handdator

Visa fullständig version : Bra naprapat i Stockholm?


Anabolismus
2010-12-28, 19:49
Skulle behöva rekomendationer på riktigt bra naprapater/kiropraktorer/whatever som är specialiserade på gymskador och verkligen vet vad dem sysslar med i Stockholms området. Kan gärna betala mer, bara dem är kunniga och vet vad dem gör.

För att beskriva historien kort så körde jag marklyft med taskig teknik, fick ont i länd ryggen under momentet men fortsatte att träna magövningar och några ryggövningar under det passet. Efter det hade jag lite ont i ryggen men var hos naprapat som masserade lite och mena på att jag hade en spänning i ryggen, slutade helt med vissa ryggövningar/benövningar som belastade länd ryggen. Men eftersom jag fortfarande kände av lite smärta särskilt när jag böjde mig eller står rakt och lutar huvudet fram så gick jag till naprapaten en andra gång. Nu sa han åt mig att vila lite så jag tog 4 dagars vila från träningen, men nu är det värre än tidigare i ryggen och kan inte köra några som helst magövningar.

Ego
2010-12-29, 20:55
Droppa mig ett PM, så kan jag titta om jag kan få in dig någonstans. Examinationsarbete tar för mycket tid just nu, men vi kanske har någon lucka gemensamt.