handdator

Visa fullständig version : Träning vid rygg och buk


norran
2009-09-10, 21:14
Undrar villka bra övningar det finns på gym att göra för att träna en viss del av ryggen, som här inom det svarta linjerna. Just på ena sidan kan man säger att det "hänger" lite fett, som när man är överviktig det kan bli, inom just det svarta där.

Jag kan inte namnen på endel övningar, så länka gärna. Det mesta som finns är väll hantlar och stångar av olika slag. även endel maskiner.

Sen just det, buken. Har hört att det är bara vänta innan det försvinner, träna träna träna. Och att det inte finns några speciella övningar. Men har iaf börjat köra Crunches och joggar mycket.

Även passa på att fråga hur man också blir av med fett på låren? Är ganska bra tränad har blivit vid benet, antagligen av springandet. men låret skulle gärna kunna försvinna lite på.

/Mvh Nordin

F.W.Y.H
2009-09-10, 21:30
Hoppsan hejsan, det är mer eller mindre omöjligt att punktförbränna fett som du hade tänkt med dina lår. Går du ner i fettvikt så tas det från hela kroppen.

Elfsberg
2009-09-10, 21:47
Ska du förlora fett måste du går ner i vikt. Man kan, precis som FWYH här ovan säger, inte heller bestämma vart fettet ska försvinna från först utan det är helt och hållet genetiskt betingat.