timoat
2012-08-15, 14:40
Jag skulle behöva lite hjälp med min kost här. Man tror ju man har koll men det har man egentlgien inte, och jag skulle behöva några som tittar på min kost utifrån ett annat perspektiv. Jag är inte ute efter att bygga stora muskler eller bli bitig, trivs med att ha "simmarkropp" men vill inte vara smalfet. Mina mål är att gå ner i fett %, kanske hamna runt 10, och stanna kvar där. Läääänge var jag fettfobiker och undvek det helt. Vi snackar säkert 5 år. Nu har jag börjat introducera fett igen i form av frön och likande.
Jag är ofta trött och har svårt att fokusera på arbetsuppgifter, och jag hatar det. Ofta känns det som att jag går omkring med en våt handduk virad runt skallen, och detta är väl den egentlgia orsaken till att jag skriver. Länge hade jag också hetsätningsstörnignar (som jag tror att många här på forumen har, utan att egentlgien vilja erkänna det för sig själva) där man käkar supernyttigt under veckan för att sen flippa ut på helgerna i dekadenta matorgier. Detta har jag lyckats vända nu, genom att äta mer under veckorna, och framförallt godare.
Jag äter var tredje timme
Så, jag, kille väger 80 kilo, 1.86 lång, sporadiska hemmaträningar på 15-20 min med push ups, fria vikter etc varannan dag samt löpning varannan dag mellan 7-10 km, snittar väl runt 35 min på 7 och 55min på 10.
Detta är vad jag käkar i princip varje dag.
Frukost;
10g pumpafrön
10 g solroskärnor
15 g russin
5 g vetegroddar
65 g fiberhavre
150 g mjölk
Sen äter jag 4 mål per dag som består av:
100g svarta bönor
100g fullkornsris
100 g kycklingfile
200 g frysta sommargrönsaker / eller 300 g hackad vitkål
10 g sesamolja
10 g ostronsås
En avocado om dagen.
Käkar också Omega 3 vid varje mål från Active Care.
2-3 äpplen eller päron dyker upp ibland också.
På dagarna jag joggar käkar jag 60 g russin efter, samt extra 100 g kycklingfile.
Hur ser det ut spontant?
Tack TIm
Jag är ofta trött och har svårt att fokusera på arbetsuppgifter, och jag hatar det. Ofta känns det som att jag går omkring med en våt handduk virad runt skallen, och detta är väl den egentlgia orsaken till att jag skriver. Länge hade jag också hetsätningsstörnignar (som jag tror att många här på forumen har, utan att egentlgien vilja erkänna det för sig själva) där man käkar supernyttigt under veckan för att sen flippa ut på helgerna i dekadenta matorgier. Detta har jag lyckats vända nu, genom att äta mer under veckorna, och framförallt godare.
Jag äter var tredje timme
Så, jag, kille väger 80 kilo, 1.86 lång, sporadiska hemmaträningar på 15-20 min med push ups, fria vikter etc varannan dag samt löpning varannan dag mellan 7-10 km, snittar väl runt 35 min på 7 och 55min på 10.
Detta är vad jag käkar i princip varje dag.
Frukost;
10g pumpafrön
10 g solroskärnor
15 g russin
5 g vetegroddar
65 g fiberhavre
150 g mjölk
Sen äter jag 4 mål per dag som består av:
100g svarta bönor
100g fullkornsris
100 g kycklingfile
200 g frysta sommargrönsaker / eller 300 g hackad vitkål
10 g sesamolja
10 g ostronsås
En avocado om dagen.
Käkar också Omega 3 vid varje mål från Active Care.
2-3 äpplen eller päron dyker upp ibland också.
På dagarna jag joggar käkar jag 60 g russin efter, samt extra 100 g kycklingfile.
Hur ser det ut spontant?
Tack TIm