Patrick_C
2011-03-02, 15:36
Hejsan!
Jag har funderat på detta ett tag nu och hoppas på att få något vettigt svar här. Kanske finns det någon som är bra på näringslära, eller kanske någon dietist.
För vissa människor klarar inte matsmältningsprocessen att smälta ned majskorn, helt eller delvis. Då är frågan; Vad blir näringsvärdet om födan är intakt när den kommer ut?
Det som jag tycker är intressant är om man skulle kunna använda majs för att mätta hungern utan att dra på sig kcal, t.ex. vid deff.
Förstår att inlägget inbjuder till mycket låg humor men jag skulle vara glad om vi kunde hålla diskussionen på en seriös nivå.
Jag har funderat på detta ett tag nu och hoppas på att få något vettigt svar här. Kanske finns det någon som är bra på näringslära, eller kanske någon dietist.
För vissa människor klarar inte matsmältningsprocessen att smälta ned majskorn, helt eller delvis. Då är frågan; Vad blir näringsvärdet om födan är intakt när den kommer ut?
Det som jag tycker är intressant är om man skulle kunna använda majs för att mätta hungern utan att dra på sig kcal, t.ex. vid deff.
Förstår att inlägget inbjuder till mycket låg humor men jag skulle vara glad om vi kunde hålla diskussionen på en seriös nivå.