handdator

Visa fullständig version : FetmaOnFires träningsjournal


Sidor : [1] 2 3 4

FetmaOnFire
2009-08-08, 06:32
Välkommen!

Jag är en 24 årig kille som gillar att sporta och träna men åt för mycket mat förut. Jag vägde 125,2 kilo.
Jag åt mycket varje dag även fast jag ville gå ner. Det känns lite som en sjukdom. Ska det vara så svårt att äta rätt tänkte jag, Så jag började styra upp träningen, matvanorna och dygnsrytmen.

Men nu har jag fixat dygnsrytmen. Ätit bra och lite mat fem gånger om dagen. Gått ner 30 kilo och gymmat ofta.

Det tog 138 dagar att gå ner 30 kilo

Vikten
125,2 kg-94,8 kg (2009-11-01/2010-03-18)

http://fetmaonfire.webs.com/vikten30.jpg

Mina rekord
Bänkpress: 100 kg
Benböj: 100 kg
Marklyft: 150 kg

Jag strävar efter att vara vältränad både på gymmet och på löparbanan. Vill kunna ta mycket i bänkpress, benböj och marklyft samtidigt som jag vill kunna springa en mil utan problem.

FetmaOnFire
2009-08-08, 09:35
Nu har jag precis tagit en promenad på 30 minuter hem från mitt kontor. Jag ska äta pyttepanna som är stuvad eller vad det heter. Vet inte hur nyttigt/onyttigt det är...Men det är en matlåda för 20 kr så det är okej liksom.

Jag har inte sovit på hela natten bdw.

FetmaOnFire
2009-08-09, 03:00
Sov 16 timmar och är pigg nu. Jag vägde 122.2 nyss. Jag tänkte ta en promenad men äta lite först för jag är så hungrig.

FetmaOnFire
2009-08-09, 04:58
Vid 4 tiden åt jag lite yogurt sen fisk med potatis en potion. Det jag hade hemma liksom.

Nu vid 5 så gick jag ut och sprang 10 minuter sen eftersom jag hade så ont i fötter och knän så gick jag 26 minuter..
Jag är rätt nöjd att bara röra mig lite såhär på morgonen. Tänkte försöka spela badminton 1 timme vid 16.00 när det öppnar med en polare.

Här kommer lite info från den lilla springturen. Jag har ofta pulsband på mig när jag tränar.

DURATION: 10:01
IN ZONE: 08:36
AVG. HR: 146
MAX HR: 164
CALORIES: 151

Nu tänkte jag dricka en friskis och svettis vattenflaska med vatten. En kall som väntat i kylskåpet :)

FetmaOnFire
2009-08-09, 09:55
Åt en matlåda pyttemanna för 30 minuter sen.

saskia
2009-08-09, 12:46
Vill bara önska dig lycka till! Det kan verka vara en jävligt svår sits att ta sig ur, men det går absolut. Jag har gjort det, jag vägde 120kg förut och var rejält tjock. Nu är jag relativt normalviktig. Det GÅR

Jag gick ner genom kombinationer av att äta bättre (framförallt mindre), promenader och att cykla. Cykla tycker jag är absolut bäst, man kan göra av med massor av kalorier genom att cykla och det är snällt mot kroppen. Du kan ju välja mellan att cykla intensivt en kortare stund eller cykla längre med lägre intensitivitet. Med inte så hög intensitet så kan man utan problem cykla 1-2h i sträck och det förbränner du massor av kalorier på.

Motionscykel och så ser man till att ställa den framför TV:n och sätter på en schysst konsert på DVD eller en film eller så. Jag har cyklat till en Beach Boys dvd säkert 100 gånger, så jag kräks nästan på den nu. Dessutom får man grym kondis av att cykla. När jag hade som sämst kondis kunde jag knappt gå uppför vanliga trappor utan att nästan dö av ansträngning och när jag hade som bäst så kunde jag gå uppför trapporna i ett 13-våningshus snabbt utan att bli berörd.

Jävligt peppande tråd för mig, jag har inte tränat så värst på sistone och är förvisso smal men har inte så bra kondis. Det bästa tycker jag är att göra något som fungerar för dig, och det får du experimentera dig fram för att finna vad som är bäst. Det viktigaste är att det blir något du kan trivas med och inte ger upp på en gång.

Det tar ju tid att gå ner i vikt, 120kg då vill du ju säkert gå ner till under 100 till att börja med. Det tar tid, då är det trots allt bättre om det går lite långsammare men du trivs än att du rasar i vikt och att du avskyr hur du lever. Du rasar i vikt med till exempel nutrilett, men det tycker i alla fall jag suger något katastrofalt och man blir nedstämd och grinig och så. Medan om man äter lite mindre, motionerar lite och äter vettigt och mindre portioner så går det långsamt, men man kan stå ut och det blir långvarigt.

Och tänk inte tanken på att belöna dig med godis eller så. Det tycker jag i alla fall är en otroligt dum tanke som jag själv förkastar. Någon gång kanske, men inte att det blir en vana. När jag körde som strängast hade jag regeln en onyttig sak i veckan som max utan bestämd dag.

Vilket innebar att om jag var enormt sugen på att ta en kanelbulle till kaffet på tisdagen så gjorde jag det, men då resten av veckan så var det inget skit alls. Ingen onyttig mat, inget godis. Nada, när onyttigheten för veckan var vald så var det strikt. Men välj med måtta, hatar du exempelvis broccoli över allt på denna jord så ät inte ris, kyckling och broccoli till middag. Välj något som kanske är mindre bra och hållbart. Att laga till skitäcklig mat med 200kcal/portion och tycka att livet är en pina är inte hållbart. Det blir bara att man slutar upp då.

Något som ligger mig varmt om hjärtat är gröt i alla dess former. Havregrynsgröt, råggröt, quinagröt med mera. Sen tar man gärna frysta bär/frukter (eller färsk eller hur man nu vill) och äter med yoghurt till istället för mjölk. Det mättar bättre, åtminstone enligt mig. Det ger dessutom få kalorier.

Tar man mindre tallrikar så ser maten dessutom mycket mer ut, att lägga lite kycklingwok i en frukosttallrik med ris ser det ut som mycket mer mat än om man tar en stor tallrik. Det blir psykiskt lättare om det känns som att man får en större portion jämfört med en pytteportion.

Sammanfattning till detta för långa inlägg: Motion, nyttig mat i små portioner att det blir långvarigt. Hellre långsammare och hållbar nedgång än jättesnabb och ohållbar nedgång. Tänk dig att du ska kunna anamma det för resten av ditt liv, inte att du ska klara av att hålla en diet i två veckor. Jag kan leva på skitäcklig kalorisnål (inte för att all kalorisnål mat är äcklig!) mat i två veckor och gå ner 2-3kg under dessa veckor utan problem, men att leva så. Nej, det går inte. Däremot kan jag äta lite kaloririkare mat och lite större portioner och minska långsammare i vikt, men i gengäld kunna leva med det. Jag håller vikten sedan nästan två år tillbaka med denna metod. Nu ska jag bara börja träna och röra på mig mer igen, för det mår man bättre av; fysiskt och psykiskt.

Lycka till! Även en lång resa börjar med ett första steg! Älska dig själv och din kropp, så här i efterhand kan jag säga att när jag levde som onyttigast så gillade jag inte mig själv. Att väga 120kg, äta skräpmat och inte röra på sig är att misshandla sin kropp. Säkerligen skulle du inte misshandla någon människa på stan, så varför inte försöka älska dig själv och behandla din kropp bra? :thumbup:

Din kropp förtjänar inte en stor godispåse, hur gott det än kan vara. Din kropp förtjänar bra mat, motion och att du lever hälsosamt. DET är att älska sig själv, att ta en långpromenad och njuta av underbar musik eller cykla och äta mat som kroppen mår bra av! Du förtjänar inte att vräka i dig en bigpack med glass, du förtjänar att må bra, kunna köpa skitsnygga kläder och njuta av livet. Att gå ner i vikt är nog det bästa jag har gjort och kan jag, som alltid varit tjock att gå ner över 30kg (exakt siffra vet jag inte då min våg är trasig) så kan du också det! Dessutom så kollar brudar åt ens håll och folk behandlar en bättre (nu är det förvisso sjukt att det är så, men verkligheten är sådan)! Livet blir lättare på alla sätt och vis. Så lycka till!Mycket läsvärt!

FetmaOnFire
2009-08-14, 15:42
Mycket läsvärt!

Tack ska uppdatera hur mycket jag tränar och äter. Har varit bortrest lite.

FetmaOnFire
2009-08-15, 22:38
Jag är riktigt dålig på att träna och äta rätt herre oj oj

FetmaOnFire
2009-08-26, 12:54
Hejsan journalen!
Idag gick jag upp kl 10:20.
Åt filmjölk med mussli och cornflakes. Några frukter och drack vatten.
Sen gick jag en timme i regn och rusk till gymmet. Där gymmade jag 1 tim 30 min. Körde bänkpress, skivstång biceps och triceps i maskin. Körde lite rygg och mage.

Bänkpress: uppvärmining + 6 st set i 6or på 60 kilo.
Skivstång biceps. 20 kilo 6 st set i 6or.
Triceps 40 kilo på maskin 10 set i 6or.

Sen efter träningen tog jag en lång dusch lite bastu. Åt 3 sallads lådor med olika sallader och lite kasler och potatis. Drack mjulk och tog en fisktablett med fisk i.

Nu blire vila. Tar kanske en promenad ikväll
:)

FetmaOnFire
2009-08-26, 17:13
Nu åt jag precis 2 tallrikar spaggeti med köttfärsås.

FetmaOnFire
2009-08-27, 11:38
Tjena journalen!
Idag vaknade jag 10:00.
Åt filmjölk med musli och kornflakes.
Gick i 2 timmar.
Åt ravioli 620 gr med ett glas mjölk.
Nu vilar jag.

