Visa fullständig version : Smörgåsfyllningar?
Skulle gärna vilja ha lite tips på hur ni fyller ut baguetteliknande smörgåsar, då gärna med lågt kcal- respektive högt proteininnehåll.
Skulle gärna vilja ha lite tips på hur ni fyller ut baguetteliknande smörgåsar, då gärna med lågt kcal- respektive högt proteininnehåll.
Jag brukar bara köra med kvarg som bas och sen lägga till kyckling/tonfisk eller vad jag nu är sugen på och sen lite örter för att få smak på det.
Som en vanlig smörgås fast med diverse kött och med light pilidelphiaost för att slippa smöret
ACarlund
2012-08-18, 02:11
Ost och skinka med gurka, paprika, tomat och allt gott! :)
Latissimus Dorsi
2012-08-18, 02:34
Kycklingbröst.
Tonfisk, kalkon och ägg!... Inte alltihop tillsammans då. :D :eating:
Mosade kikärter, en burk tonfisk, lätt creme fraiche och krydda med curry. Riktigt gott! Man kan säkert byta creme fraiche mot kesella, det verkar ju populärt här annars.
Tonfisk, kvarg, vitlök, sweet chili, salt, peppar, citron blanda. Fyll en baguette och toppa med ost grilla den i en matgrill alt ugn, toastmaskin.
filmjölk
2012-08-18, 10:10
Smör, hårdost (mild variant), brieost, rostbiff, kalkonpastrami, tomat, gurka, majonnäs
Ägg, keso, räkor och kaviar.
Överbliven kall köttfärssås / Chili corn carne.
Laxfile med nån sallad + keso / gräddfil
Kyckling + kryddor + creme fraiche
Ägg + sill + gräddfil
Ägg + pannbiff + creme fraiche.....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.