ehbone
2010-05-14, 02:07
Försöker förstå mig på fett lite bättre komplicerat som det är och stötte jag på det här:
Mättade fetter är hårda fetter. De smälter vanligen inte i rumstemperatur. Finns i
nötkött, griskött, kokos, mejeriprodukter.
De är tåliga och förstörs inte lika lätt som andra fettsorter. Det gör att kroppen kan lagra
dem lättare, eftersom de inte härsknar lika lätt.
Betyder det att alla produkter som måste förvaras i kyla innehåller mest bra fett och tvärtom?
Mättade fetter är hårda fetter. De smälter vanligen inte i rumstemperatur. Finns i
nötkött, griskött, kokos, mejeriprodukter.
De är tåliga och förstörs inte lika lätt som andra fettsorter. Det gör att kroppen kan lagra
dem lättare, eftersom de inte härsknar lika lätt.
Betyder det att alla produkter som måste förvaras i kyla innehåller mest bra fett och tvärtom?