Coachamig
2012-03-20, 11:29
Jag har nyligen hittat min nya deffmatvara som kanske kan ersätta kvarg. . . Flytande äggvita på dunk från kronägg.
näringsvärde/100g
40kcal
10g protein
0-1g kolhydrater
0-1g fett
Problemet är bara att jag inte fattar hur man ska tillaga det på ett gott sätt, om det tar lång tid gör inte så mkt, bara det inte behöver tillsättas massa onyttiga saker som förstör det låga kcal värdet.
Har provat att micra det så som man kan tillaga äggröra i micron men det vart ej särskillt lyckat, vart en del vätska kvar som aldrig vart tillagad så såg rätt vidrigt ut o smakade inte alls som vanliga ägg men det var inte så oväntat. Sen provade jag att steka det men även fast man tillsatte smör att steka i så vart det typ samma sak, lite godare konsistens o så men fortfarande lite vätska kvar som aldrig stektes.
finns d någon som har hittat något najs sätt att tillaga det på?
nej jag vill inte dricka det rått, jag vill käka det inte dricka det.
näringsvärde/100g
40kcal
10g protein
0-1g kolhydrater
0-1g fett
Problemet är bara att jag inte fattar hur man ska tillaga det på ett gott sätt, om det tar lång tid gör inte så mkt, bara det inte behöver tillsättas massa onyttiga saker som förstör det låga kcal värdet.
Har provat att micra det så som man kan tillaga äggröra i micron men det vart ej särskillt lyckat, vart en del vätska kvar som aldrig vart tillagad så såg rätt vidrigt ut o smakade inte alls som vanliga ägg men det var inte så oväntat. Sen provade jag att steka det men även fast man tillsatte smör att steka i så vart det typ samma sak, lite godare konsistens o så men fortfarande lite vätska kvar som aldrig stektes.
finns d någon som har hittat något najs sätt att tillaga det på?
nej jag vill inte dricka det rått, jag vill käka det inte dricka det.