GainoMax
2009-08-27, 12:00
Börja räkna kcal så kommer du nog rasa i vikt, visst det e jobbigt att äta mindre mat men efter ett tag så vänjer du dig :)

Lycka till!

FetmaOnFire
2009-08-27, 13:44
Börja räkna kcal så kommer du nog rasa i vikt, visst det e jobbigt att äta mindre mat men efter ett tag så vänjer du dig :)

Lycka till!

Okej. Jag är inte så bra på sånt där. Kan börja med det när jag märker att jag är seriös.

sweets0fie
2009-08-27, 13:50
du verkar vara en kille som har ett gott hjärta!! om du blir lite smalare kan vi kanske träffas!! var bor du??

bosniastolt
2009-08-27, 13:53
halå är do fet svene? då måste du tränaaa leeen

Bapa NiangSaer
2009-08-27, 13:54
OM DU TRÄNA BRA... DÅ du kan få bongo trumma av mig ok? annars iNTE!!!

FetmaOnFire
2009-08-27, 14:09
Sköna svar :P

Fru_Flisa
2009-08-27, 17:25
Vad du äter är viktigast för viktminskning, så jag ska försöka ge dej några tips. Skaffar dej rediga påsar frysta grönsaker och wokgrönsaker. Det är jätteenkelt att steka på och du lär säkert äta mindre av annan mat automatiskt.
Ät massa grönsaker när du inte är hungrig, för när du väl är hungrig så lär du inte vara sugen på grönsaker. Sen lär du automatiskt äta mindre av annan mat iom det.

Sova bra är också viktigt, om man är trött signalerar gärna hjärnan efter mat och gärna snabba kolhydrater som får huvet och kroppen att kvickna till.
Även om du inte har några tider att anpassa dej efter nu så tror jag du skulle tjäna på att ställa om kroppen i en viss tidsrytm och försöka vänja den efter det.

Viktigast är att du tror på dej själv, du behöver vara medveten om det faktum att du kan gå ner i vikt, till vilken vikt du vill, inget är omöjligt där.
100kg först, därefter får du inte ge upp bara för att du nått dit för du måste också vara medveten om att du kan (kommer) gå upp i vikt igen annars och det är inget som säger att du har din högsta vikt idag.

Allt handlar om hur motiverad, diciplinerad och bestämd du är men känn dej aldrig misslyckad om du inte lyckas som du tänkt alltid.

FetmaOnFire
2009-08-27, 21:42
Nu har jag spelat innebandy i 1 tim 20 min. Sen åt jag hårda mackor med ägg . ett glas mjöl och ett glas blåbärssoppa.

Så idag har jag totalt gått 2 tim och spelar innebandy 1 tim 20 min så jag är helt klart nöjd.
*drool*

FetmaOnFire
2009-08-27, 21:44
Vad du äter är viktigast för viktminskning, så jag ska försöka ge dej några tips. Skaffar dej rediga påsar frysta grönsaker och wokgrönsaker. Det är jätteenkelt att steka på och du lär säkert äta mindre av annan mat automatiskt.
Ät massa grönsaker när du inte är hungrig, för när du väl är hungrig så lär du inte vara sugen på grönsaker. Sen lär du automatiskt äta mindre av annan mat iom det.

Sova bra är också viktigt, om man är trött signalerar gärna hjärnan efter mat och gärna snabba kolhydrater som får huvet och kroppen att kvickna till.
Även om du inte har några tider att anpassa dej efter nu så tror jag du skulle tjäna på att ställa om kroppen i en viss tidsrytm och försöka vänja den efter det.

Viktigast är att du tror på dej själv, du behöver vara medveten om det faktum att du kan gå ner i vikt, till vilken vikt du vill, inget är omöjligt där.
100kg först, därefter får du inte ge upp bara för att du nått dit för du måste också vara medveten om att du kan (kommer) gå upp i vikt igen annars och det är inget som säger att du har din högsta vikt idag.

Allt handlar om hur motiverad, diciplinerad och bestämd du är men känn dej aldrig misslyckad om du inte lyckas som du tänkt alltid.

Tack så mycket, ska tänka på det!
Jag måste försöka tänka på maten, jag vet att det är jätte viktig.
Synd att mat är så god bara.

FetmaOnFire
2009-08-27, 23:09
Nu åt jag lite kyckling. Var nog inte så bra.
Var ganska lite.

FetmaOnFire
2009-08-28, 10:24
Idag gick jag upp 11:00.
Åt filmjölk med musli och kornflakes och blåbär.
Drack ett glas mjölk.

Nu ska jag snart gå 1 timme till innebandyn med vänner. Sen får vi se vad som händer.

Uppdaterar sen!!

FetmaOnFire
2009-08-28, 17:12
Idag gick jag upp 11:00.
Åt filmjölk med musli och kornflakes och blåbär.
Drack ett glas mjölk.

Nu har jag gått en timme och spelat innebandy 1 tim 20 min sen gått 1 tim 30 min efter det.
Så totalt gått 2 tim 30 min och spelat innebandy i 1 tim 20 min.
Tycker det är riktigt bra. är trött och förstörd.

FetmaOnFire
2009-08-28, 17:21
Nu åt jag lite kyckling. Var nog inte så bra.
Var ganska lite.

http://ampliquen.datafil.se/argosians/200908272383.jpg

FetmaOnFire
2009-08-28, 17:22
Nu åt jag lite kyckling. Var nog inte så bra.
Var ganska lite.

Jag har problem med detta forum!

FetmaOnFire
2009-08-28, 17:26
Nu har jag ätit broccoli, laxsallad, pyttepanna 2 ägg och 2 glas vatten.

http://arkainia.datafil.se/atonieks/asdasdasdasdasdasdasd.jpg/show

FetmaOnFire
2009-08-28, 21:53
Jag vill lägga upp ett youtube klipp här men förstår inte hur jag klistar in min embed code.

Någon som har koll?
:cool:

FetmaOnFire
2009-08-30, 10:43
Igår cyklade jag bara en mil och hade inte så jätte bra matvana.

Idag vakna jag 11.30 och åt en frukost med filmjölk mulsi kornflakes och blåbär.
Nu ska jag cykla till gymmet och gymma.

Uppdaterar sen!!

FetmaOnFire
2009-08-30, 13:47
Idag har jag cyklat 25 min till gymmet.
Sen gymmat 1 tim 5 min.
Sen cyklat hem igen på 25 min.

Jag provade något nytt idag på gymmet.
Jag körde knäböjj, marklyft och rover lr vad det heter.
Alla 3 körde jag med stången.
Min far visade och jag kan säga att det var grymt jobbigt.
Jag blev svettig av att bara köra stången.
Men jag körde 40-50 kilo på allt set i 6or några gånger.
Tog 50 minuter.
Sen körde jag mage.

Tycker det var ett riktigt bra pass. Helt nya saker och det var mycket jobbigt.
:Virro

Nu ska jag äta pyttepanna med ägg och mjölk.

Fru_Flisa
2009-08-30, 13:54
Låter kanon! :) :thumbup:
Har du nåt schema för styrketräningen?

FetmaOnFire
2009-08-30, 17:16
Låter kanon! :) :thumbup:
Har du nåt schema för styrketräningen?

Jag hade tänkt att gå till gymmet varranan dag.

Dag 1. bänkpress, biceps och triceps.
Dag 2. Marklyft, knäböj och rover.
Dag 3. Maskiner och sånt som behövs.

Sen när jag blir mer proffsig dela upp muskelgrupperna mer och bättre kanske.

Vad tror du om det?

loolY
2009-08-30, 20:52
Jag hade tänkt att gå till gymmet varranan dag.

Dag 1. bänkpress, biceps och triceps.
Dag 2. Marklyft, knäböj och rover.
Dag 3. Maskiner och sånt som behövs.

Sen när jag blir mer proffsig dela upp muskelgrupperna mer och bättre kanske.

Vad tror du om det?

Skulle rekommendera att du läste igenom den här tråden för att få lite hjälp med hur ett schema ska se ut: http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=87454

FetmaOnFire
2009-08-30, 21:08
Skulle rekommendera att du läste igenom den här tråden för att få lite hjälp med hur ett schema ska se ut: http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=87454

Tittar nu, tackar!!

Fru_Flisa
2009-08-30, 23:36
Jag hade tänkt att gå till gymmet varranan dag.

Dag 1. bänkpress, biceps och triceps.
Dag 2. Marklyft, knäböj och rover.
Dag 3. Maskiner och sånt som behövs.

Sen när jag blir mer proffsig dela upp muskelgrupperna mer och bättre kanske.

Vad tror du om det?

"Maskiner" är ingen muskelgrupp för sej, och rygg och ben som är de största muskelgrupperna bör du lägga på separata pass tycker ja :)

FetmaOnFire
2009-08-31, 13:22
"Maskiner" är ingen muskelgrupp för sej, och rygg och ben som är de största muskelgrupperna bör du lägga på separata pass tycker ja :)

Okej låter smart. Men jag behöver bara komma igång nu i början. Jag fixar ett bra schema när jag märker att jag är seriös och tränar. Just nu känner jag att jag vill träna och komma igång.

Men jag kommer absolut fixa ett schema så snart jag kan.

FetmaOnFire
2009-08-31, 13:24
Idag gick jag upp 12:00.

Jag åt en bra frukost, flingor, filmjölk, musli, knäckebrö, blåbär och vatten.

Sen gick jag två timmar.

Nu när jag kom hem åt jag en kycklingklubba och drack ett glas vatten.

Nu sitter jag vid datorn med en salladskål och loka.
I salladskålen finns krabbsticks, räkor, olika paprika, tomat, gurka och salladsblad.

