handdator

Visa fullständig version : Kosttillskott Hockeyspelare


evus
2012-01-14, 01:54
Tjena.

Är en aktiv hockeylirare på 18 bast och tar studenten i juni.
Har 6 ispass per vecka, och kör alltid ett styrkepass i samband med dessa.
Kör individuellt på styrkepassen efter träningsschema som blivit framtaget av en kunnig person, så alla större muskelgrupper är inkluderade.

Det allting går ut på så att säga är att få en mer muskulös kropp, mer synliga muskler så att säga, väl till kommande student med baler och allt detta innebär. Vill se mer fit ut, liksom.

Käkar på med bra käk, tankar i bra mängder och kosten är varierande.

Problemet är att min kropp ser mest tung ut.
Är 185 lång, väger 89 kilo. Är jäkligt "råstark" i kroppen, så själva prestationen i sig är inte problemet...

Finns det några kosttillskott att rekommendera för att få ut maximal effekt, vilket sedan generar i en mer synlig muskelmassa, för mig som ishockeyspelare? Käkar inget tillskott i dagsläget och undrar således om det är något som kan ge effekt.

Tack på förhand :)

Fordon
2012-01-14, 02:00
Det är nog en deff du är ute efter i grund och botten. Vilket kan vara negativt för hockyn.

Fredron
2012-01-14, 02:24
På det du skriver låter det som att du måste ge ner lite i vikt, deffa, för att din muskelmassa ska bli mer framträdande.

Maverick
2012-01-14, 11:01
Vänta tills säsongen är över, sen kör du kardio och gym över sommaren med ett litet kcal underskott så är du i prima form till när ni går på is igen ;)

Barbastark
2012-01-14, 11:12
Som alla säger så är det en deff du är ute efter, om det är mer synliga muskler du du vill ha. Detta kan påverka hockey negativt dock.

I övrigt så är ett tips på kosttillskott för just hockey prestationen Krealkalyn för kraft och explosivitet samt Beta-alanine för högre mjölksyratålighet.