handdator

Visa fullständig version : Min gryta skar sig :( wat to do?


agazza
2010-11-20, 18:12
vanligtvis med såser osv så kan man ju ta is och vispa som en dåre, men funkar det på gryta också ifall jag bara gjort den på creme fraishe mjölk och smör?

Det har blivit som en soppa med gägg i istället när jag råkade koka upp det för mycket *cry*

vicarious
2010-11-20, 19:04
Ät skiten ändå? Det smakar nog lika bra :)

agazza
2010-11-20, 19:15
Ät skiten ändå? Det smakar nog lika bra :)

Ja det är väl klart :D

Men jag hade tänkt bjuda på den imorgon och den ser inte så aptitlig ut, och den blev inte direkt len. God blev den åtminstone.

Det blir ofta såhär när jag använder lågfettsprodukter, finns det någon lösning på det här utan att använda feta varor?



"Per 100g

157 kcal
18g protein
10g fett
3g kolhydrater



Tycker det är helt ok för något jag närmast kan kalla soppa.

Priset blev runt 60kr tror jag, för 3kg soppa (4700kcal, 540g protein), 25kr kilot för köttet."

J.V
2010-11-21, 02:07
Recept omedelbums!

agazza
2010-11-21, 04:58
Recept omedelbums!

Kommer i journalen någon dag framöver, bara lite stekning i princip. Resten ska segkokas ihop

agazza
2010-11-21, 22:58
Recept omedelbums!

http://www.kolozzeum.com/forum/showpost.php?p=4710746&postcount=31