FetmaOnFire
2009-09-01, 00:02
Nu mellan 21:30-23.50 spelade jag innebandy
Så idag har jag gått två timmar och spelat innebandy i två timmar och tjugo minuter.

Det är mycket :D

FetmaOnFire
2009-09-01, 14:40
Idag vaknade jag 12.00.
Åt filmjölk, blåbär, musli och kornflakes. Drack ett glas mjölk och loka.

Sen gick jag 1 tim.
Gymmade 1 tim 15 min.
Cyklade 20 min.

Nu ska jag äta kycklingklubba med sallad och dricka ett glas mjölk och vatten.

På gymmet tränade jag bänkpress, biceps och triceps.

På bänken körde jag uppvärmning sen 6 st 6or på 60 kilo.
Sen körde jag 1 på 65 och 1 på 70.
Sen körde jag lite 40 kilo för att varva ner.

På biceps körde jag stång på 35 kilo 8 6or ungefär, var inte lika noga där.
Sen på triceps körde jag maskin på 6or på 40-50 kanske 10 gånger.

FetmaOnFire
2009-09-03, 02:04
Igår spelade jag badminton i 1 timme. Inget mer. Känns okej.

FetmaOnFire
2009-09-07, 05:33
Igår spelade jag innebandy mellan 13.00 och 15.00

FetmaOnFire
2009-09-08, 11:42
Igår spelade jag innebandy mellan 21.30 och 23.00.

Fru_Flisa
2009-09-08, 16:08
Igår spelade jag innebandy mellan 21.30 och 23.00.

You go!:thumbup:
Är du med i nån förening och spelar?

FetmaOnFire
2009-09-08, 20:34
You go!:thumbup:
Är du med i nån förening och spelar?

Nej, jag spelar med polare och så. Vi samlar ett gäng och lirar. Riktigt skoj =)

FetmaOnFire
2009-09-11, 17:11
Idag har jag gått i 1 timme och spelat innebandy i 1 tim 30 min

Fru_Flisa
2009-09-11, 20:57
Innebandy är roligt :) Har du spelat länge?

Hur gick det med styrketräningen då?

FetmaOnFire
2009-09-12, 00:40
Innebandy är roligt :) Har du spelat länge?

Hur gick det med styrketräningen då?

Jag har spelat med kompisarna 2 år men har spelat endel förut i lag..

Styrketräningen kommer snart igång igen, men jag är dålig på det.

Måste få igång det.

FetmaOnFire
2009-09-14, 22:56
Nu har jag precis spelat innebandy i 1 tim 45 min.

FetmaOnFire
2009-09-17, 04:58
I början på journalen vägde jag cirka 125 kilo nu när jag vägde mig låg jag någonstans på 121 kilo.

FetmaOnFire
2009-09-22, 08:08
Igår spelade jag innebandy i 1 tim 45 min.

Nästa gång jag drar på innebandy ska jag nog ta med mitt pulsband.

Fru_Flisa
2009-09-22, 09:42
Igår spelade jag innebandy i 1 tim 45 min.

Nästa gång jag drar på innebandy ska jag nog ta med mitt pulsband.

Gör det, såna saker gör de roligare med träning. Lite mer motiverande att höja tempot :)

FetmaOnFire
2009-09-25, 22:48
Tja
Har precis sprungit 15 minuter.
Det gjorde riktigt ont under fötterna och på siderna av vaderna men själva konditionen var lugn.
Jag är nöjd för det var länge sen jag sprang utan att stanna. På innebandy och badminton t.ex. så stannar man ju hela tiden. Att springa utan att stanna är riktigt jobbigt för 125 kilo mig.
Jag var tvungen att gå 5 minuter efteråt i lugn takt för jag halta nästan och hade jätte ont.
Sen stretcha jag några minuter.

Duration: 00:15:11
AVG. HR: 165
MAX HR: 173
CALORIES: 221

Nu dricker jag en loka citron.

Fru_Flisa
2009-09-26, 11:00
Tja
Har precis sprungit 15 minuter.
Det gjorde riktigt ont under fötterna och på siderna av vaderna men själva konditionen var lugn.
Jag är nöjd för det var länge sen jag sprang utan att stanna. På innebandy och badminton t.ex. så stannar man ju hela tiden. Att springa utan att stanna är riktigt jobbigt för 125 kilo mig.
Jag var tvungen att gå 5 minuter efteråt i lugn takt för jag halta nästan och hade jätte ont.
Sen stretcha jag några minuter.

Duration: 00:15:11
AVG. HR: 165
MAX HR: 173
CALORIES: 221

Nu dricker jag en loka citron.

Bra jobbat! :thumbup::thumbup::thumbup:
Passa upp lite för om det gör ont så du inte råkar på nån skada.
Har du bra skor?

Zydes
2009-09-26, 15:35
Bra jobbat!

FetmaOnFire
2009-09-26, 15:38
Bra jobbat! :thumbup::thumbup::thumbup:
Passa upp lite för om det gör ont så du inte råkar på nån skada.
Har du bra skor?

Jag har 2 par springskor. Jag sprang i dem lite gamlare igår.
Ska prova dem nyare nästa gång :)

Fru_Flisa
2009-09-26, 16:57
Jag har 2 par springskor. Jag sprang i dem lite gamlare igår.
Ska prova dem nyare nästa gång :)

Då har du nåt att se fram emot :) det är så skönt med nya löpskor om man haft usla innan (när de väl är insprugna så man inte får skavsår dvs).

FetmaOnFire
2009-09-29, 04:02
Igår spelade jag innebandy i 2 timmar. Jag spelade riktigt bra =)

FetmaOnFire
2009-11-01, 15:53
Nu har jag inte uppdaterar på ett tag.. men har tränat 2 gånger i veckan mer eller mindre..

Men ska försöka uppdatera varje dag nu.

Igår gick jag 55 min sen gymma jag 1h30min sen gick jag 75 min.

Så det var en bra dag tycker jag. Jag åt bra mat. kyckling. fisk. bra frukost med musli osv..

Idag har jag bara gått lite.. ungefär 1tim 15min i flera olika småstunder.

Igår när jag gymma körde jag marklyft och marklyft när man kör hela vägen upp.vet ej vad det heter.. sen körde jag överdelen av det i maskin. Var mest det jag körde. Tog riktigt lång tid. Körde många rep.

Jag har också gått upp 8-9 varje dag och det känns bra i 3-4 dar irad.
Jag väger 125.2 kilo nu.

Imorgon är det promenad + bänkpress biceps. (triceps) som gäller.

FetmaOnFire
2009-11-02, 09:17
Vikt: 123

FetmaOnFire
2009-11-02, 18:44
Idag har jag gått 50 minuter sen gymmat 1h 30min..
Ikväll är det innebandy 21.30..
Så idag blir det ett bra pass.

Imorse åt jag bra frukost.. sen liten lunch innan jag gymma kl 1... sen åt jag lite för mycket efter i en kycklingbufé på stan.
Men jag ska inte äta nåt mer idag.. dricka massa vatten bara.

Imorse vägde jag 123 kilo.

Gymmet idag:
Först bänkpress.
värmde upp på 20 kilo - 25 kilo 30 kilo 40 kilo 50 kilo sen körde jag
6st 6or på 60 kilo
2st 6or på 65 kilo
2st 6or på 60 kilo
sen en 1a på 70 kilo
sen 2st på 72.5 kilo

tanken var att köra 10 st set i 6or på 60 kilo men jag försökte på 65 ett tag där men hade problem och klara bara 5 gånger på andra settet med 65or så jag gick ner igen till 60 kilo i slutet

Sen biceps körde jag stång stående.. uppvärmning sen 10 st 6or på 25-30 kilo.

Sen tricpes i maskin när man drar ner stående.. 10 st 6or på 20-40 kilo.

Tränade med farsan. han är träningsgalning.. Så jag körde hans pass.

Nu i efterhand känner jag mig helt jävla slut.

Tycker jag körde bänkpressen riktigt bra. Bicepsen bra också och tricepsen var jag inte så nöjd med fast är dålig på det.

*flex*

FetmaOnFire
2009-11-02, 18:47
Ska försöka gymma med farsan varranan dag.. Gå dem dagarna också. Sen varranandag ska jag försöka gå lååångt.

Det är min plan.

Äta bättre än förut och sova samma tid..

Stråhle
2009-11-02, 21:51
Hej!
Har du läst deff-guiden av king grub? Det kan kanske hjälpa.
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=26881

En annan sak som jag i alla fall blir motiverad av, ta bilder på dig själv och följ resultaten så också, funkar kanon för mig.

FetmaOnFire
2009-11-03, 00:26
Nu har jag spelat innebandy 2h 30min. Hade grymt mycket energi.. Riktigt skoj. sprang mer än vanligt. Konstigt för jag gick upp tidigt och hade tränat hårt idag innan.
Men idag är jag jätte nöjd med mitt pass.

FetmaOnFire
2009-11-03, 00:32
Hej!
Har du läst deff-guiden av king grub? Det kan kanske hjälpa.
http://www.kolozzeum.com/kolozzeum/showthread.php?t=26881

En annan sak som jag i alla fall blir motiverad av, ta bilder på dig själv och följ resultaten så också, funkar kanon för mig.

Tjena!
Tack för tipset. Ska läsa den.

Jo jag funderar på att ta en bild varje morgon framifrån. från sidan. och bakifrån sen göra en film med alla dem så man ser ändringen. Sitter dock och fundera på hur jag ska göra det rätt vinkel och så med samma kamera varje morgon utan att det skiter sig =)

Bapa NiangSaer
2009-11-03, 00:35
Bra jobbat!

Jag har 2 par springskor. Jag sprang i dem lite gamlare igår.
Ska prova dem nyare nästa gång :)

ni två var fett lika asså ja såg en gång på fittja torget du vet med kebab o gril det var en kile som var precis lik min len bogdan fast de inte var bogdan ungefär som ni

FetmaOnFire
2009-11-03, 10:56
Vikt: 123.3

FetmaOnFire
2009-11-03, 22:53
Idag vägde jag 123.3
Jag har gått 2 timmar 15 min idag bara.

