El Diablo
2004-01-29, 16:39
Grillad kyckling (utan skinn och ben såklart)
Matlagningsgrädde
Mini fraiche (5%)
En banan
chilisås
salt, peppar, italiensk salladskrydda
Dela kycklingen i mindre bitar och ägg i en ungsform. Skiva en banan och lägg ovanpå. Salta och peppra rejält. Blanda Fraiche och matlagningsgrädden i en skål tilsammans med några matskedar chilisås och salladskrydda efter smak. Häll blandningen över kycklingen/bananen. Kör i ugnen ca 20 min på 200 grade medans du kokar riset.
En vanlig jacob är ju med vispad grädde, bacon och jordnötter så detta är ju lite nyttigare. Och det smakar faktiskt gott, inte lika bra som riktig men helt ok.
Matlagningsgrädde
Mini fraiche (5%)
En banan
chilisås
salt, peppar, italiensk salladskrydda
Dela kycklingen i mindre bitar och ägg i en ungsform. Skiva en banan och lägg ovanpå. Salta och peppra rejält. Blanda Fraiche och matlagningsgrädden i en skål tilsammans med några matskedar chilisås och salladskrydda efter smak. Häll blandningen över kycklingen/bananen. Kör i ugnen ca 20 min på 200 grade medans du kokar riset.
En vanlig jacob är ju med vispad grädde, bacon och jordnötter så detta är ju lite nyttigare. Och det smakar faktiskt gott, inte lika bra som riktig men helt ok.