willtjam
2012-07-16, 12:22
Kanske är en tråkig fråga då det inte finns överdrivet mycket att välja på, men vore kul att se ifall nån har tänkt på nåt man själv har översett.
När jag körde första rundan så körde jag med kokt kyckling och tonfisk, men jag blev less rätt snabbt så jag gick över till lövbiff och lägger till lite whey för att fylla ut proteinkvoten.
Här är för övrigt ett rätt gott recept på kyckling som jag hittade på Lyles forum:
750 g kyckling
10.3 dl vatten
0.36 tsk peppar
1.1 tsk salt
0.55 tsk vitlök
1.1 tsk lök
2.2 tsk chilikrydda
0.55 tsk oregano
0.55 tsk kummin
0.55 tsk paprika
1. Throw all the ingredients in a big saucepan and boil on high for 10 minutes.
2. Reduce heat to medium, cover with a lid slightly open and simmer for 30-35 minutes
3. Let cool for 5 minutes and transfer to a bowl,leaving sauce in pan. It will be super tender at this point, so take a fork and slide it down the chicken,stab it, mash it until you have a ton of shredded chicken.
De ojämna måtten beror på att jag konverterade cups.
När jag körde första rundan så körde jag med kokt kyckling och tonfisk, men jag blev less rätt snabbt så jag gick över till lövbiff och lägger till lite whey för att fylla ut proteinkvoten.
Här är för övrigt ett rätt gott recept på kyckling som jag hittade på Lyles forum:
750 g kyckling
10.3 dl vatten
0.36 tsk peppar
1.1 tsk salt
0.55 tsk vitlök
1.1 tsk lök
2.2 tsk chilikrydda
0.55 tsk oregano
0.55 tsk kummin
0.55 tsk paprika
1. Throw all the ingredients in a big saucepan and boil on high for 10 minutes.
2. Reduce heat to medium, cover with a lid slightly open and simmer for 30-35 minutes
3. Let cool for 5 minutes and transfer to a bowl,leaving sauce in pan. It will be super tender at this point, so take a fork and slide it down the chicken,stab it, mash it until you have a ton of shredded chicken.
De ojämna måtten beror på att jag konverterade cups.