FetmaOnFire
2009-11-04, 10:16
Vikt: 125.2

FetmaOnFire
2009-11-04, 19:39
Vikt: 125.2
Gymmade ben idag och mage.

Körde 10 set i 6or på 50 kilo benböj.
Första gången jag gjorde den seriöst. Var helt varm om knäna efteråt. Kändes som att använda tigerbalsam.

Sen körde jag mage.
Och lite rygg.
1h 30min på gymmet

Gick 50 minuter innan

FetmaOnFire
2009-11-05, 16:51
Vikt: 124.9

Idag gick jag 2 timmar i snabb takt.

FetmaOnFire
2009-11-08, 10:22
Igår vägde jag 124.7 och gick 2 timmar.

Idag vägde jag 124.1.

Fru_Flisa
2009-11-08, 12:33
Du har gått ner några hekto på 3 månader, bra bra. Promenad gör inte av med så mycket kcal, det är mest effektivt för att minska suget efter mat. Det är maten i sej du behöver dra ner på. Kämpa på!

Largoplz
2009-11-08, 13:19
Jag skall ge dig ett råd jag fick när jag skulle gå ner i vikt. Det är att köpa en matvåg. Skälet till det är naturligtvis för att kunna hålla koll på kalorierna man petar i sig. Felet jag gjorde i början var att sluta äta dålig mat och därför trodde att det skulle bli en bra viktminskning. En förlösande kommentar jag fick var att bra mat inte räcker. Jag klassar ris med kyckling som bra mat, men det är fortfarande väldigt lätt att få i sig på tok för mycket kalorier. Har man en våg och beräknar lite blir det lättare att äta rätt mängd av rätt mat. Har vägt min mat i ett år nu och har tappat 14kg på ca ett år.

FetmaOnFire
2009-11-08, 17:23
Vikt: 124.1

Idag har jag gått 55 min + gym 1h 30min + löpt 5min + gått 55 min

Totalt gått 1h 50min
Löpt 5min på hastighet 12km/h
Gymmat 1h 30min

Gymmade bänk
Uppvärmning
Sen 10set i 6or på 60kilo
Klarade 75kilo 1 gång och 80kilo 1 gång. REKORD!!! *flex*
Jag tror jag klarar 85 kilo om jag inte tröttar ut mig före men det är inget jag satsar på. Att ta mycket. Jag vill ta många gånger istället. Nu i början alla fall.
Sen körde jag biceps och triceps.

FetmaOnFire
2009-11-08, 17:24
Du har gått ner några hekto på 3 månader, bra bra. Promenad gör inte av med så mycket kcal, det är mest effektivt för att minska suget efter mat. Det är maten i sej du behöver dra ner på. Kämpa på!

Jag vet!
På morgonen äter jag mycket bra nu.
Men på dagarna och kvällen blire sämre. Jag måste SLUTA äta dålig mat.
*grr*

FetmaOnFire
2009-11-08, 17:26
Jag skall ge dig ett råd jag fick när jag skulle gå ner i vikt. Det är att köpa en matvåg. Skälet till det är naturligtvis för att kunna hålla koll på kalorierna man petar i sig. Felet jag gjorde i början var att sluta äta dålig mat och därför trodde att det skulle bli en bra viktminskning. En förlösande kommentar jag fick var att bra mat inte räcker. Jag klassar ris med kyckling som bra mat, men det är fortfarande väldigt lätt att få i sig på tok för mycket kalorier. Har man en våg och beräknar lite blir det lättare att äta rätt mängd av rätt mat. Har vägt min mat i ett år nu och har tappat 14kg på ca ett år.


Tack så mycket. Jag kanske köper en sån om jag inte märker bra resultat om 1 månad.

FetmaOnFire
2009-11-08, 23:34
Du har gått ner några hekto på 3 månader, bra bra. Promenad gör inte av med så mycket kcal, det är mest effektivt för att minska suget efter mat. Det är maten i sej du behöver dra ner på. Kämpa på!

Jag har tränat dåligt men nu senaste veckan har varit bra.. så vikten kommer minskas nu..

FetmaOnFire
2009-11-10, 00:01
Idag gick jag upp 09.00
Vikt: 123.3
Gick 2 timmar på morgonen
Spelade innebandy 2 timmar på kvällen

FetmaOnFire
2009-11-10, 18:16
Idag gick jag upp 09.50
Vikt: 123.2
Gick 1 timme sen gymma jag 1h 30min sen gick jag 1 timme igen.

Totalt gick 2 timmar.
Gym 1h 30min.

På gymmet:
Knäböj med fri stång 10 st set i 6or på 50 kilo
Sen körde jag maga lite rygg och maskiner.

FetmaOnFire
2009-11-13, 14:41
den 11e gick jag 2 timmar

den 12e gymma jag marklyft och rygg och hela vägen upp med stång och en drag grej i maskin och gick 2 timmar

idag har jag gått 2 timmar och 15 minuter

Vikt: 122.8

FetmaOnFire
2009-11-13, 14:42
Nu har jag gått 14 dagar irad 2 timmar varje dag. + gymmat varranan dag förutom 1 ryggdag jag hoppa över så totalt gymmar 6 gånger.. 2 gånger benböj 2 gånger bänkpress och 2 gånger marklyft

Jag vägde 125.2 för 14 dagar sen och idag väger jag 122.8

FetmaOnFire
2009-11-14, 22:21
Vikt: 121.9
Gick 2 timmar totalt
Gymma 1timme 15min
Körde bänk som vanligt biceps och sånt!!!

FetmaOnFire
2009-11-15, 21:28
Vakna: 10.30
Vikt: 122.8
Idag har jag gått i 50 minuter.

Mack10
2009-11-15, 22:00
Do it !

FetmaOnFire
2009-11-17, 00:31
16 november gick jag 1 timme sen gymma jag 1 timme 30 minuter.. sen gick jag 1 timme igen... sen nyss på kvällen spela jag innebandy 2 timmar

så det blev ett hårt pass..

idag fyller jag 24 år.. :)

nu ska jag sova =)

Vikt: 130

Bapa NiangSaer
2009-11-17, 00:34
16 november gick jag 1 timme sen gymma jag 1 timme 30 minuter.. sen gick jag 1 timme igen... sen nyss på kvällen spela jag innebandy 2 timmar

så det blev ett hårt pass..

idag fyller jag 24 år.. :)

nu ska jag sova =)

Vikt: 130

Abo gratis mannet! men inte gå up i vikt äta korv inge bra för magen stora :hbang::hbang::hbang::hbang:

sweets0fie
2009-11-17, 00:35
16 november gick jag 1 timme sen gymma jag 1 timme 30 minuter.. sen gick jag 1 timme igen... sen nyss på kvällen spela jag innebandy 2 timmar

så det blev ett hårt pass..

idag fyller jag 24 år.. :)

nu ska jag sova =)

Vikt: 130

Grattis sötnos :mallan:

bosniastolt
2009-11-17, 00:36
16 november gick jag 1 timme sen gymma jag 1 timme 30 minuter.. sen gick jag 1 timme igen... sen nyss på kvällen spela jag innebandy 2 timmar

så det blev ett hårt pass..

idag fyller jag 24 år.. :)

nu ska jag sova =)

Vikt: 130

ey feta svene har gåt up i vikt igen haha viste det feta svene altid äta chipsen *popcorn* men ja vet at du fyllde åren för du skrev å jag säga gratis ändå feta svene ok?

FetmaOnFire
2009-11-17, 22:34
Vikt: 122.8

Vakna: 10.00

Idag gick jag 2 timmar i regn och rusk :)

Fru_Flisa
2009-11-18, 06:44
Grattis i efterskott! :cheers:
Det är härliga pomenader du avverkar :)

FetmaOnFire
2009-11-18, 16:07
Grattis i efterskott! :cheers:
Det är härliga pomenader du avverkar :)

tackar tackar :)

FetmaOnFire
2009-11-18, 16:08
Vikt: 123
Vakna: 09.30
Gick 1 timme gymma 1 timme 30 min och gick 1 timme.

Körde frivändning, marklyft, rover, dragmaskin. *flex*

FetmaOnFire
2009-11-19, 22:37
Vikt: 123
Vakna: 09.30
Gick 40 minuter sen sprang gick jag i 20 minuter på bandet.
Träna ganska dåligt idag. *grr*

FetmaOnFire
2009-11-20, 21:02
Vikt: 122.7
Vakna: 09.00
Gick 1 tim
Gymma 1 tim 30 min
Gick 1 tim

Kört ett bra pass idag

Tog nytt rekort i bänk 85 kilo *flex*

FetmaOnFire
2009-11-21, 21:48
Vikt: 121.9
Vakna: 09.00
Gick 2 timmar

FetmaOnFire
2009-11-22, 22:06
Vikt: 120.7
Vakna: 09.00
Gick 1 timme
Gymma 1 timme 30 min
Gick 1 timme
Tog rekord i knäböj 80 kilo
Jag är ny på knäböj så blir nog mer än 80 kilo om några gånger

*screwy*

FetmaOnFire
2009-11-24, 00:32
Vikt: 120.5
Vakna: 09.00
Gick 2 timmar
Spelade innebandy 1 timme 30 minuter

:cool:

FetmaOnFire
2009-11-24, 22:17
Vakna: 09.00
Vikt: 120.3
Gick 1 timme
Gymmade 1 timme 30 min
Gick 1 timme

Tog rekord i marklyft 110 kilo

:cool:

FetmaOnFire
2009-11-25, 17:09
Vikt: 120.4
Vakna: 09.00
Gick 2 timmar :naughty:

FetmaOnFire
2009-11-26, 16:17
Vikt: 119.3
Vakna: 09.00
Gick 41 min till gymmet, nytt rekord *flex*
Gymmade 1 tim 30 min, bänk, stångbiceps, triceps i maskin
Gick 1 tim 20 min till stan

Tog även rekord i bänkpress. 87.5
Sen rekord i stångbiceps 42.5

Commando1980
2009-11-26, 16:31
varför väger du dig varje dag? det räcker gott med en gång i veckan.

