handdator

Visa fullständig version : Behöver tips på viktökning


Inception
2011-02-09, 21:52
Hej. Jag har alltid varit smal, samt mina två äldre bröder är smala. Den enda "normala" är min lillebror som väger som man borde göra i hans ålder. Han väger ungefär 63 kg och fyller 16 snart.

Jag är 20 år gammal och väger bara 59 kg. Jag har inte gått upp ett enda kilo på 1-2 år vad jag vet..Jag gymmar tre gånger i veckan och har börjat få ganska muskulös kropp men har inte gått upp i vikt ett endaste kilo.

Jag vet inte om det är genetiskt att jag har svårt att gå upp i vikt, eftersom mina två bröder är som sagt också smala.

Jag kan inte exakt säga vad jag äter på en dag men om jag väl tycker maten är god kan jag trycka i mig väldigt mycket, och andra tycker det är konstigt att jag väger så lite och att jag äter så mycket. T ex idag åt jag 300 gram oxfile och en korg fylld med klyftpotatis. :P

Jag äter inte så ofta nu varje dag för jag lagar inte egen mat, så mamma gör maten bara 1 gång per dag, men ibland så äter jag varm mat 2 gånger per dag. Annars äter jag väl mackor när jag är hungrig lite då och då..

Kan också vara att jag har snabb ämnesomsättning eller vad man ska säga. Min pappa var väldigt smal också när han var runt 20-23. Då vägde han mindre än mig, typ 55 kg.

Jag undrade om jag kunde få lite tips på vad jag kan göra för att gå upp i vikt. Jag har börjat med Gainer men det är ganska äckligt så vet inte om jag kommer fortsätta med det.

Skulle vara tacksam för svar.

Kolla gärna in min träningsjournal som jag startat nyligen, behöver lite tips där också. Länk under.

forslund
2011-02-09, 21:58
Här har du kanontips:

http://traningslara.se/konkreta-tips-for-dig-som-vill-upp-i-vikt/

Inception
2011-02-09, 21:59
Här har du kanontips:

http://traningslara.se/konkreta-tips-for-dig-som-vill-upp-i-vikt/

Tackar :)