mikeni
2012-01-18, 16:53
Tänkte käka fläskkarré nu till middag. När jag skulle slå in fläskkarrén för att räkna märkte jag att det är sämre förhållande mellan fett och protein/100g om man klickar på stekt utan steksky, vilket jag hade tänkt göra, än om man klickar på stekt i skivor. Borde rimligtvis vara tvärtom? Har de blandat ihop dem med varandra eller vad? Vilken av dem ska man välja för att det ska bli korrekt?
Vågar inte räkna med bara fläskkarré gris då jag antar att det gäller upptinad fläskkarre.
Fläskkarré gris stekt u. steksky:
Energi (kJ) kJ 973
Energi (kcal) kcal 233
Protein g 19,6
Fett g 17,3
Fläskkarré gris stekt i skivor:
Energi (kJ) kJ 1 152
Energi (kcal) kcal 275
Protein g 28,6
Fett g 18,0
Vågar inte räkna med bara fläskkarré gris då jag antar att det gäller upptinad fläskkarre.
Fläskkarré gris stekt u. steksky:
Energi (kJ) kJ 973
Energi (kcal) kcal 233
Protein g 19,6
Fett g 17,3
Fläskkarré gris stekt i skivor:
Energi (kJ) kJ 1 152
Energi (kcal) kcal 275
Protein g 28,6
Fett g 18,0