FetmaOnFire
2009-11-26, 21:08
varför väger du dig varje dag? det räcker gott med en gång i veckan.

Jag tycker om att göra samma sak varje dag. Ett schema.

FetmaOnFire
2009-11-28, 09:15
Igår vakna jag 09.00 och vägde 118.7
Gick 2 timmar
Glömde skriva in det innan jag somna igår

FetmaOnFire
2009-11-28, 16:17
Vikt: 119.1
Vakna: 09.00
gick 45 min
gymma 1 tim 30 min
gick 55 tim

Jag tog rekord i knäböj/benböj, vet inte riktigt vad det heter exakt.
100 kilo fri stång. *flex*

Tränade ben mage och lite rygg idag.

FetmaOnFire
2009-11-30, 12:50
Igår vägde jag 119.0
Jag gick 2 timmar.

FetmaOnFire
2009-11-30, 23:49
Imorse vägde jag 118.3
Vakna 09.00
Gick 40 minuter
Gymma 1 tim 30 min
Gick 20 minuter

Spelade innebandy och fotboll 1 tim 30 min på kvällen

Tog rekord på gymmet 112.5 i marklyft :cool:

FetmaOnFire
2009-12-01, 09:48
Tid: 1 månad (2009-11-01/2009-12-01)
Vikt: 125.2-118.1 (Gick ner 7.1 kilo)
Bänkpress: 87.5
Benböj: 100
Marklyft: 112.5

FetmaOnFire
2009-12-01, 16:13
Vikt: 118.1
Vakna: 09.20
Gick 2 timmar.

FetmaOnFire
2009-12-02, 22:02
Vikt: 118.6
Vakna: 09.30
Gick 45 min + gym 1 tim 20 min + sprang på bandet 10 min på hastighet 10 + gick 50 min

På gymmet körde jag bänkpress armar och sprang lite

Tog nytt rekord på bicepsstång 45 kilo

FetmaOnFire
2009-12-03, 18:39
Vikt: 118.5
Vakna: 09.00
Gick 2 timmar

FetmaOnFire
2009-12-04, 16:32
Vikt: 117.9
Vakna: 09.10
Gick 50 min + gym 1 tim 30 min + gick 55 min
Gymmade ben, mage och lite rygg
Benböj tog 10 set i 6or på 60 kilo

Motoranimal
2009-12-04, 18:06
Har läst din journal. Verkar som du gillar att promenera, det är gott. Ett bra tips som fungerar för mig är att göra någotting om dagarna och inte vara hemma. Jag blir alltid hungrigast av att vara hemma men inte när jag går på stan eller gör något annat.

Fortsätt jobba! Verkar gå bra detta. Jag får också ta och sätta igång, väger 115( startade på 132). Ska ha gynekomasti och fettsugning snart så jag hade tänkt dra några extra kilon inna dess.

*flex*

FetmaOnFire
2009-12-04, 20:38
Har läst din journal. Verkar som du gillar att promenera, det är gott. Ett bra tips som fungerar för mig är att göra någotting om dagarna och inte vara hemma. Jag blir alltid hungrigast av att vara hemma men inte när jag går på stan eller gör något annat.

Fortsätt jobba! Verkar gå bra detta. Jag får också ta och sätta igång, väger 115( startade på 132). Ska ha gynekomasti och fettsugning snart så jag hade tänkt dra några extra kilon inna dess.

*flex*

Okej lycka till med det :)
Jag ska vara mer på stan ;)

FetmaOnFire
2009-12-05, 16:26
Vikt: 118.3
Vakna: 09.05
Gick fort i 2 timmar

FetmaOnFire
2009-12-05, 20:28
Jag stack ut och sprang nyss.
Har ju gått 2 timmar tidigare idag men ville springa lite nu på kvällen.

Tid: 00:20:53
AVG. HR: 159
MAX HR: 175
CALORIES: 512

Mack10
2009-12-05, 20:35
Jag stack ut och sprang nyss.
Har ju gått 2 timmar tidigare idag men ville springa lite nu på kvällen.

Tid: 00:20:53
AVG. HR: 159
MAX HR: 175
CALORIES: 512

512 kalorier på 20 minuter ? Du måste ha sprungit riktigt fort då :hbang:

FetmaOnFire
2009-12-05, 21:16
512 kalorier på 20 minuter ? Du måste ha sprungit riktigt fort då :hbang:

Ja det känns som den kan visat fel.. kl säger in zone 8 min också.. verkar konstigt

Fast tiden lär ju vara rätt :) sprang över 20 min

Jag springer inte fort kan jag lova!!

FetmaOnFire
2009-12-06, 16:34
Vikt: 116.8
Vakna: 09.00
Gick 55 minuter
Gymma 1 timme 30 minuter
Spela innebandy 1 timme 30 minuter
Gick 1 timme

På gymmet körde jag marklyft, frivändning, rover och några dragmaskiner.
Tog nytt rekord i marklyft 115 :hbang:

sweets0fie
2009-12-06, 16:41
Vikt: 116.8
Vakna: 09.00
Gick 55 minuter
Gymma 1 timme 30 minuter
Spela innebandy 1 timme 30 minuter
Gick 1 timme

På gymmet körde jag marklyft, frivändning, rover och några dragmaskiner.
Tog nytt rekord i marklyft 115 :hbang:

började likna något nu har du ingen bild påå din krop

bosniastolt
2009-12-06, 16:43
Jag stack ut och sprang nyss.
Har ju gått 2 timmar tidigare idag men ville springa lite nu på kvällen.

Tid: 00:20:53
AVG. HR: 159
MAX HR: 175
CALORIES: 512

Aså sprungit fort o sån du måste som när ja var i bosna mycket springande o badande med fina dammer!

Bapa NiangSaer
2009-12-06, 16:44
Vikt: 116.8
Vakna: 09.00
Gick 55 minuter
Gymma 1 timme 30 minuter
Spela innebandy 1 timme 30 minuter
Gick 1 timme

På gymmet körde jag marklyft, frivändning, rover och några dragmaskiner.
Tog nytt rekord i marklyft 115 :hbang:

ey do måste göra många träning föär att bli lika stark som micke tyson som är svarta stoltheten mycekt stora muskler kan slå ner alla vita! måga leve till tyson! hura hura!

FetmaOnFire
2009-12-07, 15:54
Vikt: 116.3
Vakna: 09.05
Gick 2 timmar till stan

Fru_Flisa
2009-12-07, 16:05
Vikt: 116.3
Vakna: 09.05
Gick 2 timmar till stan

:thumbup:

Brukar du lyssna på musik eller radio eller nåt när du är ute och går längre sträckor?

FetmaOnFire
2009-12-08, 00:07
Spelat innebandy 1 timme 40 minuter nu på kvällen!!

FetmaOnFire
2009-12-08, 00:08
:thumbup:

Brukar du lyssna på musik eller radio eller nåt när du är ute och går längre sträckor?

Japp i början går jag utan musik sen efter 30 min sätter jag på musik för då börjar det bli tråkigt. Men i början av promenaden tänker jag på för mycket saker och musiken stör ibland.

:cool:

Men jag har techno/trance som jag lyssnar på!!
Riktigt bra och mysig musik tycker jag..

Mr Schtekare
2009-12-08, 00:41
väldigt trevligt att läsa din journal!
Ser även att du tappat en hel del kilon vilket är bra (?) :)
Lycka till! kommer följa din journal med stort intresse :)

FetmaOnFire
2009-12-08, 16:01
väldigt trevligt att läsa din journal!
Ser även att du tappat en hel del kilon vilket är bra (?) :)
Lycka till! kommer följa din journal med stort intresse :)

Tack :) Kul att du vill följa den.
Jo jag vill först och främst gå ner i vikt.
Men vill endå gymma samtidigt så jag får lite muskler =)

Men vikten är viktigast.

FetmaOnFire
2009-12-08, 16:04
Vikt: 116.9
Vakna: 09.25

Gick tid: 43:22 (till gymmet)

Gym tid: 1tim 30min (körde bänkpress, biceps, triceps) Sprang även 10 minuter på 10an och lite 12an på bandet.

Gick tid: 50:45 (till hemmet)



På bänkpressen så klara jag 6 set i 6or på 70 kilo (fick lite hjälp på dem 2 sista setten).
Jag klarade 80 och 85 kilo 1 gång.



Kände en enormt skillnad på hastighet 10 och 12 på bandet faktist.
10an var enkel och skön att springa på. 12an blev jobbig.



Någon som vet om Krabbsticks är onyttig? Eller inte så bra så att säga? Om man vill gå ner i vikt. :em:

FetmaOnFire
2009-12-09, 16:43
Vikt: 116.7
Vakna: 09.05
Gick 1 tim 50 min

FetmaOnFire
2009-12-09, 22:14
Spelade badminton 40 minuter på kvällen också

FetmaOnFire
2009-12-10, 20:33
Vikt: 116.6
Vakna: 09.00
Gick 50 min + gym 1tim 30min + gick 50 min

Körde ben, mage, lite rygg

FetmaOnFire
2009-12-11, 14:33
Vikt: 115.4
Vakna: 09.10
Gick 1 tim 50 min :cool:

camilla
2009-12-11, 16:56
Du verkar ligga i rätt bra själv!

FetmaOnFire
2009-12-11, 17:37
Du verkar ligga i rätt bra själv!

