handdator

Visa fullständig version : ett litet "resultat" av 1 års träning typ


Cratusg
2011-08-23, 00:01
Tjena!

Har tränat i 1 år nu och tänkte lägga upp lite bilder. Är 19 år just nu och väger ca 95, vägde 80 kg när jag började. är 195 cm lång.
Dum som jag var i början knäppte jag bara kort på biceps så man får ju ingen riktig uppfattning i om jag gjort några speciella ökningar i muskelmassan vilket jag då inte gjort och är mycket besviken på min träning dår jag har tränat, ätit och sovit fel.

Det är bara att bita i, lära sig av sina misstag och köra vidare! Dock så måste jag säga att jag blivit otroligt mycket starkare men hade önskat att armarna hade sett lite mer formade ut på någe vis. Har ju även tränat både rygg, bröst och ben o lite annat skräp men tog inge kort på det nu eftersom jag inte har något att jämföra med.

Jag tycker mina biceps har vuxit otroligt lite den sista tiden och det tror jag beror på att dom är övertränade så tänkte dra ner till 1 bicep pass per vecka. Ni lär säkert tycka att jag borde deffa men min omkrets runt armarna ospända just nu är 35 cm och det känns som att om jag deffar bort så kommer jag få små armar igen vilket jag inte vill.

Jag bryr mig inte så mycket att jag blir lite tjock utan huvudsaken är att jag vet att jag får muskelmassa så att jag sedan kan deffa ner till en mer hyggligt formad kropp.

Den första bilden hade jag tränat ca 3 månader, den andra bilden typ 6-7 månader och den sista 1 år.

1: http://imageshack.us/photo/my-images/16/dscn8545z.jpg/

2: http://imageshack.us/photo/my-images/836/dscn8805.jpg/

3: http://imageshack.us/photo/my-images/831/20110823003626.jpg/