handdator

Visa fullständig version : NO2 caps med vassle?


Cappe
2011-06-02, 14:05
Har tänkt köpa NO2 caps går det bra att ta med vassle efter träningen?

NO2 Caps
Förbättrad muskelpump

NO2 Caps inleder en ny era inom kraftsport! Produkten är det senaste inom muskelbyggande kosttillskott och kombinerar den beprövade effekten av BCAA (grenade aminosyror), L-Glutamin och AKG (L-Arginin alfaketoglutarat).

Förlängd muskelpump
Ökad styrka och muskeltillväxt
Ökad uthållighet
Kan förhöja tillväxthormonnivåerna på ett naturligt sätt

AKG

AKG ökar halten av kväveoxid i kroppen som i sin tur stimulerar bildning av nya muskelceller. Kväveoxid som tillverkas av kroppen är en nyckelmolekyl som bl.a. vidgar blodkärlen och ökar blodflödet till musklerna, detta utan att höja blodtrycket! Detta gör att mjölksyran snabbare transporteras bort från muskeln och att syre samt viktiga näringsämnen tas upp mer effektivt vilket gynnar muskeltillväxten. AKG ger användaren en förlängd muskelpump, snabbare återhämtning, bättre uthållighet och ökad styrka.
L-glutamin

L-Glutamin är den mest förekommande aminosyran i kroppen och omsätts i hög grad vid hård tråning, sjukdom eller diet. Brist på glutamin gör att kroppen lätt hamnar i ett övertränat tillstånd och inte kan tillgodose sig träningen maximalt. Ett dagligt intag stimulerar muskeltillväxt och återhämtning
BCAA

BCAA består av grenade aminosyror (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin) och är så kallade essentiella aminosyror, dvs. måste tillföras i kosten då kroppen inte själv kan tillverka dem. BCAA har en väldokumenterad effekt på muskeltillväxt och dess antikatabola förmåga (förhindrar muskelnedbrytning). Aminosyrorna är förspjälkade, dvs. i fri form, och tas upp av kroppen oerhört snabbt då de inte behöver brytas ned innan de kan användas.

Yeahvlen
2011-06-02, 22:31
Har tänkt köpa NO2 caps går det bra att ta med vassle efter träningen?



Japp, det går säkert jättebra, men jag är högst tveksam till ifall du får ut något extra av det. Räcker det inte med vassleproteinet eller BCAA-kapslarna?

vicarious
2011-06-03, 09:11
Varför ska du ta NO-kapslarna efter träning? Innan lär väl vara smartare.. och ja det är inga problem att kombinera med vassle. Det verkar ju dock som att det redan är BCAA i kapslarna (?) så då kanske du inte behöver vasslet. Kapslar innan, vassle efter. Win.