handdator

Visa fullständig version : Muskelpytt


Arwen
2003-11-18, 09:19
Ytterligare ett skäl att laga rejäla stekar typ rostbiff är att det oftast blir fina rester, pytt i panna passar bra dagen efter en blöt middag:

Koka pasta (tricolor-skruvar blir bra)
skär upp köttrester i tärningar
hacka en lök

Fräs löken mjuk, lägg i köttet och låt det brynas, tillsätt den kokta pastan.

Servera med ett par stekta ägg, klippt persilja & tabasco

Drick iskall minimjölk!

Ekonomisk, lättlagad och näringsriktig "återställare"!
:eating:

shirunai
2003-11-18, 10:07
:hbang:

Cilia
2003-11-20, 11:40
rostbiff är ju finemang att ha på macka också
tänk på att inte köpa för stora bitar dock för då får du oftast med en sena utan två mindre är oftast bättre om man är ute efter kvantitet.