handdator

Visa fullständig version : Utfyllnad vid bakning av proteinbars


Beelz
2012-04-28, 13:43
Finns det något bra livsmedel man kan använda sig av som utfyllnad när man meckar ihop proteinbars tex. Vill hålla nere kalorierna så mycket som möjligt :)

312
2012-04-28, 14:07
Hmm, havregryn? Annars nötter, men det är ju energirika.

eppenjet
2012-04-28, 14:09
Kikärtor

vicarious
2012-04-28, 14:11
Något fiberrikt kanske. Fiberhusk? Psyllium av nåt slag.

Beelz
2012-04-28, 14:19
Hmm, havregryn? Annars nötter, men det är ju energirika.

För energirikt :/

Kikärtor

Ligger inte dom på ca 300kcal/100g?

Något fiberrikt kanske. Fiberhusk? Psyllium av nåt slag.

Exakt, men sväller inte Psyllium utav bara helvete? Då måste man väl ha väldigt lite frön i och då kanske det blir för lite för att fylla ut bra :/

Popliteus
2012-04-28, 14:58
Exakt, men sväller inte Psyllium utav bara helvete? Då måste man väl ha väldigt lite frön i och då kanske det blir för lite för att fylla ut bra :/

E de inte det du vill då? Eftersom de andra var för energirikt

Beelz
2012-04-28, 15:24
E de inte det du vill då? Eftersom de andra var för energirikt

Jo, men jag har ju aldrig använt mig av sådana frön. Så jag vet inte hur dom beter sig i bakverk

Popliteus
2012-04-28, 15:28
Jo, men jag har ju aldrig använt mig av sådana frön. Så jag vet inte hur dom beter sig i bakverk

Står på förpackningen och så kan man googla det :).

Ristretto
2012-04-28, 15:41
Fibrex finns ju också, om man gillar bark.

Simonbaws
2012-04-28, 18:46
linfrön. rulla dem i det innan du lägger dem i kylen!