Tack!!

Jag försöker köra hårt =)

sweets0fie
2009-12-11, 17:37
Du verkar ligga i rätt bra själv!

Tror att han har en fader som eggar på honom ordentligt.

FetmaOnFire
2009-12-11, 22:31
Tror att han har en fader som eggar på honom ordentligt.

Det stämmer tjejen :D

FetmaOnFire
2009-12-12, 19:51
Vikt: 115.7
Vakna: 09.00

Gick 1 tim
Innebandy 1 tim 30 min
Gymmade 1 tim 30 min
Gick 1 tim

Tränade i 5 timmar alltså. Rätt mycket.. Men var tvungen för innebandy är kul och den kom in halvt oplanerad.

Nu är jag ;)superdupertrött:)

:eating: är hungrig ska äta nåt litet snart

FetmaOnFire
2009-12-13, 13:42
Vikt: 115.3
Vakna: 09.30

Gick tid: 02:01:59

:hbang:

FetmaOnFire
2009-12-14, 10:24
Vikt: 114.6
Vakna: 09.20

Har gått ner 10.6 kilo nu.

10 kilo gränsen :hbang::hbang::hbang::hbang::hbang:

FetmaOnFire
2009-12-14, 16:30
Har gått 00:46:40
Gymmat 01:30:00
Gått igen 01:13:12

Tog 6 st set.. Varje set 6 rep på 70 kilo, har aldrig klarat det förut utan hjälp. (Efter det tog jag 75 en gång och 80 en gång, misslyckades på 85.. var för trött, sen tog jag 60 neråt några gånger som avslutning på bänken).

Så idag har jag tagit 10 kilo vikt rekord och bänkrekord.

Körde armar idag.

Innebandy ikväll..

Imorse vägde jag 114.6 kilo.

:hbang:

FetmaOnFire
2009-12-14, 23:44
Spelade innebandy nu på kvällen 1 tim 40 min

zteve
2009-12-14, 23:51
Grattis till att ha spräckt 10 kilos gränsen i viktnedgången! Måste kännas riktigt bra?

Bra bänkar också! Det går framåt:D

FetmaOnFire
2009-12-15, 01:10
Grattis till att ha spräckt 10 kilos gränsen i viktnedgången! Måste kännas riktigt bra?

Bra bänkar också! Det går framåt:D

Tack, det känns jätte bra :)
Japp bänken va grym, kändes bra :)

FetmaOnFire
2009-12-15, 14:30
Vakna: 09.50
Vikt: 114.3
Spinning: 00:45:00 (riktigt kul, länge sen sist)
Gym: 00:15:00 (körde lite lätt bara för polaren ville köra ben)

FetmaOnFire
2009-12-15, 20:05
Gick 1 timme nu på kvällen i normal takt (snöigt:)

cam
2009-12-15, 20:18
Shit vad grymt!
Bra jobbat!! :hbang:

FetmaOnFire
2009-12-15, 21:07
Shit vad grymt!
Bra jobbat!! :hbang:

Tack. Måste ta 10 kilo till innan jag klarat 20.. då lär man se resultat lite lättare :D

FetmaOnFire
2009-12-16, 16:52
Vikt: 114.9
Vakna: 09.05
Gick 50 minuter
Gymmade ben/mage/lite rygg 1 tim 30 min
Gick 50 minuter

FetmaOnFire
2009-12-17, 21:48
Vikt: 113.7
Vakna: 09.15
Gick: 01:41:13

http://amra.datafil.se/aschen/1111.jpg/show

FetmaOnFire
2009-12-18, 18:25
Vikt: 113.6
Vakna: 09.00
Gick 15 minuter.. blev upphämtad med bil.. åkte till gymmet.. gick på gymmet 40 min (20 min på 6 och 20 min på 6.5) sen gymma jag 1 tim 30 min + 30 min instruktion av en på gymmet som kunde riktigt mycket om övningar, han lärde mig lite tricks och visa hur jag skulle göra allt perfekt..
Jag träna marklyft, frivändning med stöt och dragmaskiner. (Slog rekord i frivändning med stöt 50 kilo)

FetmaOnFire
2009-12-19, 19:04
Vikt: 113.9
Vakna: 09.45
Spelade innebandy 2 timmar
Gick 45 minuter

FetmaOnFire
2009-12-20, 16:34
Vikt: 113.7
Vakna: 09.40
Gick 55 minuter
Gymma 1 timme 20 minuter (Bänkpress och armar)
Sprang 10 minuter på hastighet 10
Gick 55 minuter

Mack10
2009-12-20, 16:44
F*n vad du kör på !

FetmaOnFire
2009-12-20, 17:48
F*n vad du kör på !

Ja nu har jag kommit igång =)

FetmaOnFire
2009-12-21, 16:01
Vikt: 113.7
Vakna: 09.15
Gick 1 timme 50 minuter. Fick sällskap av 3 släktingar.

Senare ikväll ska jag spela innebandy.

FetmaOnFire
2009-12-22, 09:11
Igår på kvällen spelade jag innebandy i 2 timmar

FetmaOnFire
2009-12-22, 16:17
Vikt: 112.6
Vakna: 08.10
Gick 50 minuter
Gymmade ben, mage och lite rygg 1 timme 30 minuter
Gick 50 minuter igen

FetmaOnFire
2009-12-23, 16:13
Vikt: 133.3
Vakna: 09.15
Gick 50 minuter före gymmet
Gym 1 timme 30 minuter
Gick 50 minuter efter gymmet

Jag gymmade marklyft, frivändning med stöt och dragmaskiner

Tog rekord i marklyft 117.5 *flex*

Jag gymmade marklyft och det idag istället för på julafton. Så nu ska jag gå 2 dagar i rad och slipper detta pass imorgon ;)

FetmaOnFire
2009-12-23, 17:01
Vikt: 133.3
Vakna: 09.15
Gick 50 minuter före gymmet
Gym 1 timme 30 minuter
Gick 50 minuter efter gymmet

Jag gymmade marklyft, frivändning med stöt och dragmaskiner

Tog rekord i marklyft 117.5 *flex*

Jag gymmade marklyft och det idag istället för på julafton. Så nu ska jag gå 2 dagar i rad och slipper detta pass imorgon ;)

Antingen har jag gått upp 20 kilo från igår eller så skrev jag 133.3 men menade 113.3!!! *screwy*

FetmaOnFire
2009-12-23, 23:51
Vikten från start tills idag

125.2 ( 31 Oktober )

124.3 ( 1 November )
123.0
123.3
125.2
124.9

124.7
124.9
124.1
123.3
123.2

122.8
124.4
122.6
121.9
122.7

122.9
122.6
122.8
122.8
122.7

121.9
120.7
120.4
119.9
120.4

119.3
118.7
119.1
119.0
118.3

118.1 ( 1 December )
118.6
118.5
117.9
118.3

116.8
116.3
116.9
116.7
116.8

115.4
115.7
115.3
114.6
114.3

114.9
113.7
113.6
113.9
113.7

113.7
112.6
113.3 ( 23 December )

FetmaOnFire
2009-12-24, 12:50
Vikt: 113.7
Vakna: 09.15
Gick 1 timme 53 minuter

Nu ska jag på julmiddag med familj och vänner ;)

FetmaOnFire
2009-12-25, 17:36
Vikt: 113.0
Vakna: 09.15
Gick 2 timmar och 2 minuter

FetmaOnFire
2009-12-26, 14:39
Vikt: 112.4
Vakna: 09.20
Gick 50 minuter
Gymma 1 timme 30 minuter bänkpress biceps triceps
Gick 50 minuter

FetmaOnFire
2009-12-27, 19:09
Vikt: 111.9
Vakna: 09.15
Gick 1 tim 40 min

FetmaOnFire
2009-12-28, 11:30
http://thonysjolund.webs.com/vikt.jpg

Fru_Flisa
2009-12-28, 14:18
Nice :thumbup:
Hur ser målet ut efter, om du kommer under 100?

FetmaOnFire
2009-12-29, 01:16
Nice :thumbup:
Hur ser målet ut efter, om du kommer under 100?

Jag vet inte riktigt, ska börja fundera när jag e där.
Vad tror du är bra?
Jag funderar på att försöka väga 95 kilo och ha muskler.

FetmaOnFire
2009-12-29, 01:17
Vikt: 111.3
Vakna: 09.20
Gick 50 minuter
Gymmade ben/mage 1 timme 30 min
gick 55 minuter

Sen på kvällen spelade jag innebandy 2 timmar 45 minuter fast vi var endel avbytare ett tag

FetmaOnFire
2009-12-29, 14:53
Vikt: 111.2
Vakna: 10.00
Gick 1 timme 35 minuter

Fru_Flisa
2009-12-29, 15:17
Jag vet inte riktigt, ska börja fundera när jag e där.
Vad tror du är bra?
Jag funderar på att försöka väga 95 kilo och ha muskler.

