Arwen
2003-11-18, 09:19
Ytterligare ett skäl att laga rejäla stekar typ rostbiff är att det oftast blir fina rester, pytt i panna passar bra dagen efter en blöt middag:
Koka pasta (tricolor-skruvar blir bra)
skär upp köttrester i tärningar
hacka en lök
Fräs löken mjuk, lägg i köttet och låt det brynas, tillsätt den kokta pastan.
Servera med ett par stekta ägg, klippt persilja & tabasco
Drick iskall minimjölk!
Ekonomisk, lättlagad och näringsriktig "återställare"!
:eating:
Koka pasta (tricolor-skruvar blir bra)
skär upp köttrester i tärningar
hacka en lök
Fräs löken mjuk, lägg i köttet och låt det brynas, tillsätt den kokta pastan.
Servera med ett par stekta ägg, klippt persilja & tabasco
Drick iskall minimjölk!
Ekonomisk, lättlagad och näringsriktig "återställare"!
:eating: