Mac
2004-02-02, 11:39
Har en fråga om vitt bröd..!
Vilken av dessa två är bäst efter träning?
1/
Pågen Aptita
Pågen Aptita är bakat med surdeg som gör det till ett unikt toastbröd med extra fyllig och god smak. Vi har valt att göra det osötat för den friska naturlighetens skull. Det här är ett härligt gott bröd som passar bra både till frukost eller som matbröd till en förrätt med t ex tomatsallad, rödlök och olivolja. Pågen Aptita är ett välgräddat och saftigt toastbröd på nytt sätt.
Ingredienser
vetemjöl, vatten, siktat rågmjöl, surdeg på vete 8%, jäst, vegetabiliskt fett av raps (delvis härdat), vetegluten, salt, socker (endast som jästnäring), förjäst vetemjöl, durumvetemjöl, vallmofrö, mjölbehandlingsmedel enzym (amylaser).
Näringsvärde per 100 g
Energi 1000 kJ
240 kcal
Protein 9,0 g
Kolhydrater 44 g
varav sockerarter 2,5 g
Fett 2,5 g
varav mättat fett 0,4 g
Kostfiber 4,5 g
Natrium 0,5 g
0,5 g natrium motsvarar 1,3 g koksalt
Vikt per förpackning 700 g
2/
Pågen JätteFranska
Pågen JätteFranska är ett stort, härligt rostbröd. Färska ägg i degen gör att skivorna blir vackert gyllenbruna och härligt frasiga. Det är praktiskt att förvara Pågen JätteFranska i frysen. Plocka fram det antal skivor som går åt vid varje tillfälle och stoppa direkt i brödrosten. Bekvämt och väldigt gott!
Ingredienser
vetemjöl, vatten, vegetabiliskt fett av raps (delvis härdat), maltvinäger, jäst, socker, salt, ägg 1%, druvsocker, mjölbehandlingsmedel enzymer (amylaser)
Näringsvärde per 100 g
Energi 1000 kJ
240 kcal
Protein 8,5 g
Kolhydrater 45 g
varav sockerarter 2,5 g
Fett 3,0 g
varav mättat fett 0,5 g
Kostfiber 3,5 g
Natrium 0,4 g
0,4 g natrium motsvarar 1,0 g koksalt
Vikt per förpackning 1000 g
Eller rekommenderar ni nått annat vitt bröd?
Vilken av dessa två är bäst efter träning?
1/
Pågen Aptita
Pågen Aptita är bakat med surdeg som gör det till ett unikt toastbröd med extra fyllig och god smak. Vi har valt att göra det osötat för den friska naturlighetens skull. Det här är ett härligt gott bröd som passar bra både till frukost eller som matbröd till en förrätt med t ex tomatsallad, rödlök och olivolja. Pågen Aptita är ett välgräddat och saftigt toastbröd på nytt sätt.
Ingredienser
vetemjöl, vatten, siktat rågmjöl, surdeg på vete 8%, jäst, vegetabiliskt fett av raps (delvis härdat), vetegluten, salt, socker (endast som jästnäring), förjäst vetemjöl, durumvetemjöl, vallmofrö, mjölbehandlingsmedel enzym (amylaser).
Näringsvärde per 100 g
Energi 1000 kJ
240 kcal
Protein 9,0 g
Kolhydrater 44 g
varav sockerarter 2,5 g
Fett 2,5 g
varav mättat fett 0,4 g
Kostfiber 4,5 g
Natrium 0,5 g
0,5 g natrium motsvarar 1,3 g koksalt
Vikt per förpackning 700 g
2/
Pågen JätteFranska
Pågen JätteFranska är ett stort, härligt rostbröd. Färska ägg i degen gör att skivorna blir vackert gyllenbruna och härligt frasiga. Det är praktiskt att förvara Pågen JätteFranska i frysen. Plocka fram det antal skivor som går åt vid varje tillfälle och stoppa direkt i brödrosten. Bekvämt och väldigt gott!
Ingredienser
vetemjöl, vatten, vegetabiliskt fett av raps (delvis härdat), maltvinäger, jäst, socker, salt, ägg 1%, druvsocker, mjölbehandlingsmedel enzymer (amylaser)
Näringsvärde per 100 g
Energi 1000 kJ
240 kcal
Protein 8,5 g
Kolhydrater 45 g
varav sockerarter 2,5 g
Fett 3,0 g
varav mättat fett 0,5 g
Kostfiber 3,5 g
Natrium 0,4 g
0,4 g natrium motsvarar 1,0 g koksalt
Vikt per förpackning 1000 g
Eller rekommenderar ni nått annat vitt bröd?