Du ska iaf se till att få i dej mycket protein.
Kör hårt nu, snart eru under 100 :whipped:

FetmaOnFire
2009-12-29, 19:28
Du ska iaf se till att få i dej mycket protein.
Kör hårt nu, snart eru under 100 :whipped:

Okej bra tips =)

FetmaOnFire
2009-12-29, 19:29
http://thonysjolund.webs.com/11112313231.jpg

FetmaOnFire
2009-12-30, 18:19
Vikt: 110.7
Vakna: 09.00
Gick 1 timme med grannen
(Paus 5 minuter)
Gick 50 minuter till gymmet
(Åt bredvid gymmet)
Gymmade 1 timme 30 minuter
(Tåg buss till stan och buss hem)
:)

FetmaOnFire
2009-12-30, 20:31
Tog rekord i marklyft idag.. 120 kilo

FetmaOnFire
2009-12-31, 17:01
Vikt: 110.9
Vakna: 10.00
Gick 1 timme och sprang 20 minuter

FetmaOnFire
2010-01-01, 21:39
Vikt: 113.0 (nyår fick mig att äta lite väl mycket)
Vakna: 11.05 (lite väl sent)
Gick 50 minuter
Gymma 1 timme 15 minuter (15minuter kortare än vanligt, skulle med en buss och se 3d bio AVATAR)

På gymmet körde jag bänkpress, biceps och triceps
Tok rekord i bänkpress 90 kg :)

FetmaOnFire
2010-01-02, 14:49
Vikt: 111.4
Vakna: 09.00
Åkte skridskor 45 minuter
Spelade innebandy 2 timmar

FetmaOnFire
2010-01-03, 00:35
Gick 1 timme på kvällen också

FetmaOnFire
2010-01-03, 16:18
Vikt: 110.5
Vakna: 10.00
Gick 50 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter (ben)
Gick 50 minuter

FetmaOnFire
2010-01-04, 16:22
Vikt: 109.9
Vakna: 10.00
Gick 1 timme 36 minuter i snabb takt

Här är en film eftersom jag inte fattar hur man får in den här får jag länka den istället: http://www.youtube.com/watch?v=NR9CcrTqldQ

Klarade 15 kilos gränsen idag, har nu gått ner 15,3 kilo.

*flex*

FetmaOnFire
2010-01-04, 16:47
http://thonysjolund.webs.com/fetma153.jpg

Dravena
2010-01-04, 16:53
Vikt: 109.9
Vakna: 10.00
Gick 1 timme 36 minuter i snabb takt

Här är en film eftersom jag inte fattar hur man får in den här får jag länka den istället: http://www.youtube.com/watch?v=NR9CcrTqldQ

Klarade 15 kilos gränsen idag, har nu gått ner 15,3 kilo.

*flex*

Bra jobbat!

FetmaOnFire
2010-01-04, 17:32
Bra jobbat!

Tack =) har 15 kilo kvar nu

FetmaOnFire
2010-01-04, 20:53
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NR9CcrTqldQ&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NR9CcrTqldQ&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

FetmaOnFire
2010-01-05, 10:53
Spelade innebandy igårkväll i 1 timme 45 minuter

FetmaOnFire
2010-01-05, 17:30
Vikt: 110,2
Vakna: 10:05
Gick 50 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter (marklyft, frivändning med stöt, roover, dragmaskiner)
Gick 1 timme 10 minuter

DET ÄR KALLT UTE :furious:

FetmaOnFire
2010-01-06, 14:00
Vikt: 110.1
Vakna: 09.50
Gick 55 minuter (20 minus)

FetmaOnFire
2010-01-07, 16:47
Vikt: 109.0
Vakna: 09.40
Gick 48 minuter
Gymmade 1 timme 20 minuter (bänkpress, biceps, triceps)
Sprang 10 minuter på hastighet 10
Gick 55 minuter

Erikzzon
2010-01-07, 16:52
Läste igenom din journal och du har gjort bra framsteg med din viktnedgång. Fortsätt i samma stil och du kommer nå dina mål.

Mvh

FetmaOnFire
2010-01-08, 10:29
Läste igenom din journal och du har gjort bra framsteg med din viktnedgång. Fortsätt i samma stil och du kommer nå dina mål.

Mvh

Tack!
Jag ska jobba hårt =)

Curls
2010-01-08, 10:40
Läste igenom din journal och du har gjort bra framsteg med din viktnedgång. Fortsätt i samma stil och du kommer nå dina mål.

Mvh

+1 ! Verkligen kul att se! Att ändra sitt liv är ett stort steg att ta... Det är starkt, bra gjort!! :)

fortsätt kämpa dude

FetmaOnFire
2010-01-08, 16:09
Vikt: 108.7
Vakna: 10.00
Gick 1 timme 48 minuter
Det var 10 minusgrader, känns rätt varmt nu för tiden.

FetmaOnFire
2010-01-08, 16:09
+1 ! Verkligen kul att se! Att ändra sitt liv är ett stort steg att ta... Det är starkt, bra gjort!! :)

fortsätt kämpa dude

Ska fortsätta kämpa!

FetmaOnFire
2010-01-09, 00:08
2 av mina måltider, som va lite större *flex*

Vid kl 19.00 åt jag
http://thonysjolund.webs.com/15151532152.jpg

Och vid kl 00.00 åt jag
http://thonysjolund.webs.com/6565474.jpg

FetmaOnFire
2010-01-09, 15:18
Vikt: 108,3
Vakna: 10:00
Tog buss till gymmet istället för att gå, var så kallt.
Gick 1 timme på hastighet 6. Blev 6 km det.
Gymmade 1 timme 30 minuter ben mage
Åkte bil hem

FetmaOnFire
2010-01-10, 19:45
Vikt: 108.6
Vakna: 10.00
Gick 55 minuter
Spelade innebandy 40 minuter

FetmaOnFire
2010-01-11, 15:19
Vikt: 108.5
Vakna: 10.00
Gick 35 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter

På gymmet:
Frivändning med stöt (uppvärmning) sen 40 kg 6*6
Marklyft (uppvärmning) sen 90*1, 100*1, 110*1, 120*1, 125*1. 127.5*1, 130*1. REKORD *flex*
Sen gick jag ner och körde 90 kg 6*6
Riktigt bra marklyft pass för mig kände jag. Var genomsvettig.
Sen körde jag dragmaskiner för resten av tiden.

Ikväll blire innebandy, uppdaterar om det senare.

Mack10
2010-01-11, 16:14
hur många kilon har du gått ner sedan du började denan journal, o hur mycket har du ökat i styrka?

FetmaOnFire
2010-01-11, 18:20
hur många kilon har du gått ner sedan du började denan journal, o hur mycket har du ökat i styrka?

Jag har gått ner från 125,2 sen 1 november. Började journalen innan men tog inte tag i det förens i november.
I styrka har jag inte lika stor koll, jag satsar mest på vikten.
Vikten tappat ungefär 17 kilo.

chrilledude
2010-01-11, 18:26
Jag har gått ner från 125,2 sen 1 november. Började journalen innan men tog inte tag i det förens i november.
I styrka har jag inte lika stor koll, jag satsar mest på vikten.
Vikten tappat ungefär 17 kilo.

Bra, fortsätt så! :)

Lycka till.

FetmaOnFire
2010-01-12, 00:14
Spelade innebandy 1 timme 50 minuter på kvällen också

FetmaOnFire
2010-01-12, 00:14
Bra, fortsätt så! :)

Lycka till.

Tack, ska försöka =)

FetmaOnFire
2010-01-12, 14:58
Vikt: 109.0
Vakna: 10.05
Gick 2 timmar 3 minuter i snabb takt. :cool:

Motoranimal
2010-01-13, 13:14
Har följt dig nu ett tag i smyg. Det här går som på räls!:hbang:

Du har inte några "före/efter"bilder att dela med dig än?

FetmaOnFire
2010-01-13, 16:08
Har följt dig nu ett tag i smyg. Det här går som på räls!:hbang:

Du har inte några "före/efter"bilder att dela med dig än?

Jag har före bilder, men jag tar efterbilder på -20 :)
Ska kanske filma när jag gymmar någon gång snart på marklyft eller bänkpress.

FetmaOnFire
2010-01-13, 16:15
Vikt: 108.0
Vakna: 09.00

Gick 44 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter
Gick 48 minuter

På gymmet körde jag bänkpress, biceps & triceps.

Bänkpress:

20kg*10
30kg*10
40kg*6
50kg*6
60kg*6
70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6
75kg*1
80kg*1
85kg*1
90kg*1
80kg*3
70kg*3
60kg*4
50kg*4
40kg*6

Biceps & Triceps har jag inte lika bra koll på vad jag körde :smash:

Jag ska försöka ta 92.5 nästa gång jag kör bänk, ska köra 1or tills jag e uppe där sen köra mina repp efteråt.

chrilledude
2010-01-14, 16:06
Vikt: 108.0
Vakna: 09.00

Gick 44 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter
Gick 48 minuter

På gymmet körde jag bänkpress, biceps & triceps.

Bänkpress:

20kg*10
30kg*10
40kg*6
50kg*6
60kg*6
70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6 70kg*6
75kg*1
80kg*1
85kg*1
90kg*1
80kg*3
70kg*3
60kg*4
50kg*4
40kg*6

Biceps & Triceps har jag inte lika bra koll på vad jag körde :smash:

Jag ska försöka ta 92.5 nästa gång jag kör bänk, ska köra 1or tills jag e uppe där sen köra mina repp efteråt.

Holyshit vad många set :S
Att du orkar :D

FetmaOnFire
2010-01-14, 18:30
Vikt: 108.1
Vakna: 10.00
Gick 1 timme 47 minuter

FetmaOnFire
2010-01-14, 18:30
Holyshit vad många set :S
Att du orkar :D

Tar 30-45 minuter på gymmet att köra bara bänken =)

Brickhead
2010-01-14, 18:58
Vilket jäkla bänkpress-pass :o snyggt!

