Lovisa
2011-02-20, 12:17
Denna årstid använder jag balkongen som extra kylskåp. Närmast ytterväggen brukar det vara ganska perfekt temperatur för att förvara mat, när det är trångt i kylen. Bland annat har jag haft yoghurt stående i en kasse.
Hoppsan, och så blev det jättekallt igen, minus 15 grader. Så igår kväll tog jag in en Yoggi mini som stått ute. Den hade blivit halvfrusen - och var nu en HELT SUVERÄN YOGHURTGLASS !
Det var smaken passionsfrukt / persika / vanilj, men jag är övertygad om att samtliga smaker passar utmärkt som alternativ glass. :) :eating:
Hoppsan, och så blev det jättekallt igen, minus 15 grader. Så igår kväll tog jag in en Yoggi mini som stått ute. Den hade blivit halvfrusen - och var nu en HELT SUVERÄN YOGHURTGLASS !
Det var smaken passionsfrukt / persika / vanilj, men jag är övertygad om att samtliga smaker passar utmärkt som alternativ glass. :) :eating: