handdator

Visa fullständig version : Missfärgade kycklingfileer


gorillan11
2010-04-05, 19:22
Tjena,

Jag tog fram 3st frysta kycklingfileer som jag tänkte tina till dagens middag. La dom i rumstemperatur, dock inte i sluten förpackning. Dom har legat i 7 timmar i rumstemperatur.
Nu när jag ska slicea upp dom så är dom gulaktiga helt igenom, ser inte direkt fräscht ut :O dom luktar fortfarande bra, tror ni man vågar steka upp dom o käka?

Skaegge
2010-04-05, 19:24
Det är inte majskyckling? :)

tsp
2010-04-05, 19:24
Vissa är lite gulaktiga.

gorillan11
2010-04-05, 19:25
Nej, inga majsfileer. Vanliga.

gorillan11
2010-04-05, 19:26
Vissa är lite gulaktiga.

Hmm, jooo iofs sant men inte såhär. Käkat av från samma förpackning och dom var då betydligt normalare än dessa:O tänkte mest om det bildats bakterier då påsen inte var sluten...

Hmm, kanske man gamblar och kör på dom ändå. Bakterierna dör väl vid 70grader ?

O_Wao
2010-04-05, 20:22
Luktar de ok är de troligen ok. De flesta bakterier dör vid tillagning, men inte alla.

gorillan11
2010-04-05, 22:49
Tackar för svaren. Käkat nu och ser inte ut att vara någon fara med dom trotsallt :)