FetmaOnFire
2010-01-15, 19:52
Vilket jäkla bänkpress-pass :o snyggt!

tack :D var jobbigt också =)

FetmaOnFire
2010-01-15, 19:53
Vikt: 107.9
Vakna: 10.00
Gick 50 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter (ben, mage)
Gick 50 minuter

FetmaOnFire
2010-01-16, 16:48
Vikt: 107.1
Vakna: 10.10
Gick 50 minuter
Spelade innebandy 2 timmar 30 minuter

FetmaOnFire
2010-01-17, 15:44
Vikt: 107.0
Vakna: 10.00
Gick 50 minuter
Gymmade 1 timme (marklyft, rygg, mage, dragmaskiner för rygg)
Spelade innebandy 1 timme 15 minuter

FetmaOnFire
2010-01-18, 23:50
Vikt: 107,7
Vakna: 10.00
Gick 1 timme
Spela innebandy 1 timme 30 min

FetmaOnFire
2010-01-19, 18:11
Vikt: 106,1
Vakna: 10.00
Gick 50 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter (bänkpress, biceps, triceps & mage)
Gick 1 timme 5 minuter

FetmaOnFire
2010-01-20, 17:17
Vikt: 105,6
Vakna: 10.00
Spelat badminton 1 timme 20 minuter

O_Wao
2010-01-20, 19:14
Bra där, det rullar på! :thumbup:

FetmaOnFire
2010-01-20, 19:39
Bra där, det rullar på! :thumbup:

Förut rullade jag fram, nu rullar det på :)

FetmaOnFire
2010-01-21, 17:52
Vikt: 105,2
Vakna: 10.00
Gick 44 minuter
Gymmade 1 timme 30 minuter (ben & mage)
Gick 50 minuter

Nu har jag äntligen klarat 20 kg gränsen :D

http://thonysjolund.webs.com/20kg.jpg

O_Wao
2010-01-21, 17:56
Grattis! Sjukt bra jobbat av dig att gneta på! :thumbup: :bow:

FetmaOnFire
2010-01-21, 23:58
Grattis! Sjukt bra jobbat av dig att gneta på! :thumbup: :bow:

Tack!
Det känns super skönt :thumbup:

FetmaOnFire
2010-01-22, 16:04
Vikt: 104.5
Vakna: 10.10

Gick snabbt: 01:36:49

mian701
2010-01-23, 00:45
Helvete vilket viktras :thumbup: Well done. Du är snart förbi mig på 99.
Ser att du tränar en hel del. Men vad äter du? Eller vad är det du inte äter?:eating:

FetmaOnFire
2010-01-24, 00:22
Helvete vilket viktras :thumbup: Well done. Du är snart förbi mig på 99.
Ser att du tränar en hel del. Men vad äter du? Eller vad är det du inte äter?:eating:

Jag äter fisk, fågel, ägg, grönsaker, frukt och ibland äter jag en vanlig måltid.
Men jag äter aldrig pizza osv.

FetmaOnFire
2010-01-24, 00:37
Vikt: 106,3
Vakna: 10.00
Gick: 50 minuter
Gymma: 1 timme (marklyft, ryggövningar och lite mage)
Innebandy: 2 timmar

Har laddat upp två filmer. En när jag tar 130 kg*1 och en när jag tar 110 kg*6. Skriv gärna vad ni tycker om tekniken. Jag är fortfarande nybörjare på gymmet.

130 kg*1 marklyft
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eau3HVY4peA&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eau3HVY4peA&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

110 kg*6 marklyft
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dJAjtzBCe90&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dJAjtzBCe90&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

FetmaOnFire
2010-01-24, 15:03
Vikt: 106,1
Vakna: 10.00
Gick: 1 timme 15 minuter

FetmaOnFire
2010-01-25, 16:14
Vikt: 105,0
Vakna: 09.10

Gick: 45 min
Gymma: 1 tim 30 min (bänkpress, biceps, triceps och mage)
Gick: 50 min

Blir innebandy ikväll

Fru_Flisa
2010-01-25, 20:16
Vikt: 105,0
Vakna: 09.10

Gick: 45 min
Gymma: 1 tim 30 min (bänkpress, biceps, triceps och mage)
Gick: 50 min

Blir innebandy ikväll

Det går undan ser jag! 8 kg senaste månaden är ett, vad jag skulle säga, rasande tempo. Akta så du inte försvinner :) Tare lungt på bandyn.

FetmaOnFire
2010-01-26, 10:37
Lirade bandy igår 1 timme 30 minuter

FetmaOnFire
2010-01-26, 10:38
Det går undan ser jag! 8 kg senaste månaden är ett, vad jag skulle säga, rasande tempo. Akta så du inte försvinner :) Tare lungt på bandyn.

Ja :) Försvinna vill man ju inte :P

FetmaOnFire
2010-01-26, 13:59
Vikt: 104,6
Vakna: 10.00

Åkte bil till gymmet idag och skulle prova springa lite. Mitt mål var 20 minuter på hastighet 10, men det var lättare än vad jag trodde.
Hastighet 5km/tim 5 min (gick)
Hastighet 10km/tim 30 min (sprang)
Hastighet 5km/tim 5 min (gick)
Jag sprang alltså 5 km på 30 minuter och det var jag nöjd med.
Bastade länge :)

Nu ska jag och gympolaren ut på isen och åka lite grillor innan det blir mörkt.

FetmaOnFire
2010-01-26, 15:59
Har åkt skridskor ute på hal is :) 45 minuter 14 km

FetmaOnFire
2010-01-26, 23:03
The Answer Lies In The Heart Of Battle

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_HuUJBqDbZ8&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_HuUJBqDbZ8&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

FetmaOnFire
2010-01-27, 16:19
Vikt: 103,7
Vakna: 10.00
Gick: 55 min
Gym: 1 tim 30 min (ben & mage)
Gick: 1 tim

Jag tog 100 kilo i knäböj. Men när jag skulle ta rekord på 105 kilo så misslyckades jag :x
Jag tar inte knäböj så seriöst än. Jag kör ofta på låga vikter och gör ordentligt hela vägen ner och upp.
När jag slutat gå och springa hela dagarna så kan jag börja ta tag i knäböj :D

FetmaOnFire
2010-01-29, 00:36
Vikt: 103,4
Vakna: 10.00
Gick: 1 tim 15 min
Fotboll: 1 tim 30 min (min första träning på 2-3 år)

FetmaOnFire
2010-01-29, 15:32
Vikt: 104,1
Vakna: 10.30
Gym: 1 tim 30 min (marklyft, frivändning med push och andra ryggövningar)
Gick: 55 min

Jag tog rekord i marklyft 145 kg. Helt sjukt starkt känner jag *flex*
Jag provade byta grepp och det gav resultat.

chrilledude
2010-01-29, 15:51
Vikt: 104,1
Vakna: 10.30
Gym: 1 tim 30 min (marklyft, frivändning med push och andra ryggövningar)
Gick: 55 min

Jag tog rekord i marklyft 145 kg. Helt sjukt starkt känner jag *flex*
Jag provade byta grepp och det gav resultat.

Grattis :)

O_Wao
2010-01-29, 15:56
Jag tog rekord i marklyft 145 kg. Helt sjukt starkt känner jag *flex*
Jag provade byta grepp och det gav resultat.

:hbang: Grattis!

FetmaOnFire
2010-01-29, 16:50
Tackar :) Jag fick en utskällning av han som jobba där för jag släppte viktet för hårt i golvet efter jag var klar varje gång =) Men det var nog lugnt, dem gillar mig på gymmet endå =)

Sundqvist
2010-01-29, 16:51
Vikt: 104,1
Vakna: 10.30
Gym: 1 tim 30 min (marklyft, frivändning med push och andra ryggövningar)
Gick: 55 min

Jag tog rekord i marklyft 145 kg. Helt sjukt starkt känner jag *flex*
Jag provade byta grepp och det gav resultat.


grattis!

FetmaOnFire
2010-01-30, 19:17
Vikt: 104,1
Vakna: 11.30
Simmade: 30 min
Har konstiga blåsor och sår på fötterna så provade att simma istället för att gå :)
Simmade 750 meter ungefär 1.5km/tim tror jag. Är rätt långsamt chansar jag på.

FetmaOnFire
2010-01-31, 16:07
Vikt: 103,9
Vakna: 10.00
Gick: 45 min
Gym: 1 tim 30 min (bänkpress, bröst, biceps, triceps & mage)
Gick: 50 min

Curls
2010-01-31, 17:43
Ser bra ut dude! Work it, work it :thumbup:

chrilledude
2010-01-31, 17:46
Det går åt rätt håll ser jag ;)

Har du läst denna artikel; http://www.fitnessguru.se/anledningen-till-fuskmal-pa-diet/?

Är ganska intressant.

Hoppas på före/efterbilder när din deff är klar! Lycka till. :)

Motoranimal
2010-01-31, 20:04
Börjar närma dig tvåsiffrigt nu! Hur känns det med vikten nu? Börjar du bli nöjd eller hur många kilon till tror du?

Keep up the good work!

FetmaOnFire
2010-01-31, 21:34
Börjar närma dig tvåsiffrigt nu! Hur känns det med vikten nu? Börjar du bli nöjd eller hur många kilon till tror du?

Keep up the good work!

Nu är mitt mål 95. Att gå ner 30 kilo känns väldigt lockande.
Jag känner mig lättare och smalare och har redan en helt annan hållning och har blivit av med massa fett.
Men jag tycker endå det är långt kvar tills jag är nöjd.
När jag är på 95 så tror jag att jag kommer vilja sluta på 85-90.
*flex*

FetmaOnFire
2010-01-31, 21:35
Det går åt rätt håll ser jag ;)

Har du läst denna artikel; http://www.fitnessguru.se/anledningen-till-fuskmal-pa-diet/?

Är ganska intressant.

Hoppas på före/efterbilder när din deff är klar! Lycka till. :)

Har läst den nu ;)

chrilledude
2010-01-31, 21:36
Har läst den nu ;)

Bra :) Har du nån ätardag?

Och kommer du komma med bilder sen :D?

FetmaOnFire
2010-01-31, 22:20
Bra :) Har du nån ätardag?

Och kommer du komma med bilder sen :D?

Jag är inte 100 procent i kosten. Det är nog ett bra svar ;)

Ja bilder kommer nog! :cool:

FetmaOnFire
2010-01-31, 22:55
En bild säger mer än 1000 ord :thumbup:

http://www.kolozzeum.com/forum/image.php?u=39761&dateline=1264952013&type=profile