Ecaz
2012-07-03, 16:09
Hallå!
Har någon här fått "blodådror" i kycklingen? Det är förmodligen inte blodådror men for lack of a better word...
Hursomhelst, jag har en Stinas kyckling som är fryst och man ska bara kasta in den i ugnen på 200 grader i 50-60 minuter och sen så ska den vara klar.
Jag tog ut den efter 60 minuter och skar i den största biten, först såg det perfekt ut! Sen så skar jag lite djupare och kom lite närmare benet, då skar jag i någonting som såg ut som en blodådra och det började forsa ut en massa röd vätska. Jag kastade bort den biten.
Jag la sen in kycklingen igen i 20 minuter och samma sak hände med en annan bit. 80 minuter i 200 grader och fortfarande inte klar? Det låter skumt :/
Någon som har en aning om vad det är? Antar att det inte är så bra att äta det....
Har någon här fått "blodådror" i kycklingen? Det är förmodligen inte blodådror men for lack of a better word...
Hursomhelst, jag har en Stinas kyckling som är fryst och man ska bara kasta in den i ugnen på 200 grader i 50-60 minuter och sen så ska den vara klar.
Jag tog ut den efter 60 minuter och skar i den största biten, först såg det perfekt ut! Sen så skar jag lite djupare och kom lite närmare benet, då skar jag i någonting som såg ut som en blodådra och det började forsa ut en massa röd vätska. Jag kastade bort den biten.
Jag la sen in kycklingen igen i 20 minuter och samma sak hände med en annan bit. 80 minuter i 200 grader och fortfarande inte klar? Det låter skumt :/
Någon som har en aning om vad det är? Antar att det inte är så bra att äta det....