handdator

Visa fullständig version : Hjälp mig att få drömkroppen!


Vitaminwell
2011-08-04, 18:32
Tjenare tjenare forumet!

Är helt ny här på forumet och mitt mål är att få en drömkropp!(En Abercrombie-modell kropp enligt mig)

Det finns säkert trådar liknande denna men jag har inte hittat någon som passar mig perfekt. Jag har sökt på forumet och runt på nätet nu i 2 dagar om hur man ska lyckas få en sådan kropp och kom till slut fram till att det var bäst att ta bilder på mig själv och sedan få tips om hur jag ska förändra min egen kropp.

Jag:
Är 17 år, väger 57kg, 175cm lång, skulle gissa på att jag har ca 10-11% kroppsfett. Jag har spelat fotboll i 10 år från att jag var 6 år gammal men slutade för ca ett år sedan. Har även spelat tennis förr i tiden men just nu spelar jag bara en del golf. Har gymmat lite grann senaste året, har blivit i perioder till och från och har aldrig blivit riktigt ordentligt. Jag tycker det är kul att springa och min kondition är fortfarande rätt bra. Tyvärr tycker jag det dessutom är kul att festa, så super mig väll full i snitt kanske 1 gång/veckan... i samband med detta röker jag väll kanske 1 paket ciggaretter/veckan också och äter kanske 1-2 måltider snabbmat i veckan. Annars äter jag väldigt nyttigt med 3 mål mat om dagen, tror tyvärr inte att jag äter tillräckligt mycket för att kunna bygga upp min kropp såpass mycket, och behöver hjälp även här på vad för mat jag ska äta, hur mycket jag ska äta och så för att lyckas med mitt mål. Jag är helt ärlig med min beskrivning av mig själv för att ni lättare ska kunna förstå min situation och sedan kunna ge mig ärliga och bra tips på hur jag ska lyckas bygga min drömkropp.

Lite bilder på min kropp just nu:

http://www.kolozzeum.com/forum/attachment.php?attachmentid=82201&stc=1&d=1312478878

http://www.kolozzeum.com/forum/attachment.php?attachmentid=82202&stc=1&d=1312478878

http://www.kolozzeum.com/forum/attachment.php?attachmentid=82203&stc=1&d=1312478878

http://www.kolozzeum.com/forum/attachment.php?attachmentid=82204&stc=1&d=1312478878

Kroppen jag vill jobba för att få är ungefär såhär:

http://images.hotprofileplus.com/myspace-graphics/images/Sexy/hot%20guys/ABERCROMBIE.jpg

Jag har nu bestämt mig för att göra en storsatsning inom träningen och vill satsa på att få en Abercrombie-modell-kropp, jag har ingen aning om hur lång tid det kommer att ta, och det är därför jag behöver eran hjälp! Jag vill gärna ha mycket tips på hur mycket jag behöver träna, hur jag behöver träna, vilka muskelgrupper och övningar som kan vara bra och hur jag ska lägga upp min träning helt enkelt. Jag är fullt medveten om att dieten är väldigt viktig för att uppnå en sådan kropp, och jag är villig att satsa ändå. När jag har fått tips till hur jag ska träna kommer jag lägga upp bilder varje vecka så att ni och jag själv ser hur resultatet blir och hur snabbt jag lyckas. Tack på förhand till alla er som vill hjälpa mig med mitt projekt!