Kebabsås
2010-01-14, 13:38
Kön: Man
Ålder: 28
Vikt: 85
Längd: 183
Tränat: ca 1 år till och från med lätta vikter,högt antal reps.
Mål: Träna reglbundet/hårt fram till sommaren, sedan deffa ett par veckor.
Schema
måndag: Framsida lår/Biceps/Underarmar
tisdag: Axlar/Vader/Mage
onsdag: vila
Torsdag: Rygg/Baksida lår/Mage
Fredag: Bröst/Triceps
Helg: Vila
Har tränat ca 1 år med lätta vikter och höga repsantal (12-15)för att nu idag kunna börja med lite tyngre vikter och köra mellan (10-4) reps.
Kosten en vanlig dag ser ut som följande.
06.00 : lättare frukost (macka med tonfiskröra eller liknande)
09.00: frukost på jobbet. (gröt/smörgås/kvarg/ägg eller dyl.)
12.00: Lunch (Svensk husmanskost enligt tallriksmodellen)
14.30: Mellanmål inför träningen: Gröt/mindre proteinkälla
~1 timmes gympass med proteindrink under passets senare del.
~18.00 Middag (Svensk husmanskost enligt tallriksmodellen)
20.00: Kvällsmål. (Keso/Skinka/Frukt etc)
Ålder: 28
Vikt: 85
Längd: 183
Tränat: ca 1 år till och från med lätta vikter,högt antal reps.
Mål: Träna reglbundet/hårt fram till sommaren, sedan deffa ett par veckor.
Schema
måndag: Framsida lår/Biceps/Underarmar
tisdag: Axlar/Vader/Mage
onsdag: vila
Torsdag: Rygg/Baksida lår/Mage
Fredag: Bröst/Triceps
Helg: Vila
Har tränat ca 1 år med lätta vikter och höga repsantal (12-15)för att nu idag kunna börja med lite tyngre vikter och köra mellan (10-4) reps.
Kosten en vanlig dag ser ut som följande.
06.00 : lättare frukost (macka med tonfiskröra eller liknande)
09.00: frukost på jobbet. (gröt/smörgås/kvarg/ägg eller dyl.)
12.00: Lunch (Svensk husmanskost enligt tallriksmodellen)
14.30: Mellanmål inför träningen: Gröt/mindre proteinkälla
~1 timmes gympass med proteindrink under passets senare del.
~18.00 Middag (Svensk husmanskost enligt tallriksmodellen)
20.00: Kvällsmål. (Keso/Skinka/Frukt etc)