Visa fullständig version : Sylt
Skrollovicz
2010-06-12, 17:30
Hur ligger det till med vitaminer och antioxidanter när det gäller jordgubbs/hallon/lingonsylt jämfört med ursprungsvaran? Förstörs dem under tillagningen eller?
WHITEFOLKS
2010-06-12, 17:52
Förstörs säkert en del men du får ju också i dig väldigt små mängder bär genom att äta sylt.
SiSenior
2010-06-12, 18:02
Bara att jämföra.
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11012&lang=sv
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=447&lang=sv
Skrollovicz
2010-06-13, 04:49
Bara att jämföra.
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=11012&lang=sv
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=447&lang=sv
Tack! Ja, det var ju en viss skillnad.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.