handdator

Visa fullständig version : Sås


Megatuttarna
2003-12-24, 02:56
Nån som har tips på nån god och bra sås till kyckling o s v?

Ungefär liknandes det Ronnie Coleman käkar i sin film :D

Überbiffen
2003-12-24, 03:03
Heinz chilisause funkar bra tycker jag. :eating:

Megatuttarna
2003-12-24, 03:12
Jag är mer ute efter en BBQ smak, det ska finnas på flaska!

Jense
2003-12-24, 03:20
Ja där finns en, som ser likadan ut som den såsen han använder. MCD har den till sina chyklingbitar, fråga där.

God jul på er!

Pez
2003-12-24, 03:57
"Riktiga" amerikanska BBQ-såser finns ju på nästintill varenda större matvarubutik nuförtiden.. den Ronnie öser över sin kyckling (Masterpiece BBQ-sauce eller vad den heter nu igen) finns tom att köpa i Sverige/Stockholm - på Gray's American Food Store.

/pez

Megatuttarna
2003-12-24, 14:43
Nån som kan lite näringsinnehåll på dessa såser?

Ankarby
2003-12-25, 09:49
Originally posted by Megatuttarna
Nån som kan lite näringsinnehåll på dessa såser?

Du kommer bli äckligt fet av lite sås till riset, en helsickes tur du fick en motionscykel i julklapp :thefinger

Megatuttarna
2003-12-25, 13:53
Haha hellre det än strumpor. :angel:

Ankarby
2003-12-25, 15:12
Originally posted by Megatuttarna
Haha hellre det än strumpor. :angel:

Skulle du behövt att skymma dina vader med :angel: ooooh den var låg :smokin:

Pez
2003-12-25, 17:32
Originally posted by Megatuttarna
Nån som kan lite näringsinnehåll på dessa såser?

Här finns det en näringstabell:

http://www.dietfacts.com/item.asp?itemid=5467

De flesta BBQ-såser innehåller ungefär samma basingredienser i olika mängder... sirap, vinäger, salt, tomat, vatten, stärkelse..och en massa andra smak- och färgämnen och sånt..

/pez

Megatuttarna
2003-12-26, 00:42
Originally posted by Ankarby


Skulle du behövt att skymma dina vader med :angel: ooooh den var låg :smokin:

Va sa du bebispitten? :thefinger

Ankarby
2003-12-26, 09:44
Originally posted by Megatuttarna


Va sa du bebispitten? :thefinger

Alla kan ju inte ha en afrikasnabel som du har :cryout: