handdator

Visa fullständig version : Kesella Hallon - recept?


karlingen
2011-08-26, 12:25
Jag bara älskar smaken på den här kesellan. Ni som inte har testat den kan ju testa och säga vad ni tycker.

http://se-img1.ciao.com/ise/images/products/normal/654/arla-koket-kesella-hallon--1463654.jpg

Nån grym kock som kan tipsa på hur man får till en "vanlig" Kesella att smaka likadant? :) Det borde väl inte vara så svårt..

Får själv inte till det riktigt med Fun Light & Hallonbitar

Reaper123
2011-08-26, 12:45
Om det är nån som vet lär dom hänga här ;)
http://kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=57828

limenka
2011-08-26, 12:50
Här har du ett recept. http://www.matklubben.se/recept/hallonkesella_25739.html

karlingen
2011-08-26, 12:52
Här har du ett recept. http://www.matklubben.se/recept/hallonkesella_25739.html

"Färska hallon, Vaniljkesella, Mörk choklad, Citronmeliss "
Det var inte riktigt det jag var ute efter, men tack ändå.

Är ute efter ett recept som smakar exakt som originalet, eller nästan åtminstone.

Jokester
2011-08-26, 14:05
Enkelt, ta vanlig kesella och tillsätt hallon och massa socker. Blanda sedan ihop. Klart.

joker560
2011-08-26, 14:24
Enkelt, ta vanlig kesella och tillsätt hallon och massa socker. Blanda sedan ihop. Klart.

Ännu enklare, köp kessela hallon!
Samma pris (iaf på ica där jag handlar)

karlingen
2011-08-26, 14:24
Ännu enklare, köp kessela hallon!
Samma pris (iaf på ica där jag handlar)

Meningen är att man ska kunna göra en likadan för en billigare peng. LIDL's kvarg t.ex. ;) Mer protein för pengarna

Morrris
2011-08-26, 14:26
Har du kollat på Hallonkesellans innehållsförteckning, eller vill du göra en "nyttigare" variant utan tillsatt socker?

limenka
2011-08-26, 15:05
Meningen är att man ska kunna göra en likadan för en billigare peng. LIDL's kvarg t.ex. ;) Mer protein för pengarna

Du måste använda en fetare kesella tror jag då den med hallon innehåller 7,5% fet.

Morrris
2011-08-26, 15:15
Du måste använda en fetare kesella tror jag då den med hallon innehåller 7,5% fet.

Är ju vanlig 10% de utgått från naturligtvis. :)