handdator

Visa fullständig version : Koloträffen @ Fairings gym på söndag 27e feb


Gurram
2011-02-24, 14:32
Hur många har tänkt närvara? är det fairinggymet ute i Järfälla som gäller?

Kolloträff
----------
Söndagen den 27 februari är det årets första Kolloträff! Sedvanligt träffas vi i Fairing Gym mellan 12:00-16:00 och givetvis är det fri träning för alla hela dagen! (gymmet är öppet 10:00-18:00)

* Handla till kanonpriser
* Träffa kollomedlemmar och Team Fairingprofiler
* Provsmaka Fairings nya Recovery Bars & Health Bar
* Provsmaka Fairings nya Fury Nitro
* Andreaz aka Baboom bjuder på proteinfluff

10% rabatt hela helgen
----------------------
För alla er som inte kan närvara och ta del av våra erbjudanden på Kolloträffen så kommer webshoppen att ha 10% rabatt på alla ordrar från fredag 25/2 till söndag 27/2!


Ny webshop
----------
Alldeles nyligen klubbade vi igenom att vi ska uppgradera vår webshop till en modernare variant. Målet är att göra allt bättre för våra kunder, så vi vill presentera ett modernare utseende, mer lättnavigerat och mer lättöverskådligt. I samband med detta kommer även en del nya märken att tas in. Vi vill åter påpeka att just nu är ett ypperligt tillfälle att maila oss om det finns något som du saknar! Maila info@kolozzeum.com så lovar vi att se över just din produkt!


Nya produkter
-------------
Vi drog nyligen iväg en order till ett land öster om östeuropa så om ca. 6 veckor kommer vi att ha dragremmar och handledslindor i shoppen. Håll ögonen öppna :)


Koffein
-------
Vårt koffein har uppdaterats! Tabletterna har bytts ut mot kapslar för att underlätta upptaget, och innehållet har anpassats för att följa gällande regelverk. Numera finns det även grönt té i varje kapsel, så förutom pigghet får man en mängd hälsomässiga fördelar på köpet.


Mvh
Kolozzeum

Riikkii
2011-02-24, 14:36
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=160851