handdator

Visa fullständig version : Bilringsfundering


Karl Alfred
2002-06-20, 09:21
Visst är det härligt när man ser resultat av sin deff. Jag har nu tappat 5 cm. runt midjan på ca 4 veckor. Shortsen sitter betydligt bättre och musklerna som jag arbetat med under vintern börjar deffinieras riktigt bra.

Nästa så man börjar tycka att det är värt mödan och slitet

GhostFace
2002-06-20, 09:25
Ja det är väl bara att säga gratulerar till framgången...

Finns det något roligare om el när man ser framgångar med sin personliga utveckling?
Det stärker en mycket. Tycker jag... ;)

Qwert
2002-06-20, 14:33
Karl-Alfred kul att det går bra för dig. För mig går det sämre. Har under flera månader försökt hitta lagom kcal-nivå. Är ganska ny på detta så jag har från ca 2700kcal stegat ner till ca 1700-1900 under flera omgångar för att hitta en nivå där jag tappar vikt.

Kör styrketräning 4ggr i veckan och avslutar alltid med 30 minuter snabb promenad på löpbandet och 4 ggr i veckan gör jag 40 minuter före frukost. Till en början tappade jag ca 7 kilo ganska snabbt (har väldigt mycket att ta av) men sedan verkar det ha stannat upp. Jag har inte kollat vågen på flera veckor i hopp om att när jag nästa gång kliver upp på den ska ha hänt något.

Andra saker jag upplever är att jag är fruktansvärt trött tidigt på kvällen. Förmodeligen därför att jag inte är van att kliva upp kl 6 på morgonen och absolut inte van att ta en rask promenad då :)
Annars så har jag inte tappat styrka nå nämnvärt mycket. Skillnad som jag ser på kroppen är att armarna har blivit "ådrigare" och axlar/bröst blivit lite... va fan heter det... defettifierad :) Nä va fan, mindre underhudsfett i axel/bröst partiet.

Brukar fettet på kroppen försvinna i någon viss ordning typ först benen sen ansiktet eller minskar det jämnt över hela kroppen.

Nog yrat för denna gång

// Q

King Grub
2002-06-20, 14:57
Det minskar jämt över hela kroppen, men eftersom man oftast har mest fett kring midjan brukar det ta längst tid innan det syns där. Och då har armarna och benen kanske hunnit blivit ganska pinniga. :D