handdator

Visa fullständig version : smärta i bröstet


tdaman
2011-08-04, 21:33
tja, låg i hjärtmuskelinflamalation i december förra året och har nu fått igen samma smärta i bröstet. Var uppe och blev inlagd på hjärtenheten igen fast denna gång bara 2 dagar och nu har proverna visat att det inte är någonting fel så fick åka hem med panocod, en medicin som ska lindra lite.

Detta har pågått i en vecka nu med samma smärta som sist, men nu visar det inget och jag vet inte heller vad som är fel. Är jätte orolig sen man inte vet något, har konstant smärta i bröstet som strålar ut i ryggen ibland.

Vet någon här vad det kan bero på?

SkyA
2011-08-04, 21:50
Jag har en två-tre gånger lyckats sträcka/överanstränga muskelfästena på bröstkorgen, vilket resulterat i en inflammation. Känns ung som att ha en molnande hjärtattack som varar i 1-2 veckor. Vila enda som hjälper initialt, sen stretchning o noggrann upptrappning.

Var en 7-8 år sen sist men orsaken var relaterat till översträckning vid bröstträning - ex att i kör bänkpress gå ned för långt eller vid botten snabbt sträcka upp bröstet, dvs slita i fästena. Ungår det numera genom att öka vikterna försiktigt och ffa vara benhård med tekniken.

Kan d vara ngt sånt?