Humbucker
2009-08-27, 16:52
Jag har pasta/kötffärssås- samt ris/kycklingfilérätter jag har fryst in efter tillagning.
Jag tog ut ena matlådan på diskbänken häromdagen för att tina upp (vilket tog förskräckligt många timmar) så bildades en jävla massa kondens av något slag, och det luktade även köttfärs om det. Hur undviker jag detta?
Och hur fan kan "kondensen" ta smak av innehållet i en tät matlåda bara genom att stå på diskbänken? Dvs ingen risk för att det runnit ut något.
Och hur tinar jag på smidigaste sätt upp en matlåda utan att det blir så mycket kladd och vatten? Tar ju med mig matlådor till jobb i väska och då krävs dubbla lager påsar för att inte riskera läckage av något slag.
Jag tog ut ena matlådan på diskbänken häromdagen för att tina upp (vilket tog förskräckligt många timmar) så bildades en jävla massa kondens av något slag, och det luktade även köttfärs om det. Hur undviker jag detta?
Och hur fan kan "kondensen" ta smak av innehållet i en tät matlåda bara genom att stå på diskbänken? Dvs ingen risk för att det runnit ut något.
Och hur tinar jag på smidigaste sätt upp en matlåda utan att det blir så mycket kladd och vatten? Tar ju med mig matlådor till jobb i väska och då krävs dubbla lager påsar för att inte riskera läckage av något slag.