handdator

Visa fullständig version : angående aminosyror


aldoschadewitz
2012-05-19, 16:32
Hej!
fråga1. hittade en aminosyre produkt med förhållandet 8-1-1 alltså massa leucin, betyder det att den är den bästa aminoprodukten? och är det en aminosyra som finns i baljeväxter eller i säd (med tanke på att de tillsamms blir fullvärdigt)

fråga2. någon som har provat silk aminoacids.(SAA)? i så fall vad tyckte ni om det o är det värt de betydligt dyrare priset?

tacksam för svar

Eddie Vedder
2012-05-19, 16:36
och är det en aminosyra som finns i baljeväxter eller i säd (med tanke på att de tillsamms blir fullvärdigt)

Alla proteiner innehåller alla essentiella aminosyror. Det är sammansättningen som avgör proteinkvalitet.

aldoschadewitz
2012-05-19, 17:03
va??? jag har för mig att man inte får i sig alla EAA genom att äta endast t.ex havre. kanske är det att det är så liten mängd..
men vet du vart leucin är vanligt?

Sverker
2012-05-19, 17:05
Vassleprotein är fullproppat med leucin. Drygt 15 % av proteinet är leucin.
Leucin är oftas heller inte den begränsande aminosyran i ett protein.

aldoschadewitz
2012-05-19, 17:37
okej så 8-1-1 är inte bättre än typ 4-1-1?
var och pratade med en på ************* igår och han rekommenderade den
http://www.*************.com/1/sv/artiklar/modern-bcaa-400-g

sverker, hur verkar den tror du?

aldoschadewitz
2012-05-19, 17:38
surprise att allt blir stjärnor som vanligt. den heter modern bcaa 400g