
2012-12-29, 22:02
Vart är du Klanje?

Tokruska
2013-01-08, 15:13
Vart är du Klanje?

Klanje har fullt upp med jobb! (tror jag) Synd dock.. saknar hans videobloggar! Alltid underhållande! =)

Niwah
2013-01-08, 18:40
:(

Nano-Sekund
2013-01-08, 19:04
Var sak har sin tid. Jag är rädd att en epok är över ......

Klanje
2013-01-09, 13:34
All the snow has turned to water,
Christmas day has come and gone,
Broken toys and faded colors,
Are all that's left to linger on,
I hate graveyards and old pawn shops,
For they always bring me tears,
I can't forgive the way they rob me,
Of my Kolozzeum souvenirs..

Jag vill givetvis börja med det som krävs en när man gjort någonting så förskräckligt som jag nyss gjorde, en ursäkt. Jag gjorde just våld på en väldigt fin text, på tre ställen dessutom. Den som hittar alla inom tre minuter får en valfri glass den dagen vi möts, i Stockholm eller annorstädes.

Jag ger upp det här med journalskrivande nu. Det var kul. Riktigt kul. Men det var också aldrig någonting annat än en övergående period det här. Jag gjorde det för skojs skull, för att jag inte hade så mycket annat för mig just då. Så är nu inte längre fallet och jag faller till föga för det som drabbar så många så ofta, tidsbristen.

Jag lovar dyrt och heligt att fortsätta träna. Jag ska bli den starkaste juristen i affärsjuridiksbranschen hade jag tänkt. Notera gärna den relativt snävt definierade grupp jag tävlar mot. Notera också att jag tävlar i mjugg. Om man nu kan göra det.

Tack till er som tog sig tid att titta in. Enorm uppskattat. Såg att 200 personer hade valt att titta på min lilla introduktionsfilm innan jag tog bort den. Säkerligen färre som tog sig igenom hela.

Hoppas att jag springer på er vid tillfälle.

Tjipp och hej.

Niwah
2013-01-09, 13:36
En svart dag på kolozzeum :(

Likeapeanut
2013-01-09, 13:39
*Are all that's left to linger on,
*Of my Kolozzeum souvenirs..
*Christmas day ...då det ska vara christmas (DAYS)
robbed me istället för rob me*

//Tar gärna emot proteinpulver då mitt är slut. MVH

Klanje
2013-01-09, 17:26
*Are all that's left to linger on,
*Of my Kolozzeum souvenirs..
*Christmas day ...då det ska vara christmas (DAYS)
robbed me istället för rob me*

//Tar gärna emot proteinpulver då mitt är slut. MVH

Två min sen, och ett fel för mycket och två fel fel.

Kolozzeum var givetvis rätt, liksom day. Därefter är ett have ändrat till has.

De övriga felen är faktiskt rätt. Jag kan ge dig ett halvt poäng för den första. I en liveversion med Steve Goodman sjunger han laying around tror jag, medan han i studioalbumet (åtminstone det jag lyssnar på) sjunger to linger on.

Jag tror fan att han sjunger rob me och inte robbed me. Sådant är dock jävligt svårt att höra tycker jag. Jag väljer i alla fall att tro att han sjunger rob och inte robbed. Tänker inte kasta mig in i en diskussion angående det här, men jag ser nog till och med en liten semantisk tanke bakom att sjunga rob och inte robbed. Troligtvis bara för att jag inte vill erkänna att jag har fel.

Men jag ska inte vara den som är den. Har du vägarna förbi Gärdet lovar jag att du ska få en påse proteinpulver. Öppnad förvisso, dock inte i närheten av tom. Har bara druckit 4 drinkar av det. Chokladsmak, och belgisk sådan till det. En riktig höjdare.

mrbomp
2013-01-10, 06:21
Lycka till nu klanje boy

HMS Laestander
2013-01-16, 21:40
Meh *cry*


Såhär arg är jag nu... Om man kombinerar dessa två får man min arghetsfaktor: *gah!**mini

Men men, lycka till med vad du än åtar dig i framtiden (kanske framförallt just nu dina studier)! Och se till att poppa förbi någon gång och göra iallafall några enstaka inlägg så man ser att du fortfarande lever!