handdator

Visa fullständig version : Knaprig/frasig yta på kycklingskinnet?


Madness
2011-06-26, 11:26
Tänkte köra på ordentligt med kycklingklubbor, kan man få några tips hur man kan få ytan/kycklingskinnet att bli frasigt? Är det att pensla med smör, eller vad gör man *gah!*?

Pintan
2011-06-26, 12:10
för mig blir det frasigt om jag tillagar på bakplåtspapper i ugnen

J.V
2011-06-26, 12:16
Pensla på olja blandat med kryddor lite då och då under tillagningen.

Spridis
2011-06-26, 12:37
Sätt dom på galler med en långpanna under som fångar upp droppande fett.
Vänd dom efter halva tiden!

Gurkyngel
2011-06-26, 20:11
gör som föregående skrivit och smäll sedan igång grillfunktionen sista minuterna

Nykropp
2011-06-26, 20:22
Olivolja, salt och peppar så blir det frasigt. :)