handdator

Visa fullständig version : Methoxy Pro


Pitchare
2004-01-18, 17:02
Tja allihop.

Har en fråga angående Methoxy Pro. Det är egentligen en kompis som undrar om det här är värt att lägga ut pengar på det här.
Av nån anledning är han övertygad om att just det här är det bästa som finns på marknaden om man vill bli stor och stark.
Så låt höra vad experterna har att säga ....


Edit: Att direktlänka till andra webbutiker strider mot forumreglerna.

Methoxy Pro
Mängder av proteinprodukter strömmar till marknaden varje år, varför anser då Cytodyne att Methoxy-Pro är det största genombrottet för proteinforskningen hittills?
Methoxy-Pro är en högavancerad sk. ”muscle-synthesizing” protein formula designad för dig som vill lägga på dig kvalitets massa. Muskelpiraten har spanat in studier som gjorts och vi är mycket imponerande, det här pulvret ska inte jämföras med vanliga vassle pulver tack vare den muskeluppbyggande formulan som är tillsatt. Kortfattat ska vi beskriva hur de aktiva ämnena fungerar, först, 7-Isopropoxyisoflavone är ett ämne som togs fram av det Ungerska läkemedelsföretaget Chinoin det är ett högst anabolt ämne då den ger en ökad produktion av kvävesubstans som kallas kreatinfosfat (KF). KF främjar lagringen av speciella enzymer i en muskelcell, inklusive ATP (Adenosine Triphosphate). Denna molekyl bryts ned till en form av mekanisk energi. ATP är bron mellan energi från mat och övriga energiformer. 7-Isopropoxyisoflavone frigör energin och styrkan snabbare i kroppen när musklerna kopplas in vilket kan visa sig tex om du den första tiden inte går upp i vikt men blir starkare, naturligtvis leder det i sin tur också till ökad volym och muskelmassa på längre sikt. Det gjordes endast djurförsök i början och det spelade ingen roll vilken ålder djuret (mus, råtta, kyckling, gris, get eller tjur) hade, storlek på dos som än användes så fann man inga biverkningar utan djuren utvecklade bara mer muskler. Studierna visade också att vid en dos på 2g per 100kg kroppsvikt gav en ökning från 7% till hela 20% av ren muskelmassa, dessa studier varade 1-4 månader och den andra gruppen av djur fick identisk mat mängd. Även uthållighets tester gjordes vilka också visade på kraftigt ökad uthållighet. 7-Isopropoxyipriflavone är även starkt kortisol hämmande.Det andra aktiva ämnet i Methoxy-Pro är till och med ännu mer effektivt när det gäller muskelbyggning, 5-Methyl-7-Methoxy-Isoflavone eller Methoxy-7 framtaget även den av experterna på Chinoin. Methoxy-7 kan vara det starkaste anabola preparatet som är legalt. Flertalet studier pekar även här på att det innehar kraftigt muskeluppbyggande egenskaper utan negativa bieffekter. I människostudier syntes en markant höjning i blodet av de viktigaste ämnena för byggning av muskulatur, kväve, kalium och potassium samt en sänkning av kortisolet. Idrottsmän som testat Methoxy-7 rapporterar en snabbare återhämtning, ökad styrka och uthållighet även dessa påståenden är styrkta med en mängd studier. Methoxy-7 och 7-Isopropoxyisoflavone jobbar otroligt bra tillsammans då de bägge har olika uppdrag i kroppen men i slutänden hjälper till maximal muskeluppbyggnad. Methoxy-Pro har också den bästa källan av protein som bas, vassle som genomgått sk. Cross flow micro filtration. I den processen får man den bästa aminosyre profilen och högt värde av BCAA’s (glycomacropeptides) och alla andra tillväxt faktorer som gör vassle till det bästa muskelbyggande proteinet. Men för att göra det ännu mer extremt tillsattes extra dos av de mest intressanta aminosyrorna. Detta är sannerligen den mest avancerade protein formulan på marknaden.
Prohormonerna kan gå och lägga sig, nu finns Methoxy-Pro med otroligt anabola egenskaper som dessutom är nyttig för kroppen och dess funktioner!! Varje burk innehåller 26 servering, 23g protein, 4g kolhydrater och 1,5g fett dessutom den anabolamixen av Methoxy-7 och 7-Isopropoxyisoflavone.

Pitchare
2004-01-18, 17:28
Ledsen tänkte inte på det, det var mest den information om produkten som sas där som jag ville visa.
Man känner sig som en idiot när man missar enkla saker ;)

King Grub
2004-01-18, 17:33
Originally posted by Pitchare
Ledsen tänkte inte på det, det var mest den information om produkten som sas där som jag ville visa.

Det är okej - men nu vet du. Att klippa och klistra själva produktinformation kanske vore ett bättre sätt att få sagt det du ville?