Potatiskillen
2010-01-10, 16:38
Hej!
Jag är en kille på 22-år som har tagit upp styrketräningen igen efter nästan två års avvaktande, känner att jag behöver gå ner ett par kilo och deffa lite.
Läser att många som styrketränar äter kyckling i princip dygnet runt, själv så lever jag på torskfile och allt annat som klassas som fisk.
Frågan är ju då, vad är det för typ av protein som innehåller i fisk som inte innehåller i kyckling? Någonting säger mig att vit kött från fisk är mycket bättre eftersom det innehåller omega-3 bland annat som då förbränner fett.
Berätta, varför dissar många torsken för att istället fega er med kycklingen? ;)
Jag är en kille på 22-år som har tagit upp styrketräningen igen efter nästan två års avvaktande, känner att jag behöver gå ner ett par kilo och deffa lite.
Läser att många som styrketränar äter kyckling i princip dygnet runt, själv så lever jag på torskfile och allt annat som klassas som fisk.
Frågan är ju då, vad är det för typ av protein som innehåller i fisk som inte innehåller i kyckling? Någonting säger mig att vit kött från fisk är mycket bättre eftersom det innehåller omega-3 bland annat som då förbränner fett.
Berätta, varför dissar många torsken för att istället fega er med kycklingen? ;)