handdator

Visa fullständig version : Proteintillskott


hallar
2002-05-21, 20:57
Hejsan!

Jag äter ingen form av proteintillskott (förutom drinken jag köper på gymet efter varje träning, super whey fuel, twin lab).

Jag är nu på jakt efter ett proteinpulver som jag kan fixa en drink av på morgonen för att få i mig tillräckligt med protein vid den måltiden också. Jag är inte särskilt sugen på att tugga i mig tonfisk då också :)

Jag var nere på hälsokostaffären och tittade idag. fan vad allt var dyrt. Vad tror ni föresten om sådant protein som man brukar "ge" till vegeterianer. Det verkade ganska prisvärt men jag vet inte.... :confused:

King Grub
2002-05-21, 21:09
Något vassleprotein bör det vara. Det är det enda som är snabbt nog. Vegetariska proteiner tror jag inte riktigt på, och de flesta andra är för långsamma för att göra någon nytta på morgonen efter en lång natts fasta. Men billigt är det tyvärr inte.

[ 21 Maj 2002: Inlägget har ändrats av: King Grub ]

Flood
2002-05-21, 21:55
Jag skulle gjort så här om jag var du:

Druckit extra mjölk och käkat ägg på morgonen och laggt det wheyproteinet efter träning i stället och hoppat över att köpa nått på gymmet och dextrosol eller malto... om du vill ha kolhydrater, gärna mindre kolhydrater och ta en frukt också, så får du lite vitaminer och skit också. Om du intevill förstöra toppen med en frukt så vänta lite med den, efter duschen eller nått.

[ 21 Maj 2002: Inlägget har ändrats av: Flood ]

stybb
2002-05-22, 16:37
Det är dyrt med protein pulver.. Men det finns ju väldigt varierande priser.. kan du ju jämnföra här på kolozzeums shop..

Se det som en investering i din kropp.. din kropp är värd varenda krona..

Toya
2002-05-24, 21:49
Lars Hallberg>
Kolla www.*************.com, (http://www.*************.com,) www.get-fit.nu (http://www.get-fit.nu) eller www.nutritionoutlet.nu (http://www.nutritionoutlet.nu)
Någon av dom kanske har något prisvärt ;)

Mvh/Toya
"Hög intensitet"