handdator

Visa fullständig version : Vad käkar NI för bröd?


Crystal
2003-12-10, 16:34
Som rubriken säger: vad för bröd kör ni på? :hbang:

moocow
2003-12-10, 16:47
Det som är gott :), i mitt fall blir det oftast typ rågbröd och såntdär galengrovt finskt bröd (kan inte namnet)..

Dock kan det om det finns i gömmorna lätt försvinna ner nån vanlig fralla med tonfisk på efter träningen (så förbannat gott)....

:eating:

emlo
2003-12-10, 16:51
Grovt rågbröd med hela korn såklart!

:kickass:

kharon
2003-12-10, 16:57
Fazer REAL såklart! Eller motsvarande, i mån av möjlighet.

Ska försöka mig på ett bak av yngves pumpernickelbröd snart!

emmzan
2003-12-10, 16:59
bakade eget idag..

rågmjöl, rågsikt, vetemjölk, en j-a massa torkad frukt samt rivet apelsinskal!

MUMS

grovt bröd, nästan jämt äter jag annars!

shirunai
2003-12-10, 17:09
Fazers bröd med solrosfrön i, hade jag fått bestämma så hade tekakor, polarbröd, hellakakor, rostade mackor varit på listan....ne allt som är gott är onyttigt!

King Grub
2003-12-10, 17:22
Förutom hembakat: Ångbagarns Grovt Rejält Fullkorn, Fazer Real, Må Bättre Flerkorn, Smedhalvor, Kornelle, Hönökakor, Skogaholmslimpa, småfrallor, mjukt tunnbröd, Falu Rågrut.

aliquis
2003-12-10, 19:33
pumpernickelvarianter av bröd, dvs saker med råg, hela korn och eventuellt surdeg när jag vill vara nyttig.

polarkraft eller fazers rund&god när jag vill njuta.

Weedow
2003-12-10, 19:38
pumpernickel, å ibland latmannen (lr vad dom heter) med fullkorn

MrT
2003-12-10, 19:50
Skogaholmslimpa och vanliga frallor i mängder (finns ett bageri 1km hemifrån)..

Arwen
2003-12-10, 20:58
Nej, allt bröd slinker inte ner, äter helst hembakat, annars har jag en passion för "vacuumpackade" färdigskivade grovbröd typ fullkorn, solros etc. Behändigt, bra sammansättning och framförallt lång hållbarhet.:eating:

Diana
2003-12-10, 20:58
inget slår de hembakade!mmmmm

Ankarby
2003-12-10, 21:32
tunnbröd, tekakor, frallor :D

potte
2003-12-10, 22:23
Pågens Guldkorn... så gott som alltid :eating:

hur gott som helst, håller sig mjukt och fint i minst en vecka och har lågt GI (64) jämfört med annat bröd